Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (10 μέλη και 13 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.807
Πόντοι
2.356
ο άλεξ δεν βρίζει ποτέ

αλλά σε συζητήσεις έχει εκφράσει απόψεις που είναι άξιες για σκουπίδισμα
Όχι συχνά, έχει ρίξει όμως κι αυτός αρκετά γαμωσταυρίδια και καντήλια.
Επίσης, ήταν ενεργός, με ποσταρίσματα μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος.
Απορώ που γράφουν κάποιοι ότι είναι ανενεργό προφίλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.503
Πόντοι
1.406
Μετά από 3ημερες συζητήσεις με παγκόσμιο πολυεθνικο όμιλο και με αυτούς που πρέπει από εδώ είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το 2025.
Τερμα οι αδιαφανείς διαδικασίες , τέρμα οι μηδενισμοι , τέρμα το μανιπουλαρισμα, τέρμα οι αλλαγές των κανόνων κατά την πορεία του διαγωνισμού..

Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον νέο διαγωνισμό ειναι ότι προς συνέχεια της παράδοσης και να δεθεί με τον παλιό θεσμό οι τωρινοί διοργανωτές , πρόεδρος , επιτροπή , εκπρόσωποι τύπου και μαλακίες θα ξεκινήσουν απ' ευθείας με όσους ψήφους βγει ο πρώτος από εδώ , αν είναι 60 πχ θα ξεκινήσουν με +60
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε και να τους αποδώσουμε την τιμή που τους αξίζει για την σκληρή δουλειά τους φέτος

Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα , μην με πιέζετε, εν καιρό θα ενημερωνεστε επίσημα
Ο Πριγκηπας ποτε ερχεται??

OIP.zPQJ5GWUvYeqFQK90kxLaQHaEK

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.171
Πόντοι
3.656
Όχι συχνά, έχει ρίξει όμως κι αυτός αρκετά γαμωσταυρίδια και καντήλια.
Επίσης, ήταν ενεργός, με πισταρίσματα μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος.
Απορώ που γράφουν κάποιοι ότι είναι ανενεργό προφίλ.
Δεν έχω δει ποτέ εγώ προσωπικά να βρίζει

αλλά έχω δει να γράφει αδιανόητα....

ενεργός για τον διαγωνισμό δεν είναι αφού δεν γράφει βέβαια ο λαός δε ξενχά τι σημαίνει Άλεξ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.504
Πόντοι
12.756
Δεν έχω δει ποτέ εγώ προσωπικά να βρίζει

αλλά έχω δει να γράφει αδιανόητα....

ενεργός για τον διαγωνισμό δεν είναι αφού δεν γράφει βέβαια ο λαός δε ξενχά τι σημαίνει Άλεξ
Μια χαρά βρίζει , που ξαφνικά τυφλωθηκες και εσύ μαλακά από τις πολλές ρυζογκοφρετες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.595
Πόντοι
3.846
Οι εκδόσεις ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα εκδόσουν πλήρη οδηγό προς διοργανωτές για να μπορέσουν να κάνουν σωστό διαγωνισμό. Ήδη έχουμε μια παραγγελία από Γλυφάδα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.504
Πόντοι
12.756
Οι εκδόσεις ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα εκδόσουν πλήρη οδηγό προς διοργανωτές για να μπορέσουν να κάνουν σωστό διαγωνισμό. Ήδη έχουμε μια παραγγελία από Γλυφάδα.
Έχουμε χορηγούμενο διαγωνισμό παλιοφτωχατζες , τώρα θα δεις σωστό διαγωνισμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τότε να γράφεις δεν θυμαμαι , όχι δεν έχω δει

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.595
Πόντοι
3.846
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.657
Πόντοι
25.467
Μετά από 3ημερες συζητήσεις με παγκόσμιο πολυεθνικο όμιλο και με αυτούς που πρέπει από εδώ είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το 2025.
Τερμα οι αδιαφανείς διαδικασίες , τέρμα οι μηδενισμοι , τέρμα το μανιπουλαρισμα, τέρμα οι αλλαγές των κανόνων κατά την πορεία του διαγωνισμού..

Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον νέο διαγωνισμό ειναι ότι προς συνέχεια της παράδοσης και να δεθεί με τον παλιό θεσμό οι τωρινοί διοργανωτές , πρόεδρος , επιτροπή , εκπρόσωποι τύπου και μαλακίες θα ξεκινήσουν απ' ευθείας με όσους ψήφους βγει ο πρώτος από εδώ , αν είναι 60 πχ θα ξεκινήσουν με +60
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε και να τους αποδώσουμε την τιμή που τους αξίζει για την σκληρή δουλειά τους φέτος

Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα , μην με πιέζετε, εν καιρό θα ενημερωνεστε επίσημα

Ως τέως Γ.Γ της ένδοξης ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο εγχείρημά σας, και σας βεβαιώ πως δεν θα κάνουμε αντίπραξη. Άλλωστε πάντα είχα το όραμα να αναλάβει ένας σχεδόν επαγγελματίας απατεώνας τον διαγωνισμό, γιατί τόσο ο κ. @stekas72, όσο και η τωρινή ομάδα που μεριμνά, όχι μόνον υπολείπονται σε εμπειρία από απατεωνίες, αλλά δεν είναι και καν, ερασιτέχνες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.504
Πόντοι
12.756
Με τα λόγια δε γάμησε κανεις αξιότιμε κύριε νιπλη, έργα θελουμε
Ξεκινά εσύ με τα έργα και στείλε 10 αντίτυπα να βάλουμε στις τουαλέτες άμα τελειώσει το χαρτί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατί είχε χάσει την ψυχραιμία του? :sunglasses:
Τις ερωτήσεις εδώ μέσα τις κάνω εγώ :birdman:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.804
Πόντοι
4.365
AΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ
ΟΣΑ ΚΛΩΝΑΚΙΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΚΗΣ ΥΛΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΟΘΕΥΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΑ ΒΩΜΟΛΟΧΟ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ @barock ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ,ΑΙΩΝΙΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ @Annapurna ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ
ΑΕΙ ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ @Annapurna ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.468
Πόντοι
12.756
Χαρτοπολεμος στα ορια εγκεφαλικου,θα κανει διαγωνισμο-παρωδια για να σκασουμε απο το κακο μας
ΥΓ αυτος ο τυπος λογιζεται για λεφτας και μεγαλοαπατεωνας
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom