raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.758
- Πόντοι
- 5.006
οχι δεν βλεπωre παπαρα δεν βλεπεις μπασκετ?μονο εγω θα βγαλω τη χολη μου με το χαλι μας?
οχι δεν βλεπωre παπαρα δεν βλεπεις μπασκετ?μονο εγω θα βγαλω τη χολη μου με το χαλι μας?
θα φλεξάρει γκάνυ αν παιχτεί καμιά στραβή...το νου σου γεροκαράφλα....
Προπόνηση είναι μαν για μενσαre παπαρα δεν βλεπεις μπασκετ?μονο εγω θα βγαλω τη χολη μου με το χαλι μας?
Ε ναι ρε μαλακά , αφού όλο το θέμα ήταν κωμωδία εδώτο λεει δεν το λεει?
αρα τα μαζευουμε μαλλον τελειωσαμε εδω
re παπαρα δεν βλεπεις μπασκετ?μονο εγω θα βγαλω τη χολη μου με το χαλι μας?
Ε ναι ρε μαλακά , αφού όλο το θέμα ήταν κωμωδία εδώ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΥΡΟΣ
Μόνο και μόνο την επιτροπή δες
Καλησπερα κυριε ΕλευθέριεΟι κανόνες άλλαξαν, δεν βλέπεις από κάτω τον άλλο και πως τηρήθηκε
@athinaios44 , Χοχλιούς θα φας αν και μόνο αν τους αφήσουν οι Αλβανοπακιστανοί.......
Από βροχή πάντως πάμε καλά τώρα και αν συνεχίσει έτσι μισό κιλό ο κάθε σαλίγκαρος θα είναι.
Αν φας έχεις να ρουφήξεις..........
με ποιον μωρε?τον Ανναπουρνα? Μοιραζει κωλοδαχτυλα και αντε γαμησου και παει κλαιει στο δωματιο του μετα.Μπηκα να δω αν έχει κλειστεί κανένα ραντεβού θανάτου εδώ μέσα αλλά τελικά όλοι φλώροι... Μην χάσουν τις γιορτές
ο χαρτοπολεμος εγκαλει οτι ειναι μουφα ο διαγωνισμος ...
ρε τραβα γαμησου ρε Ματει του επιχειρειν
που παρακαλαγατε να γινει ο διαγωνισμος λιγες πριν την φτιαξουμε γυναικωτη κουρουνα
περισυ η αληθεια ειναι οτι εφαγε πουτσα μεχρι τα παπουτσια και φετος το γυρισε εν μερει στο ΚαλαματιανοΟ Νίπλης μια χαρά την έκανε και αυτή την δουλειά του, όπως και τις υπόλοιπες.
Ο τύπος διατυμπανίζει ότι είναι απατεώνας, αλλά ότι δεν διώκεται, επειδή έχει το ταλέντο να ανακαλύπτει αφελείς για να κάνουν την βρωμοδουλειά, ούτως ώστε αυτό να βγει και αλώβητος, και κερδισμένος. Αυτό έκανε κι εδώ. Όσο έτρεχε η ψηφοφορία με το νικ του, "έσπρωχνε" (διακριτικά πάντα, και χωρίς να συμμετέχει τόσο ενεργά), με λάικς και χασκογελάκια, κάποια νικς, ούτως ώστε το μαδοπούτσι να περιστρέφεται συνεχώς γύρω από άλλους, και να μην "γυρίσει" στα περσινά ξεφτιλίκια με τις "εξαιρέσεις". Βέβαια, πλάι στον βασιλικό, θα ποτιζόταν λίγο και η γλάστρα (Ανναπούρνα), αλλά βλέπεις ο δεύτερος το πήρε προσωπικά το θέμα, και αυτοκτόνησε ποστάροντας εικόνες από τους φίλους που έχει στο ζωολογικό κήπο.
Ή απλά χρίσε μόνο τον εαυτό σου και δείξε σε όλους το πόσο άνετος και ακομπλεξάριστος είσαι. Τολμάς; Να σε δω...
Δεν φταίμε εμείς που σου κάνει λαικ μόνο ο επαίτηςΟ Νίπλης μια χαρά την έκανε και αυτή την δουλειά του, όπως και τις υπόλοιπες.
Ο τύπος διατυμπανίζει ότι είναι απατεώνας, αλλά ότι δεν διώκεται, επειδή έχει το ταλέντο να ανακαλύπτει αφελείς για να κάνουν την βρωμοδουλειά, ούτως ώστε αυτός να βγαίνει και αλώβητος, και κερδισμένος. Αυτό έκανε κι εδώ. Όσο έτρεχε η ψηφοφορία με το νικ του, "έσπρωχνε" (διακριτικά πάντα, και χωρίς να συμμετέχει τόσο ενεργά), με λάικς και χασκογελάκια, κάποια νικς, ούτως ώστε το μαδοπούτσι να περιστρέφεται συνεχώς γύρω από άλλους, και να μην "γυρίσει" στα περσινά ξεφτιλίκια με τις "εξαιρέσεις". Βέβαια, πλάι στον βασιλικό, θα ποτιζόταν λίγο και η γλάστρα (Ανναπούρνα), αλλά βλέπεις ο δεύτερος το πήρε προσωπικά το θέμα, και αυτοκτόνησε ποστάροντας εικόνες από τους φίλους που έχει στο ζωολογικό κήπο.
Δεν φταίμε εμείς που σου κάνει λαικ μόνο ο επαίτης
Πάντα έδινες λύσεις , ΠΑΝΤΑΉ απλά χρίσε μόνο τον εαυτό σου και δείξε σε όλους το πόσο άνετος και ακομπλεξάριστος είσαι. Τολμάς; Να σε δω...
καλος μαλακας εισαι και εσυΜα ούτως ή άλλως, δεν σας έψεξα για αυτόν τον λόγο.
καλος μαλακας εισαι και εσυ
Τους έχεις σε πρόγραμμα πάχυνσης μαν ?Οι κανόνες άλλαξαν, δεν βλέπεις από κάτω τον άλλο και πως τηρήθηκε
@athinaios44 , Χοχλιούς θα φας αν και μόνο αν τους αφήσουν οι Αλβανοπακιστανοί.......
Από βροχή πάντως πάμε καλά τώρα και αν συνεχίσει έτσι μισό κιλό ο κάθε σαλίγκαρος θα είναι.
Αν φας έχεις να ρουφήξεις..........
οχι ρε ανοικε που δεν τον ΨΕΓΕΙΣ το γραφωΕδώ κάνει λάικ στον κλώνο του σκατοκουβαδακίου... το επαίτης σε μάρανε;