barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
Γιατί δεν πήρες από την αρχή δυο τρεις απλικες ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ από τζάμπο και μας γάμησες 10 σελίδες από το νήμα ρε αρκιντι;200β θα σου δωσει ο θειος μου για να εχω απλικες
Γιατί δεν πήρες από την αρχή δυο τρεις απλικες ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ από τζάμπο και μας γάμησες 10 σελίδες από το νήμα ρε αρκιντι;200β θα σου δωσει ο θειος μου για να εχω απλικες
Έκανα ανασκόπηση, δεν είναι ούτε μια γρηγοράδα βόλτα να βγεις μπραδερινι μου.ελειπες παλι στα καλυτερα μπραδερ μου
εχει στον σβερκοκατσε λιγο μαστορα γιατι εχουμε εκτακτο περιστατικο
Διακεκριμενο μελος του σαιτ εχει παθει μπλακ-ουτ και προσπαθουμε να βοηθησουμε
Αν εχεις ups βαλτο να δουλευει καλου κακου
ασε με γιατι ειμαι να σκασω , με πηρε ο υπνος χθες και δεν μπηκα 3 η ωρα να δω αν ειναι κανεις εδω μεσαεχει στον σβερκο
και κλαμα η κυρια ρε παιδακι μουαρχισες παλι παραλήρημα...
Καλημέρα, μαλάκα της καρδιάς μας.και κλαμα η κυρια ρε παιδακι μου
καλως τον γκουρου του ερωταΚαλημέρα, μαλάκα της καρδιάς μας.
Νταβατζάκο του κώλου.
Το πρόγραμμα της ημέρας, περιλαμβάνει βαθύ και απολαυστικό ξεκώλιασμα της Adrianna4435.
Θα χορτάσει γαμήσι η χοντροκωλάρα σου.
καλως τον γκουρου του ερωτα
Ψάχνουμε τον @troubakhsΔεν συνέχισε το βραδινό κέφι??
ελα τσακαβλε παρε κι αλλο
Φτιάξτε καφέδες και καθίστε αναπαυτικά.
Σήμερα θα απολαύσετε live το ξεκώλιασμα του νταβατζάκου της Γούβας.
Θα είναι αργό και βασανιστικό.
ΥΓ. Παρακαλώ τα υπόλοιπα δίδυμα- τρίδυμα, ει δυνατόν να απέχουν σήμερα για να μην αποπροσανατολίζεται ο κόσμος
ελα τσακαβλε παρε κι αλλο
ακου βρε σοχακο χαζουλη η μονη επελαση που εχω κανει ειναι οταν εφαγες κλωτσιες στο λακομπα που εφυγες τρεχοντας ..... τα υπολοιπα θα μας τα πεις εν ελθετω χρονο
Συγκεντρώσου Τασούλη - Adrianna4435
Ερώτηση 1η
Έχεις καμία σχέση με την απέλαση της, πρώην αγαπημένης σου, Μάρτας;;;
ακου βρε σοχακο χαζουλη η μονη επελαση που εχω κανει ειναι οταν εφαγες κλωτσιες στο λακομπα που εφυγες τρεχοντας ..... τα υπολοιπα θα μας τα πειςεν ελθετω χρονοεν ευθέτω χρόνο
Φτιάξτε καφέδες και καθίστε αναπαυτικά.
Σήμερα θα απολαύσετε live το ξεκώλιασμα του νταβατζάκου της Γούβας.
Θα είναι αργό και βασανιστικό.
ΥΓ. Παρακαλώ τα υπόλοιπα δίδυμα- τρίδυμα, ει δυνατόν να απέχουν σήμερα για να μην αποπροσανατολίζεται ο κόσμος