baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.607
- Πόντοι
- 5.097
χαλατε την πιατσα.ο θείος τρουμπ χρειάζεται βοήθεια, θα τα φτιάξουμε...
χαλατε την πιατσα.ο θείος τρουμπ χρειάζεται βοήθεια, θα τα φτιάξουμε...
Θυσια γινομαι για παρτη του.ο θείος τρουμπ χρειάζεται βοήθεια, θα τα φτιάξουμε...
Καμια καινούρια πατεντα έκανες εφευρεση;χαλατε την πιατσα.
κόψε κάτι να πάρεις την δουλειάχαλατε την πιατσα.
99κόψε κάτι να πάρεις την δουλειά
Δε νομίζω πως θα σε είχε ποτέ στην παρέα και σίγουρα δεν κανείς για παρκαδόρος.Ξεροχυνω με καταντια Γεροξεκουτη να εχει παρεακι μια αδερφαρα και εναν Παρκαδορο....
ελειπες παλι στα καλυτερα μπραδερ μουΔε νομίζω πως θα σε είχε ποτέ στην παρέα και σίγουρα δεν κανείς για παρκαδόρος.
εμπιστευτητε τους πιστοποιημενους τεχνικους που αγαπατε και εκτιματε.
ευχριστω.
Σκιτζηδες τους λεει ο αδερφός.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορουν αλμπανηδες τεχνικοι μην τους ανοιγετε τις πορτες σας και εμπιστευτητε τους πιστοποιημενους τεχνικους που αγαπατε και εκτιματε.
ευχριστω.
και τσακωνες να τους πεις το ιδιο ειναι.Σκιτζηδες τους λεει ο αδερφός.
Την εχω καταβρει λεμε με τις πατέντες του. Να μαγειρευεις σε δυο φούρνους διαφορετικης κουζινας ταυτοχρονα.και τσακωνες να τους πεις το ιδιο ειναι.
Κάτι αχνοφαίνεται.Εχεις πατηρησει οτι ολο το συναφι του Γερομπισμπικη ολο στα γκειλικια το γυρναει;
Εδώ δυσκολεύεσαι να γράψεις "σαλόνι" να σε εμπιστευτούμε σε συνδεσμολογίες;;οχι ρε...ειχα τερματικα στο σαλονολι αλλα οι διακοπτες με μπερδευουν λιγο
Αν δε φτάνει το καλώδιο αγόρασε πιο μακρύετσι τα εβαλα ρε βαρο....αλλα στην απλικα δεν φτανει
Σάββας ξηρός βλέπω να γίνεταιΕδώ δυσκολεύεσαι να γράψεις "σαλόνι" να σε εμπιστευτούμε σε συνδεσμολογίες;;
Μην το γαμας ρε μλκ τώρα.Δεν ήτανε και οοτε μαζι μου Νιπλη. Ουτε εγω μαζι τους. Με εσενα ημουνα. Αλλα με ηθελες απεναντι σου.
Χατηρια δεν χαλάω.
Του ειχα πει του οφθαλμίατρου, δεν ξερει με ποιον εχει μπλεξει. Για δες τον τι και ποσα μου χρωσταει απο οσα του έχω κάνει. Και να ξέρατε ποση χαρα μου δώσατε. Ποσο με επιβεβαιώσατε οτι σας τον ξεπατωσα.
Πλεον θα παρακαλαει για τον θανατο μου. Εκει θα στον φτασω τον μαλακα σας, και εσας μαζι. Να παρακαλατε να αρρωστησω σπο καρκίνους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Η χαρα θα ειναι μεγαλύτερη.