Ξεφούσκωσε, στον τελικό και αντο βράδυ το θρεντ θα έχει περισσότερη τηλεθέαση και από τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 163K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.059
- Πόντοι
- 6.056
Θα πεσει η Μορντορ?η αγωνία κορυφώνεται καθώς η μάχη πλησιάζει στο τέλος της
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.158
- Πόντοι
- 3.656
αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινόΞεφούσκωσε, στον τελικό και αν
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.253
- Πόντοι
- 606
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιάτο βράδυ το θρεντ θα έχει περισσότερη τηλεθέαση και από τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ
Τελευταία τροποποίηση:
Μα παιδί μου, όταν εσείς οι νεολαίοι πάτε με τη ρυζογκοφρέτα να κάνετε παπάρα στο αίμα τι άλλο περιμένεις.....αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινό
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.158
- Πόντοι
- 3.656
τώρα δε θέλω να σπεκουλάρω αλλά νομίζω ότι αποκαλείς τον ντάιμα γκόλουμΘα πεσει η Μορντορ?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.158
- Πόντοι
- 3.656
δεν αρκεί....πρώτα θέλει να δηλώσεις ότι θα αφανίσεις όσους έχουν το ίδιο επώνυμο στον τηλεφωνικό κατάλογο, μετά να χέσεις 12 τάφους και στο τέλος να δηλώσεις ότι αποχωρείς για πάντα μέχρι τον επόμενο κλώνο σουΝομίζω πάντως ότι και
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για όλα σας φταίνε οι ρυζογκοφρέτες μήπως αυτές υπέγραψαν και τα μνημόνια?Μα παιδί μου, όταν εσείς οι νεολαίοι πάτε με τη ρυζογκοφρέτα να κάνετε παπάρα στο αίμα τι άλλο περιμένεις.....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.059
- Πόντοι
- 6.056
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιά
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.604
- Πόντοι
- 5.506
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΜΠΑΡΟΚ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΜΠΑΡΟΚ.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.561
- Πόντοι
- 3.846
Σου το λέω νέτα σκέτα, κάτω η ρυζογκοφρέτα
Βαριά απώλεια η αποχώρηση του οδοντοτεχνίτη. Με ποιους θα κάνουμε τελική φάση, με τον μπαναρισμένο να μάχεται τον εξαφανισμένο;
Ελπίζω στο φίλαθλο πνεύμα των συμφορουμιτών που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να σκουπιδιάζουν σαν κύριοι.
Βαριά απώλεια η αποχώρηση του οδοντοτεχνίτη. Με ποιους θα κάνουμε τελική φάση, με τον μπαναρισμένο να μάχεται τον εξαφανισμένο;
Ελπίζω στο φίλαθλο πνεύμα των συμφορουμιτών που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να σκουπιδιάζουν σαν κύριοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαρόκ μη φύγεις, θα φαρμακωθώΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΜΠΑΡΟΚ.
Στηρίζω.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΜΠΑΡΟΚ.
Κάνα δυο πρόθυμοι ακόμα???
Τίποτα σπουδαίο μωρέ, μια μικρή διόρθωση στην ψηφοφορίαΚι εγώ στηρίζω...
Τι στηρίζουμε?
Ένας μαλακας είσαι και ήσουν και θα παραμείνεις ...... χαζός και τρύπιος....δεν είναι τυχαίο το όνομα που έβαλες ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ ετοιμάσου πλυσου χτένισε την σουφρα σου έρχεται η ημέρα πληρωμών
Τρόμαξα ρε Τσατσουλίνο, μην πετάς τις απειλές σου τόσο απότομα.
Κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τη ζωή σου.
Οι πουτάνες σε χέσανε και ξέμεινες με κάτι γριούλες.
Αντί να κάνεις το φωτομοντέλο σε αγγελίες πουτάνων και να μαλακίζεσαι όλη μέρα στο site, πουλώντας, μαγκιά, εξυπνάδα και τραμπούκα, ασχολήσου σοβαρά με το μαγαζί σου, μπας και το σώσεις.
Με εμένα μην ασχολείσαι. Αν θέλεις πάλι να ασχοληθείς, εδώ είμαι.
Ξέρεις όμως ότι δεν είμαι εύκολος αντίπαλος
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.683
- Πόντοι
- 3.446
Δεν ξέρω, δε γνωρίζω, δεν καταλαβαίνω αλλά στηρίζω...Τίποτα σπουδαίο μωρέ, μια μικρή διόρθωση στην ψηφοφορία
Αμάν αυτά τα δεν, μαζεμένα έπεσαν.Δεν ξέρω, δε γνωρίζω, δεν καταλαβαίνω αλλά στηρίζω...
Αφού αποχωρεί ο @barock να πάνε οι ψήφοι του στον τελευταίο.
Αλφαβητικά
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.528
- Πόντοι
- 4.636
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Αιτούμαι απονομή του βαρύτιμου τροπαίου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Από τη στιγμή που αναστήθηκε για χάρη μου το πτώμα του @★ Tony xx ★ πιστεύω πως δικαιωματικά μου ανήκει, εγώ και ακόμα ένας τύπος με κάποιον Λάζαρο το έχουμε καταφέρει.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΜΠΑΡΟΚ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.605
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα, συναυάγια.