Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (16 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.562
Πόντοι
1.406
Ο Νίπλης μια χαρά την έκανε και αυτή την δουλειά του, όπως και τις υπόλοιπες.

Ο τύπος διατυμπανίζει ότι είναι απατεώνας, αλλά ότι δεν διώκεται, επειδή έχει το ταλέντο να ανακαλύπτει αφελείς για να κάνουν αυτοί την βρωμοδουλειά, ούτως ώστε ο ίδιος να βγαίνει και αλώβητος, και κερδισμένος. Την ιδια μέθοδο λοιπόν χρησιμοποίησε κι εδώ. Όσο έτρεχε η ψηφοφορία με το νικ του, "έσπρωχνε" (διακριτικά πάντα, και χωρίς να συμμετέχει τόσο ενεργά), με λάικς και χασκογελάκια, κάποια νικς, ούτως ώστε το μαδοπούτσι να περιστρέφεται συνεχώς γύρω από άλλους, και να μην "γυρίσει" στα περσινά ξεφτιλίκια με τις "εξαιρέσεις". Βέβαια, πλάι στον βασιλικό, θα ποτιζόταν λίγο και η γλάστρα (Ανναπούρνα), αλλά βλέπεις ο δεύτερος το πήρε προσωπικά το θέμα, και αυτοκτόνησε ποστάροντας εικόνες από τους φίλους που έχει στο ζωολογικό κήπο. :confused:
Σιγα τον Μακιαβελι ρε μαλακα κ εσυ που ειχε και μεθοδο:jerking2:, τα νυχια του ετρωγε απο την αγωνια ενω ειχε τρουπωσει παρακαλωντας το θεο να μην ξαναχρειαστει να παρακαλαει για εξαιρεσεις παλι.Και τωρα που περασε η μπορα σεργιανιζει με τουπε σαν τον Αλεξ μετα το 41 τακατο.Αλλα δεν φταιει κανας αλλος,εγω κ ο Αθηνεζος φταιμε που δεν φτιαξαμε απο καμια 10ρια κλωνους ο καθενας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.893
Πόντοι
25.467
καλος μαλακας εισαι και εσυ:coffee:

Μάλλον κάτι δεν έχετε κατανοήσει.

Πηγαίντε στο μπάνιο και πείτε μπροστά στον καθρέπτη για 10 φορές με δυνατή φωνή : ΕΙΜΑΙ Ο ΑΤΕΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, και μετά ελάτε να δούμε αν έπιασε το πλασέμπο. :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.562
Πόντοι
1.406
Μάλλον κάτι δεν έχετε κατανοήσει.

Πηγαίντε στο μπάνιο και πείτε μπροστά στον καθρέπτη για 10 φορές με δυνατή φωνή : ΕΙΜΑΙ Ο ΑΤΕΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, και μετά ελάτε να δούμε αν έπιασε το πλασέμπο. :coffee:
:2funny::2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.893
Πόντοι
25.467
Σιγα τον Μακιαβελι ρε μαλακα κ εσυ που ειχε και μεθοδο:jerking2:, τα νυχια του ετρωγε απο την αγωνια ενω ειχε τρουπωσει παρακαλωντας το θεο να μην ξαναχρειαστει να παρακαλαει για εξαιρεσεις παλι.Και τωρα που περασε η μπορα σεργιανιζει με τουπε σαν τον Αλεξ μετα το 41 τακατο.Αλλα δεν φταιει κανας αλλος,εγω κ ο Αθηνεζος φταιμε που δεν φτιαξαμε απο καμια 10ρια κλωνους ο καθενας

Εντάξει... Μη γίνεστε άδικος τώρα! Όλοι οι μικροαπατεώνες διαβάζουν σχετικά με τα κατορθώματα των αρχιαπατεώνων για να ξεσηκώσουν-αντιγράψουν κάτι. :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.893
Πόντοι
25.467

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.625
Πόντοι
12.756

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.562
Πόντοι
1.406

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.613
Πόντοι
12.756
παρακαλω

νταξ το kraven εβλεπα μαλακια ειναι μην το δειτε

παμε εδω στο θεμα μας :coffee:
Μετά από 3ημερες συζητήσεις με παγκόσμιο πολυεθνικο όμιλο και με αυτούς που πρέπει από εδώ είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το 2025.
Τερμα οι αδιαφανείς διαδικασίες , τέρμα οι μηδενισμοι , τέρμα το μανιπουλαρισμα, τέρμα οι αλλαγές των κανόνων κατά την πορεία του διαγωνισμού..

Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον νέο διαγωνισμό ειναι ότι προς συνέχεια της παράδοσης και να δεθεί με τον παλιό θεσμό οι τωρινοί διοργανωτές , πρόεδρος , επιτροπή , εκπρόσωποι τύπου και μαλακίες θα ξεκινήσουν απ' ευθείας με όσους ψήφους βγει ο πρώτος από εδώ , αν είναι 60 πχ θα ξεκινήσουν με +60
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε και να τους αποδώσουμε την τιμή που τους αξίζει για την σκληρή δουλειά τους φέτος

Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα , μην με πιέζετε, εν καιρό θα ενημερωνεστε επίσημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom