The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.658
- Πόντοι
- 25.467
Εσύ κατευθείαν πας ημιτελικό να ξέρεις , τιμητική θέση
Μισό να σας κάνω ένα λάικ, για να μην γκρινιάζετε για τα λάικς του Ατενέζου.
Εσύ κατευθείαν πας ημιτελικό να ξέρεις , τιμητική θέση
Να σαι καλάΜισό να σας κάνω ένα λάικ, για να μην γκρινιάζετε για τα λάικς του Ατενέζου.
Αλέκα Κανελλίδου ο δικός σου....Δεν έχει "δει" προσωπικά
δεν το θυμάμαι αλλά από την άλλη αυτός προκαλεί τέτοιες συμπεριφορές με το που λογκάρει πριν ακόμα γράψειΆλλος τον στολιζε, άλλος του έψαλλε τη νεκρώσιμο και τέτοια συνήθη στο μπου.
Ναι αλλά εσύ δεν "είδες" Πορτοσαλτε του μπου.κομδεν το θυμάμαι αλλά από την άλλη αυτός προκαλεί τέτοιες συμπεριφορές με το που λογκάρει πριν ακόμα γράψει
Αυτή είναι η άποψη μου και ευχαριστώ το κανάλι που με φιλοξενεί για να την υποστηρίζωΝαι αλλά εσύ δεν "είδες" Πορτοσαλτε του μπου.κομ
Ναι αλλά εσύ δεν "είδες" Πορτοσαλτε του μπου.κομ
25 Δεκ 2025 θα ξεκινήσει , έχουν τυπωθεί προσκλήσεις βραβεία και συμβόλαια , έχουμε πολυεθνικές στην μέση όρους κτλΣχετικά με το διαγωνισμό που θα αναλάβετε,
Θεωρώ ότι τώρα που μας το αποκαλύψατε θα πρέπει να τον ξεκινήσετε άμεσα. Μην βγεί σε κάνα 10λεπτο, κάνας @Zebu π.χ. και καπαρώσει τον διακριτικό τίτλο.
Αντιλαμβάνεστε...
Χαρτοπολεμος στα ορια εγκεφαλικου,θα κανει διαγωνισμο-παρωδια για να σκασουμε απο το κακο μας
ΥΓ αυτος ο τυπος λογιζεται για λεφτας και μεγαλοαπατεωνας
25 Δεκ 2025 θα ξεκινήσει , έχουν τυπωθεί προσκλήσεις βραβεία και συμβόλαια , έχουμε πολυεθνικές στην μέση όρους κτλ
Χοχλίοι παιδί μου (σου ρίχνω 2 χρόνια).Καλησπερα κυριε Ελευθέριε
Κοχλιοί λέγονται.
Χοχλίοι παιδί μου (σου ρίχνω 2 χρόνια).
Και δε με λένε και Ελευθέριο (ή Λευτέρη )
Δεν εχω..
Δεν αντιπαθώ κανένανΜισό, να σας διευκολύνω...
Θα ψηφίσετε αυτόν που αντιπαθούν οι κ.κ. Νίπλης και Τελλοσταλόνες, αλλά που συμπαθούν οι κ.κ. πολυζώης και Μπουμπούκις, που κατά τα άλλα τους χωρίζει αβυσσαλέο μίσος τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Ανναπούρνα, που αντιπαθεί τους πάντες.
Εντάξει;
ποτα θα εχει η πρεπει να φερουμε εμεις?25 Δεκ 2025 θα ξεκινήσει , έχουν τυπωθεί προσκλήσεις βραβεία και συμβόλαια , έχουμε πολυεθνικές στην μέση όρους κτλ
Εσύ θα έχεις, είσαι στους επίσημουςποτα θα εχει η πρεπει να φερουμε εμεις?