barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.080
- Πόντοι
- 5.506
πολύ εύκολα βρίσκεις και εσύ τέτοιες φωτό κλαουντια . τις γκουγκλαρεις ή’ τις έχει φυλαγμένες σε σκληρό;Εξαφανίστηκαν όλοι, απόλυτη σιγή στο νήμα, ας κάνω μια δοκιμή..... (προσοχή, ακολουθεί σκηνή που είναι μόνο για "καθαρόαιμα αρσενικά", όσοι δεν αντέχουν ας προσπεράσουν)
@Νίπλης πως σου φαίνεται αυτό, "πολύ καλή φωτό";;
Μου αρέσει που βάζει για τον νιπλη. .. εγώ στην θέση του θα έκανα την πάπιαπολύ εύκολα βρίσκεις και εσύ τέτοιες φωτό κλαουντια . τις γκουγκλαρεις ή’ τις έχει φυλαγμένες σε σκληρό;
βγαλτο από μέσα σου τυπε αφού σε τρώει παραδέξου το και εβγα από την ντουλάπα
εντωμεταξύ πες μας τότε με τον τεα σου έβαλε όλο το τερματοφύλακα μέσα στο πάτο σου ; ξεφτιλααααααα.
Άλλος ένας beta ... Έχει γινει μάστιγα εδώ μέσα
διάλεξε μαν έχω από όλα σήμερα. γουσταρεις ένα παρανυφάκι ή’ προτιμάς κάτι σε επτακαριολο κλπ ; ντροπή ρε μαλακα . μην γράφεις άλλο. ασε κάναν άλλο να γράφει. αφού είσαι μπόσικος από παντού.Εν τω μεταξύ, τι σου είναι η μαγεία του μπου, αυτός ο τύπος μέχρι χθες μπορούσε να τριγυρνάει στα νήματα και να σχολιάζει κάπως έτσι.
Μπορεί να είναι συλλέκτης εμπειριών??? Μην τον βγάλουμε αμέσως τζίτζιφριγκοδιάλεξε μαν έχω από όλα σήμερα. γουσταρεις ένα παρανυφάκι ή’ προτιμάς κάτι σε επτακαριολο κλπ ; ντροπή ρε μαλακα . μην γράφεις άλλο. ασε κάναν άλλο να γράφει. αφού είσαι μπόσικος από παντού.
Για το νιπλη λες; Μπορεί, ποιοι είμαστε εμείς να τον κρίνουμε.Μπορεί να είναι συλλέκτης εμπειριών??? Μην τον βγάλουμε αμέσως τζίτζιφριγκο
Βλέπω να σε πηγαίνει με το βέλος ο ρετρό....τι να σου πω καλό σκουπιδιασμαΓια το νιπλη λες; Μπορεί, ποιοι είμαστε εμείς να τον κρίνουμε.
Εμείς δηλαδή πρωί πρωί δεν ξεκανομαστε καμία φορά; (εντάξει, εμείς με γυναίκες βέβαια, σιγά μωραδερφακι μου, πως κανείς έτσι....)
Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 18 - bourdela.com forum
Παιδιά εγκαινιάζω νέα συλλογή (χωρίς όμως να έχω καιφωτογραφία). Οποιος έχει ας βάλει κώλάρες ανοιγμένες και αρμεγμένες και κωλοτρυπίδες από τραβεστί. Δεν πειράζει να φαίνεται και το πουλάκι τους.www.bourdela.com
να είσαι αληθινός. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; (εντάξει, εμείς μεγυναίκεςΑΦΕΝΤΡΕΣ βέβαια,
Το νήμα είναι και συμπεριληπτικό και lgbt+×÷-* friendlyδιαπιστώνω ότι το θρεντ έχει πάρει μια περίεργη δροσερή τροπή προς τις γαργαλιστές κωλοτρυπίδες
O @RETRO το μονο που μπορει να κανει ειναι το σκυλακι του νιπλη. Αστον εκει να ξεφτιλιζεται. Οτι εχω γραψει κατα καιρους ειτε με την Τεα ή παλιοτερα με τη Χατζη ηταν εν μεσω χαβαλε που υπηρχε γενικα στα νηματα και ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ σαιτ, τωρα ομως δεν κανω χαβαλε, ουτε ειδα κανεναν χαβαλε σε τραβελοκωλοτρυπιδια.Βλέπω να σε πηγαίνει με το βέλος ο ρετρό....τι να σου πω καλό σκουπιδιασμα
Πάντως με 2-3-23 κωλοδαχτυλα υπάρχει αντίληψη ότι δεν είσαι και μπουστης..... μπορεί να ανήκει σε αυτή την ομάδανα είσαι αληθινός. ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
Μαλακά πάλι δεύτερος ήρθες τελικά....ότι και να έκανα ,ρεκλαμα,ρελανς , ρελαντί,πάλι από μαλακια σου κατάφερες να χάσεις από κουτσό άλογο,τον πουθενά ανναπουρνα...ρε τι μαλακας είσαι συ ..Αυτά συμβαίνουν, έδωσα έναν έντιμο αγώνα αλλά δεν τα κατάφερα, πιστεύω να πείσω του χρόνου περισσότερουςκλώνουςσυναγωνιστές και να έρθει το πολυπόθητο στην τροπαιοθήκη. Βέβαια να ευχαριστήσω το υπέροχο κοινό μου, την επιτροπή, την οικογένεια μου που με στηρίζει μπλα μπλα μπλα.....
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ.
Σταμάτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αυτά είναι γραφές του ΛακόπουσταΠάντως με 2-3-23 κωλοδαχτυλα υπάρχει αντίληψη ότι δεν είσαι και μπουστης..... μπορεί να ανήκει σε αυτή την ομάδα
Θα σε πληροφορήσω Πάντος ότι η Έλενα δεν το θεωρούσε πλάκα.......O @RETRO το μονο που μπορει να κανει ειναι το σκυλακι του νιπλη. Αστον εκει να ξεφτιλιζεται. Οτι εχω γραψει κατα καιρους ειτε με την Τεα ή παλιοτερα με τη Χατζη ηταν εν μεσω χαβαλε που υπηρχε γενικα στα νηματα και ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ σαιτ, τωρα ομως δεν κανω χαβαλε, ουτε ειδα κανεναν χαβαλε σε τραβελοκωλοτρυπιδια.
έτσι ξεκινάνε όλα και στο τέλος θα μας υποχρεώσουν να λέμε ΤΟ μρ.μαλάκας και το 50% των υποψηφίων να είναι τουλάχιστον τετρακινητοι που οκ αυτό δεν θα τους δυσκολέψει και ιδιαίτεραΤο νήμα είναι και συμπεριληπτικό και lgbt+×÷-* friendly
τυπε προχωράει το πράμα με τον τύπο. περάσαμε το πρώτο στάδιο της αγνόησης. τώρα είμαστε στο στάδιο της δικαιολόγησης («εν μέσω χαβαλέ» κλπ). μετά θα περάσουμε στο στάδιο του θυμού, και μετά ΚΡΑΚΠάντως με 2-3-23 κωλοδαχτυλα υπάρχει αντίληψη ότι δεν είσαι και μπουστης..... μπορεί να ανήκει σε αυτή την ομάδα