Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.647
- Πόντοι
- 46.423
Βρε δεν πα να γαμηθεις ρε ναυαγιο μας ζαλισες τα αρχιδια πρωι πρωι....
Θα πας εσύ σύντομα για τσιμέντωμα.
Στο εγγυώμαι εγώ.
Διάλεξε τσιμεντόλιθο ...
Βρε δεν πα να γαμηθεις ρε ναυαγιο μας ζαλισες τα αρχιδια πρωι πρωι....
Αννουλα μην σκουζεις γιατι μαζευεις ψηφους....πρωτος θα βγεις μαλακα!!!Θα πας εσύ σύντομα για τσιμέντωμα.
Στο εγγυώμαι εγώ.
355 μέληΚαι πόσα μέλη έχει το φόρουμ να κάνω έναν στατιστικό υπολογισμό ?
Αννουλα μην σκουζεις γιατι μαζευεις ψηφους....πρωτος θα βγεις μαλακα!!!
Εγω ειμαι αποθηκαριος τυπε δεν μπορω να βοηθησω...Συνήθως μπαίνω σε αυτό εδώ το σάιτ όταν πάω για χεσιμο. Ίσως για αυτό θυμάμαι αλλα σκατα σαν τη Βαλέρια, η τον Σταλόνε η τον παρθένο και τους σχολιάζω όταν μπαίνω.
Βλέποντας όμως τον αριθμό τον ειδοποιήσεων σκέφτομαι ότι μάλλον χεζω πολύ τελευταία , ίσως από την πολύ πρωτεινα
Έχουμε κάνα γιατρό να ρωτήσω;
Συνήθως μπαίνω σε αυτό εδώ το σάιτ όταν πάω για χεσιμο. Ίσως για αυτό θυμάμαι αλλα σκατα σαν τη Βαλέρια, η τον Σταλόνε η τον παρθένο και τους σχολιάζω όταν μπαίνω.
Βλέποντας όμως τον αριθμό τον ειδοποιήσεων σκέφτομαι ότι μάλλον χεζω πολύ τελευταία , ίσως από την πολύ πρωτεινα
Έχουμε κάνα γιατρό να ρωτήσω;
Moνοκουκι.εχω ηδη εκφρασει τη λατρεια μου
ειμαι στεναχωρημενος γιατι εχουν διαρραγει οι σχεσεις μας και με εχει ΠΛΟΚΠόσες φορές πρέπει να σου πω ρε μουνή, να μην μου βάζεις λάικ όταν παρακολουθεί ο κ. Νίπλης;
Βαζε τα μετά.
αστον θα σκεφτει και θα γυρισει....ειμαι στεναχωρημενος γιατι εχουν διαρραγει οι σχεσεις μας και με εχει ΠΛΟΚ
νομιζω οτι πλεον ειναι αργα....αστον θα σκεφτει και θα γυρισει....
ελα μαζι μας αυριο για τα καλαντα....θα σου παιξει μελοντικα ο βιρλας και θα αγαλιασει η ψυχη σου....κατι θα βρουμε να κανουμε ΚΑΤΙ!νομιζω οτι πλεον ειναι αργα....
τι να κανω φιλε-Τρουμπ για να ξαναγυρισει;
ειμαι στεναχωρημενος γιατι εχουν διαρραγει οι σχεσεις μας και με εχει ΠΛΟΚ
το κορυφαιο τον ψηφιζαν σωρηδον και ελεγε απο σας τιμη μου να παρω ψηφο αλλα τον πειραξε η δικη μουΕίσαι στρατιώτης σε σπείρα κακοποιών, όπου εγκέφαλος είναι ένας γερομπισμπίκης, ανοϊκό ναυάγιο, κι ο κ. Νίπλης, ως γνωστόν, δεν ανέχεται τις παρανομίες.
Δίκιο έχει. Έχουμε συστήσει εγκληματική οργάνωση της οποίας αποτελεί στόχο.το κορυφαιο τον ψηφιζαν σωρηδον και ελεγε απο σας τιμη μου να παρω ψηφο αλλα τον πειραξε η δικη μου
στο αφιερωνω .... να ξερεις στα 4 δεν ειναι ο tsibookis ... με αυτον θα σηκωσω αλλο βιντεοMoνοκουκι.εχω ηδη εκφρασει τη λατρεια μου
ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ @Annapurna
ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ
ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΤΛΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ
ΑΝΝΑΠΟΥΡΝΑ ΜΕ 2 ΧΕΡΙΑ, 2 ΠΟΔΙΑ, 2 ΨΩΛΕΣ