Νέα

Μπράβο στο λεβέντη Κρητικό παππού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για τα αεροβόλα δεν είναι απαραίτητη η άδεια.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Συναγωνιστές , ακούσατε το νέο περιστατικό;
4 αλλοδαποί μπήκαν σε σπίτι κτηνοτρόφου περίπου 65 ετών, τον χτύπησαν στον ύπνο του, αυτός όμως πρέπει να ήταν γομαράκι και αντιστάθηκε ! Έφαγε πολύ ξύλο, έδωσε κι όλας, έβγαλε ενός τη μάσκα, τραυμάτισε έναν άλλο.
Έφυγαν άπρακτοι, και σαν να μην έφτανε αυτό, πήγαν τον τραυματία στο νοσοκομείο, αλλα οι γιατροί την ψυλλιάστηκαν, ειδοποίησαν την αστυνομία,  και τους συνέλαβαν !
Μπράβο και σε αυτόν τον παππού, νομίζω ότι η τρίτη ηλικία δείχνει το δρόμο, (πως πρέπει δηλαδή να είναι ένας άντρας για να μην τολμάνε να του την πέσουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι), σε όλους εμάς που έχουμε ξεχάσει τι πάει να πεί να κάνεις κουμάντο στο σπίτι σου, και κατ' επέκταση στο χωριό σου, στην πόλη σου, στην χώρα σου.....

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Μπράβο στον συντοπίτη μου....έπρεπε να τον φάει τον μπάσταρδο...που του έδινε μια δεκάρα!!!!

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δε φαίνονται και πολύ λεβέντες, μάλλον θρασύδειλοι νταήδες είναι οι περισσότεροι.
[/quote]
Ελα εδω να σε παω βολτα σε μερικα χωρια να δεις αμα ειναι θρασυδειλοι νταηδες

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Δε φαίνονται και πολύ λεβέντες, μάλλον θρασύδειλοι νταήδες είναι οι περισσότεροι.

Ελα εδω να σε παω βολτα σε μερικα χωρια να δεις αμα ειναι θρασυδειλοι νταηδες

+1
Συμφωνώ.
Υπάρχουν και λίγοι θρασύδειλοι, αλλά οι περισσότεροι, ενώ είναι καλοί και φιλότιμοι άνθρωποι, αμα τα πάρουν.......γάμησε τα !
Δεν κωλώνουν πουθενά !
Προσωπικά τους έχω ζήσει τους κρητικούς χρόνια , αν και δεν είμαι απο την Κρήτη.
Τους περισσότερους τους παραδέχομαι, ιδίως τους ανθρώπους που ζούν στα δύσκολα ορεινά χωριά.
Θα βρείς βέβαια και ορισμένα ρεμάλια, όπως παντού άλλωστε...

kauloulis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θα πω μπράβο στον παππού γιατι παρα τα 90 του χρόνια είχε τα κότσια να τα βάλει με τον πιτσιρικά και μάλιστα στάθηκε τυχερός ωστε να μην γίνει φονιάς! Δεν λέω να γίνουμε Τέξας αλλα απο το να μένουμε απαθεις στην λεηλασία καλύτερα να πέσει καμια αδέσποτη.

Τωρα να ρωτήσω κατι περι οπλοκατοχής, εχω 2 αεροβολα οπλα CO2 και κατα την αγορά δεν μου ζήτησαν ούτε ταυτότητα. Γνωρίζω οτι δεν εμπίπτουν στον νόμο περι όπλων οπότε δεν χρειάζονται άδεια, ας μας πει κάποιος γνώστης περισσότερα. Κατα την γνωμη μου ειναι σαφώς καλυτερα απο τις καραμπίνες γιατι δεν μπλέκεις με τις διαφορες νομοθεσίες, ειναι φθηνότερα(100-300? max) και αποτελεσματικά χωρις να καθαρισεις τον άλλο.
        Σωστά μαζι σου.Αν περιμενεις να σε βοηθησει καποιος τη δυσκολη στιγμή ζήτω που κάηκες!όλα με μετρο βεβαια γιατί το νταηλίκη γλιτωνει μερικές φορές αλλά σε βάζει και σε μεγάλους μπελαδες...λέμε τωρα :)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
γιναμε Chicago  τελικα....
Αυριο τι μας περιμενει?? θα κυκλοφορουμε με πολυβολα? θα αμπαρωθουμε σπιτι μας? Πριν το '90 ΔΕΝ ειμασταν ετσι παντως

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]φιλε θελω να παρω κι εγω ενα για τον ιδιο λογο,οχι καραμπινα ομως ,κανενα μικρο.τι χρειαζεται για να βγαλεις αδεια και ποσο κοστιζουν?[/size]

Η άδεια για μικρό (περίστροφο ή πιστόλι) όπλο είναι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολο να βγεί. Σκέψου ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν πάνω από 20.000 άδειες τέτοιου τύπου, ενώ τα κυνηγετικά (με άδειες) είναι πάνω απο 1,5 εκ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή είμαι από Χανιά, ΔΕΝ υπάρχει σπίτι στην επαρχία να μην έχει έστω και μια καραμπίνα. Φυσικά εδώ τα παράνομα είναι πολύ περισσότερα από τα δηλωμένα. Εγώ πάντος το δίκανο του παππού μου του συγχωρεμένου το έχω δηλώσει.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εφεξης για να ειστε καλυμμενοι οταν μπει καποιος διαρρηκτης σπιτι σας θα πρεπει...
1)για να μη χαρακτηριστειτε "ρατσιστης" να του ζητησετε διαβατηριο
2)να εχετε διπλα απο το κρεβατι σας μια συλλογη διαφορων οπλων με την εξης σειρα:
σουγια, τραπεζομαχαιρο, μαχαιρι κρεατος, μπαλτα, ξιφολογχη, σπαθι, πιστολι, καραμπινα, οπλοπολυβολο, μπαζουκας, ατομικη βομβα,
ετσι ωστε να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ το καταλληλο οπλο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ με αυτο που θα εχει ο ληστης για να μη σας κατηγορησουν για "υπερβαση αμυνας"

επισης μεσα στο σκοταδι αγουροξυπνημενοι και ξαφνιασμενοι καθως θα ειστε θα πρεπει να ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ να ρωτησετε την ηλικια του... (μη τυχον ειναι κανενας ανηλικος εστω και με προωρα αναπυξη) και σας κατηγορησουν οτι "πυροβολησες ενα ΠΑΙΔΙ" εστω αν το "παιδι" κρατουσε ΟΥΖΙ
Ρωτηστε τον μη τυχον του χρωστατε χρηματα και οντας περαστικος μπηκε να τα παρει κι επειδη δεν θελησε να σε ξυπνησει σκεφτηκε "ας τα παρω μονος μου, μην τον ενοχλω τωρα που κοιμαται"

Ξεχασα οτι στο "εκθετηριο οπλων" στην 2η παραγραφο, θα πρεπει η καραμπινα να ειναι ΛΥΜΕΝΗ και οταν ελθετε τετ α τετ με τον οπλισμενο ληστη να του πειτε: "Δεν βλεπω καλα στο σκοταδι... τι οπλο εχεις? Α! καραμπινα? μισο λεπτο να δεσω και την δικια μου καραμπινα"

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εφεξης για να ειστε καλυμμενοι οταν μπει καποιος διαρρηκτης σπιτι σας θα πρεπει...
1)για να μη χαρακτηριστειτε "ρατσιστης" να του ζητησετε διαβατηριο
2)να εχετε διπλα απο το κρεβατι σας μια συλλογη διαφορων οπλων με την εξης σειρα:
σουγια, τραπεζομαχαιρο, μαχαιρι κρεατος, μπαλτα, ξιφολογχη, σπαθι, πιστολι, καραμπινα, οπλοπολυβολο, μπαζουκας, ατομικη βομβα,
ετσι ωστε να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ το καταλληλο οπλο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ με αυτο που θα εχει ο ληστης για να μη σας κατηγορησουν για "υπερβαση αμυνας"

επισης μεσα στο σκοταδι αγουροξυπνημενοι και ξαφνιασμενοι καθως θα ειστε θα πρεπει να ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ να ρωτησετε την ηλικια του... (μη τυχον ειναι κανενας ανηλικος εστω και με προωρα αναπυξη) και σας κατηγορησουν οτι "πυροβολησες ενα ΠΑΙΔΙ" εστω αν το "παιδι" κρατουσε ΟΥΖΙ
Ρωτηστε τον μη τυχον του χρωστατε χρηματα και οντας περαστικος μπηκε να τα παρει κι επειδη δεν θελησε να σε ξυπνησει σκεφτηκε "ας τα παρω μονος μου, μην τον ενοχλω τωρα που κοιμαται"

Ξεχασα οτι στο "εκθετηριο οπλων" στην 2η παραγραφο, θα πρεπει η καραμπινα να ειναι ΛΥΜΕΝΗ και οταν ελθετε τετ α τετ με τον οπλισμενο ληστη να του πειτε: "Δεν βλεπω καλα στο σκοταδι... τι οπλο εχεις? Α! καραμπινα? μισο λεπτο να δεσω και την δικια μου καραμπινα"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
Σωστός ο φίλος lampros, αν και εκφράστηκε δια της υπερβολής (που είναι όμως αποδεκτό σχήμα λόγου-έκφρασης.....), περιγράφει πολύ παραστατικά την πραγματικότητα.
Κάπως έτσι πρέπει να αντιδράσεις αν μπει κάνας επίδοξος ....οτιδήποτε νυχτιάτικα στο σπίτι σου, για  να μην θεωρηθείς ρατσιστής, φονιάς, υπερβολικός, καταχραστής του νόμου, ή δεν ξέρω γω τι άλλο θα σκεφτούν όλοι όσοι ξεχειλίζουν απο υπέρμετρη αγάπη προς των αθώο αλλοδαπό (ή και έλληνα ενίοτε), που είχε την φαεινή ιδέα να σε επισκεφτεί εν τω μέσω της νυκτός .....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η άδεια για μικρό (περίστροφο ή πιστόλι) όπλο είναι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολο να βγεί. Σκέψου ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν πάνω από 20.000 άδειες τέτοιου τύπου, ενώ τα κυνηγετικά (με άδειες) είναι πάνω απο 1,5 εκ.

Οι άδειες οπλοφορίας για πυροβόλα όπλα (πιστόλια+περίστροφα) έχουν ισχύ για 3 χρόνια και ΔΕΝ ξεπερνούν τις 4.000 εκ των οποίων ΔΕΝ έχουν όλες Πανελλήνια κάλυψη-ισχύ (αλλά μόνον για τα όρια των Νομών που έχουν εκδοθεί).

Επισκέπτης
Τωρα να ρωτήσω κατι περι οπλοκατοχής, εχω 2 αεροβολα οπλα CO2 και κατα την αγορά δεν μου ζήτησαν ούτε ταυτότητα. Γνωρίζω οτι δεν εμπίπτουν στον νόμο περι όπλων οπότε δεν χρειάζονται άδεια, ας μας πει κάποιος γνώστης περισσότερα. Κατα την γνωμη μου ειναι σαφώς καλυτερα απο τις καραμπίνες γιατι δεν μπλέκεις με τις διαφορες νομοθεσίες, ειναι φθηνότερα(100-300? max) και αποτελεσματικά χωρις να καθαρισεις τον άλλο.

Ρε φίλε , εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να τραβήξεις όπλο. Αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χρειαστεί πιστεύεις ότι θα καθαρίσεις με το αεροβόλο; Τι ακριβώς θα κάνεις με το αεροβόλο;

Αν το βγάλεις, το μόνο που θα πετύχεις αν ο άλλος οπλοφορεί είναι να σε φάει και να τον δικαιολογούν τα διάφορα καθήκια της "αριστεράς και της προόδου κι από πάνω".

Για άδεια για πιστόλι τώρα, απλά το ξεχνάμε. Τα πιστόλια ή τα παίρνεις παράνομα, όπως όλοι ή απλά δεν το συζητάς. Τα περί άδειας στο Ελλαδιστάν είναι ανέκδοτο ...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλε , εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να τραβήξεις όπλο. Αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χρειαστεί πιστεύεις ότι θα καθαρίσεις με το αεροβόλο; Τι ακριβώς θα κάνεις με το αεροβόλο;

Αν το βγάλεις, το μόνο που θα πετύχεις αν ο άλλος οπλοφορεί είναι να σε φάει και να τον δικαιολογούν τα διάφορα καθήκια της "αριστεράς και της προόδου κι από πάνω".

Για άδεια για πιστόλι τώρα, απλά το ξεχνάμε. Τα πιστόλια ή τα παίρνεις παράνομα, όπως όλοι ή απλά δεν το συζητάς. Τα περί άδειας στο Ελλαδιστάν είναι ανέκδοτο ...

Είσαι υπέρ της παράνομης οπλοκατοχής λοιπόν; Κατάλαβα καλά;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όχι, απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις. Γενικά πάντως, δεν είμαι υπέρ του να εκθειάζουμε ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές.

Επισκέπτης
Όχι, απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις. Γενικά πάντως, δεν είμαι υπέρ του να εκθειάζουμε ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές.

Με τις χιλιάδες σελίδες που γράφονται σε ελληνικά ιντερνετικά φόρουμ προκειμένου να ... πεισθεί η κοινή γνώμη ότι είναι αθώοι κάποιοι που όχι απλά είχαν όπλα, αλλά τα χρησιμοποιούσαν και συχνά επιτυχώς σε ανθρώπινους στόχους, έχεις την ίδια ευαισθησία;

Δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου, αλλά τα καθήκια της αριστεράς και της προόδου και της αναρχίας (βλ. αναρχοκουμμούνια τύπου Εξαρχείων) προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ληστές και δολοφόνοι της 17Ν & ΕΛΑ είναι αθώες παρθένες ...

Με τον εκθειασμό αυτών των δολοφόνων είσαι ΟΚ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom