Νέα

Μπράβο στο λεβέντη Κρητικό παππού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Με τον εκθειασμό ΚΑΝΕΝΟΣ δολοφόνου (η και υποψήφιου δολοφόνου)δεν είμαι οκ. Θα σε συμβούλευα όμως να αφήσεις κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς "καθήκια" κλπ για κοινοβουλευτικά κόμματα και νόμιμες πολιτικές οργανώσεις. Όπως επίσης και να μην θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλεια του σάϊτ, υποστηρίζοντας την παράνομη οπλοχρησία.

Επισκέπτης
Θα σε συμβούλευα όμως να αφήσεις κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς "καθήκια" κλπ για κοινοβουλευτικά κόμματα και νόμιμες πολιτικές οργανώσεις. Όπως επίσης και να μην θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλεια του σάϊτ, υποστηρίζοντας την παράνομη οπλοχρησία.

Κανείς δεν υποστήριξε την "παράνομη" οπλοχρησία.

Τα καθήκια των Εξαρχείων απ'όσο ξέρω δεν ανήκουν σε καμία "νόμιμη" πολιτική οργάνωση. Ούτε οι χασικλήδες υποστηρικτές της 17Ν,ΕΛΑ κτλ. Ούτε τα 2-3 χιλιάδες αποβράσματα που  με αφετηρία την ... Πλατεία Εξαρχείων (ποιά άλλη) έκαναν διαδήλωση το 2002 εγκωμιάζοντας τους ληστές & δολοφόνους της 17Ν και υβρίζοντας χυδαία τα δολοφονημένα θύματά τους. Ούτε οι ανθέλληνες, αλήτες που γράφουν στο Athens.Indymedia και δίνουν νομικές συμβουλές σε εμπρηστές που συλλαμβάνονται με μολότωφ , από όσο ξέρω ανήκουν σε νόμιμη πολιτική οργάνωση. Ούτε και οι εμπρηστές του ΕΜΠ και βάνδαλοι ανήκουν σε νόμιμη πολιτική οργάνωση.

Αν ξέρεις κάτι άλλο , μας ενημερώνεις.

Το να έχει κάποιος λειόκαννο κυνηγετικό σπίτι του, είναι απολύτως νόμιμο υπό τις προυποθέσεις που ο νόμος ορίζει.

Το να έχει σπίτι του ή πάνω του όπλα που απαγορεύονται από το νόμο, όπως πείστροφα , πιστόλια κτλ. είναι παράνομο αλλά εφόσον δεν γίνει χρήση τους είναι πλημμέλημα που τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 6 μηνών.

Αν κάποιος είναι μαλάκας και έχει όπλα μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά δυσάρεστες καταστάσεις. Ο μαλάκας όμως μπορεί να δημιουργήσει εξίσου δυσάρεστες καταστάσεις και οδηγώντας το νέο του ΙΧΕ. Αυτό δεν έχει ως αποτέλεσμα να απαγορευτούν τα ΙΧΕ.

Όταν κάποιου η ζωή απειληθεί από κακοποιούς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα και είναι επικίνδυνοι, νομίζω ότι δικαιούται να αμυνθεί ...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ούτε το athens indymedia, εξ όσων γνωρίζω, ούτε κάποιες αναρχικές ομάδες που βγάζουν νόμιμα εφημερίδες, διώκονται για τις ιδέες τους. Επίσης, ούτε ο Συνασπισμός (της Αριστεράς και της Προόδου, που τόσο σε εξιτάρει, γιατί χρησιμοποιείς τον όρο συχνά), αντιθέτως, έχει βουλευτές, εκλεγμένους με καθολική ψηφοφορία. Εσύ βέβαια, αν κατάλαβα καλά, είσαι ικανός να βγάλεις και τη Διεθνή Αμνηστεία "καθήκια" που πρέπει να βγουν εκτός νόμου. Πράγμα που όμως είναι δικό σου και μόνο πρόβλημα.
Μήπως θες να σου θυμίσω τι ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγες για την παράνομη και νόμιμη οπλοχρησία; Λίγα ποστ πιο πίσω είναι άλλωστε!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μερικοί χρειάζονται διπλή και τριπλή δόση fluoxetine...

Επισκέπτης
Ούτε το athens indymedia, εξ όσων γνωρίζω, ούτε κάποιες αναρχικές ομάδες που βγάζουν νόμιμα εφημερίδες, διώκονται για τις ιδέες τους. Επίσης, ούτε ο Συνασπισμός (της Αριστεράς και της Προόδου, που τόσο σε εξιτάρει, γιατί χρησιμοποιείς τον όρο συχνά), αντιθέτως, έχει βουλευτές, εκλεγμένους με καθολική ψηφοφορία. Εσύ βέβαια, αν κατάλαβα καλά, είσαι ικανός να βγάλεις και τη Διεθνή Αμνηστεία "καθήκια" που πρέπει να βγουν εκτός νόμου. Πράγμα που όμως είναι δικό σου και μόνο πρόβλημα.
Μήπως θες να σου θυμίσω τι ΑΚΡΙΒΩΣ έλεγες για την παράνομη και νόμιμη οπλοχρησία; Λίγα ποστ πιο πίσω είναι άλλωστε!

Στην Ελλάδα οι αναρχικοί δεν διώκονται για φόνους, ληστείες, βανδαλισμούς Πανεπιστημίων, εμπρησμούς και θα διωχθούν για τις .. ιδέες τους; Πλάκα κάνεις;

Αυτό που έγραψα είναι ξεκάθαρο. Προσωπικά δεν πειράζω κανέναν πρώτος. Δεν προκαλώ κανέναν. Αν κάποιος όμως που επιτεθεί ή μπει στο σπίτι μου απρόσκλητος τότε είμαι έτοιμος να τον στείλω στον τάφο.

Αν κάποιες αδελφάρες ή χασικλοαναρχοκουμμούνια έχουν αντιρρήσεις, στα αρχίδια μου. Αυτοί ας στήνουν κώλο σε Αλβανούς και λοιπούς αλλοδαπούς. Εμένα δεν θα με πείσουν να κάνω το ίδιο.

Αν εσύ θεωρείς ότι είναι "λάθος" και "παράνομο" να είναι κάποιος προετοιμασμένος για την περίπτωση που θα απειληθεί δικαίωμά σου.

Επισκέπτης
Μερικοί χρειάζονται διπλή και τριπλή δόση fluoxetine...

Τα αναρχικά πουστρόνια των Εξαρχείων αρκούνται σε μερικές δόσεις THC(τετραυδροκανναβινόλης)  που φουμάρουν κάθε μέρα, αγορασμένης με λεφτά του μπαμπά συνήθως ...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λάκη, έχεις ένα φετίχ με τους χαρακτηρισμούς (αδερφάρες, χασικλοαναρχοκομμούνια κλπ), που δεν με αφορά. Επίσης, εγώ γνωρίζω πως αν ένα κράτος θέλει να είναι ευνομούμενο, ας χρησιμοποιήσει σωστά τους υπάρχοντες νόμους. (Και όχι να βαφτίζει "ζαρντινιέρες" π.χ. τους μπάτσους που δέρνουν όποιον γουστάρουν).
Και εξ όσων επίσης γνωρίζω, ο τελευταίος που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ απο ελληνικό δικαστήριο για αδίκημα -σε βαθμό κακουργήματος- που έχει όμως πολιτικά ελατήρια, ήταν ο περιβόητος Περίανδρος της Χρυσής Αυγής, που παραλίγο να αφήσει στον τόπο πριν μερικά χρόνια τον φοιτητή Κουσουρή. Είσαι υπέρ η κατά της δράσης κάτι τέτοιων τύπων;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τα αναρχικά πουστρόνια των Εξαρχείων αρκούνται σε μερικές δόσεις THC(τετραυδροκανναβινόλης)  που φουμάρουν κάθε μέρα, αγορασμένης με λεφτά του μπαμπά συνήθως ...

Οι λέξεις "πουστρόνια" κλπ, που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο ξαναμμένος φίλος μας, μήπως εμπίπτει στην περίφημη πολιτική δημοσίεύσεων του φόρουμ, στην οποία αναφέρθηκε τόσες φορές σε άλλο θρεντ ο Andreoug;

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι...

Καλύτερα θα είναι στις συζητήσεις να μιλάμε για ζητήματα που έχουν σχέση με την φιλοσοφία της ιστοσελίδας δηλαδή τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ με τα παρελκόμενά τους...

Υπάρχουν δεκάδες άλλες ιστοσελίδες για να παραθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με όποιο άλλο θέμα, και να μην έχουμε προσωπικές κόντρες οι οποίες είναι άσχετες και κουράζουν

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Όνομα:  petrospelekanos
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 07/01/07, 19:07

Οι ενισχυσεις κατεφθασαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι λέξεις "πουστρόνια" κλπ, που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο ξαναμμένος φίλος μας, μήπως εμπίπτει στην περίφημη πολιτική δημοσίεύσεων του φόρουμ, στην οποία αναφέρθηκε τόσες φορές σε άλλο θρεντ ο Andreoug;

Μάλλον αυτή η πολιτική εξαρτάται από το ποιός γράφει...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως ο lakis33 στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος αναρχοαυτόνομος και ερασιτέχνης καλλιεργητής κηπευτικών και προσπαθεί με αυτά που γράφει να μας κάνει να συμπαθήσουμε την αριστερά και ειδικά τους αναρχικούς και να μισήσουμε τη δεξιά.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ευτυχώς που υπάρχει και ο lakis33 και διασκεδάζουμε - αν και η ανάγκη για ανανέωση των εκφράσεων που χρησιμοποιεί είναι πια επιτακτική γιατί αρχίσαμε να βαριόμαστε

Βέβαια έχει μια τάση να χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις και έχει στο παρελθόν προσβάλλει άλλους χρήστες

Ελπίζω να μην απολαμβάνει και αυτός υψηλής προστασίας όπως ορισμένοι άλλοι ψευτόμαγκες

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Φίλτατε ( ; )  σου έχω κάνει δύο απλές ερωτήσεις.

Αν μπορείς να τις απαντήσεις, συνεχίζουμε την συζήτηση.
Αν όχι, δεν σου φταίω εγώ που - ως συνήθως - αερολογείς.
ή μήπως συκοφαντείς;
ή μήπως, ως θρασύδειλος, τα χώνεις σε κάποιους, και όταν σε ρωτάνε να γίνεις πιο συγκεκριμένος, κάνεις το κορόιδο;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Με  άτομα που θεωρώ (πιθανότατα λανθασμένα) πως απολαμβάνουν υψηλή προστασία δεν έχω διπλωματικές σχέσεις.

Το να πραγματοποιήσουν τέτοια άτομα παράθεση σε ποστ μου, το θεωρώ προσβολή.

Δεν ασχολούμαι όμως περαιτέρω για ένα και μόνο λόγο: την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στο σάιτ.

Χαρακτηρισμοί από άτομο που προσβάλλει και ειρωνεύεται τους πάντες, αλλά μόλις του την πουν απευθύνεται κλαίγοντας στην εξουσία, είναι σα να μην έγιναν ποτέ.

Καλό θα ήταν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, άτομο που επιλέγει διάλογο μαζί μου, τον οποίο ΑΡΝΟΥΜΑΙ λόγω έλλειψης έστω και ίχνους εκτίμησης γι' αυτό, να μην συνεχίσει.

Αυτά.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Δεν περιμένω απάντηση επί της ουσίας από κανένα...
Δεν πιστεύω ότι είναι ικανοί.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
sexsitegr δεν κάνω το κορόιδο.

Είμαι πολλά πράγματα, αλλά όχι θρασύδειλος.

Θυμάμαι μόνο τη μία απο τις ερωτήσεις σου

Πάρε και τις δικές μου

Γιατί δεν έχεις υποστεί τις συνέπειες των προσβλητικών επιθέσεών σου σε μέλη;

Ποιος σε αφήνει και αλωνίζεις εδω μέσα ειρωνευόμενος χρήστες;

ʼλλοι χρήστες έχουν γίνει ban για συμπεριφορές πολύ λιγότερο προκλητικές/ προσβλητικές

Ναι απολαμβάνεις προστασίας εδω μέσα.

Το αρνείσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom