Νέα

Μπράβο στο λεβέντη Κρητικό παππού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νόμιμος άμυνα:

Υπέρ ζωής, τιμής και περιουσίας.

Έτσι ορίζεται από νομικής πλευράς. Οι δε συνθήκες θα του εξασφαλίσουν -απολύτως δίκαια- ατιμωρησία.

Νομίζω πως οποιοσδήποτε ξυπνήσει και δει έναν άσχετο μέσα στο σπίτι του πρώτα θα πυροβολήσει ή θα τον χτυπήσει και μετά θα κάνει ερωτήσεις!

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Ο Συνασπισμός και προσωπικά ο πρόεδρος κυρ-Αλέκος εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μολδαβό εγκληματία, σε αυτό το θύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας.
Η τοπική οργάνωση του Συνονθυλεύματος θα οργανώσει πικετοφορία συμπαράστασης έξω από το νοσοκομείο (αν μπορέσει ο συν. Θανάσης) και μετά οι σύντροφοι θα μεταβούν (με ταξί) στο σπίτι του ακροδεξιού γέροντα για να καταγγείλουν και εκεί τον ρατσισμό, αφού πρώτα βεβαιωθούν ότι όντως οι μπάτσοι του έχουν κατάσχει την καραμπίνα. 

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Πες τα ρε FidoDiLdo.Ρατσισμός είναι.Και στην Κερατέα,ρατσισμός ήταν.Και κάθε μέρα που κλέβουν τους πλούσιους που με το αίμα των φτωχών τα απέκτησαν όλα καλά τους κάνουν.Μπράβο ρε Δημοκράτη FidoDiLdo.ʼντε πέρνα από τον Περισσό και από την Κουμουνδούρου να σε κεράσουν μια Σακριά!

Kαλά τα λές.
Βαρέθηκα να ακούω την λέξη ρατσισμός και ότι άνθρωποι είναι και αυτοί. Όξω τα αρχίδια! Ζώα είναι.
Έρχοντε σε μια χώρα που τους φιλοξενεί, τους ταίζει κλπ και αυτοί το μόνο που έχουνε να κάνουνε είναι να σκοτώνουν, να βιάζουν και να κλέβουνε αντί να λένε και ευχαριστώ. Ξεκολλάτε περι ρατσισμού λοιπόν..

Και να ψωφίσουν 10 Μολδαβοί ή και 500 Αλβανοί απο Έλληνες στον πούτσο μου γιατί θα ξέρω πως έχουνε πεθάνει χιλιάδες Έλληνες απο δαύτους.

Δεν μιλάω για όλους αλλά για τους περισσότερους αλλοδαπούς στο ότι είναι για τον πούτσο.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Παιδιά χωρίς να έχω ρατσιστικές τάσεις, νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσετε πως τα τελευταία χρόνια , υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας, η οποία συνδιάζεται και με αδυναμία της αστυνομίας να την αντιμετωπίσει.
Ειδικά στην επαρχία, υπάρχουν (μετά τις ενοποιήσεις πολλών τμημάτων), μεγάλες περιοχές που ενω παλιά είχαν ένα τμήμα με 2-3 αστυνομικούς, τώρα υπάγονται σε κάποιο μεγαλύτερο τμήμα με περισσότερους αστυνομικούς, αλλά που βρίσκεται μακριά, με αποτέλεσμα η αστυνομική παρουσία πλέον στις περιοχές αυτές να είναι ανυπαρκτη....
Έτσι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα περιστατικά (κυρίως ληστείες), και δυστυχώς κυρίως απο αλλοδαπούς.
Πολλά γεροντάκια στα χωριά βλέποντας αυτά που συμβαίνουν, κοιμούνται με το όπλο στο πλάι τους.....
Οπότε σε παρόμοιες περιπτώσεις, αυτό που θα συμβαίνει θα είναι  shoot first and ask questions later.....Σιγά μην κάτσει ο κάθε παππούς να ρωτήσει πρώτα τον εισβολέα τι ήθελε σπίτι του....
Απο κει και πέρα, νομίζω ότι ο Μολδαβός είναι αυτός που πρέπει να εξηγήσει τι δουλειά είχε στο σπίτι του γέρου τέτοια ώρα....
Πιστεύω ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στον παππού .

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Το θέμα έχει πάρει μια πορεία λίγο-πολύ αναμενόμενη.

Ο τρόπος γραφής ορισμένων απλά επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και την αδυναμία του να ελέγξει ποιοι παίρνουν απολυτήριο.

Ορισμένες απόψεις είναι χαριτωμένα γραφικές. ʼλλες πιο λογικές.

Όπως είπα και πριν, και εγώ αν κάποιος έμπαινε σπίτι μου το ίδιο θα έκανα.

Η αύξηση της εγκληματικότητας είναι θέμα συνδυασμού ανεπάρκειας της αστυνομίας και του ανυπόλυπτου σε γενικές γραμμές συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Ο συνδυασμός των 2 έχει αποθρασύνει ορισμένους - και έλληνες και μη.

Θα έλεγα, κυρίως τους έλληνες.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Το θέμα έχει πάρει μια πορεία λίγο-πολύ αναμενόμενη.

Ο τρόπος γραφής ορισμένων απλά επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και την αδυναμία του να ελέγξει ποιοι παίρνουν απολυτήριο.

M'άρεσε όπως το είπες  :grin:
Λογικά 1 απο αυτούς θα είμαι και εγώ.
Σε κάποια άτομα (σάν και αυτά που ανέφερα) έτσι τους αξίζει να τους μιλάνε (γνώμη μου πάντα).

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Καλα του εκανε.!Αν δεν ειχε οπλο ο γερος συγουρα ο Μολδαβος θα τον ετρωγε γιατι τον γνωριζε.Αλλα και να μην τον γνωριζε παλι καλα του εκανε.Αντε γιατι εχουμε γινει ξεφραγκο αμπελι .................

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν δρασκέλιζε το κατώφλι του σπιτιού που έχω τη γυναίκα μου και το παιδί μου ο οποιοσδήποτε εισβολέας, ανεξάρτητα από την εθνικότητά του και ανεξάρτητα από το ποιες ήταν οι προθέσεις και οι διαθέσεις του (κλοπή, ληστεία, φόνος αν προκύψει εμπλοκή κ.ο.κ.), θα τον σκότωνα χωρίς ενδοιασμό, με οποιοδήποτε τρόπο, ή μέσο. Τα υπόλοιπα ας τα έβρισκε η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία.

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η καραμπίνα που είχε ο παππούς ήταν παλιά και προφανώς δεν ήταν κυνηγός για να την κατέχει νόμιμα.Εξάλλου και στην ηλικία των 90 ετών δεν χορηγούν άδεια κυνηγητικού όπλου...
Πάντως καλά τον έκανε τον εισβολέα-και Έλληνας να ήταν τα ίδια θα έλεγα-και μάλλιστα ο επίδοξος κλέφτης δεν είχε λίγη τσίπα πάνω του και πήγε να ληστέψει αυτόν που του έδινε εργασία.Το θέμα είναι και πολιτικό με την αύξηση της εγκληματικότητας,την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και την παράνομη κατοχή όπλων στην Κρήτη αλλά ακόμα και την κατοχή κυνηγητικολυ που κάλλιστα μπορεί να αφαιρέσει μια ζωή.
Από 1/1 που μπαίνουν στην Ε.Ε η Βουλγαρία και η Ρουμανία να δούμε τι κουμάσια θα έρθουν...Ας έρθει καμια καλή μουνίτσα να γουστάρουμε λίγο!!!!

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ναι καλά, θα έρθουν 10.000 ψωλές και 100 γκόμενες.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν δρασκέλιζε το κατώφλι του σπιτιού που έχω τη γυναίκα μου και το παιδί μου ο οποιοσδήποτε εισβολέας, ανεξάρτητα από την εθνικότητά του και ανεξάρτητα από το ποιες ήταν οι προθέσεις και οι διαθέσεις του (κλοπή, ληστεία, φόνος αν προκύψει εμπλοκή κ.ο.κ.), θα τον σκότωνα χωρίς ενδοιασμό, με οποιοδήποτε τρόπο, ή μέσο.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000

Συνημμένα

• warning!.jpg
    warning!.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 19

metamorphics

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Βουλγαροι και πολωνοι ειναι δουλευταραδες,σπανιως δημιουργουν προβληματα.
Αντιθετως,Ρουμανοι, Μολδαβοι και Αλβανοι ειναι διαολου φαρα,δεν εχουν μπεσα και φιλοτιμο,θυμηθειτε Σοριν Ματει,Πασαρης με ρουμανους συνεργατες και αλλοι μακελλαρηδες.
Ελαχιστες φορες εχουμε ακουσει για εγκληματα απο βουλγαρους και πολωνους.
Αντιθετως,οι ρουμανοι,μολδαβοι και αλβανοι μας εχουν αλλαξει τα φωτα,ειδικα οι ρουμανοι και μολδαβοι θεωρουνται οι καλυτεροι διαρρηκτες παγκοσμιως με ακροβατικες ικανοτητες ασυλληπτες να αναρριχωνται στα μπαλκονια και φωταγωγους.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Παιδες ζητω συγνωμη για οτι εγραψα χθες απλα με ειχαν καταλαβει τα πνευματα του Τheofilou + του xebrakotou!!!!

Ηταν εμφανως ειρωνικα ποστ και περιειχαν επιχειρηματα που ειχαν γραφει σε αλλα τοπικ οπως αυτο με το ξυλοδραμο του φοιτητη λυκειο Αμαρυνθου , διδυμοι πυργοι κλπ...

Σε εκεινα τα τοπικ τα επιχειρηματα αυτα φαινονταν "λογικα" , τωρα που προκειται για 90χρονο παππου και βεβαια δεν στεκουν και δεν υπαρχει κανεις να παρει το μερος του μολδαβου...

Πιστευα εξαρχης οτι θα καταλαβαινατε την ειρωνια και δεν θα με περναγατε για τρελλο , αλλα υστερα απο τον λαγουδιαρη και την αντιμετωπιση σας συνειδητοποιησα οτι τελικα μπορει κανεις να περιμενει οτιδηποτε να γραφτει και να υποστηριχτει σε ενα φορουμ , ακομα και η πιο τρελλη παπαρια!!

Εννοειται πως ειμαι με τον παππου και απο τη στιγμη που δεν μπορουν να του κανουν τπτ λογω ηλικιας καλο θα ηταν να βγει να υπερασπιστει την πραξη του και να παρακινησει και αλλους να κανουν το ιδιο , σε αντιστοιχες περιπτωσεις , μπας και μαζευτουν οι διαρρηκτες λιγακι.
Ειναι ευκαιρια να το κανει ο παππους γιατι οποιοσδηποτε αλλος υστερα απο τις συμβουλες του δικηγορου θα κρατουσε low profile για να μην βρουν ευφορο εδαφος οι δημοκρατες αριστεροι του τοπου να αντιδρασουν και να ζητησουν την τιμωρια του ως ρατσιστη , φασιστα κλπ...

Υ.Γ (ξανακαταληφθηκα) : ακουσα πως η 80χρονη αδερφη του παππου , τραβηξε βιντεακι με το κινητο , ολη την αποπειρα βιασμου του μολδαβου απο τον παππου , που δειχνει να τρωει κλωτσιες και να φωναζει "μη σας παρακαλω" και μετα να του ριχνει ο παππους  αλλα το εσβησε για να μην την πανε μεσα!
Ξαναζητω ΤΩΡΑ ο Ρουσοπουλος και ο Πολυδωρας να ζητησουν συγνωμη απο τον Μολδαβο και να του φερουν παιδοψυχολογο!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλοι, το γεγονος ειναι, οτι η Ελλαδιτσα μας εχει γινει ξεφραγο αμπελι για καθε λογης αποβρασματα(βλ.Αλβανους-Ρουμανους-Ρωσοποντιους imitation) οι οποιοι σε καθε ευκαιρια μπουκαρουν σε σπιτια , φιμωνουν και ξυλοκοπουν ηλικιωμενους ανθρωπους για λιγα ευρω , κρατουν ομηρους οικογενειες και γενικα κανουν οτι θελουν , μιας και η ενδοξη Αστυνομια μας, δρεπει στεφανους στο...ταβλι!!!!!
Μπραβο στον λεβεντη Κρητικο και εαν και καποιο αλλοι κανανε το ιδιο , τοτε οιλοι αυτοι οι αλητες θα το σκεφτοντουσαν 2 και 3 φορες πριν μπουκαρουν σε σπιτα ανυποψιαστων ανθρωπων.
Δεν φτανει που εχουμε μαζεψει ολους τους ξεβρακωτους αλητες  σε αυτη την χωρα, που βρηκανε καταφυγιο και  τρωνε μια μπουκια ψωμι γιατι το στομα τους πριν ελθουν εδω, βρωμουσε απο την πεινα , καλομαθανε και αρχιζουν και μπουκαρουν σε σπιτια ανυποψιαστων ανθρωπων. Δεν ειμαι και δεν ημουνα ρε πουστη μου ποτε ρατσιστης, αλλα με αυτα που διαβαζω και ακουω να συμβαινουν με αυτους τους αλητες εχω γινει ...Τουρκος..... 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
χμ....νομιζω κατι σα συμμαχους τους ειχε ο Χιτλερ τους Αλβανους.....
για ψαξτο λιγο

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
...παραφραση αυτων που εκανε στους Εβραιους, εννοουσα φιλε λαγαρε..το ξερω οτι ο καριολης αυτος χρησιμοποιουσε τους Αλβανους σαν συνεργατες του...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κατά καιρούς, μού έχουν στείλει πολλά PM ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για διάφορα posts που έχω κάνει, αλλά αυτό που συμβαίνει με την πινακίδα warning! που δημοσίευσα πριν λίγο, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
Επειδή λοιπόν είναι αδύνατο ν' απαντήσω ένα-ένα σ' όλους, σας ενημερώνω ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί έξω από την περίφραξη ενός ράντζου στο Τέξας και φυσικά όποιοι θέλετε μπορείτε να την τυπώσετε σε μεγένθυση και γενικά να την χρησιμοποιήσετε όπως νομίζετε... ;)

ΥΓ. Κι επειδή πολλοί με ρωτάνε τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέει η ταμπέλα, σας μεταφράζω:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ!
ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ!
ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ!

Συνημμένα

• warning!.jpg
    warning!.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν βρήκε τυχαία ο χαρακτηρισμός "ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ"...

Αν και όλη Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!
Απλά τα σύγχρονα "πρότυπα" έχουν μπερδέψει τους ανθρώπους... αλλά που θα πάει... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom