sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.782
- Πόντοι
- 26.141
Καφέ ή άσπρα ;θες αυγουλακια βραστα εσυ
Καφέ ή άσπρα ;θες αυγουλακια βραστα εσυ
Να ψωνιστητε ??πιο κάτω στην Συγγρού εκεί πάνε όλοιωωω!!! θα μας δωσεις και αμοιβη σουλα!!! πες μου που εχεις το μαγαζι στην γουβα να παρω το καραβι να ερθουμε με τα αδερφια και τα ξαδερφια μου να την παρουμε. θα........... '''ψωνισουμε''' κιολας
Ένας μαλακας ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ είσαι...το είσαι αντίπαλος είσαι θα το δείξουν οι κάμερες
Τρόμαξα ρε Τσατσουλίνο, μην πετάς τις απειλές σου τόσο απότομα.
Κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου.
Οι πουτάνες σε χέσανε και ξέμεινες με κάτι γριούλες.
Αντί να κάνεις το φωτομοντέλο σε αγγελίες πουτάνων και να μαλακίζεσαι όλη μέρα στο site, πουλώντας, μαγκιά, εξυπνάδα και τραμπούκα, ασχολήσου σοβαρά με το μαγαζί σου, μπας και το σώσεις.
Με εμένα μην ασχολείσαι. Αν θέλεις πάλι να ασχοληθείς, εδώ είμαι.
Ξέρεις όμως ότι δεν είμαι εύκολος αντίπαλος
Οι βασιλείς βασιλεύουν δεν πολιτευονταιΗ πλουτοκρατία της δεξιάς θα μπει στα χρονοντούλαπο της ιστορίας ...ξεκινά νέο σοβιέτ
Θα ψηφίσεις κόμμα ντε γκρεσιας ;;
Τράβα να φας φας κάνα αυγό παπαρουαρ εσύ ρεΠαρωδία
Σε ποιο άλογο να βάλω τα λεφτά μου μαν ?πλησιαζει η ωρα ληξης της ψηφοφοριας....
για να δουμε τι ανατροπες μας επιφυλασσουν οι ψηφοφοροι της τελευταιας στιγμης...
ΝΤΕΓΚΡΕΣΣε ποιο άλογο να βάλω τα λεφτά μου μαν ?
τελικος με 2 ανενεργα νικ μεσα βλεπω ...γαματα θα ειναιΠαρωδία
Απόμακρο επίθετο για τον Έλληνα..... άμα ήθελε να βασιλεύει έπρεπε να λέγεται παπαγλυξανδρεου ή μητσογλυξομπουργκακης ή καραγλυξμπουργκληςΝΤΕΓΚΡΕΣ
Σκράμπλ;Τράβα να φας φας κάνα αυγό παπαρουαρ εσύ ρε
Aek Karagkounis GIF - Aek Karagkounis Karagounis - Ανακαλύψτε και κοινοποιήστε GIF
Click to view the GIFtenor.com
Γλυξμπουρκάκος κορωνάκιΑπόμακρο επίθετο για τον Έλληνα..... άμα ήθελε να βασιλεύει έπρεπε να λέγεται παπαγλυξανδρεου ή μητσογλυξομπουργκακης ή καραγλυξμπουργκλης
Καλησπέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους. Είτε είστε μαλακες είτε όχι, εύχομαι υγεία και χαμόγελο για το νέο έτος. Να λέμε και ένα ευχαριστώ κάπου-κάπου για όσα έχουμε και μη μαλωνετε.
ευτυχως ομως εχει προνοησει η επιτροπη και γιαυτο και για ολα παιδιαΓια τους υποψήφιους:
- Οι ψήφοι του Μπαρόκ θα βγουν στο σφυρί. Πωλούνται ψήφοι με ελκύστικα πακέτα. Μεταχειρισμένοι ψήφοι από τους ομίλους δεν πωλούνται ,ίσως σε επόμενο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ θα πάρει το 95% για τα έξοδα της διοργάνωσης και ο Μπαρόκ ας πάρει 5% δεν έχουμε πρόβλημα. Για την τιμή των ψήφων θα ενημερώσει η ελλανόδικος επιτροπή.
Σημαντκες διευκρινησεις απο την επιτροπη
1) οποιος ζητησει εξαιρεση θα ανακηρυσσεται αυτοματα επιτιμος μαλακας(με την προθεση κοτα)...Επιτιμος κοτομαλακας δηλαδη.
2)φανερη ψηφοφορια θα υπαρξει ΜΟΝΟ στην τελικη φαση του διαγωνισμου(για να μη σπατε αρχιδια με τα "παντελονατα" κτλ)
Ευχαριστουμε και καλη συνεχεια
Η παρέμβαση σου ήταν καίριαευτυχως ομως εχει προνοησει η επιτροπη και γιαυτο και για ολα παιδια
στην πρωτη σελιδα τα λεει ξεκαθαρα