Συμφωνω και μαζι σου απολυτως.Δυστυχως ο νομος διαφωνει και λεει οτι πρεπει να αμυνθεις με ιδιας βαρυτητας οπλοΠού ξέρεις αν δεν είχε π.χ έναν σουγιά;Και αυτό όπλο είναι.Δεν είναι μόνο τα πυροβόλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν ειπα για οπλοκατοχη αλλα για οπλοχρησια.Η υπερβαση ειναι αυταποδειχτη αφου ο Μολδαβος δεν τον απειλησε με οπλο και η αυτοαμυνα ακυρωνεται απο την υπερβαση αρα ισχυουν οι σωματικες
Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι ο ένας ήταν 22 και ο άλλος 90. Ποιός λές να κέρδιζε αν ερχόντουσαν στα χέρια; Ο Μολδαβός μπορεί να απείλησε να τον πνίξει ή να έκανε κάποια απότομη κίνηση...Θα μπορούσε άλλωστε...Άρα δεν μπορείς να ξέρεις...Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις. Άρα η υπέρβαση δεν είναι και τόσο υπέρβαση...άρα πάνε και οι σωματικές
Επισκέπτης
Συμφωνω και μαζι σου απολυτως.Δυστυχως ο νομος διαφωνει και λεει οτι πρεπει να αμυνθεις με ιδιας βαρυτητας οπλο
Κανείς νόμος δεν προσδιορίζει όπλο.Απλώς πρέπει να αμυνθείς όσο χρειάζεται για να σώσεις τη ζωή σου.Αν του έριχνε 3 φυσίγγια τότε ήταν υπέρβαση,αφού και με το 1 είχε κάνει το πρέπον.
Μην το δραματοποιεις το θεμα.Με την ιδια λογικη αν τσακωθουν ενας 1,60 και 55 κιλα με εναν 1,90 και 90 κιλα επειδη ο πρωτος θα τις φαει σιγουρα πρεπει να βγαλει οπλο για να ερθουνε στα ισια !!!!!!!Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι ο ένας ήταν 22 και ο άλλος 90. Ποιός λές να κέρδιζε αν ερχόντουσαν στα χέρια; Ο Μολδαβός μπορεί να απείλησε να τον πνίξει ή να έκανε κάποια απότομη κίνηση...Θα μπορούσε άλλωστε...ʼρα δεν μπορείς να ξέρεις...Δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις. ʼρα η υπέρβαση δεν είναι και τόσο υπέρβαση...άρα πάνε και οι σωματικές
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Από τα λίγα μου νομικά, υπέρβαση ΔΕΝ υπάρχει όταν οφείλεται σε φόβο και ταραχή του αμυνόμενου...Δε νομίζω ότι υπάρχει έλληνας δικαστής που και αν ακόμη δεχθεί ότι υπήρξε υπέρβαση, δε θα δεχθεί ότι έγινε λόγω φόβου και ταραχής του παππού- όταν είσαι 90 και σου την πέφτει ένας 22χρονος, τίποτα πιο φυσιολογικό από το να φοβηθείς και να ταραχθείς..Όποτε ακαταλόγιστη η υπέρβαση όποτε αθώος πανηγυρικά ο παππούς. Case dismissed.
Βέβαια δεν ξέρουμε τί ακριβώς έγινε αλλά κάποια στιγμή ας γίνει κατανοητό ότι δεν μπορείς να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου για να κλέψεις και να θεωρείς και δεδομένο ότι θα βγεις αλώβητος...
Και ούτε μπορούμε να απαιτούμε από τον κάθε ταλαίπωρο που βλέπει το βιος του να λεηλατείται από τους υποστηριζόμενους από τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ αλλά και τους ντόπιους συναδέλφους τους να έχει ψυχραιμία James Bond & Bruce Lee όταν ασκεί το φυσικό δικάίωμα της άμυνας...
Βέβαια δεν ξέρουμε τί ακριβώς έγινε αλλά κάποια στιγμή ας γίνει κατανοητό ότι δεν μπορείς να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου για να κλέψεις και να θεωρείς και δεδομένο ότι θα βγεις αλώβητος...
Και ούτε μπορούμε να απαιτούμε από τον κάθε ταλαίπωρο που βλέπει το βιος του να λεηλατείται από τους υποστηριζόμενους από τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ αλλά και τους ντόπιους συναδέλφους τους να έχει ψυχραιμία James Bond & Bruce Lee όταν ασκεί το φυσικό δικάίωμα της άμυνας...
Το οπλο προσδιοριζεται απο την βλαβη που μπορει να προκαλεσει ολα τα υπολοιπα ειναι πραγματικα γεγονοτα που θα εξεταστουν απο τους αρμοδιουςΚανείς νόμος δεν προσδιορίζει όπλο.Απλώς πρέπει να αμυνθείς όσο χρειάζεται για να σώσεις τη ζωή σου.Αν του έριχνε 3 φυσίγγια τότε ήταν υπέρβαση,αφού και με το 1 είχε κάνει το πρέπον.
Επισκέπτης
Από τα λίγα μου νομικά, υπέρβαση ΔΕΝ υπάρχει όταν οφείλεται σε φόβο και ταραχή του αμυνόμενου...Δε νομίζω ότι υπάρχει έλληνας δικαστής που και αν ακόμη δεχθεί ότι υπήρξε υπέρβαση, δε θα δεχθεί ότι έγινε λόγω φόβου και ταραχής του παππού- όταν είσαι 90 και σου την πέφτει ένας 22χρονος, τίποτα πιο φυσιολογικό από το να φοβηθείς και να ταραχθείς..Όποτε ακαταλόγιστη η υπέρβαση όποτε αθώος πανηγυρικά ο παππούς. Case dismissed.
+1
Επισκέπτης
Το οπλο προσδιοριζεται απο την βλαβη που μπορει να προκαλεσει ολα τα υπολοιπα ειναι πραγματικα γεγονοτα που θα εξεταστουν απο τους αρμοδιους
Ακόμα και ένα τηγάνι στο κεφάλι μπορεί να σε στείλει να κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα...
Επισκέπτης
ο μολδαβός τί τιμωρία θα φάει?
Έφαγε...Τα σκάγια.Μετά αν ζήσει θα φάει καμιά 25αριά χρόνια.
Συγνωμη και τι αποδειξεις εχουμε οτι ο Μολδαβος οντως πηγε να ληστεψει τον παππου???
Που ξερουμε οτι ο Μολδαβος δεν επεσε θυμα εκμεταλλευσης απο τον παππου και οταν πηγε να σηκωσει κεφαλι ο παππους-φασιστας του εριξε?
Η' ακομα περισσοτετο πως ξερουμε οτι ο μολδαβος δεν επεσε θυμα ρατσιστικης επιθεσης απο τους ντοπιους αστυνομικους και φασιστες οι οποιοι ζητησαν να το φορτωσουν στον παππυ-χουντικο αφου αυτος θα την γλιτωσει λογω ηλικιας...
Ρε μην πεφτετε θυμα της αμερικανο-εβραιϊκης προπαγανδας που μας κανει να πιστευουμε οτι ο παππους-ακροδεξιος ειναι αθωος και θυμα , ενω ο τιμιος και σκληρα εργαζομενος Μολδαβος ειναι ο θυτης!
Εδω και τωρα ισοβια στον παππου και να κατεβει ο υπουργος δημ.ταξης και ο τυπου , να ζητησουν συγνωμη απο τον Μολδαβο καθως και να του παρεχουν ψυχολογους για το σοκ και την απαραιτητη υποστηριξη για να σταθει ξανα στα ποδια του!!!
Που ξερουμε οτι ο Μολδαβος δεν επεσε θυμα εκμεταλλευσης απο τον παππου και οταν πηγε να σηκωσει κεφαλι ο παππους-φασιστας του εριξε?
Η' ακομα περισσοτετο πως ξερουμε οτι ο μολδαβος δεν επεσε θυμα ρατσιστικης επιθεσης απο τους ντοπιους αστυνομικους και φασιστες οι οποιοι ζητησαν να το φορτωσουν στον παππυ-χουντικο αφου αυτος θα την γλιτωσει λογω ηλικιας...
Ρε μην πεφτετε θυμα της αμερικανο-εβραιϊκης προπαγανδας που μας κανει να πιστευουμε οτι ο παππους-ακροδεξιος ειναι αθωος και θυμα , ενω ο τιμιος και σκληρα εργαζομενος Μολδαβος ειναι ο θυτης!
Εδω και τωρα ισοβια στον παππου και να κατεβει ο υπουργος δημ.ταξης και ο τυπου , να ζητησουν συγνωμη απο τον Μολδαβο καθως και να του παρεχουν ψυχολογους για το σοκ και την απαραιτητη υποστηριξη για να σταθει ξανα στα ποδια του!!!
Επισκέπτης
Πες τα ρε FidoDiLdo.Ρατσισμός είναι.Και στην Κερατέα,ρατσισμός ήταν.Και κάθε μέρα που κλέβουν τους πλούσιους που με το αίμα των φτωχών τα απέκτησαν όλα καλά τους κάνουν.Μπράβο ρε Δημοκράτη FidoDiLdo.ʼντε πέρνα από τον Περισσό και από την Κουμουνδούρου να σε κεράσουν μια Σακριά!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
φιλοι συναγωνιστες με χαλαει λιγο το γεγονος οτι παιρνετε σαν δεδομενο το νεαρος ληστης - παππους.
εγω δεν το βλεπω δεδομενο και υποψιαζομαι πολλα.
φτανω μεχρι και αποπειρα ανθρωποκτονιας
το στοιχειο που με κανει να υποπτευομαι ειναι η σχεση που ειχαν που μπορει να σερνει πισω της οικονομικες διαφορες και πουστογεριστικη κουτοπονηρια.
επιφυλαξη συντροφοι .....μπουρδελιαρηδες ειμαστε οχι χαλεδες.
εγω δεν το βλεπω δεδομενο και υποψιαζομαι πολλα.
φτανω μεχρι και αποπειρα ανθρωποκτονιας
το στοιχειο που με κανει να υποπτευομαι ειναι η σχεση που ειχαν που μπορει να σερνει πισω της οικονομικες διαφορες και πουστογεριστικη κουτοπονηρια.
επιφυλαξη συντροφοι .....μπουρδελιαρηδες ειμαστε οχι χαλεδες.
Επισκέπτης
λαγαρε αύριο μείνε στο γιατάκι σου.Τέταρτη=κυνήγι λαγού!!!Να μην έχουμε ατύχημα!!!!
Μήπως ρε σεις ο παππούς τον παρενόχλησε σεξουαλικά;Μήπως πήγε να τον τσιμπουκώσει,και ο άντρακλας Μολδαβός αντιστάθηκε;Υποψιάζομαι πολλά....
Μήπως ρε σεις ο παππούς τον παρενόχλησε σεξουαλικά;Μήπως πήγε να τον τσιμπουκώσει,και ο άντρακλας Μολδαβός αντιστάθηκε;Υποψιάζομαι πολλά....
Επισκέπτης
Δεν προσβάλλω κανέναν φίλε.Και έχω αποδείξει ότι είμαι υπέρ της αντίθετης άποψης.Αλλά με επιχειρήματα και όχι με εκφράσεις τύπου "πουστογερισ τικη κουτοπονηρια" "παππυ-χουντικο" και γενικότερα προσπάθεια πολιτικοποίησης ενός κοινωνικού γεγονότος,το οποίο δεν είναι σε καμιά περίπτωση ρατσιστικό.
Οντως DSTP παιζει και αυτο , να παρενοχλησε σεξουαλικα ο παππους τον μολδαβο , να του εριξε επειδη αντισταθηκε και η τοπικη κοινωνια λογω ρατσισμου και βλαχειας να τον καλυπτει!!
Και οσοι ξερουν την αληθεια στη κρητη λογω αστυνομοκρατουμενου κρατους και λογω των καμερων παρακολουθησης φοβουνται να βγουν να πουν την αληθεια!
Ειμαι σιγουρος για να ξεχαστει το ολο θεμα , αυριο μεθαυριο η κυβερνηση θα ριξει 2 αεροπλανα στον Παρθενωνα (και καλα τρομοκρατικο κτυπημα απο πακιστανους για τις απαγωγες), αλλα επειδη δεν θα πεσει εχουν φροντισει και εχουν εγκαταστατησει εκρηκτικα για ελεγχομενη κατεδαφιση! (το μαρμαρο λιωνει στους 1000 βαθμους κελσιου και οχι στους 850 που θα αναπτυχθουν με τα καυσιμα του αεροπλανου)
Δεν ειναι τυχαιο οτι προχτες πλουσιος ελληνας επιχειρηματιας που εκμεταλλευεται τον χωρο της ακροπολης τον ασφαλισε ξαφνικα για τρομοκρατικο κτυπημα...
Ετσι ολοι θα ασχολουμαστε με τους τρομοκρατες πακιστανους και θα ξεχασουμε τον ρατσιστη-πουστανωμαλο-εκμεταλλευτη παππου και το εγκλημα του...
Επισκέπτης
FidoDiLdo ελπίζω να μην οδηγήσεις μετά...Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί...
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δεν θελω να μπω στο τριπακι της αντιπαραθεσης ρε παιδια αλλα δεν μπορω και να προσπερασω ετσι αυτο το ελλειμα....
εγω δεν εχω επιχειρηματα να υποστηριξω μια αποψη αλλα το επιχειρημα για την υπαρξη κουτοπονηρου βλαχοπουστογερου επαιξε στην τηλεωραση προ 15-20μερες οταν ο αξιος γιος σκοτωνε 5 ατομα μπροστα στον στοργικο μπαμπα και μετα κανανε δηλωσεις στους δημοσιογραφους.
εχω δικαιωμα εκτος απο αντιθετη αποψη να υποψιαζομαι κιολας?
τι θα λεγατε αν ο φιλος σας η ο αδερφος που δουλευε σε ενα αφεντικο και εμενε παραλληλα στο σπιτι του βρισκοταν πυροβολημενος μετα καμια 15αρια μερες μεσα εκει???
πως τεκμαιρεται οτι μπηκε ο μολδαβος να κλεψει???
τι εκλεψε?????
που ειναι ρε ζωα τα επιχειρηματα που ταχα λειπουν απο την κριτικη αναλυτικη σκεψη μου που με οδηγει να υποψιαζομαι??
και γιατι οι δικες μου υποψιες εκνευριζουν καποιους??
ξυπνατε αδερφια γιατι χανοσαστε.......
εγω δεν εχω επιχειρηματα να υποστηριξω μια αποψη αλλα το επιχειρημα για την υπαρξη κουτοπονηρου βλαχοπουστογερου επαιξε στην τηλεωραση προ 15-20μερες οταν ο αξιος γιος σκοτωνε 5 ατομα μπροστα στον στοργικο μπαμπα και μετα κανανε δηλωσεις στους δημοσιογραφους.
εχω δικαιωμα εκτος απο αντιθετη αποψη να υποψιαζομαι κιολας?
τι θα λεγατε αν ο φιλος σας η ο αδερφος που δουλευε σε ενα αφεντικο και εμενε παραλληλα στο σπιτι του βρισκοταν πυροβολημενος μετα καμια 15αρια μερες μεσα εκει???
πως τεκμαιρεται οτι μπηκε ο μολδαβος να κλεψει???
τι εκλεψε?????
που ειναι ρε ζωα τα επιχειρηματα που ταχα λειπουν απο την κριτικη αναλυτικη σκεψη μου που με οδηγει να υποψιαζομαι??
και γιατι οι δικες μου υποψιες εκνευριζουν καποιους??
ξυπνατε αδερφια γιατι χανοσαστε.......
.....καλα ας ριξουμε ισοβια τον γερο να τελειωνουμε......αμα πεθαινε ο γερος παλι καλα που τον σκοτωσε θα λεγαμαι δικιο εχει αφου δεν του δινει το μηνιατικο καλα εκανε ο μολδαβος....ο μολδαβος ειναι θυμα της κοινωνιας και δικαιολογητε για οτι και αν κανει ο παππους ομως ειναι φασιστας ας πεθανει..........