Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
34.158
Πόντοι
22.936
Επειδή βλέπω ότι επανέρχεστε συνέχεια με το ίδιο επιχείρημα, να σας ενημερώσω πως η ποσοτική επιχειρηματολογία δεν ισχύει για την ξεφτίλα.

Και για να γίνω πιο κατανοητός, θα σας φέρω ένα παράδειγμα με κάτι στο οποίο αναφέρεστε συχνότατα:

Ας πάρουμε λοιπόν ως υπόθεση εργασίας, πως και οι δύο πλευρές λιγουρεύονται σταπ-ατσάδα από την κιουρία Χατζή και την τρώνε. Και έπειτα βγαίνετε εσείς στο καφενείο της γειτονιάς σας και λέτε στους γνωστούς σας το εξής: Την λιγουρευτήκαμε και την κολατσίσαμε όλοι την στραπ-ατσάδα από την κιουρία Χατζή, αλλά μόνο οι άλλοι είναι πούστηδες γιατί είναι 30, ενώ εμείς μόνο 2. :coffee:
Ωραία η στραπατσάδα παππούλη :coffee:

1735981540611.jpeg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.506
Πόντοι
12.056
Ρωτησα κατι. Μπορεις να απαντησεις; Τους εχεις ακομα ναι για οχι;
οχι ...κατι αλλο θελεις ???
αφου απαντησα εγω πες μου τωρα γιατι ηρθες απο το μαγαζι μου συναδελφε :tooth::tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι εσυ να μου απαντησεις. Εγω της εφτιαξα αλλον λογαριασμο οπως λες. Ο παλιος υπαρχουν οι κωδικοι;
δεν το λεω εγω οτι τις εφτιαξες αλλο προφιλ αυτη το λεει

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.690
Πόντοι
28.246

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.506
Πόντοι
12.056
Και τοτε πως κανει ακομα λογκιν ο λογαριασμός; Καλημερα σου Καρυπιδη.

Screenshot_20250104-110911.png
περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αφου απαντησα εγω πες μου τωρα γιατι ηρθες απο το μαγαζι μου συναδελφε

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
577
Πόντοι
86
Και τοτε πως κανει ακομα λογκιν ο λογαριασμός; Καλημερα σου Καρυπιδη.

Screenshot_20250104-110911.png
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Του χάκαραν το λογαριασμό ρεεε.:headbang::headbang::headbang::headbang:
Ντροπήηηηηηη
Ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα :happy::happy::happy::happy:
Ένα καλό πήγε να κάνει ο καψερός.
Δεν είναι νταβατζάκος του κώλου :2funny::2funny::2funny:
Δεν έχει δεκάδες κλώνους :2funny::2funny::2funny:

ΥΓ. Μωρή Adrianna4435 έχει τέλος η ξεφτίλα σου;
:dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.690
Πόντοι
28.246
περιμενω απαντηση σου αν εχεις κακαλα
αφου απαντησα εγω πες μου τωρα γιατι ηρθες απο το μαγαζι μου συναδελφε
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.

Εσυ πες τα δικα σου και οποιος θελει πιστευει εσενα και οποιος θελει εμενα.

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
577
Πόντοι
86
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω προσφατα μαζι σου μιας και ειχαμε κανονισει ηδη οι δυο μας και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Της εδωσες τα αρχιδια σου ειπες απο κωδικους αλλα εμενα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.506
Πόντοι
12.056
Μιλαγα μαζί σου τότε. Η Αντριανα το ηξερε. Στην ερωτηση μου γιατι δεν μπαίνει στο νημα, απαντησε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθει. Της ειπα να κανει επαναφορα κωδικου, δεν ηξερε ουτε τους κωδικούς του μεηλ. Της προτεινα να στους ζητησει. Ειπε οτι τα σπασατε και της ειπα οτι θα συναντηθω μαζι σου και θα σου μιλησω να της τους δωσεις. Μου εδωσες τα αρχιδια σου απο κωδικους αλλα με αποζημιωσες με το τηλέφωνο της Ντάριας το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν συναντήθηκα μαζί της. Ακρη δεν βρεθηκε και τελικα εφτιαξε νεο λογαριασμο. Δεν ξερω ποιος την βοηθησε να το κανει.

δεν ηρθες μονο για αυτο με την αντριαννα δεν εσπασα τιποτα εκανα ραντεβου μαζι της αλλα 2 και σταματησα για δικους μου λογους να βρισκομαι μαζι της εκτοτε πριν 2 χρονια βρεθηκα στο μπιλ και ορμησε επανω μου μπροστα σε ραντεβου που ειχα με πρωην φιλη της φιλωντας με ...οπως και εχω μυνηματα της στο viber πολυ μεταγενεστερα ..... απο εκει ηρθες γιατι ηθελες κονε με τον ζαντρεν και τον ελληνα και πολλα αλλα

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
577
Πόντοι
86
Zebu, σου είπε και τιμή και πρόγραμμα;;; :happy::happy::happy:

Το κεφάλαιο Ντάρια-Καρυπίδης, θα το ανοίξω αργότερα.
Εκεί να δείτε γέλια
:dancing::dancing::dancing::dancing:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467

Τελικά την έχετε πολύ χεσμένη και εσείς τη φωλιά σας. :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.506
Πόντοι
12.056
Zebu, σου είπε και τιμή και πρόγραμμα;;; :happy::happy::happy:

Το κεφάλαιο Ντάρια-Καρυπίδης, θα το ανοίξω αργότερα.
Εκεί να δείτε γέλια
:dancing::dancing::dancing::dancing:
ναι ναι που την πηρες και την πληρωσες σ/κ ακαποτα :tooth::tooth::tooth:
υγ.ξερεις υπαρχουν και αυτα σε κατασκευασμενα πμ :2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom