Νέα

Μπράβο στο λεβέντη Κρητικό παππού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.585
Πόντοι
12.056
Αμα μαζευτουν 3 κατι μπορει να γινει αλλα ακομα παιζεται...χεχεχεχε

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η αδεια οπλου ισχυει μονο για το κυνηγι.Το οπλο στο σπιτι πρεπει να ειναι λυμενο και στη θηκη του.Η υπερβαση αμυνας ειναι αυτο ακριβως που εκανε ο παππους δλδ να σου επιτεθω με κατσαβιδι και συ να αμυνθεις με καραμπινα.Η αναστολη σημαινει οτι αν στο συγκεκριμενο διαστημα που εχεις καταδικαστει δεν κανεις αλλο αδικημα αυτο παραγραφεται και φυσικα αναστολη σημαινει οτι δεν μπαινεις φυλακη!!!!

Τρία πουλάκια κάθονταν αρχι..νομομαθή μας καλέ φοιτητή!!! Υπέρβαση άμυνας αν αποδειχθεί (;!;!;) ένοπλη ληστεία;!; Πιάσ' τ' αυγό και κούρεφτο!!! Να δω τον (εξηντάχρονο) δικαστή που θα του επιτεθεί κάποιος τριανταχρονος οικοδόμος με κατσαβίδι να τον ληστέψει, αυτός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει πυροβόλο όπλο αλλά θα προτιμήσει να χρησιμοποιήσει μαχαιροπήρουνα ή καράτε!

Ελπίζω να μην πήγε ο Μολδαβός να ζητήσει νερό ... γιατί αν πήγε να κλέψει ... πιάσε μία! Και ο παππούς να μην λέει παραμύθια από γεροντική άνοια ή ... παράνοια!!!

Αλήθεια, τί ώρα έγινε το σκηνικό;!; Υπάρχουν κάποιου είδους μάρτυρες και τα ρέστα;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες ζητω συγνωμη για οτι εγραψα χθες απλα με ειχαν καταλαβει τα πνευματα του Τheofilou + του xebrakotou!!!!

Ηταν εμφανως ειρωνικα ποστ και περιειχαν επιχειρηματα που ειχαν γραφει σε αλλα τοπικ οπως αυτο με το ξυλοδραμο του φοιτητη λυκειο Αμαρυνθου , διδυμοι πυργοι κλπ...

Σε εκεινα τα τοπικ τα επιχειρηματα αυτα φαινονταν "λογικα" , τωρα που προκειται για 90χρονο παππου και βεβαια δεν στεκουν και δεν υπαρχει κανεις να παρει το μερος του μολδαβου...

Πιστευα εξαρχης οτι θα καταλαβαινατε την ειρωνια και δεν θα με περναγατε για τρελλο , αλλα υστερα απο τον λαγουδιαρη και την αντιμετωπιση σας συνειδητοποιησα οτι τελικα μπορει κανεις να περιμενει οτιδηποτε να γραφτει και να υποστηριχτει σε ενα φορουμ , ακομα και η πιο τρελλη παπαρια!!

Εννοειται πως ειμαι με τον παππου και απο τη στιγμη που δεν μπορουν να του κανουν τπτ λογω ηλικιας καλο θα ηταν να βγει να υπερασπιστει την πραξη του και να παρακινησει και αλλους να κανουν το ιδιο , σε αντιστοιχες περιπτωσεις , μπας και μαζευτουν οι διαρρηκτες λιγακι.
Ειναι ευκαιρια να το κανει ο παππους γιατι οποιοσδηποτε αλλος υστερα απο τις συμβουλες του δικηγορου θα κρατουσε low profile για να μην βρουν ευφορο εδαφος οι δημοκρατες αριστεροι του τοπου να αντιδρασουν και να ζητησουν την τιμωρια του ως ρατσιστη , φασιστα κλπ...

Υ.Γ (ξανακαταληφθηκα) : ακουσα πως η 80χρονη αδερφη του παππου , τραβηξε βιντεακι με το κινητο , ολη την αποπειρα βιασμου του μολδαβου απο τον παππου , που δειχνει να τρωει κλωτσιες και να φωναζει "μη σας παρακαλω" και μετα να του ριχνει ο παππους  αλλα το εσβησε για να μην την πανε μεσα!
Ξαναζητω ΤΩΡΑ ο Ρουσοπουλος και ο Πολυδωρας να ζητησουν συγνωμη απο τον Μολδαβο και να του φερουν παιδοψυχολογο!!!!

Εμένα τώρα γιατί με έπιασε στο στόμα του;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Από τα λίγα μου νομικά, υπέρβαση ΔΕΝ υπάρχει όταν οφείλεται σε φόβο και ταραχή του αμυνόμενου...Δε νομίζω ότι υπάρχει έλληνας δικαστής που και αν ακόμη δεχθεί ότι υπήρξε υπέρβαση, δε θα δεχθεί ότι έγινε λόγω φόβου και ταραχής του παππού- όταν είσαι 90 και σου την πέφτει ένας 22χρονος, τίποτα πιο φυσιολογικό από το να φοβηθείς και να ταραχθείς..Όποτε ακαταλόγιστη η υπέρβαση όποτε αθώος πανηγυρικά ο παππούς. Case dismissed.

Βέβαια δεν ξέρουμε τί ακριβώς έγινε αλλά κάποια στιγμή ας γίνει κατανοητό ότι δεν μπορείς να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου για να κλέψεις και να θεωρείς και δεδομένο ότι θα βγεις αλώβητος...
Και ούτε μπορούμε να απαιτούμε από τον κάθε ταλαίπωρο που βλέπει το βιος του να λεηλατείται από τους υποστηριζόμενους από τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ αλλά και τους ντόπιους συναδέλφους τους να έχει ψυχραιμία James Bond & Bruce Lee όταν ασκεί το φυσικό δικάίωμα της άμυνας...

Πότε τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ υπερασπίζονται το κάθε κλεφτρόνι, έλληνα η αλλοδαπό; Εκτός αν στο διακαή πόθο μας να καταργηθούνε τα εν λόγω φεστιβάλ λέμε ότι νάναι, στα πλαίσια του "πανηγυρικού της ημέρας".

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Προσωπικες επιθεσεις σβηνονται. Και για αλλη μια φορα δεν μπορειτε να παραθεσετε αποψεις χωρις να προσβάλετε αλλον κρυμμένοι πισω απο την οθονη σας. Δεν πειραζει, αλλο ένα thread θα κλειδωθει. Το μονο ευκολο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν ήταν προσωπική επίθεση αλλά το αυτονόητο. Αν εγώ βγω και πω ότι είμαι φτωχός επειδή η μαζεράτι μου δεν έχει δερμάτινα καθίσματα, τότε θα έχει δίκιο όποιος μου πει ότι δεν έχω δικαίωμα να κρίνω ποιός είναι φτωχός.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να σβηστούν, καμμία αντίρρηση. Αλλά να μας πεις πρώτα ποιες είναι οι προσβλητικές εκφράσεις και ποιοι τις χρησιμοποίησαν. Έτσι, για την ιστορία.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ήταν προσωπική επίθεση αλλά το αυτονόητο. Αν εγώ βγω και πω ότι είμαι φτωχός επειδή η μαζεράτι μου δεν έχει δερμάτινα καθίσματα, τότε θα έχει δίκιο όποιος μου πει ότι δεν έχω δικαίωμα να κρίνω ποιός είναι φτωχός.

Και εγώ που κολλάω;

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Eμένα κάτι μου λέει ότι στην Αυριανή διαβάζουν bourdela.com. Διότι χθες άνοιξε αυτό το topic εδώ, δείτε το σημερινό πρωτοσελιδο της καλής εφημερίδας. Kαι εκεί για λεβεντιά γράφουν...

Συνημμένα

• avriani.jpg
    avriani.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 14

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
καλα ξηγηθηκε ο παππους..

ΑΡΡΑΒΑΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μονο  λεβεντης  ο  παπους  καλα  του  εκανε  του  πασταρδου να τον ταιζη να των πληρωνη  και απο πανω να τον  σκωτοση ε. οχι ουτε ο θεος δεν το θελη  :dancing:

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τη να κανει ο γερος? 3 φορες τον ειχαν κλεψει!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
μονο  λεβεντης  ο  παπους  καλα  του  εκανε  του  πασταρδου να τον ταιζη να των πληρωνη  και απο πανω να τον  σκωτοση ε. οχι ουτε ο θεος δεν το θελη  :dancing:

Κι εσύ από τη Μολδαβία είσαι;

alexisq

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eμένα κάτι μου λέει ότι στην Αυριανή διαβάζουν bourdela.com.

Ναι  ρε  φίλε.
Κάθε  πρωί , μόλις  ξυπνήσει  ο Κουρής  ,  μπάινει  στο  site  ,για  ενημέρωση  απο  flyeron.  ΧΙ ,ΧΙ
Θέλει  πολύ  ο  άνθρωπος.........

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Μήπως ρε σεις ο παππούς τον παρενόχλησε σεξουαλικά;Μήπως πήγε να τον τσιμπουκώσει,και ο άντρακλας Μολδαβός αντιστάθηκε;Υποψιάζομαι πολλά....[/size]

Μήπως του χρώσταγε τίποτα μεροκάματα, και βρήκε δικαιολογία τη ληστεία να του την ανάψει για να μη του τα πληρώσει?

Ποιός Χαρδαβέλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom