Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Ρωτησα κατι. Μπορεις να απαντησεις; Τους εχεις ακομα ναι για οχι;ξερεις εσυ τι εγινε
Ρωτησα κατι. Μπορεις να απαντησεις; Τους εχεις ακομα ναι για οχι;ξερεις εσυ τι εγινε
Ωραία η στραπατσάδα παππούληΕπειδή βλέπω ότι επανέρχεστε συνέχεια με το ίδιο επιχείρημα, να σας ενημερώσω πως η ποσοτική επιχειρηματολογία δεν ισχύει για την ξεφτίλα.
Και για να γίνω πιο κατανοητός, θα σας φέρω ένα παράδειγμα με κάτι στο οποίο αναφέρεστε συχνότατα:
Ας πάρουμε λοιπόν ως υπόθεση εργασίας, πως και οι δύο πλευρές λιγουρεύονται σταπ-ατσάδα από την κιουρία Χατζή και την τρώνε. Και έπειτα βγαίνετε εσείς στο καφενείο της γειτονιάς σας και λέτε στους γνωστούς σας το εξής: Την λιγουρευτήκαμε και την κολατσίσαμε όλοι την στραπ-ατσάδα από την κιουρία Χατζή, αλλά μόνο οι άλλοι είναι πούστηδες γιατί είναι 30, ενώ εμείς μόνο 2.
ρωτησε τον τσιμπουκης που τα ξερει ολαΌχι.
Περιμένω να μάθω από εσάς.
Οχι εσυ να μου απαντησεις. Εγω της εφτιαξα αλλον λογαριασμο οπως λες. Ο παλιος υπαρχουν οι κωδικοι;ρωτησε τον τσιμπουκης που τα ξερει ολα
οχι ...κατι αλλο θελεις ???Ρωτησα κατι. Μπορεις να απαντησεις; Τους εχεις ακομα ναι για οχι;
δεν το λεω εγω οτι τις εφτιαξες αλλο προφιλ αυτη το λεειΟχι εσυ να μου απαντησεις. Εγω της εφτιαξα αλλον λογαριασμο οπως λες. Ο παλιος υπαρχουν οι κωδικοι;
δεν εχω καμια επαφη πια με τον λογ/σμο ...για ψαξου καλυτερα
περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αν θελεις μπορεις να ρωτησεις την ιδια ???Όχι.
Περιμένω να μάθω από εσάς.
αν θελεις μπορεις να ρωτησεις την ιδια ???
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αφου απαντησα εγω πες μου τωρα γιατι ηρθες απο το μαγαζι μου συναδελφε
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.
Εσυ πες τα δικα σου και οποιος θελει πιστευει εσενα και οποιος θελει εμενα.
δεν ηρθες μονο για αυτο με την αντριαννα δεν εσπασα τιποτα εκανα ραντεβου μαζι της αλλα 2 και σταματησα για δικους μου λογους να βρισκομαι μαζι της εκτοτε πριν 2 χρονια βρεθηκα στο μπιλ και ορμησε επανω μου μπροστα σε ραντεβου που ειχα με πρωην φιλη της φιλωντας με ...οπως και εχω μυνηματα της στο viber πολυ μεταγενεστερα ..... απο εκει ηρθες γιατι ηθελες κονε με τον ζαντρεν και τον ελληνα και πολλα αλλαΜιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω μαζι σου και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Μου εδωσες τα αρχιδια σου απο κωδικους αλλα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.
αλλο προφιλ αλλα πραγματαΤην δική σας εκδοχή θέλω να μάθω. Αν ήθελα της ίδιας ή του Μπουμπούκι, θα ρωτούσα εκείνους.
ναι ναι που την πηρες και την πληρωσες σ/κ ακαποτα
Zebu, σου είπε και τιμή και πρόγραμμα;;;
Το κεφάλαιο Ντάρια-Καρυπίδης, θα το ανοίξω αργότερα.
Εκεί να δείτε γέλια
αλλο προφιλ αλλα πραγματα