Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Εσυ εισαι ο ορισμος του με λενε Ριζο τυπακο....δεν στελνεις pm αλλα ανοιγεις ομαδες και καλεις σε ομαδικο σκουπιδιασμα.Και οχι 2-3 ατομα αλλα καμμια 10αρια και βαλε....οπως εκανες και φετος με τον πιο γελοιο διαγωνισμο στην ιστορια του σαιτ.

Οταν για πλακα πριν καποιες σελιδες σου ειπα να παμε επισημα στον Αντι και να βγαλει στη φορα ποσους κλωνους εχω εγω και ποσους εσυ εκανες κακακια παρολο που δεν υπηρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο....αυτο απο μονο του μου λεει πολλα.

Ουδέποτε αρνήθηκα ότι ανοίγω ομάδες. Ούτε έφερα ως δικαιολογία το γεγονός ότι αυτό είναι μια συνήθης πρακτική την οποία έχουν εκμεταλλευτεί άλλοι πριν από εμένα, και θα εκμεταλλευτούν κι άλλοι μετά από μένα.

Όσο για το θέμα της σοβαρο-πλάκας για επίσημη ερώτηση στον κ. Αντισθένη, απάντησα ότι κάλλιστα μπορείτε να τον ρωτήσετε εσείς.

θα είναι και προτιμότερο μάλιστα γιατί δεν θα μπορείτε να αμφισβητήσετε την απάντηση που θα δώσει. :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Ολα καλα αδερφουλη, εδω περναμε την ωρα μας μεχρι να βγουμε για κρεπαλες.
Ha Ha Ha Lol GIF

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
δεν μπορω να βλεπω το ταμπω και να σκεφτομαι οτι ενας μαλακας με ονομα κοστακις27 στερει τον τιτανα αλεξ71 απο 25 + ψηφους την ωρα που γραφονται αυτες οι γραμμες......

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.851
Πόντοι
12.756
δεν μπορω να βλεπω το ταμπω και να σκεφτομαι οτι ενας μαλακας με ονομα κοστακις27 στερει τον τιτανα αλεξ71 απο 25 + ψηφους την ωρα που γραφονται αυτες οι γραμμες......
επειδη μαλακιζεσαι ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενα νηματα και δεν εχεις σφαιρικη εικονα:coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.669
Πόντοι
6.056
Bάλτε πρηντ σκρην ...
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ... άλεξ ή κλαούντια ;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423
Ουδέποτε αρνήθηκα ότι ανοίγω ομάδες. Ούτε έφερα ως δικαιολογία το γεγονός ότι αυτό είναι μια συνήθης πρακτική την οποία έχουν εκμεταλλευτεί άλλοι πριν από εμένα, και θα εκμεταλλευτούν κι άλλοι μετά από μένα.

Όσο για το θέμα της σοβαρο-πλάκας για επίσημη ερώτηση στον κ. Αντισθένη, απάντησα ότι κάλλιστα μπορείτε να τον ρωτήσετε εσείς.

θα είναι και προτιμότερο μάλιστα γιατί δεν θα μπορείτε να αμφισβητήσετε την απάντηση που θα δώσει. :coffee:

Αυτός ο πληθυντικός σας με ξεπερνάει.

Βρε μίλα Ελληνικά ρε μαλάκα κωλόγερε Ιπποπόταμε.

hippo.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256

θα είναι και προτιμότερο μάλιστα γιατί δεν θα μπορείτε να αμφισβητήσετε την απάντηση. :coffee:
Ωραια αφου παραδεχεσαι οτι ανοιγεις ομαδες ποια η διαφορα με αυτο που εκανε ο Λακης με τα pm περαν βεβαια οτι ειναι πιο ηλιθιο του Λακη γιατι τα εστελνε οπου να ναι ενω εσυ τα στελνεις σε ατομα που ξερεις οτι δεν θα σε κρεμασουν;

Για τους κλωνους και να ρωτησω τον Αντι πρωτον αμα ημουν ο Αντι θα μου ελεγα δεν μας χεζεις χρονιαρες μερες ρε τυπακο και δευτερον ακομα και να μου απαντουσε δεν θα ημουν σιγουρος οτι μου λεει την αληθεια.

Την προκληση την εθεσα για να δω την απαντηση σου....μολις ειδα απαντηση τρια πουλακια καθονταν τοτε καταλαβα οτι εχεις χεσμενη τη φωλια σου.

Αλλα εγω σου λεω οτι δεν φτιαχνεις κλωνους να το δεχτω....και μονο που κανεις αυτο με τις ομαδες λεει πολλα για το ατομο σου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
Αυτός ο πληθυντικός σας με ξεπερνάει.

Βρε μίλα Ελληνικά ρε μαλάκα κωλόγερε Ιπποπόταμε.
Ελα ρε μαλακα ζεις;Για λιγο νομιζα οτι σε ειχα φαει λαχανο γαμω τον Τσιτσιπα μου μεσα και με ειχαν πιασει ενοχες!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
επειδη μαλακιζεσαι ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενα νηματα και δεν εχεις σφαιρικη εικονα:coffee:
τι σφαιρικη εικονα μαλακιας πρεπει να εχω για να καταλαβω οτι ο μοτσαρτ της μαλακιας απο τη μια εχει 5 ψηφους και ο φοιβος απο την αλλη 25 .....το συστημα δεν θελει να επιβραβευσει το ταλεντο,θελει να δινει στις μαζες κατωτερης ποιοτητα μαλακες!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256
μολισ θυμήθηκα μπαρμπαπηδουλα . ο τσιτ κωδικός ήταν ο κλοζερ. μόνο αυτός τον έβγαζε τόσο εκτός αυτού :tooth::tooth::tooth: εκεί με τα γκιφ με το παιδικι που ούρλιαζε . για γερά νεύρα .
Τυπε ξεχνας το ξεμπροστιασμα που του ειχα κανει με τις κριτικες του που γαμουσε με χρονομετρο και το μεγαλυτερο ρεκορ ηταν 5 λεπτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom