Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.899
Πόντοι
3.556
Ενώ η δίκη σου ΖΩΑΡΑ κωλαρχιδο είναι πολύ μακρυά από δω, ούτε 50 μηνύματα την ώρα δε γράφεις :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
είναι λογκ αουτ μαν. μη του την πέφτεις έτσι άγαρμπα. :tooth::tooth::tooth:

λοιπόν πες την αλήθεια τώρα εδώ μια παρέα είμαστε. αν γυρνούσες το χρόνο πίσω θα αφαιρουσες την μια και μοναδική δική σου ψήφο για να ΜΗ ξεπεράσεις το ψυχολογικό όριο μαλακιας των 60 ; :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.267
Πόντοι
25.467
τυπε κάνε παραπέρα γιατί έσκασε το φαβορί. καλά πήγες με 20 τα εκατό μαλακιες σε δικό σου διαγωνισμό. αλλα όταν μπαίνει το βαρύ χαρτί του διαγωνισμού, δεν μπορώ άλλο να ασχοληθώ μαζί σου. τα σέβη μου μπροεδρε :hi:

Επικό ποστ. Φαντάζομαι ότι θα τυπώσετε το πριντ σκριν και θα το κρεμάσετε πάνω από το εφηβικό σας κρεββατάκι στο παιδικό δωμάτιο για να το δείχνετε στους φίλους σας, και να τους λέτε με καμάρι :

Να! Αυτό είναι το πόστ με το οποίο κατατρόπωσα τον χαζούλη τον Μπρόεδρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Επικό ποστ. Φαντάζομαι ότι θα τυπώσετε το πριντ σκριν και θα το κρεμάσετε πάνω από το εφηβικό σας κρεββατάκι στο παιδικό δωμάτιο για να το δείχνετε στους φίλους σας, και να τους λέτε με καμάρι :
Το ναυάγιο που ζει με ένα σκύλο .... λέει στον άλλον ότι ζει στο παιδικό του δωμάτιο !!!!!!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.899
Πόντοι
3.556

Να! Αυτό είναι το πόστ με το οποίο κατατρόπωσα τον χαζούλη τον Μπρόεδρα.
ζητω ταπεινά συγγνωμη μπροεδρε. σου έχω και δωρο εξιλέωσης. ειναι από το ίντερνετ η φωτό. αλλά μπορείς να καταλάβεις την ευγενική χειρονομία . :hi:

Συνημμένα

• IMG_1495.jpeg
    IMG_1495.jpeg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 4
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.267
Πόντοι
25.467
nnnnn

Του έκανε like o Alex71 ....

Περιμένατε τέτοια κατάντια ;;;

Ρε ρεμάλια....

Κάντε ένα λάικ στον Ξεφτιλάκη...

Δεν με λυπάστε ηλικιωμένο άνθρωπο να μου ζαλίζει τα επιμανίκια;

4505932828044050 θα το ξαναποστάρει. :confused:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.519
Πόντοι
4.636
Τι εδειξε το αποτέλεσμα; Φαση ομιλων (κρυφη) ζεμπου 58 ψηφοι. Α προημητελικος (φανερη) ζεμπου 36. Που πηγαν οι υπολοιποι;
κουκου τζα διαγωνισμος ...
η ολα κρυφα η ολα φανερα ...
3 γυροι κρυφτουλη και ο 4ος φανερος ...
τυχαιο ...?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
ζητω ταπεινά συγγνωμη μπροεδρε. σου έχω και δωρο εξιλέωσης. ειναι από το ίντερνετ η φωτό. αλλά μπορείς να καταλάβεις την ευγενική χειρονομία . :hi:
Τολμάς ΡΕ και ανεβάζεις φωτό από το ίντερνετ ;
Χωρίς να έχεις αποδείξεις ότι έχεις το ίδιο ;

Ποιός είσαι ρε ;
Σε λίγο θα μας πεις και για γκόμενα.
Χωρίς να ρωτήσεις το TheSaint αν εγκρίνει τον τρόπο που την έριξες.
Δεν θα βάζεις τίποτε εδώ , χωρίς να ρωτάς πρώτα.

Είναι σπουδαίο προσωπικότητα ο Saint.
Συμφωνεί και ο σκύλος του.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.671
Πόντοι
28.246
κουκου τζα διαγωνισμος ...
η ολα κρυφα η ολα φανερα ...
3 γυροι κρυφτουλη και ο 4ος φανερος ...
τυχαιο ...?
Κρυφος ητανε το τεταρτο γκρουπ. Μηδενίστηκε η φανερη και ξεκινησε απο την αρχη.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.899
Πόντοι
3.556
πάντως να λέμε και μια αλήθεια ο κλαουντιας @barock μάγκας που ενώ έβλεπε το γκανγκ μπανγκ να ασελγεί στο κουφάρι του, ψηφίστηκε έστω για τα μάτια του κόσμου, ή έτσι γιατί του γούσταρε.

σε αντίθεση με άλλο γνωστό μπροεδρικο μέλος εδώ μέσα που ενώ το έπαιζε στην αρχή άνετος και είχε ψηφίσει τη πάρτη του, μετά το πρώτο σκουπιδιασμα «ξέχασε» να ξανά ψηφιστεί , ξέχασε να είναι υπεράνω :coffee::coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.269
Πόντοι
5.506
Αντελήφθην.

Βρίσκεστε σε απόλυτη άρνηση.

Από την άλλη όμως ο κ. @RETRO βρίσκεται σε καλό σημείο. Όλο και κάτι για βιασμό του υπονόησε στην κατάθεση ψυχής που προέβει σχετικά με την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Κακώς βέβαια που δεν το κατήγγειλε άμεσα. Η αστυνομική βία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. :coffee:
Ναι αλλά δε ρουφιάνεψε, κάθησε εκεί να τον τρώει. :confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.267
Πόντοι
25.467
Το ναυάγιο που ζει με ένα σκύλο .... λέει στον άλλον ότι ζει στο παιδικό του δωμάτιο !!!!!!!

Ξεχάσατε το :

σε ένα χρέπι διαμέρισμα του 56 ... με κατουρημένες μαρμαρίνες ... σάπια έπιπλα ... και με μπάνιο χωρίς πιγκάλ.

Να μην επαναληφθεί παρακαλώ. :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Ρε ρεμάλια....

Κάντε ένα λάικ
Για το αν είναι δικηγόρος ο Αλεξ , έχεις βάλει ψηφοφορία ;
Με το να σε έχω τόσο καιρό γραμμένο στα αρχίδια μου στην ignore list που θα ξαναπάς μετά το τέλος της μαλακίας που σου γεμίζει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο μαζί με το σκύλο σου
έχω χάσει μερικές εκατοντάδες από τις ψηφοφορίες σου.

Για το αν τραβάει μαλακία με την κολομπιάνα στο τσάτουρ, πόσες ψηφοφορίες έβαλες ;

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.519
Πόντοι
4.636
Κρυφος ητανε το τεταρτο γκρουπ. Μηδενίστηκε η φανερη και ξεκινησε απο την αρχη.
η πουστια εγινε ...
γιατι οι προηγουμενες [3 γκρουπ] να ειναι κρυφες και δεν μηδενισανε ενω η 4η εκανε κωλοτουμπες ...?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.671
Πόντοι
28.246
η πουστια εγινε ...
γιατι οι προηγουμενες να ειναι κρυφες και δεν μηδενισανε ενω η 4η εκανε κωλοτουμπες ...?
Καλα, εγω ξερω εγινε απο την αρχη και στο κρυφο. Σκουξτε τωρα.

Κανενα λογισμικο της ΕΥΠ τραβηξατε να βρειτε κανεναν κλωνο;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.671
Πόντοι
28.246
πάντως να λέμε και μια αλήθεια ο κλαουντιας @barock μάγκας που ενώ έβλεπε το γκανγκ μπανγκ να ασελγεί στο κουφάρι του, ψηφίστηκε έστω για τα μάτια του κόσμου, ή έτσι γιατί του γούσταρε.

σε αντίθεση με άλλο γνωστό μπροεδρικο μέλος εδώ μέσα που ενώ το έπαιζε στην αρχή άνετος και είχε ψηφίσει τη πάρτη του, μετά το πρώτο σκουπιδιασμα «ξέχασε» να ξανά ψηφιστεί , ξέχασε να είναι υπεράνω :coffee::coffee::coffee:
Ρετρο. Πηγαινε του χρονου, κατα τα τελη Νοεμβρη, και ανοιξε εσυ ή καποιος δικος σου τον διαγωνισμο. Αν τον προλαβει η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ παλι την πουτσισατε.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.267
Πόντοι
25.467
Για το αν είναι δικηγόρος ο Αλεξ , έχεις βάλει ψηφοφορία ;
Με το να σε έχω τόσο καιρό γραμμένο στα αρχίδια μου στην ignore list που θα ξαναπάς μετά το τέλος της μαλακίας που σου γεμίζει τη χριστουγεννιάτικη περίοδο μαζί με το σκύλο σου
έχω χάσει μερικές εκατοντάδες από τις ψηφοφορίες σου.

Για το αν τραβάει μαλακία με την κολομπιάνα στο τσάτουρ, πόσες ψηφοφορίες έβαλες ;

Ηρέμησε ρε Ξεφτιλάκη!

Θα μας πάθεις τίποτα και δεν θα σε έχουμε την Πρωτοχρονία εδώ μέσα, και μετά να δώ ποιόν θα βρούμε να καρπαζώνουμε τελευταία ώρα . :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.899
Πόντοι
3.556
Ναι αλλά δε ρουφιάνεψε, κάθησε εκεί να τον τρώει. :confused:
ξαναλέω, είσαι μάγκας γιατί ψήφισες τον εαυτο σου και άντεξες το γκανγκ μπανγκ. σε αντίθεση με τον μπροεδρο που μετά τους ομίλους πήγαινε μούρη με μούρη με άλλους δύο, ξέχασε να ξαναψηφίσει τον εαυτο του. :coffee: ενώ στην αρχική φάση είχε ψηφιστεί και καλά είμαι υπεράνω :tooth::tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom