Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.626
- Πόντοι
- 4.546
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4 επιλογές
Φανερή
Χωρίς δικαίωμα αλλαγής ψήφου
Κλείνει Κυριακή βράδυ για να αρχίσει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4 επιλογές
Φανερή
Παραμένω σταθερός στις απόψεις μου.Είπαμε Χωρίς δικαίωμα αλλαγής ψήφου
Σκεφτείτε πριν, μπορεί να φτιάξει κλώνο ο Βαντάμας ή μπορεί να ποστάρει ο Ανναπούρνας βυτιοφόρα,
ο διαγωνισμός θα έχει εκπλήξεις και ανατροπές.
Σα γλάστρα σε έχουν καταντήσει να φέρνεις τις κορδέλες στις υποψήφιες μις τουρισμός μις φωτογένεια σταρ Ελλάς κλπΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4 επιλογές
Φανερή
ε ναι αλιμονο. τελικος θα ειναι με μια σφαιραΠαραμένω σταθερός στις απόψεις μου.
Το μόνο που δεν ψήφισα τον Άλεξ καθώς μας έχει γράψει στα @@ του και δεν γράφει τίποτα αλλά ψηφίζει μουλωχτά. Αν ήμουν πρόεδρος της διοργάνωσης θα τον είχα μπανάρει από τις λίστες και θα του είχα αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου.
Επίσης με την παρούσα επικοινωνία θα ήθελα να καταθέσω επίσημο αίτημα : ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΝΕΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟ ώστε το αποτέλεσμα να είνα αντιπροσωπευτικό του λαού του μπου.κομ
φανηκαν τα ανθρωπακια και η ουσιαστικη ζωουλα τους ακομα και εδω μεσα παιχτη μου.δεν κατάφερε λέει ο άλλος να πείσει με σχεδόν 20 τα κατο μαλακια ρε μαλεα νηματοθετη μπροεδρε άλλοι δέκα να στη καρφώνανε είχες μπει με τις μπάντες στη επόμενη φάση
μία αλλά με δικαίωμα αλλαγής μέχρι 3 φορές για πουσάρουμε λίγο τα μαδομούνια και τις συνομωσίεςε ναι αλιμονο. τελικος θα ειναι με μια σφαιρα
εντωμεταξύ είναι και πονηρός ο τυπαρας. στους ομίλους που δεν είχε προβλέψει τι θα γίνει, ψήφισε τον εαυτο του. μετά τις γουαηλντ καρντ κλπ μόλις ένιωσε το σκουπιδιασμα , στην πορεία για τα προημιτελικά το έκοψε και αυτό και δεν ξανά ψηφίστηκε . σου λέει κάτσε μην γίνει καμία μαλακια και ισοβαθμισω με κάνα λακη με κάνα ζεμπου κλπ και βγάλω τα μάτια μου μόνος μου για μια ψήφοφανηκαν τα ανθρωπακια και η ουσιαστικη ζωουλα τους ακομα και εδω μεσα παιχτη μου.
Το εσιαξα...Ο Zebu δηλωσε οτι αλλαξε την ψηφο του και μπορει να την ξανα αλλαξει.
Ο Cretan336 δεν ειναι ο Lefteris38;;;;;
Ο σαιντ ειναι γερομπισπικης.
Η Claudia βγηκε πρώτη πριν.
Για να μην θυμηθω το 5073/2023
Και τολμάς εσυ ;
ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ;;; ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ 25Ο ΕΥΡΩ;;;;;;
δεν κατάφερε λέει ο άλλος να πείσει με σχεδόν 20 τα κατο μαλακια ρε μαλεα νηματοθετη μπροεδρε άλλοι δέκα να στη καρφώνανε είχες μπει με τις μπάντες στη επόμενη φάση
εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα
εντωμεταξύ είναι και πονηρός ο τυπαρας. στους ομίλους που δεν είχε προβλέψει τι θα γίνει, ψήφισε τον εαυτο του. μετά τις γουαηλντ καρντ κλπ μόλις ένιωσε το σκουπιδιασμα , στην πορεία για τα προημιτελικά το έκοψε και αυτό και δεν ξανά ψηφίστηκε . σου λέει κάτσε μην γίνει καμία μαλακια και ισοβαθμισω με κάνα λακη με κάνα ζεμπου κλπ και βγάλω τα μάτια μου μόνος μου για μια ψήφο
Κάποιοι φοβήθηκαν , ότι θα τους στοχοποιήσει το ναυάγιο σαιντ με τις ψηφοφορίες τουφανηκαν τα ανθρωπακια και η ουσιαστικη ζωουλα τους ακομα και εδω μεσα παιχτη μου.
χτιζουν προφιλ παιχτη, να δειχνουν στα κοριτσα και να το παιζουν καμποσοι και γαμπροι... για να τους τα ακουμπανε με υποληψη.Κάποιοι φοβήθηκαν , ότι θα τους στοχοποιήσει το ναυάγιο σαιντ με τις ψηφοφορίες του
και δεν τον ψήφισαν .
μπροεδρε τι πιστευεισ οτι πήγε στραβά και κόλλησες μονο στο 20 τα εκατό μαλακιας; εδώ μια παρέα είμαστε. μη νευριάζεις. ούτε βρισιές ούτε τίποτα.Κι εσείς αν είχατε όρχις θα είσαστε άντρας.
Με τα άν δεν προχωράμε. Και όπως άλλωστε γράψατε κι εσείς :
Εκτός αν το παραπάνω ισχύει επιλεκτικά ή αλλάξατε γνώμη.
Κάποιοι φοβήθηκαν , ότι θα τους στοχοποιήσει το ναυάγιο σαιντ με τις ψηφοφορίες του
και δεν τον ψήφισαν .