The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.268
- Πόντοι
- 25.467
Α να γειά σας!Φορτηγό, πατάτες, Σεπόλια….καποιο μέλος θα ήταν που κοιτούσε το θρεντ αντί να προσέχει πως οδηγεί
Α να γειά σας!Φορτηγό, πατάτες, Σεπόλια….καποιο μέλος θα ήταν που κοιτούσε το θρεντ αντί να προσέχει πως οδηγεί
Πρώτον γαμιέται ο αντμιν που είναι ο γεροξούραςΕίσαστε και οι δύο σας εμμονικοί καραγκιόζηδες για να ασχολείστε συνέχεια μαζί μου.
Στο δίπλα φόρουμ τουλάχιστον ο Admin τις κόβει αυτές τις μαλακίες έγκαιρα και τα ηλίθια νήματα σβήνονται έγκαιρα.
Όχι όπως εδώ.
Ο Ελμουφαδόρ μπαναρίστηκε δίπλα γιατί έγραφε ψεύτικες κριτικές.
Είναι και Αλβανός και δεν ξέρει να γράφει.
Τα χω πει του @antisthenis αλλά επιλέγει να τον αφήνει για να πουλάει το φόρουμ του.
Μερικοί όμως είσαστε πιό ζώα και απο τα ζώα.
@rodriguez96 @spipis71 σας εχω γραμμένους στα παπάρια μου.
Απο τα γραφόμενά σας και μόνο αποδεικνύεται ότι είσαστε εμμονικοί καραγκιόζηδες μαλάκες και συνάμα κωλόγριες.
Στα αρχίδια μου τι γράφετε και αν με βγάλετε πρώτο.
Δηλητηριώδης αντιζηλία μεταξύ των πελατών, καθόσον το πορτοφόλι είναι ο πολιορκητικός κριός για την κατάκτηση των κοριτσιών, τώρα παπατζήδες/προμότορες/οδηγοί και νταβατζήδες που επίσης μπαίνουν εδώ μέσα, δεν καταλαβαίνεις ότι ψαρεύουν τα επόμενα π€λατάκια;Γιατί τσακώνεστε ρε μυστες;
Ο Λάκης έχει κάτσει σε κάποια νήματα και λέει τον πόνο του.Βεβαια. Ή λεει ψεματα οτι την πληρωσε χιλιαρικο, (αν και μουναρα) αρα δικαιολογήμενα βγηκε Βαρονος Μινχαουζεν
Ή του επιασε τον κωλο και του πηρε τοσα, αρα δικαιολογήμενα να πρεπει να βγει και μιστερ μαλακας.
Προσεξες κατι; Εξαφανιστηκε ο Λακης, ηρθε ο αλλος μαλακας να μας σκισει τωρα.
Και Λακογαμημενοι και Αναπουρνογαμημενοι. Καλα θα παει κι αυτο. Ο ενας μαλακας μετα τον αλλον.
Αλβανιδα λέμε. Αλλα το Αρβανιτικο μου ρθε να βαλω.
Ο Ανναπουρνας κλαψουριζει στο thread του amjik πως τον ψηφισανε κατι αγαμητα μουνοπανα right nowΟ Λάκης έχει κάτσει σε κάποια νήματα και λέει τον πόνο του.
Ο Ανναπούρνας είναι ΛΑΊΛΑΠΑ , δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς μαζί του και ούτε που ένοιαζε
τον χρήστη του μπου τι κάνει και πως τρώει τα λεφτά του.
Δεν έχω επιστημονικές ψυχιατρικές γνώσεις να το εξηγήσω, θέλει να είναι το επίκεντρο
και όποιος του πάει κόντρα τον λέει μαλάκα όπως στη περίπτωση με την κριτική της Πάρις,
έβγαλε μαλάκες όσους κάνανε λαικ στον Ελγκα.
Είναι αυτό που γράψατε στο νήμα του Ολυμπιακού, το κοντέρ να γράφει μαλακίες.
Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ - Page 9682 - bourdela.com forum
αποφασισα να ανοιξω ενα θεμα στο οποιο θα γραφουμε για την ομαδα μας. βεβαια μπορουν να λενε τη γνωμη τους ολοι χωρις περιορισμους.www.bourdela.com
Σου ξανα λεω. Μιλαμε με πμ με τον Ανναπουρνα. Και μου λεει εδωσα χιλια ευρω να γαμησω την ταδε.Ο Λάκης έχει κάτσει σε κάποια νήματα και λέει τον πόνο του.
Ο Ανναπούρνας είναι ΛΑΊΛΑΠΑ , δεν θα είχε ασχοληθεί κανείς μαζί του και ούτε που ένοιαζε
τον χρήστη του μπου τι κάνει και πως τρώει τα λεφτά του.
Δεν έχω επιστημονικές ψυχιατρικές γνώσεις να το εξηγήσω, θέλει να είναι το επίκεντρο
και όποιος του πάει κόντρα τον λέει μαλάκα όπως στη περίπτωση με την κριτική της Πάρις,
έβγαλε μαλάκες όσους κάνανε λαικ στον Ελγκα.
Είναι αυτό που γράψατε στο νήμα του Ολυμπιακού, το κοντέρ να γράφει μαλακίες.
Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ - Page 9682 - bourdela.com forum
αποφασισα να ανοιξω ενα θεμα στο οποιο θα γραφουμε για την ομαδα μας. βεβαια μπορουν να λενε τη γνωμη τους ολοι χωρις περιορισμους.www.bourdela.com
παψε εσυ σουρο κωλογριαΣου ξανα λεω. Μιλαμε με πμ με τον Ανναπουρνα. Και μου λεει εδωσα χιλια ευρω να γαμησω την ταδε.
Αφου τον παραδεχομαι για την επιλογή του, τον ρωταω αν κάνει καλο γαμησι.
Και τι μου απαντάει ο μαλακας; Δεν σε ξερω προσωοικα, δεν μπορω να πω ειναι φιλη μου και στο ινστα.
Ανεβαζει φωτο και αυτος και ο μεγαλοβουνης, ζητας να μαθεις ποια είναι σε γραφει στο πουτσο του. Ανεβαζει κριτικη για Παρις, ρωτας γισ τηλεφωνο δεν στο δινει και ο ενας και ο αλλος.
Εγω εχω και εσεις δεν εχετε ενα πράμα. Τοτε τι ανεβάζουν; Για την ενημερωση δεν ειναι το φορουμ;
Εμ τα θελει και του ενος και του αλλου ο κωλος.
Ας τα λουστουν.
συγνωμη, αγαμητη σουρο κωλογριαπαψε εσυ σουρο κωλογρια
παψε εσυ σουρο κωλογρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συγνωμη, αγαμητη σουρο κωλογρια
Ο Ανναπουρνας κλαψουριζει στο thread του amjik πως τον ψηφισανε κατι αγαμητα μουνοπανα right now
Του αξιζει επιτιμα ο τιτλος να του δινεται τιμης ενεκεν καθε χρονο. Ουτως η αλλως παντα στα φαβορι θα ειναι
Σάλτα γαμήσου μωρή και συ αγάμητη σουρό κωλόγρια που θέλεις να σχολιάζεις τα πάντα.
Σάλτα λέμε.
Κωλόγρια ε κωλόγρια.
Έχεις πήξει στη μαλακία.
σε χει παρει στο ψιλο μεχρι και ο ΤασουληςΦιλαράκι άντε γαμήσου και εσύ εμμονικέ με τη Κατερίνα.
Όλα τα αποβράσματα καθίκια εδώ μέσα έχετε μαζευτεί.
Σάλτα γαμήσου και εσύ.
@Zebu κάτσε καλά γιατί θα σου ανοιξη νήμα και εσέναΣου ξανα λεω. Μιλαμε με πμ με τον Ανναπουρνα. Και μου λεει εδωσα χιλια ευρω να γαμησω την ταδε.
Αφου τον παραδεχομαι για την επιλογή του, τον ρωταω αν κάνει καλο γαμησι.
Και τι μου απαντάει ο μαλακας; Δεν σε ξερω προσωοικα, δεν μπορω να πω ειναι φιλη μου και στο ινστα.
Ανεβαζει φωτο και αυτος και ο μεγαλοβουνης, ζητας να μαθεις ποια είναι σε γραφει στο πουτσο του. Ανεβαζει κριτικη για Παρις, ρωτας γισ τηλεφωνο δεν στο δινει και ο ενας και ο αλλος.
Εγω εχω και εσεις δεν εχετε ενα πράμα. Τοτε τι ανεβάζουν; Για την ενημερωση δεν ειναι το φορουμ;
Εμ τα θελει και του ενος και του αλλου ο κωλος.
Ας τα λουστουν.
σε χει παρει στο ψιλο μεχρι και ο Τασουλης
Μιλαμε εισαι σε εναν πατο πιο κατω και απο σκατα
Γιατι δεν αλλαζεις account? 3 σερι τιτλοι δε φτανουν για να νιωσεις ποσο σκουπιδι εισαι?
ελα αντε στην τρυπα σου τωρα και παρτηνα να κλαφτεις. Ξερεις ποια... στο πάτο σου μπας και συνέλθεις.
Για την Κατρινα λες. Α, ναι. Που το επαιζες οτι περναει η κουβέντα σου, οτι εχεις προσωπο και την εβαλες στο νημα των ΠΚΜ για να δουλεψει, μιας και το Κατριναδικο ειχε ζητήσει να κατεβει πριν.Φιλαράκι άντε γαμήσου και εσύ εμμονικέ με τη Κατερίνα.
Όλα τα αποβράσματα καθίκια εδώ μέσα έχετε μαζευτεί.
Σάλτα γαμήσου και εσύ.
Παρακαλούμε όλους όσους στέλνει ο κ. Ανναπούρνας να γαμηθούν, να μας φέρουν μετά την είσπραξη, διότι ο διαγωνισμός έχει έξοδα.
Ευχαριστώ.
Για την Κατρινα λες. Α, ναι. Που το επαιζες οτι περναει η κουβέντα σου, οτι εχεις προσωπο και την εβαλες στο νημα των ΠΚΜ για να δουλεψει, μιας και το Κατριναδικο ειχε ζητήσει να κατεβει πριν.
Ειδε και η ιδια ποσο περναει η κουβνετα σου και τι μουτρα εχεις.... Γι αυτο βγηκες Μινχαουζεν.
Και πας και για μαλακας. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.