Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (17 μέλη και 13 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
163
Like
31.749
Πόντοι
32.548
Είσαστε και οι δύο σας εμμονικοί καραγκιόζηδες για να ασχολείστε συνέχεια μαζί μου.

Στο δίπλα φόρουμ τουλάχιστον ο Admin τις κόβει αυτές τις μαλακίες έγκαιρα και τα ηλίθια νήματα σβήνονται έγκαιρα.

Όχι όπως εδώ.

Ο Ελμουφαδόρ μπαναρίστηκε δίπλα γιατί έγραφε ψεύτικες κριτικές.

Είναι και Αλβανός και δεν ξέρει να γράφει.

Τα χω πει του @antisthenis αλλά επιλέγει να τον αφήνει για να πουλάει το φόρουμ του.

Μερικοί όμως είσαστε πιό ζώα και απο τα ζώα.

@rodriguez96 @spipis71 σας εχω γραμμένους στα παπάρια μου.

Απο τα γραφόμενά σας και μόνο αποδεικνύεται ότι είσαστε εμμονικοί καραγκιόζηδες μαλάκες και συνάμα κωλόγριες.

Στα αρχίδια μου τι γράφετε και αν με βγάλετε πρώτο.

:tn36:
Πρώτον γαμιέται ο αντμιν που είναι ο γεροξούρας

δεύτερον δεν με μπαναρε κανείς μόνος μου διέγραψα το λογαριασμό μου από αφτο το βρομοκλαμπ

είμαι Αλβανός ναι γαμιας ομως αληθινός και εσένα ξεκωλιαρη σε γαμαω από πίσω και από μπρος

εντάξει είμαστε

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.082
Πόντοι
1.706
Γιορτινή Ανακοίνωση Νο2:

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2024 από τις 07:00 έως και 22:16 ώρα Ελλάδας ο εναέριος χώρος όλης της Ευρωπαϊκής Ηπείρου θα παραμείνει κλειστός ώστε να διευκολυνθούν αεροπλανιές φίλων του αξιότιμου μέλους κου @stekas72 μιας και τα αξιότιμα μέλη του σαη παίζουν τον παππά και δεν ψηφίζουν ως πρέπει :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::knuppel:.

Ευχαριστώ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.574
Πόντοι
2.596
Γιατί τσακώνεστε ρε μυστες;
:buck2:
Δηλητηριώδης αντιζηλία μεταξύ των πελατών, καθόσον το πορτοφόλι είναι ο πολιορκητικός κριός για την κατάκτηση των κοριτσιών, τώρα παπατζήδες/προμότορες/οδηγοί και νταβατζήδες που επίσης μπαίνουν εδώ μέσα, δεν καταλαβαίνεις ότι ψαρεύουν τα επόμενα π€λατάκια;
Εκεί να δεις ανταγωνισμός και κόντρες αναμεταξύ των, προσωπικά όποιον μπανίσω για τέτοιον κι είναι ενοχλητικός φεύγει κατευθείαν αποδυτήρια χωρίς να βγει στη σέντρα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.260
Πόντοι
12.946
Βεβαια. Ή λεει ψεματα οτι την πληρωσε χιλιαρικο, (αν και μουναρα) αρα δικαιολογήμενα βγηκε Βαρονος Μινχαουζεν
Ή του επιασε τον κωλο και του πηρε τοσα, αρα δικαιολογήμενα να πρεπει να βγει και μιστερ μαλακας.

Προσεξες κατι; Εξαφανιστηκε ο Λακης, ηρθε ο αλλος μαλακας να μας σκισει τωρα.
Και Λακογαμημενοι και Αναπουρνογαμημενοι. Καλα θα παει κι αυτο. Ο ενας μαλακας μετα τον αλλον.
Ο Λάκης έχει κάτσει σε κάποια νήματα και λέει τον πόνο του.
Ο Ανναπούρνας είναι ΛΑΊΛΑΠΑ , δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς μαζί του και ούτε που ένοιαζε
τον χρήστη του μπου τι κάνει και πως τρώει τα λεφτά του.
Δεν έχω επιστημονικές ψυχιατρικές γνώσεις να το εξηγήσω, θέλει να είναι το επίκεντρο
και όποιος του πάει κόντρα τον λέει μαλάκα όπως στη περίπτωση με την κριτική της Πάρις,
έβγαλε μαλάκες όσους κάνανε λαικ στον Ελγκα.
Είναι αυτό που γράψατε στο νήμα του Ολυμπιακού, το κοντέρ να γράφει μαλακίες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.348
Πόντοι
46.423
Αλβανιδα λέμε. Αλλα το Αρβανιτικο μου ρθε να βαλω.

Σάλτα γαμήσου μωρή και συ αγάμητη σουρό κωλόγρια που θέλεις να σχολιάζεις τα πάντα.

Σάλτα λέμε.

Κωλόγρια ε κωλόγρια.

Έχεις πήξει στη μαλακία.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.746
Πόντοι
4.365
Ο Ανναπούρνας είναι ΛΑΊΛΑΠΑ , δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς μαζί του και ούτε που ένοιαζε
Δεν έχω επιστημονικές ψυχιατρικές γνώσεις να το εξηγήσω, θέλει να είναι το επίκεντρο
και όποιος του πάει κόντρα τον λέει μαλάκα όπως στη περίπτωση με την κριτική της Πάρις,

Ο Ανναπουρνας κλαψουριζει στο thread του amjik πως τον ψηφισανε κατι αγαμητα μουνοπανα right now
Του αξιζει επιτιμα ο τιτλος να του δινεται τιμης ενεκεν καθε χρονο. Ουτως η αλλως παντα στα φαβορι θα ειναι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.678
Πόντοι
28.246

Σου ξανα λεω. Μιλαμε με πμ με τον Ανναπουρνα. Και μου λεει εδωσα χιλια ευρω να γαμησω την ταδε.
Αφου τον παραδεχομαι για την επιλογή του, τον ρωταω αν κάνει καλο γαμησι.

Και τι μου απαντάει ο μαλακας; Δεν σε ξερω προσωοικα, δεν μπορω να πω ειναι φιλη μου και στο ινστα.

Ανεβαζει φωτο και αυτος και ο μεγαλοβουνης, ζητας να μαθεις ποια είναι σε γραφει στο πουτσο του. Ανεβαζει κριτικη για Παρις, ρωτας γισ τηλεφωνο δεν στο δινει και ο ενας και ο αλλος.
Εγω εχω και εσεις δεν εχετε ενα πράμα. Τοτε τι ανεβάζουν; Για την ενημερωση δεν ειναι το φορουμ;

Εμ τα θελει και του ενος και του αλλου ο κωλος.

Ας τα λουστουν.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.746
Πόντοι
4.365
Σου ξανα λεω. Μιλαμε με πμ με τον Ανναπουρνα. Και μου λεει εδωσα χιλια ευρω να γαμησω την ταδε.

Και τι μου απαντάει ο μαλακας; Δεν σε ξερω προσωοικα, δεν μπορω να πω ειναι φιλη μου και στο ινστα.

Ανεβαζει φωτο και αυτος και ο μεγαλοβουνης, ζητας να μαθεις ποια είναι σε γραφει στο πουτσο του. Ανεβαζει κριτικη για Παρις, ρωτας γισ τηλεφωνο δεν στο δινει και ο ενας και ο αλλος.
Εγω εχω και εσεις δεν εχετε ενα πράμα. Τοτε τι ανεβάζουν; Για την ενημερωση δεν ειναι το φορουμ;

Ας τα λουστουν.
παψε εσυ σουρο κωλογρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παψε εσυ σουρο κωλογρια
συγνωμη, αγαμητη σουρο κωλογρια

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.348
Πόντοι
46.423
Ο Ανναπουρνας κλαψουριζει στο thread του amjik πως τον ψηφισανε κατι αγαμητα μουνοπανα right now
Του αξιζει επιτιμα ο τιτλος να του δινεται τιμης ενεκεν καθε χρονο. Ουτως η αλλως παντα στα φαβορι θα ειναι

Φιλαράκι άντε γαμήσου και εσύ εμμονικέ με τη Κατερίνα.

Όλα τα αποβράσματα καθίκια εδώ μέσα έχετε μαζευτεί.

Σάλτα γαμήσου και εσύ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.678
Πόντοι
28.246
Σάλτα γαμήσου μωρή και συ αγάμητη σουρό κωλόγρια που θέλεις να σχολιάζεις τα πάντα.

Σάλτα λέμε.

Κωλόγρια ε κωλόγρια.

Έχεις πήξει στη μαλακία.

Την καλησπερα μου γενναίε ιπποτη!

69.586680-sword-warrior.jpg

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.746
Πόντοι
4.365

Σάλτα γαμήσου και εσύ.
σε χει παρει στο ψιλο μεχρι και ο Τασουλης
Μιλαμε εισαι σε εναν πατο πιο κατω και απο σκατα
Γιατι δεν αλλαζεις account? 3 σερι τιτλοι δε φτανουν για να νιωσεις ποσο σκουπιδι εισαι?

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
163
Like
31.749
Πόντοι
32.548

Ας τα λουστουν.
@Zebu κάτσε καλά γιατί θα σου ανοιξη νήμα και εσένα

οπως έκανε σε μένα επειδή του γάμησα την Paris

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.268
Πόντοι
25.467
Παρακαλούμε όλους όσους στέλνει ο κ. Ανναπούρνας να γαμηθούν, να μας φέρουν μετά την είσπραξη, διότι ο διαγωνισμός έχει έξοδα.

Ευχαριστώ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.348
Πόντοι
46.423
σε χει παρει στο ψιλο μεχρι και ο Τασουλης
Μιλαμε εισαι σε εναν πατο πιο κατω και απο σκατα
Γιατι δεν αλλαζεις account? 3 σερι τιτλοι δε φτανουν για να νιωσεις ποσο σκουπιδι εισαι?

:tn36: ... στο πάτο σου μπας και συνέλθεις.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.746
Πόντοι
4.365
:tn36: ... στο πάτο σου μπας και συνέλθεις.
ελα αντε στην τρυπα σου τωρα και παρτηνα να κλαφτεις. Ξερεις ποια
Εμεις εδω θα μαστε να σε γλενταμε Αιωνιε Βασιλια των Τιτλων

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.678
Πόντοι
28.246

Σάλτα γαμήσου και εσύ.
Για την Κατρινα λες. Α, ναι. Που το επαιζες οτι περναει η κουβέντα σου, οτι εχεις προσωπο και την εβαλες στο νημα των ΠΚΜ για να δουλεψει, μιας και το Κατριναδικο ειχε ζητήσει να κατεβει πριν.

Ειδε και η ιδια ποσο περναει η κουβνετα σου και τι μουτρα εχεις.... Γι αυτο βγηκες Μινχαουζεν.

Και πας και για μαλακας. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.348
Πόντοι
46.423
Παρακαλούμε όλους όσους στέλνει ο κ. Ανναπούρνας να γαμηθούν, να μας φέρουν μετά την είσπραξη, διότι ο διαγωνισμός έχει έξοδα.

Ευχαριστώ.

Ω καλά είσαι.

Θα πάρεις τα αρχίδια σου.

Όλοι τους έχουν πήξει στη μαλακία.

Δε πρόκειται να δείς φράγκο από τους μαλάκες εδώ μέσα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.268
Πόντοι
25.467
Για την Κατρινα λες. Α, ναι. Που το επαιζες οτι περναει η κουβέντα σου, οτι εχεις προσωπο και την εβαλες στο νημα των ΠΚΜ για να δουλεψει, μιας και το Κατριναδικο ειχε ζητήσει να κατεβει πριν.

Ειδε και η ιδια ποσο περναει η κουβνετα σου και τι μουτρα εχεις.... Γι αυτο βγηκες Μινχαουζεν.

Και πας και για μαλακας. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Έλα να πηγαίνετε ένας ένας να γαμηθείτε ...

Γιατί αν πάτε όλοι μαζί θα γίνει μποτιλιάρισμα στη Συγγρού τόσοι που θα είστε. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom