Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.568
Πόντοι
12.056
ωωω!!! θα μας δωσεις και αμοιβη σουλα!!! πες μου που εχεις το μαγαζι στην γουβα να παρω το καραβι να ερθουμε με τα αδερφια και τα ξαδερφια μου να την παρουμε. θα........... '''ψωνισουμε''' κιολας
Να ψωνιστητε ??πιο κάτω στην Συγγρού εκεί πάνε όλοι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.568
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny::2funny:
Τρόμαξα ρε Τσατσουλίνο, μην πετάς τις απειλές σου τόσο απότομα. :happy::happy::happy:
Κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου.
Οι πουτάνες σε χέσανε και ξέμεινες με κάτι γριούλες.
Αντί να κάνεις το φωτομοντέλο σε αγγελίες πουτάνων και να μαλακίζεσαι όλη μέρα στο site, πουλώντας, μαγκιά, εξυπνάδα και τραμπούκα, ασχολήσου σοβαρά με το μαγαζί σου, μπας και το σώσεις.
Με εμένα μην ασχολείσαι. Αν θέλεις πάλι να ασχοληθείς, εδώ είμαι.
Ξέρεις όμως ότι δεν είμαι εύκολος αντίπαλος :knuppel::knuppel::knuppel:
Ένας μαλακας ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ είσαι...το είσαι αντίπαλος είσαι θα το δείξουν οι κάμερες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.758
Πόντοι
5.006
πλησιαζει η ωρα ληξης της ψηφοφοριας....
για να δουμε τι ανατροπες μας επιφυλασσουν οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμης...
zombie-walk-gif.gif

:confused::confused::confused::confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.562
Πόντοι
1.406

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.782
Πόντοι
26.141
πλησιαζει η ωρα ληξης της ψηφοφοριας....
για να δουμε τι ανατροπες μας επιφυλασσουν οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμης...
zombie-walk-gif.gif

:confused::confused::confused::confused:
Σε ποιο άλογο να βάλω τα λεφτά μου μαν ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.782
Πόντοι
26.141

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.234
Πόντοι
6.536
Απόμακρο επίθετο για τον Έλληνα..... άμα ήθελε να βασιλεύει έπρεπε να λέγεται παπαγλυξανδρεου ή μητσογλυξομπουργκακης ή καραγλυξμπουργκλης
Γλυξμπουρκάκος κορωνάκι

:wanker:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.234
Πόντοι
6.536
20241228_203609.jpg

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους. Είτε είστε μαλακες είτε όχι, εύχομαι υγεία και χαμόγελο για το νέο έτος. Να λέμε και ένα ευχαριστώ κάπου-κάπου για όσα έχουμε και μη μαλωνετε.
Καλησπέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.670
Πόντοι
3.846
Θα τα γράψω συγκεντρωτικά γιατί μετά θα την πέσω.

Συμφορουμίτες
- Τριπλη ισοβαθμία για την τέταρτη θέση που δίνει την πρόκριση. Ψήφισε και εσύ για να σβήσεις τη χαρά μια για πάντα από το πρόσωπο των δύο που θα αποκλειστούν.

Αθηναίο
- Εδώ στην Κρήτη βρέχει πολύ, αλλά οι χοχλιοί δεν έχουν θρέψει ακόμη. Υπομονή μέχρι Μάρτη. Θα φας πάντως πολύ καλούς χοχλιούς φέτος.

Για τους υποψήφιους:
- Οι ψήφοι του Μπαρόκ θα βγουν στο σφυρί. Πωλούνται ψήφοι με ελκύστικα πακέτα. Μεταχειρισμένοι ψήφοι από τους ομίλους δεν πωλούνται ,ίσως σε επόμενο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα πάρει το 95% για τα έξοδα της διοργάνωσης και ο Μπαρόκ ας πάρει 5% δεν έχουμε πρόβλημα. Για την τιμή των ψήφων θα ενημερώσει η ελλανόδικος επιτροπή.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.581
Πόντοι
6.056
Για τους υποψήφιους:
- Οι ψήφοι του Μπαρόκ θα βγουν στο σφυρί. Πωλούνται ψήφοι με ελκύστικα πακέτα. Μεταχειρισμένοι ψήφοι από τους ομίλους δεν πωλούνται ,ίσως σε επόμενο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα πάρει το 95% για τα έξοδα της διοργάνωσης και ο Μπαρόκ ας πάρει 5% δεν έχουμε πρόβλημα. Για την τιμή των ψήφων θα ενημερώσει η ελλανόδικος επιτροπή.
ευτυχως ομως εχει προνοησει η επιτροπη και γιαυτο και για ολα παιδια :headbang2:

στην πρωτη σελιδα τα λεει ξεκαθαρα

Σημαντκες διευκρινησεις απο την επιτροπη

1) οποιος ζητησει εξαιρεση θα ανακηρυσσεται αυτοματα επιτιμος μαλακας(με την προθεση κοτα)...Επιτιμος κοτομαλακας δηλαδη.

2)φανερη ψηφοφορια θα υπαρξει ΜΟΝΟ στην τελικη φαση του διαγωνισμου(για να μη σπατε αρχιδια με τα "παντελονατα" κτλ)

Ευχαριστουμε και καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom