Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.987
Πόντοι
5.506
Η λακου που χαθηκε παλι, πειτε του πως δεν ειναι πλεον υποψηφιος παιδγια, μπορει να γραφει αφοβα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.223
Πόντοι
6.056
ξεκινησαν οι φαλτσετες :wanker::wanker::wanker:
Ο μπάρμπας !
Εγώ ποτέ δεν θα ζήταγα φωτό από .... φαλτσέτες !!!!!!!!!!!

Ο γέρος, ενω τον είχα ignore ... κανά χρόνο .... πέταξε φωτό με μια σκουριασμένη φαλτσέτα που βρήκε
σε ανασκαφή και άρχισε να πρήζει αρχίδια .....
Ο ΤΕΛΗΣ ΚΩΛΩΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ ....
Ο ΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ ΤΩΝ 600€ ...
Ο ΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ ΑΠΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ....

Ο ΤΕΛΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑ ....

Ο ΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ ... κτλ

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.736
Πόντοι
3.556
Η Αννουλα που ειναι τυπε;Πεταξα τρια ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ στη σειρα και φοβαμαι μην επαθε κανενα εγκεφαλικο....:confused:
σου έδωσα τσιτ κωδικό ρε μαλεα για τον αναπουρνα. με ευχαριστας αργότερα :woldman:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
Αν έχετε απόδειξη ότι έχω κλώνο, ή ότι προσεγγίζω μέσω π.μ. μέλη για να κάνουν κλώνους προκειμένου να εκδικηθούν όποιον δεν γουστάρουν, σας προκαλώ να την προσκομίσετε.

Κατά τα άλλα, πουλάτε τζάμπα μαγκιά. Έχω γράψει από μόνος μου, και μάλιστα αρκετές φορές, πως έχω προσκαλέσει άτομα μέσω π.μ. για να κάνουμε καζούρα (σκουπιδίασουμε στη γλώσσα σας) δύο φορές. Την μία σχετικά με τον Καλόγερο στην οποία είχα προσκαλέσει και εσάς. Και την άλλη σχετικά με τον κ. Νίπλη και το σπίτι στη Γλυφάδα, στην οποία είχα προσκαλέσει τον κ. Ρετρό. Αφήνω στην άκρη ότι έχω κληθεί πολλάκις από άλλα μέλη να συμμετέχω σε ομάδα "σκουπιδιάσματος" στην οποία είχατε προσκληθεί κι εσείς, και σας παρακαλώ - προκαλώ, να βγάλετε στη φόρα όποιο στοιχείο έχετε, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών μηνυμάτων που να αποδεικνύει πως προωθώ την δημιουργία κλώνων.

Γνωρίζω βέβαια πως θα λάβω απάντηση τύπου : Με λένε Ρίζο κι όπως γουστάρω το γυρίζω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :coffee:
Εσυ εισαι ο ορισμος του με λενε Ριζο τυπακο....δεν στελνεις pm αλλα ανοιγεις ομαδες και καλεις σε ομαδικο σκουπιδιασμα.Και οχι 2-3 ατομα αλλα καμμια 10αρια και βαλε....οπως εκανες και φετος με τον πιο γελοιο διαγωνισμο στην ιστορια του σαιτ.

Οταν για πλακα πριν καποιες σελιδες σου ειπα να παμε επισημα στον Αντι και να βγαλει στη φορα ποσους κλωνους εχω εγω και ποσους εσυ εκανες κακακια παρολο που δεν υπηρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο....αυτο απο μονο του μου λεει πολλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχεις τσιτ για μπαρμπα ; :coffee:
Αυτο ειναι απο περυσι ρε μαλακα γνωστο....αμα τον λες καταθλιπτικο και ακοινωνητο σπαει σαν κλαρακι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.134
Πόντοι
12.756
Εσυ εισαι ο ορισμος του με λενε Ριζο τυπακο....δεν στελνεις pm αλλα ανοιγεις ομαδες και καλεις σε ομαδικο σκουπιδιασμα.Και οχι 2-3 ατομα αλλα καμμια 10αρια και βαλε....οπως εκανες και φετος με τον πιο γελοιο διαγωνισμο στην ιστορια του σαιτ.

Οταν για πλακα πριν καποιες σελιδες σου ειπα να παμε επισημα στον Αντι και να βγαλει στη φορα ποσους κλωνους εχω εγω και ποσους εσυ εκανες κακακια παρολο που δεν υπηρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο....αυτο απο μονο του μου λεει πολλα.

Αυτο ειναι μεγάλη αληθεια, διαγωνισμος ΠΑΡΩΔΙΑ :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.417
Πόντοι
26.141
Αννουλα χυσοδοχειο μια ψηφο μπροστα απο Κλαουντια παρανυφακι...ποσο δινεις τον τενεκε ρε αρκιντι;

Προσεξε τι θα πεις....:confused:
Τενεκέ ;;;;; Δεν είμαστε ψιλικατζηδες
Κοντέινερ θα πάρεις να κάνεις μπάνιο μέσα στο μηχανελαοο που θα σου δώσω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.306
Πόντοι
6.256
σου έδωσα τσιτ κωδικό ρε μαλεα για τον αναπουρνα. με ευχαριστας αργότερα :woldman:
Τυπε Αννουλα τωρα....

1735556077546.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.987
Πόντοι
5.506
Αυτο ειναι μεγάλη αληθεια, διαγωνισμος ΠΑΡΩΔΙΑ :coffee:
1ον Δε θα υποβιβασετε εσεις το τροπαιο που εχω ηδη στο τσεπακι μου.
2ον Ο διαγωνισμος της επομενης σαιζον ειναι ήδη κατοχυρωμένος.

:coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.736
Πόντοι
3.556
εχεις τσιτ για μπαρμπα ; :coffee:
μολισ θυμήθηκα μπαρμπαπηδουλα . ο τσιτ κωδικός ήταν ο κλοζερ. μόνο αυτός τον έβγαζε τόσο εκτός αυτού :tooth::tooth::tooth: εκεί με τα γκιφ με το παιδικι που ούρλιαζε . για γερά νεύρα .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.134
Πόντοι
12.756
1ον Δε θα υποβιβασετε εσεις το τροπαιο που εχω ηδη στο τσεπακι μου.
2ον Ο διαγωνισμος της επομενης σαιζον ειναι ήδη κατοχυρωμένος.

:coffee:
για το 2ο κρατα μια επιφυλαξη , λεω εγω τωρα :coffee::coffee:

• Λύπη
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom