athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.468
- Πόντοι
- 12.756
μιλαμε για ΜΟΥΝΗΔΕΣ ολκης αγαπητε...προλαβαν να ψηφισουν η τα'φαγε το σκοταδι (κ η πουμαρο)
ΟΥΤΕ ενας δεν εφερε εστω μισο κιλο χοχλιους
μιλαμε για ΜΟΥΝΗΔΕΣ ολκης αγαπητε...προλαβαν να ψηφισουν η τα'φαγε το σκοταδι (κ η πουμαρο)
....τοσες μερες εβρεχε, εκει σταμιλαμε για ΜΟΥΝΗΔΕΣ ολκης αγαπητε
θελω χοχλιους αν μαζεψω σαλιγκαρι απο Γλυφαδα θα πεθανω σε 5 λεπτα....τοσες μερες εβρεχε, εκει στατσαιριαπροαστια της Ανω Γλυφαδας, γεματο σαλιγκαρους θα ηταν
Χειροτερευετε τη θεση σαςΤα είπε όλα ο αγαπητός και αξιότιμος @athinaios44
ΚΥΡΙΕ Γ.Γ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.μιλαμε για ΜΟΥΝΗΔΕΣ ολκης αγαπητε
τυπε πιστεύεις μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα μέσα σε 8 ώρες που μείνανε;Χειροτερευετε τη θεση σας
Μην μου τον διώχνειςτυπε πιστεύεις μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα μέσα σε 8 ώρες που μείνανε;
αν πάρει πουλο θα φτιάξω κλώνο μπαρόκ και θα μπαίνω στα νήματα με τις μποτανες να ποστάρω καλησπερες κλπ. και μετά θα ξαναμπαίνω με το ρετρό για να σκουπιδιαζω τον κλώνο μπαρόκ . είμαι άνθρωπος της συνήθειας . δεν μου αρέσουν οι αλλαγέςΜην μου τον διώχνεις
Μην ξεχάσεις να μπεις και 31/12 και να γράψεις την ατάκααν πάρει πουλο θα φτιάξω κλώνο μπαρόκ και θα μπαίνω στα νήματα με τις μποτανες να ποστάρω καλησπερες κλπ. και μετά θα ξαναμπαίνω με το ρετρό για να σκουπιδιαζω τον κλώνο μπαρόκ . είμαι άνθρωπος της συνήθειας . δεν μου αρέσουν οι αλλαγές
έχω αγωνία για το αν θα συνεχιστεί η παράδοση των τελευταίων δύο χρόνων που θέλει τους νικητές του μιστερ μαλακα να εξαφανίζονται , να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , να αφήνουν το άψυχο κουφάρι τους μέσα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του σαη κλπ δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ίσως είναι οι τελευταίες μέρες που θα έχουμε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να διαβάζουμε τον τύπο .Μην ξεχάσεις να μπεις και 31/12 και να γράψεις την ατάκα
"Τα λέμε του χρόνου τύποι"
Δεν ξέρω αν θα το αντέξω αυτό ψυχολογικάέχω αγωνία για το αν θα συνεχιστεί η παράδοση των τελευταίων δύο χρόνων που θέλει τους νικητές του μιστερ μαλακα να εξαφανίζονται , να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , να αφήνουν το άψυχο κουφάρι τους μέσα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του σαη κλπ δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ίσως είναι οι τελευταίες μέρες που θα έχουμε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να διαβάζουμε τον τύπο .
Το 2022 ο πιξηςΔεν ξέρω αν θα το αντέξω αυτό ψυχολογικά
εχω μιλήσει με κυρία ελενα να στείλει κουράγιο στον τύπο. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙΔεν ξέρω αν θα το αντέξω αυτό ψυχολογικά
Πρέπει να κάνεις το κλώνο , να μπαίνεις να ξεσπάμε λίγο , αλλιώς θα γεμίσουν οι ψυχολόγοι κόσμοεχω μιλήσει με κυρία ελενα να στείλει κουράγιο στον τύπο. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ
για καλαντα δεν διδω!Για τα καλαντα Κλο
τι μορφες της μαλακιας χαθηκαν στην ληθη του χρονου τυπε...τζωνυ64 ,πχ75 ,αλεξ71(νταξει αυτη η χαμουρα κρυφοκοιταει ακομα) ....λες να χαθει και ο γιγαντας της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης μπαροκ...θα ναι πληγμα για τον διαγωνισμο που χανει τα αστερια του πιο γρηγορα απο την ροκ του 70 τα δικα της!έχω αγωνία για το αν θα συνεχιστεί η παράδοση των τελευταίων δύο χρόνων που θέλει τους νικητές του μιστερ μαλακα να εξαφανίζονται , να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , να αφήνουν το άψυχο κουφάρι τους μέσα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του σαη κλπ δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ίσως είναι οι τελευταίες μέρες που θα έχουμε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να διαβάζουμε τον τύπο .
Tιποτα μαν,κωλομπαραδες ολοιΤι ψήφισες μαν ;
O @alex71 έβριζε - βρίζει μόνον κάποιους από όσους τον έχουν σε ignore list, δηλ. δεν βλέπουν ότι τους βρίζει.Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για σύγκριση @alex71 με @Annapurna , και επειδή ως ανοϊκός γερομπισμπίκης και αμόρφωτος σκαφτιάς που είμαι απεχθάνομαι τις πάντως είδους και προέλευσης σπέκουλες, να πω ότι δεν θυμάμαι τον @alex71 να στέλνει κόσμο να γαμηθεί. Ούτε να επιτίθεται αδιακρίτως με σκαιό τρόπο σχεδόν στους πάντες.