Επισκέπτης
Για τα αεροβόλα δεν είναι απαραίτητη η άδεια.
Δε φαίνονται και πολύ λεβέντες, μάλλον θρασύδειλοι νταήδες είναι οι περισσότεροι.
Ελα εδω να σε παω βολτα σε μερικα χωρια να δεις αμα ειναι θρασυδειλοι νταηδες
Σωστά μαζι σου.Αν περιμενεις να σε βοηθησει καποιος τη δυσκολη στιγμή ζήτω που κάηκες!όλα με μετρο βεβαια γιατί το νταηλίκη γλιτωνει μερικές φορές αλλά σε βάζει και σε μεγάλους μπελαδες...λέμε τωραΘα πω μπράβο στον παππού γιατι παρα τα 90 του χρόνια είχε τα κότσια να τα βάλει με τον πιτσιρικά και μάλιστα στάθηκε τυχερός ωστε να μην γίνει φονιάς! Δεν λέω να γίνουμε Τέξας αλλα απο το να μένουμε απαθεις στην λεηλασία καλύτερα να πέσει καμια αδέσποτη.
Τωρα να ρωτήσω κατι περι οπλοκατοχής, εχω 2 αεροβολα οπλα CO2 και κατα την αγορά δεν μου ζήτησαν ούτε ταυτότητα. Γνωρίζω οτι δεν εμπίπτουν στον νόμο περι όπλων οπότε δεν χρειάζονται άδεια, ας μας πει κάποιος γνώστης περισσότερα. Κατα την γνωμη μου ειναι σαφώς καλυτερα απο τις καραμπίνες γιατι δεν μπλέκεις με τις διαφορες νομοθεσίες, ειναι φθηνότερα(100-300? max) και αποτελεσματικά χωρις να καθαρισεις τον άλλο.
[size=8pt]φιλε θελω να παρω κι εγω ενα για τον ιδιο λογο,οχι καραμπινα ομως ,κανενα μικρο.τι χρειαζεται για να βγαλεις αδεια και ποσο κοστιζουν?[/size]
ο μολδαβός τί τιμωρία θα φάει?
Εφεξης για να ειστε καλυμμενοι οταν μπει καποιος διαρρηκτης σπιτι σας θα πρεπει...
1)για να μη χαρακτηριστειτε "ρατσιστης" να του ζητησετε διαβατηριο
2)να εχετε διπλα απο το κρεβατι σας μια συλλογη διαφορων οπλων με την εξης σειρα:
σουγια, τραπεζομαχαιρο, μαχαιρι κρεατος, μπαλτα, ξιφολογχη, σπαθι, πιστολι, καραμπινα, οπλοπολυβολο, μπαζουκας, ατομικη βομβα,
ετσι ωστε να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ το καταλληλο οπλο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ με αυτο που θα εχει ο ληστης για να μη σας κατηγορησουν για "υπερβαση αμυνας"
επισης μεσα στο σκοταδι αγουροξυπνημενοι και ξαφνιασμενοι καθως θα ειστε θα πρεπει να ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ να ρωτησετε την ηλικια του... (μη τυχον ειναι κανενας ανηλικος εστω και με προωρα αναπυξη) και σας κατηγορησουν οτι "πυροβολησες ενα ΠΑΙΔΙ" εστω αν το "παιδι" κρατουσε ΟΥΖΙ
Ρωτηστε τον μη τυχον του χρωστατε χρηματα και οντας περαστικος μπηκε να τα παρει κι επειδη δεν θελησε να σε ξυπνησει σκεφτηκε "ας τα παρω μονος μου, μην τον ενοχλω τωρα που κοιμαται"
Ξεχασα οτι στο "εκθετηριο οπλων" στην 2η παραγραφο, θα πρεπει η καραμπινα να ειναι ΛΥΜΕΝΗ και οταν ελθετε τετ α τετ με τον οπλισμενο ληστη να του πειτε: "Δεν βλεπω καλα στο σκοταδι... τι οπλο εχεις? Α! καραμπινα? μισο λεπτο να δεσω και την δικια μου καραμπινα"
Η άδεια για μικρό (περίστροφο ή πιστόλι) όπλο είναι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολο να βγεί. Σκέψου ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν πάνω από 20.000 άδειες τέτοιου τύπου, ενώ τα κυνηγετικά (με άδειες) είναι πάνω απο 1,5 εκ.
Τωρα να ρωτήσω κατι περι οπλοκατοχής, εχω 2 αεροβολα οπλα CO2 και κατα την αγορά δεν μου ζήτησαν ούτε ταυτότητα. Γνωρίζω οτι δεν εμπίπτουν στον νόμο περι όπλων οπότε δεν χρειάζονται άδεια, ας μας πει κάποιος γνώστης περισσότερα. Κατα την γνωμη μου ειναι σαφώς καλυτερα απο τις καραμπίνες γιατι δεν μπλέκεις με τις διαφορες νομοθεσίες, ειναι φθηνότερα(100-300? max) και αποτελεσματικά χωρις να καθαρισεις τον άλλο.
Ρε φίλε , εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να τραβήξεις όπλο. Αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χρειαστεί πιστεύεις ότι θα καθαρίσεις με το αεροβόλο; Τι ακριβώς θα κάνεις με το αεροβόλο;
Αν το βγάλεις, το μόνο που θα πετύχεις αν ο άλλος οπλοφορεί είναι να σε φάει και να τον δικαιολογούν τα διάφορα καθήκια της "αριστεράς και της προόδου κι από πάνω".
Για άδεια για πιστόλι τώρα, απλά το ξεχνάμε. Τα πιστόλια ή τα παίρνεις παράνομα, όπως όλοι ή απλά δεν το συζητάς. Τα περί άδειας στο Ελλαδιστάν είναι ανέκδοτο ...
Είσαι υπέρ της παράνομης οπλοκατοχής λοιπόν; Κατάλαβα καλά;
Όχι, απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις. Γενικά πάντως, δεν είμαι υπέρ του να εκθειάζουμε ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές.