Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.158
Πόντοι
3.656
Ξεφούσκωσε, στον τελικό και αν
αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινό

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.253
Πόντοι
606
το βράδυ το θρεντ θα έχει περισσότερη τηλεθέαση και από τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιά :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.160
Πόντοι
1.706
αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινό
Μα παιδί μου, όταν εσείς οι νεολαίοι πάτε με τη ρυζογκοφρέτα να κάνετε παπάρα στο αίμα τι άλλο περιμένεις.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.158
Πόντοι
3.656
Νομίζω πάντως ότι και

Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιά :coffee:
δεν αρκεί....πρώτα θέλει να δηλώσεις ότι θα αφανίσεις όσους έχουν το ίδιο επώνυμο στον τηλεφωνικό κατάλογο, μετά να χέσεις 12 τάφους και στο τέλος να δηλώσεις ότι αποχωρείς για πάντα μέχρι τον επόμενο κλώνο σου :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα παιδί μου, όταν εσείς οι νεολαίοι πάτε με τη ρυζογκοφρέτα να κάνετε παπάρα στο αίμα τι άλλο περιμένεις.....
για όλα σας φταίνε οι ρυζογκοφρέτες μήπως αυτές υπέγραψαν και τα μνημόνια? :sunglasses:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.059
Πόντοι
6.056
:coffee::confused::confused::confused:
roula-vroxopoulou-roula-vrohopoulou.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΜΠΑΡΟΚ.

:coffee::coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.561
Πόντοι
3.846
Σου το λέω νέτα σκέτα, κάτω η ρυζογκοφρέτα

Βαριά απώλεια η αποχώρηση του οδοντοτεχνίτη. Με ποιους θα κάνουμε τελική φάση, με τον μπαναρισμένο να μάχεται τον εξαφανισμένο;

Ελπίζω στο φίλαθλο πνεύμα των συμφορουμιτών που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να σκουπιδιάζουν σαν κύριοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΜΠΑΡΟΚ.

Μπαρόκ μη φύγεις, θα φαρμακωθώ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.160
Πόντοι
1.706
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΜΠΑΡΟΚ.

Στηρίζω.
Κάνα δυο πρόθυμοι ακόμα???

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
465
Πόντοι
21
Ένας μαλακας είσαι και ήσουν και θα παραμείνεις ...... χαζός και τρύπιος....δεν είναι τυχαίο το όνομα που έβαλες ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ :jerking::jerking: ετοιμάσου πλυσου χτένισε την σουφρα σου έρχεται η ημέρα πληρωμών
:2funny::2funny::2funny:
Τρόμαξα ρε Τσατσουλίνο, μην πετάς τις απειλές σου τόσο απότομα. :happy::happy::happy:
Κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου.
Οι πουτάνες σε χέσανε και ξέμεινες με κάτι γριούλες.
Αντί να κάνεις το φωτομοντέλο σε αγγελίες πουτάνων και να μαλακίζεσαι όλη μέρα στο site, πουλώντας, μαγκιά, εξυπνάδα και τραμπούκα, ασχολήσου σοβαρά με το μαγαζί σου, μπας και το σώσεις.
Με εμένα μην ασχολείσαι. Αν θέλεις πάλι να ασχοληθείς, εδώ είμαι.
Ξέρεις όμως ότι δεν είμαι εύκολος αντίπαλος :knuppel::knuppel::knuppel:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.160
Πόντοι
1.706

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.528
Πόντοι
4.636
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Αιτούμαι απονομή του βαρύτιμου τροπαίου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Από τη στιγμή που αναστήθηκε για χάρη μου το πτώμα του @★ Tony xx ★ πιστεύω πως δικαιωματικά μου ανήκει, εγώ και ακόμα ένας τύπος με κάποιον Λάζαρο το έχουμε καταφέρει.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

ΜΠΑΡΟΚ.

:coffee::coffee::coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.683
Πόντοι
3.446
Αμάν αυτά τα δεν, μαζεμένα έπεσαν.
Αφού αποχωρεί ο @barock να πάνε οι ψήφοι του στον τελευταίο.
Αλφαβητικά :coffee::coffee::coffee:
Ωωωωω, βαριέμαι να σκέφτομαι...
Στηρίζω ό τι προωθεί τα συμφέροντα του διαγωνισμού.
Στηριζω γενικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom