Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.000
- Πόντοι
- 12.756
Καλησπεριζω Λευτερη ντιγκιντανγκα
Με τόσους καφέδες κάθε μέρα βάζω μπροστά και χάπια για το στομάχι, ήμαρτον ρε
Καλησπεριζω Λευτερη ντιγκιντανγκα
Με τόσους καφέδες κάθε μέρα βάζω μπροστά και χάπια για το στομάχι, ήμαρτον ρε
Το βραβείο το έχω στο τσεπάκι μου (εκείνο κάτω από το παπιγιόν).barock εσυ το θελεις το βραβείο ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .. Θα ενημερωθείτε σε λίγο αν χρειαστεί
Γατάκι,Καλησπεριζω Λευτερη ντιγκιντανγκα
Καλό είναι να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τέτοιες έννοιες με τόσους τεστοστερονατους* ανάμεσα μας.Τι είδους ανακοίνωση;
Θα αιτηθείτε να μπείτε σφήνα υποψήφιος στον τελικό;
Καλό είναι να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τέτοιες έννοιες με τόσους τεστοστερονατους* ανάμεσα μας.
*σε αυτάκια
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .. Θα ενημερωθείτε σε λίγο αν χρειαστεί
Μπορεί να μας μιλήσει για γερομπισμπικηδες, κλαουντιες, στραπατσαδες, αληθινή ζωή, ναυάγια. Εικάζω, δε γνωρίζω κάτι.Τι είδους ανακοίνωση;
θα αιτηθείτε να μπείτε εμβόλιμος υποψήφιος στον τελικό;
Αυτά μόνο η FIFA.Η BUEFA μόνο μεγάλοΘα έχουμε και μικρό τελικό;
Αυτά μόνο η FIFA.Η BUEFA μόνο μεγάλο
Οπότε άλλο UEFA και άλλο BUEFA.Άλλο Πέπη και άλλο πρέπει.Λάθος τύπε ... με buefa είχε και μικρό τελικό ....
2 αρχίδιαΨΗΦΙΣΑ
Τι κερδίζω?
Καλώς τον βαρυμαγκα από την Κρήτηδεν μπορεις να γαμησεις με αυτο το σιχαμα που εχεις για πουτσα μονο για να κατουρας τον εχεις πηγαινε κοψτο το πουλακι
τασουληηηηηη ελα να μου παρεις μια ΠΙΠΠΑ
Τσιμπούκις γλύψε και τα αρχίδια του.... μόλις τελειώσεις θα σου βρω άλλον να γλύφεις...Ελατε, από Δευτέρα, να τα εισπράξετε από το κατάστημα του εντολέως μας.
Θα σας αποστείλω λίαν συντόμως την ακριβή διεύθυνση.
Είναι κάπου κοντά στην περιοχή της Γούβας.
Παρακαλώ να μην γίνουν κακοήθεις συνειρμοί της Γούβας με ενταφιασμούς κλπ.
ΥΓ. Παρακαλώ, είπατε εις τον ανιψιόν-"διαπραγματευτή" σας, να είναι διακριτικός διότι ο εντολέας μας είναι "ολίγον" οξύθυμος και επιπλέον φέρει και αντικείμενον "σιδερικόν" επί της τσάντας του, όπως έλεγαν στο παρελθόν διάφορες εκδιδόμενες κυρίες που συνευρίσκοντο μαζί του
Μόλις πάρει το χαρτζιλίκι του θα σας δώσει κάτι έναντι ο ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΗΣΕσείς κάνατε χρήση του διαφημιστικού χώρου, σε εσάς έχουμε κόψει το τιμολόγιο, άρα εσείς θα πληρώσετε.