Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.605
- Πόντοι
- 6.256
15 ψηφους ηδη η μεγαλυτερη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ολων των εποχων σε ουτε 2 ωρες!!!Ξεροχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Ετσι ηθελε ο χαζουλης -μικροτσουτσουνος διοργανωτης επειδη στον 4ο ηταν υποψηφιος. Μαλλον για να δει ποιοι θα τον ψηφιζαν. Αλλα διαγωνισμος για τον Mr Μαλακα της χρονιας ειναι, δεν θα γινουν και μαλακιες ?κουκου τζα διαγωνισμος ...
η ολα κρυφα η ολα φανερα ...
3 γυροι κρυφτουλη και ο 4ος φανερος ...
τυχαιο ...?
Ο σκύλοςΘα μας πάθεις τίποτα
Μην λες μαλακιες και εσυ....μαγκας το πουστρακι.Ηξερε οτι θα τον ψηφισουν μεχρι και οι νεκροι και το επαιζε ιστορια....βλεπεις τωρα πως σκουζει η κωλογρια με τις μελιντζανες στο κωλο.ξαναλέω, είσαι μάγκας γιατί ψήφισες τον εαυτο σου και άντεξες το γκανγκ μπανγκ. σε αντίθεση με τον μπροεδρο που μετά τους ομίλους πήγαινε μούρη με μούρη με άλλους δύο, ξέχασε να ξαναψηφίσει τον εαυτο του. ενώ στην αρχική φάση είχε ψηφιστεί και καλά είμαι υπεράνω
η ΕΥΠ κανει την δουλεια της μια χαρα ..Καλα, εγω ξερω εγινε απο την αρχη και στο κρυφο. Σκουξτε τωρα.
Κανενα λογισμικο της ΕΥΠ τραβηξατε να βρειτε κανεναν κλωνο;
Το εσιαξα. Σου πατησα και λαικ.Του έκανε like o Alex71 ....
Περιμένατε τέτοια κατάντια ;;;
Μου εχει φτασει το σκατο στην καλτσα λεμε.η ΕΥΠ κανει την δουλεια της μια χαρα ..
εχεις να φοβηθεις κατι και εχεις φαγουρα για κλωνους ...?
προσεχε να μην σε πνιξει ...Μου εχει φτασει το σκατο στην καλτσα λεμε.
Δεν μπορεί να είσαι τόσο βλάκας !Το εσιαξα. Σου πατησα και λαικ.
εβγαλε κ ευχαριστηρια ανακοινωση...Ετσι ηθελε ο χαζουλης -μικροτσουτσουνος διοργανωτης επειδη στον 4ο ηταν υποψηφιος. Μαλλον για να δει ποιοι θα τον ψηφιζαν. Αλλα διαγωνισμος για τον Mr Μαλακα της χρονιας ειναι, δεν θα γινουν και μαλακιες ?
Στηριζουμε ναυαγιο της ζωης Γερομπισμπικη που οριακα δεν περασε στην επομενη φαση σε δικο του στημενο διαγωνισμο....ξεροχυνω και με τον Παρκαδορο που ειναι περηφανος που αγωνιστηκε για την ΒροντοΟυεφα.εβγαλε κ ευχαριστηρια ανκοινωση ...
ρε τι ρατσα μαλακας ειναι αυτος ...
Για το γερο λες ? Δεν την ειδα. Δυστηχως τα μελη του site ειτε γιατι τον λυπηθηκαν, ειτε γιατι ο Κλαουντιας ηταν απο την αρχη αδιαφιλονικητο φαβορι δεν τον εστειλαν στον τελικο. Πιστευω του χρονου αν αναλαβει ο Στεκας παλι, ο γερος θα ειναι στο φαιναλ φορ.εβγαλε κ ευχαριστηρια ανκοινωση ...
ρε τι ρατσα μαλακας ειναι αυτος ...
Εγω να δεις ποσο ξεροχυνω που λυσσας που βγηκα εκτος. Του χρονου. Μαζεψε σκουπίδια εσυ και εδω θα ειμαστε.Στηριζουμε ναυαγιο της ζωης Γερομπισμπικη που οριακα δεν περασε στην επομενη φαση σε δικο του στημενο διαγωνισμο....ξεροχυνω και με τον Παρκαδορο που ειναι περηφανος που αγωνιστηκε για την ΒροντοΟυεφα.
Ρε μαλακες ουτε σε ψυχιατρειο δεν θα σας δεχονταν....
Στηριζουμε ναυαγιο της ζωης Γερομπισμπικη που οριακα δεν περασε στην επομενη φαση σε δικο του στημενο διαγωνισμο....ξεροχυνω και με τον Παρκαδορο που ειναι περηφανος που αγωνιστηκε για την ΒροντοΟυεφα.
Ρε μαλακες ουτε σε ψυχιατρειο δεν θα σας δεχονταν....
Για το γερο λες ? Δεν την ειδα. Δυστηχως τα μελη του site ειτε γιατι τον λυπηθηκαν, ειτε γιατι ο Κλαουντιας ηταν απο την αρχη αδιαφιλονικητο φαβορι δεν τον εστειλαν στον τελικο. Πιστευω του χρονου αν αναλαβει ο Στεκας παλι, ο γερος θα ειναι στο φαιναλ φορ.
Παντελως αδιαφορος μαλακας ησουν τυπε...υπηρχαν αλλοι που ειχαν προτεραιοτητα.Συνεχισε τον κατηφορο σου και του χρονου μπορει να πας πιο καλα...Εγω να δεις ποσο ξεροχυνω που λυσσας που βγηκα εκτος. Του χρονου. Μαζεψε σκουπίδια εσυ και εδω θα ειμαστε.
μαλακα πατας στο ονομα του Μπαροκ να δεις ποιος τον ψηφισε και κατεβαινει η σελιδα 3 οθονες κατω ναπουμε απο τα ονοματα , θα βγει εκτος σχεδιοσμου του σαιτ
Τα ζώα δε μπορούν ούτε να συννενοηθουν να μη γράφουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.ρε μαλακα @barock κλαουντια να πούμε , πάω να πατήσω να δω ψηφοφόρους σου και δεν φτάνει η οθόνη του προ μαξ ρε . τέτοιο πράμα δεν έχει ξαναγίνει. μιλάμε για δυνατή ομάδα γκανγκ μπανγκ
ωπα ΣΟΡΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ και καλά
Ετοιμασε τη κωλαρα σου Κλαουντια!!!Ερχεται!!!Ο ΗΛΙΘΙΟΣ
Και ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ
Τα ζώα δε μπορούν ούτε να συννενοηθουν να μη γράφουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Ξέχασα, 1ον ΔΕΝ είναι κλίκα, 2ον ΔΕΝ ασχολούνται, έχουν πραγματικές ζωές.