Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.660
Πόντοι
28.246
Οι παιχτες δινουν ρεσιτάλ. Διαφημιση για το αθλημα, για το σαητ γενικα.
Ο αγωνας ειναι αμφιρροπος, κανενας δεν ειναι φαβορι. Το μεγαλο μου πουλέν, Ανναοουρνα, τους κανει την ζωη δυσκολη. Το αλλο μου μεγαλο πουλεν, ο Λακης... Καλα τωρα σκληρος παιχτης. Δεν μασαει.

Screenshot_20241228-091050.png

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.877
Πόντοι
26.236
Οι παιχτες δινουν ρεσιτάλ. Διαφημιση για το αθλημα, για το σαητ γενικα.
Ο αγωνας ειναι αμφιρροπος, κανενας δεν ειναι φαβορι. Το μεγαλο μου πουλέν, Ανναοουρνα, τους κανει την ζωη δυσκολη. Το αλλο μου μεγαλο πουλεν, ο Λακης... Καλα τωρα σκληρος παιχτης. Δεν μασαει.

Screenshot_20241228-091050.png
Μονοκούκι το μπουμπουνισα ρε :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.533
Πόντοι
6.056
ξέρει ο μαξιμιλιεν για ποιονα λέω τυπε. μπαίνει στο νήμα του παναθηναϊκού και προκαλεί. δεν είναι μόνο ο μπαρόκ που λέει τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλημέρα μαν μου. καλο σκ να έχουμε
το σαπιο ναυαγιο λες μωρε που κανει κλωνο καθε βδομαδα και ευχεται ψοφους+καρκινους στους αλλους "επειδη ειναι κομπλεξικοι" :2funny:

νταξ για εγκλεισμο και τα κλειδια πεταμα μεσα σε ενεργο ηφαιστειο

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.265
Πόντοι
25.467
2η φορά αναφέρεται το όνομα μου σαν κλώνος? Λες να είμαι κ να μην το ξέρω???
Τουλάχιστον κάντε με παράθεση να το δω αντί να το βλέπω όταν χέζω κ διαβάζω το μαδοπούτσι.

Αναμείνατε.

Σε λίγο θα βγεί και θα γράψει για το διαμέρισμα που κατοικείτε, για το αν έχει ή όχι πιγκάλ η τουαλέτα σας, για το οικόσιτό σας, και για το πόσες ψηφοφορίες κάνατε γι αυτόν. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.267
Πόντοι
5.506
Αναμείνατε.

Σε λίγο θα βγεί και θα γράψει για το διαμέρισμα που κατοικείτε, για το αν έχει ή όχι πιγκάλ η τουαλέτα σας, για το οικόσιτό σας, και για το πόσες ψηφοφορίες κάνατε γι αυτόν. :coffee:
Εικάζω πως θα αναφέρει πως ο κρεταν ΔΕΝ είναι ο Λευτέρης και θα μας δώσει πληροφορίες για τον 5073/2023

Συγνώμη για το σπόιλερ :confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.260
Πόντοι
12.946
Εν τω μεταξύ ο πολύς @BigMountain , που σχολίαζε δυσμενώς το διαγωνισμό στο παπουδονήμα, και διαβεβαίωνε ότι απέχει από τέτοιου είδους νήματα, μόλις πέρασε ο κ. @Annapurna , στον ημιτελικό, έτρεξε από τους πρώτους να ψηφίσει τους Μπαρόκ, Ζαν-Κλωντ, πολυζώη και Ξεφτιλάκη για να τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο και να την γλυτώσει στα σίγουρα ο Ανναπούρνας.

Ρε τι γίνεται στον μαγικό κόσμο του Bou. :2funny::2funny::2funny::2funny:
Τι μπορεί να πρωτοσχολιάσει κάποιος???
Το ότι τα επιχειρήματα είναι ο ένας να βάζει βοθρατζίδικα και ζωολογικούς κήπους,
ο άλλος να κάνει χαχα.
Το ότι τα βάλανε με όλους γιατί δεν βρήκαν συμμάχους κατά του Ελγκαναντόρ.
Το ότι κάνανε επική κωλοτούμπα στους παππούδες και το φύλλο μηδέν,
και μετά μας τα κάνανε τσουρέκια τι κάνει ο Ελγκα....

Στιγμιότυπο οθόνης (794).png

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.265
Πόντοι
25.467
Εικάζω πως θα αναφέρει πως ο κρεταν ΔΕΝ είναι ο Λευτέρης και θα μας δώσει πληροφορίες για τον 5073/2023

Συγνώμη για το σπόιλερ :confused:

Πακέτο πάνε αυτά.

Όπως το άλλο πακετάκι με τα: Ξερόχυσα-Μπρόεδρας-Γερομπισμπίκης-Χαζούλης-Ανοϊκός γέρος-Κλάουντια-Στραπατσάδα-Κιουρία Χατζή- Εσείς ναυάγια, εμείς πραγματική ζωή-Είμαι ο γαμιάς σου-Κώλος κουλούρι Θεσσαλονίκης κλπ. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.260
Πόντοι
12.946
Και για την ιστορία, μόνος το παραδέχεται ότι δεν τα πήγαινε καλά με την Έρη και με άλλους,
οπότε καλύτερα είναι να διαβάζουμε παρά να τα ρίχνουμε σε σιωνιστικές συνωμοσίες :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.265
Πόντοι
25.467

Όσες αναρτήσεις και να κάνετε που να αποδεικνύουν ότι δεν τον ψηφίσατε τον Ξεφτιλάκη, δεν πρόκειται να το γλυτώσετε το πρηξαρχίδι, εφόσον έχετε βάλει (έστω και ένα) λάικ σε ανάρτησή μου. :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.384
Πόντοι
26.141
σε αντίθεση με το πουστρακι τη κλαουντια που έχει γεμίσει το σαη με ΞΠΓ. :coffee:
Ε τι στο διάολο σημαίνει αυτό το ΞΠΓ :confused::think::think:
Άλλη χάρη να είσαι αθηναιος τελικά...ζεις μέσα στα πράγματα κ ξέρεις πιο πολλά

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.265
Πόντοι
25.467

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.947
Πόντοι
18.546
Τι μπορεί να πρωτοσχολιάσει κάποιος???
Το ότι τα επιχειρήματα είναι ο ένας να βάζει βοθρατζίδικα και ζωολογικούς κήπους,
ο άλλος να κάνει χαχα.
Το ότι τα βάλανε με όλους γιατί δεν βρήκαν συμμάχους κατά του Ελγκαναντόρ.
Το ότι κάνανε επική κωλοτούμπα στους παππούδες και το φύλλο μηδέν,
και μετά μας τα κάνανε τσουρέκια τι κάνει ο Ελγκα....

και όταν είδαν ότι δεν βρήκαν συμμάχους εναντίων του μουφαδόρ στο νήμα των παππούδων πήγαν στο δίπλα φόρουμ προσπαθώντας να εκμαιεύσουν κάτι για να το χρησιμοποιήσουν εναντίων του. Ο κύριος "Εγώ δεν ανοίγω λογαριασμό σε άλλο φόρουμ μου φτάνει αυτό" άνοιξε λογαριασμό σαν Κιλιματζαρος για να μην τον πάρουμε χαμπάρι (φοβερή ιδέα :woldman:) και άρχισε να ρωτάει με επιμονή για τον μουφαδόρ,
kilimatzaros.png

ήταν τέτοια μάλιστα η επιμονή του μπας και του πούνε κάτι εναντίων του μουφαδόρ που στο τέλος του έβαλε πάγο ο εκεί αντιμ

kilimantzoros2.png

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.260
Πόντοι
12.946
και όταν είδαν ότι δεν βρήκαν συμμάχους εναντίων του μουφαδόρ στο νήμα των παππούδων πήγαν στο δίπλα φόρουμ προσπαθώντας να εκμαιεύσουν κάτι για να το χρησιμοποιήσουν εναντίων του. Ο κύριος "Εγώ δεν ανοίγω λογαριασμό σε άλλο φόρουμ μου φτάνει αυτό" άνοιξε λογαριασμό σαν Κιλιματζαρος για να μην τον πάρουμε χαμπάρι (φοβερή ιδέα :woldman:) και άρχισε να ρωτάει με επιμονή για τον μουφαδόρ,
kilimatzaros.png

ήταν τέτοια μάλιστα η επιμονή του μπας και του πούνε κάτι εναντίων του μουφαδόρ που στο τέλος του έβαλε πάγο ο εκεί αντιμ

kilimantzoros2.png
Μιλάμε τα άτομα είναι ΔΙΆΝΟΙΕΣ :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom