The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.890
- Πόντοι
- 25.467
τις φορας εσυ τυπε?
Έχει τσουρνέψει από τη διπλανή περίφραξη 3-4 μέτρα αγκαθωτό συρματόπλεγμα, και το έχει τυλίξει γύρω από τα λάστιχα.
τις φορας εσυ τυπε?
Δε μπορω να αγωνιζομαι με σημαδεμενη τραπουλα, εχω ηθος, αξιες και οπαδος του ευ αγωνίζεσθαι.Για να μη γαμηθούμε χρονιάρες μέρες:
- Το διαγωνισμό επιτρέπεται να τον κάνουν πουτάνα αυτοί που τον διοργανώνουν. Υπάρχουν και κάποιοι κώδικες ηθικής, δε θα μου κάνετε το Νο1 αντρικό φόρουμ, κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εδώ μέσα.
Ο μπαρόκας όπως και κάθε υποψήφιος θα προχωρήσει ανάλογα με τις ψήφους που έχει συγκεντρώσει. Εδώ τρίτος είναι ο Άλεξ που δε μας καταδέχεται ούτε για καλημέρα και τέταρος ο Βιτάμας που δεν έχει ούτε προφιλ και θα μας τρομάξει ένας σιωπηρός μονομάχος;
Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά και όποιος θέλει γράφει όποτε του καυλώσει.
Έχουμε και κανονισμούς δεν είμαστε Σούπερ Λίγκα.
μας εχει ζαλισει τις Ντουντες Χαρτοπολεμος
Θα ηταν τεραστια τιμη αλλα δεν εχω κλεψει ποτε εκκλησια, δε θα το κανω τωρα.φέτος είναι η χρονιά σου η ευκαιρία σου να λάμψεις πέρα από την σκιά του άλεξ τι πας να κάνεις?
Ε όχι και εκκλησία κονταροχτυπιέστε με τον λάκη στην αρχή απλά μετά του ρίχνεις στα αυτιάΘα ηταν τεραστια τιμη αλλα δεν εχω κλεψει ποτε εκκλησια, δε θα το κανω τωρα.
Ευχαριστω.
Θα ηταν τεραστια τιμη αλλα δεν εχω κλεψει ποτε εκκλησια, δε θα το κανω τωρα.
Ευχαριστω.
Δε γνωριζω εγγλεζικαΘα περιμένετε τουλάχιστον την σημερινή παράσταση από το Ντούο Χάρμα (που κάτι μου λέει πως θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εσάς); Ή θα φύγετε αμέσως.
ωωω!!! θα μας δωσεις και αμοιβη σουλα!!! πες μου που εχεις το μαγαζι στην γουβα να παρω το καραβι να ερθουμε με τα αδερφια και τα ξαδερφια μου να την παρουμε. θα........... '''ψωνισουμε''' κιολαςΠρόσεχε μην με ξεκωλιασεις πολύ.. Καρλότα ένα σου λέω μάλλον θα μοιραστείς την αμοιβή με τον ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ.....να ξέρεις θα έχει και κάμερες... πουσταρα κρητικιά
Δε μπορει να με συναγωνιστεί κανεις σε μια εντιμη ψηφοφορια.Ε όχι και εκκλησία κονταροχτυπιέστε με τον λάκη στην αρχή απλά μετά του ρίχνεις στα αυτιά
...ρε Ατενεζε μν αναφερεις "Ντουντες", θα μπει ο αλλος ομας εχει ζαλισει τις Ντουντες Χαρτοπολεμος
διαφωνώ και δεν καταλαβαίνω την έκρηξη όσων την θεωρούν έτσι....Δε μπορει να με συναγωνιστεί κανεις σε μια εντιμη ψηφοφορια.
Τέτοια ώρα?καλημερα κυριοι
μου βγαινει η κουρασηΤέτοια ώρα?
Άπονη ζωή.....μου βγαινει η κουραση
τι να κανουμε καποιοι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να ανεβασουμε το ΑΕΠ της Πατριδος μας ΑΝΤΕΧΟΥΜΕΆπονη ζωή.....
Μαλλον δε διαβασατε ολα τα πιμια που διαβασα εγω.διαφωνώ και δεν καταλαβαίνω την έκρηξη όσων την θεωρούν έτσι....
ανέντιμη θα ήταν αν μόνο οι μεν είχαν το δικαίωμα να φτιάξουν κλώνους...τώρα που το έχουν όλοι τι διαφορά έχει?
ίσα ίσα ο κλώνος είναι απόδειξη για την στήριξη στον υποψήφιο...αφού μπήκε κάποιος στην διαδικασία να τον χρησιμοποιήσει.
Θα έλεγα ότι επισφραγίζει την κυριαρχία του νικητή.
Σε κάθε περίπτωση φτάσαμε ως εδώ δεν θα ήταν έντιμο να μείνει μόνος του ο λάκης και να βγει ενώ μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρα δεύτερος...ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις για τα περίεργα ταξίδια
το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλοΜαλλον δε διαβασατε ολα τα πιμια που διαβασα εγω.
τυπε 27-12-24 μας θυμηθηκες βλεπωΚωλοδαχτυλιασμενε @tellystalone6969 το ξέρω πως κρυφοκοιτας τα αποτελέσματα και σφίγγει το σουφρυδι σου, αδύνατον βέβαια, σου υπόσχομαι για να μην αγωνιάς πως έχω βάλει υπενθύμιση 1 λεπτό πριν τη λήξη της ψηφοφορίας και αν είσαι ισοπαλία θα στην καρφώσω στο δόξα πατρί...
Το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου για τις γιορτές θα είναι...