athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.468
- Πόντοι
- 12.756
Όχι συχνά, έχει ρίξει όμως κι αυτός αρκετά γαμωσταυρίδια και καντήλια.ο άλεξ δεν βρίζει ποτέ
αλλά σε συζητήσεις έχει εκφράσει απόψεις που είναι άξιες για σκουπίδισμα
Ο Πριγκηπας ποτε ερχεται??Μετά από 3ημερες συζητήσεις με παγκόσμιο πολυεθνικο όμιλο και με αυτούς που πρέπει από εδώ είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το 2025.
Τερμα οι αδιαφανείς διαδικασίες , τέρμα οι μηδενισμοι , τέρμα το μανιπουλαρισμα, τέρμα οι αλλαγές των κανόνων κατά την πορεία του διαγωνισμού..
Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον νέο διαγωνισμό ειναι ότι προς συνέχεια της παράδοσης και να δεθεί με τον παλιό θεσμό οι τωρινοί διοργανωτές , πρόεδρος , επιτροπή , εκπρόσωποι τύπου και μαλακίες θα ξεκινήσουν απ' ευθείας με όσους ψήφους βγει ο πρώτος από εδώ , αν είναι 60 πχ θα ξεκινήσουν με +60
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε και να τους αποδώσουμε την τιμή που τους αξίζει για την σκληρή δουλειά τους φέτος
Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα , μην με πιέζετε, εν καιρό θα ενημερωνεστε επίσημα
Εσύ κατευθείαν πας ημιτελικό να ξέρεις , τιμητική θέση
Δεν έχω δει ποτέ εγώ προσωπικά να βρίζειΌχι συχνά, έχει ρίξει όμως κι αυτός αρκετά γαμωσταυρίδια και καντήλια.
Επίσης, ήταν ενεργός, με πισταρίσματα μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος.
Απορώ που γράφουν κάποιοι ότι είναι ανενεργό προφίλ.
Μια χαρά βρίζει , που ξαφνικά τυφλωθηκες και εσύ μαλακά από τις πολλές ρυζογκοφρετεςΔεν έχω δει ποτέ εγώ προσωπικά να βρίζει
αλλά έχω δει να γράφει αδιανόητα....
ενεργός για τον διαγωνισμό δεν είναι αφού δεν γράφει βέβαια ο λαός δε ξενχά τι σημαίνει Άλεξ
δεν το θυμάμαιΜια χαρά βρίζει , που ξαφνικά τυφλωθηκες και εσύ μαλακά από τις πολλές ρυζογκοφρετες
Έχουμε χορηγούμενο διαγωνισμό παλιοφτωχατζες , τώρα θα δεις σωστό διαγωνισμοΟι εκδόσεις ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα εκδόσουν πλήρη οδηγό προς διοργανωτές για να μπορέσουν να κάνουν σωστό διαγωνισμό. Ήδη έχουμε μια παραγγελία από Γλυφάδα.
Τότε να γράφεις δεν θυμαμαι , όχι δεν έχω δειδεν το θυμάμαι
Με τα λόγια δε γάμησε κανεις αξιότιμε κύριε νιπλη, έργα θελουμεΈχουμε χορηγούμενο διαγωνισμό παλιοφτωχατζες , τώρα θα δεις σωστό διαγωνισμο
Μετά από 3ημερες συζητήσεις με παγκόσμιο πολυεθνικο όμιλο και με αυτούς που πρέπει από εδώ είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το 2025.
Τερμα οι αδιαφανείς διαδικασίες , τέρμα οι μηδενισμοι , τέρμα το μανιπουλαρισμα, τέρμα οι αλλαγές των κανόνων κατά την πορεία του διαγωνισμού..
Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον νέο διαγωνισμό ειναι ότι προς συνέχεια της παράδοσης και να δεθεί με τον παλιό θεσμό οι τωρινοί διοργανωτές , πρόεδρος , επιτροπή , εκπρόσωποι τύπου και μαλακίες θα ξεκινήσουν απ' ευθείας με όσους ψήφους βγει ο πρώτος από εδώ , αν είναι 60 πχ θα ξεκινήσουν με +60
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε και να τους αποδώσουμε την τιμή που τους αξίζει για την σκληρή δουλειά τους φέτος
Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα , μην με πιέζετε, εν καιρό θα ενημερωνεστε επίσημα
γιατί είχε χάσει την ψυχραιμία του?Τότε να γράφεις δεν θυμαμαι , όχι δεν έχω δει
Ξεκινά εσύ με τα έργα και στείλε 10 αντίτυπα να βάλουμε στις τουαλέτες άμα τελειώσει το χαρτίΜε τα λόγια δε γάμησε κανεις αξιότιμε κύριε νιπλη, έργα θελουμε
Τις ερωτήσεις εδώ μέσα τις κάνω εγώγιατί είχε χάσει την ψυχραιμία του?
Άλλος τον στολιζε, άλλος του έψαλλε τη νεκρώσιμο και τέτοια συνήθη στο μπου.γιατί είχε χάσει την ψυχραιμία του?
Δεν έχει "δει" προσωπικάΆλλος τον στολιζε, άλλος του έψαλλε τη νεκρώσιμο και τέτοια συνήθη στο μπου.