Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (27 μέλη και 19 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Με τις αλλες 3 που μενουν τι κανω, μπορω να τις ριξω και τις 3 στον Μπαροκλαουντια ?
Αν γινόταν αυτό , πιστεύεις ότι κανείς από τους 16 θα του έριχνε μόνο μία ;
Θα ήταν στις 48 τώρα.

Δυστυχώς.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.882
Πόντοι
3.556
Ρετρο. Πηγαινε του χρονου, κατα τα τελη Νοεμβρη, και ανοιξε εσυ ή καποιος δικος σου τον διαγωνισμο. Αν τον προλαβει η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ παλι την πουτσισατε.
ωχ καταλαβα. θα με πάει απευθείας τελικό με +50 ψήφους αέρα. :tooth:

μη τα παίρνεις στα σοβαρά ρε μαν. με εμένα να είσαι χαλαρός. ούτε βρισιές ούτε τίποτα.

όσο για το κλίκα που λες, δύο νοματαίοι είμαστε εγώ και ο χελ. βία βγάζουμε ένα δικαβαλο.

και κανας νίπλης απέξω απέξω που σκάει γκεστ σταρ πάντα αφού τελειώσει το μπάχαλο να κόψει κίνηση. :tooth: αλλα τον συμπαθούμε τι να κάνουμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.577
Πόντοι
28.246
ωχ καταλαβα. θα με πάει απευθείας τελικό με +50 ψήφους αέρα. :tooth:

μη τα παίρνεις στα σοβαρά ρε μαν. με εμένα να είσαι χαλαρός. ούτε βρισιές ούτε τίποτα.

όσο για το κλίκα που λες, δύο νοματαίοι είμαστε εγώ και ο χελ. βία βγάζουμε ένα δικαβαλο.

και κανας νίπλης απέξω απέξω που σκάει γκεστ σταρ πάντα αφού τελειώσει το μπάχαλο να κόψει κίνηση. :tooth: αλλα τον συμπαθούμε τι να κάνουμε
Βλεπεις να ειμαι στην τσιτα μαζι σου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.257
Πόντοι
5.506
ξαναλέω, είσαι μάγκας γιατί ψήφισες τον εαυτο σου και άντεξες το γκανγκ μπανγκ. σε αντίθεση με τον μπροεδρο που μετά τους ομίλους πήγαινε μούρη με μούρη με άλλους δύο, ξέχασε να ξαναψηφίσει τον εαυτο του. :coffee: ενώ στην αρχική φάση είχε ψηφιστεί και καλά είμαι υπεράνω :tooth::tooth::tooth:
Και 'σύ ΜΑΓΚΑΣ είσαι που δε ρουφιάνεψες στους μπάτσους, σου έμεινε ενθύμιο και το γαμησι :tooth::tooth::tooth::tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.146
Πόντοι
25.467
ξαναλέω, είσαι μάγκας γιατί ψήφισες τον εαυτο σου και άντεξες το γκανγκ μπανγκ. σε αντίθεση με τον μπροεδρο που μετά τους ομίλους πήγαινε μούρη με μούρη με άλλους δύο, ξέχασε να ξαναψηφίσει τον εαυτο του. :coffee: ενώ στην αρχική φάση είχε ψηφιστεί και καλά είμαι υπεράνω :tooth::tooth::tooth:

Βέβαια, αυτός που δεν ψήφισε ούτε μια φορά τον εαυτό του, όπως εσύ, δεν πρέπει να έχει τέτοιες απορίες.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει μούτρα να ρωτάει, αλλά εσύ όπως πάντα αυτοεξαιρείσαι από τις ερωτήσεις που κάνεις στους υπόλοιπους.

Δεν μας απάντησες όμως... γατί σκαλίζεις τα παλιά; Άλλαξες γνώμη, ή απλώς μεροληπτείς;

εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα

Και μετά έρχεσαι και καμώνεσε τον αδέκαστο δημόσιο κατήγορο;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.882
Πόντοι
3.556
Και 'σύ ΜΑΓΚΑΣ είσαι που δε ρουφιάνεψες στους μπάτσους, σου έμεινε ενθύμιο και το γαμησι :tooth::tooth::tooth::tooth:
θα κάνεις κάνα γκιβαγουει σε κάποιους τυχερουσ από τους 60 που πέρασανε από πάνω σου; :tooth::tooth::tooth:

τι συναισθήματα σε κατακλειζουν όταν όλο το σαη έχει εκτιμήσει τη μαλακια σου; εδώ μιλάμε σαν φίλοι τώρα. δεν θέλω να τσαντιστεις . τι γνώμη πιστεύεις θα είχε η κυρία ελενα για το κατόρθωμα σου ; :new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βλεπεις να ειμαι στην τσιτα μαζι σου;
ζεμπου δεν θα με ρωτήσεις γιατί απορώ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.577
Πόντοι
28.246
ζεμπου δεν θα με ρωτήσεις γιατί απορώ;
Θελεις τόσο να μου πεις;

Λεγε γιατί πρέπει να κατσω και να φάω. Μολις ηρθε ενα Φαλαφελ που γαμει και δερνει λεμε.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.882
Πόντοι
3.556
Θελεις τόσο να μου πεις;

:wanker::wanker::wanker:

Θελεις τόσο να μου πεις;

Λεγε γιατί πρέπει να κατσω και να φάω. Μολις ηρθε ενα Φαλαφελ που γαμει και δερνει λεμε.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; (πρεπει να απαντήσεις ΤΙ)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.882
Πόντοι
3.556
ζεμπου σου απαντάω και ας μη συνεργάζεσαι στο και τώρα :grouphug:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ :wanker::wanker::wanker:

ατουταλερ αλάνια μου. ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ (:tooth:)

εδώ η κόλαση εδώ και ο παράδεισος :bigdick::bigdick::bigdick:

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.146
Πόντοι
25.467
Εν τω μεταξύ ο πολύς @BigMountain , που σχολίαζε δυσμενώς το διαγωνισμό στο παπουδονήμα, και διαβεβαίωνε ότι απέχει από τέτοιου είδους νήματα, μόλις πέρασε ο κ. @Annapurna , στον ημιτελικό, έτρεξε από τους πρώτους να ψηφίσει τους Μπαρόκ, Ζαν-Κλωντ, πολυζώη και Ξεφτιλάκη για να τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο και να την γλυτώσει στα σίγουρα ο Ανναπούρνας.

Ρε τι γίνεται στον μαγικό κόσμο του Bou. :2funny::2funny::2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.577
Πόντοι
28.246

:wanker::wanker::wanker:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ; (πρεπει να απαντήσεις ΤΙ)

ζεμπου σου απαντάω και ας μη συνεργάζεσαι στο και τώρα :grouphug:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ :wanker::wanker::wanker:

ατουταλερ αλάνια μου. ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ (:tooth:)

εδώ η κόλαση εδώ και ο παράδεισος :bigdick::bigdick::bigdick:

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
Μολις εφαγα με χαρα, και μια χαρα κοιμηθηκα το πρωί. Αρα δεν αισθανομαι τυψεις καθολου.

Καληνυχτα και σε σενα για ΤΩΡΑ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.577
Πόντοι
28.246
Εν τω μεταξύ ο πολύς @BigMountain , που σχολίαζε δυσμενώς το διαγωνισμό στο παπουδονήμα, και διαβεβαίωνε ότι απέχει από τέτοιου είδους νήματα, μόλις πέρασε ο κ. @Annapurna , στον ημιτελικό, έτρεξε από τους πρώτους να ψηφίσει τους Μπαρόκ, Ζαν-Κλωντ, πολυζώη και Ξεφτιλάκη για να τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο και να την γλυτώσει στα σίγουρα ο Ανναπούρνας.

Την πατησε ο μαλακας. Εμενα επρεπε να την ριξει. Οι αλλοι ειχανε περασει.

Μια ζωη άχρηστος αυτος ο άνθρωπος.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
163
Like
31.721
Πόντοι
32.548

Ο ανναπουρνιαρης δεν γλιτώνει θα πάει τελικό

τον αγαπάνε όλοι

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.720
Πόντοι
4.365

πακετο πανε αυτοι 2 σωματα, μια ψυχη
ο Ηλιθιος και ο Πανηλιθιος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.577
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.540
Πόντοι
2.596
γαμανε και τα ρεβίθια απο ποτε ...:2funny::2funny::2funny:
Magi δες τι ώρα είναι, πάει ο Δάσκαλος, με τρέλλανε :confused:

Αδιαφορείς κι εσύ στην Οχιά, αντί να με μαζέψεις, ΓΚΡ κι εσύ :cry: θα μου πεις γυναίκα είσαι τι προκοπή να περιμένω, ΓΚΡ και σε εμένα :confused:
Έριξα πάντως για την αφεντιά σου ψήφο εκεί που θες όπως και το ρεζίλι της ΝΔ τον αλεξ71, με τους άλλους δεν έχω θέματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom