Νέα

Μπράβο στο λεβέντη Κρητικό παππού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε μάγκες ξεκολλήστε...
Τί θα πει "απολαμβάνεις προστασίας";
Μήπως θα ήταν καλύτερο και γενναιότερο να κατονομάσετε και τους προστάτες;

Και σε τελική ρε Σιν Σίτυ, από τη στιγμή που ο sxs δεν βρίζει μάνες όπως μερικοί αυτόκλητοι εκπρόσωποι αριστερών - my ass- ιδεών, οι οποίοι εξακολουθούν να γαμάνε τα threads ανενόχλητοι αλλά είναι απλά ειρωνικός (και για να είμαι ειλικρινής, σε ορισμένες περιπτωσεις απόλυτα δικαιολογημένα), θέλεις να του γίνει μπαν;

Όχι και τόσο δημοκρατικό, δεν βρίσκεις;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τι σημαίνει η έκφραση "my ass"; Και που κολλάει στη συζήτηση; Η μήπως δεν είναι προσβλητική; (Κατά το άρθρο 5, φυσικά!) Η τα "πουστρόνια" του Λάκη, που λούφαξε.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
sexsitegr δεν κάνω το κορόιδο.

Είμαι πολλά πράγματα, αλλά όχι θρασύδειλος.

Θυμάμαι μόνο τη μία απο τις ερωτήσεις σου

Πάρε και τις δικές μου

Γιατί δεν έχεις υποστεί τις συνέπειες των προσβλητικών επιθέσεών σου σε μέλη;

Ποιος σε αφήνει και αλωνίζεις εδω μέσα ειρωνευόμενος χρήστες;

ʼλλοι χρήστες έχουν γίνει ban για συμπεριφορές πολύ λιγότερο προκλητικές/ προσβλητικές

Ναι απολαμβάνεις προστασίας εδω μέσα.

Το αρνείσαι;

Φυσικά.

Κατ' αρχήν, θα ήθελα να μου προσδιορίσεις τι εννοείς ως προσβλητική επίθεση. Είναι πχ. προσβλητική επίθεση τα γραφόμενα μου, και δεν είναι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,816.msg46400#msg46400]αυτό[/url];

Κατά δεύτερον, "αλωνίζω" ειρωνευόμενος. Σωστά. Προφανώς, www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3551.msg55608#msg55608]αυτό[/url] δεν είναι ειρωνεία. Ή www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2848.msg53379#msg53379]αυτό[/url]. Ή www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1064.msg50642#msg50642]αυτό[/url].

ʼλλοι χρήστες έχουν κάνει πολύ χειρότερα και δεν έχουν φάει ban.

Καλό θα ήταν όμως, να μην ρωτάς εμένα, αν απολαμβάνω προστασίας.
Ρώτα αυτούς που μου την παρέχουν. Ειδικά αν αναφερθείς σε πρόσφατο περιστατικό, θα γελάσει κάθε πικραμένος.

ΥΓ1. Κάποιοι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Πιθανώς να νομίζουν, ότι το μόνο που κάνω, είναι να ασχολούμαι μαζί τους. Δυστυχώς γι' αυτούς, αντιμετωπίζω συνήθως τις ατάκες τους με μειδίαμα αν όχι με δυνατό γέλιο. Σιγά μην απασχολώ άλλους με την πάρτη τους.

Αντιθέτως, άλλοι δουλεύουν τον messenger...

ΥΓ2. Η άλλη ερώτηση είναι ποιοι είναι οι υπόλοιποι νταβατζήδες. Αφού πήρες φόρα, μπορείς να απαντήσεις και εδώ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
My ass (μεταφορικά) σημαίνει δήθεν..Να σου εξηγήσω τί σημαίνει και δήθεν;
Ειδικά από δήθεν αριστερούς κάτι μου λέει ότι ξέρεις..Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τέτοια συχνότητα ποστς σε τόσο μικρό διάστημα μόνο ένας δήθεν αριστερός ονόματι hrys είχε πετύχει..
Τον ξέρεις;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αλήθεια.

Ο theofilos έφαγε ban;
Γιατί η τρίτη ενσάρκωση;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
srt81977 δες μια σελίδα πριν. Ο sexsitegr λόγω κάποιου κόμπλεξ που του έχω δημιουργήσει εμφανίζεται από το πουθενά και αρχίζει τους χαρακτηρισμούς. Χωρίς αφορμή. Για κάποιο άγνωστο λόγο θεώρησε ότι έπρεπε να το κάνει.

Αυτό είναι κάτι που κάνει συνέχεια και ατιμωρητί.

Και η αθώα μου ερώτηση είναι πως του επιτρέπεται και συνεχίζει αυτή την προσβλητική συμπεριφορά.

Προσωπικά διασκεδάζω μαζί του και με την έπαρσή του. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι αυτό που κάνει δεν επιτρέπεται (τυπικά) από τους κανόνες, η εφαρμογή των οποίων έχει  προκαλέσει τον αποκλεισμό άλλων χρηστών.

Όποιος βρίζει μάνες πρέπει να γίνει ban.

Ύπάρχει χρήστης που το έκανε και δεν έγινε. Και δεν είναι αυτόκλητος εκπρόσωπος αριστερών οργανώσεων. Είναι ο χρήστης που έχει κόλλημα με τα εξάρχεια και τα αναρχοκομμούνια.

Η δημοκρατία υπάρχει από τη στιγμή που οι κανόνες εφαρμόζονται.

Ουσιαστικά θέτω θέμα εφαρμογής των κανόνων και ισότιμης μεταχείρισης των μελών.

Δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο χρήστη μόνο. Και δεν επιδιώκω να γίνει ban. Παρά το ότι έχουμε μια προσωπική αντιπαράθεση.

Θα ήθελα όμως να ξέρω πως δικαιολογείται η μέχρι τώρα μη ισότιμη αντιμετώπιση του θέματος.

sexsitegr δε σου παρέχω το προνόμιο της συζήτησης μαζί μου και ως εκ τούτου δε σχολιάζω τα γραφόμενά σου

Επισκέπτης
Γιατί δεν έχεις υποστεί τις συνέπειες των προσβλητικών επιθέσεών σου σε μέλη;

Ποιος σε αφήνει και αλωνίζεις εδω μέσα ειρωνευόμενος χρήστες;

ʼλλοι χρήστες έχουν γίνει ban για συμπεριφορές πολύ λιγότερο προκλητικές/ προσβλητικές

Ναι απολαμβάνεις προστασίας εδω μέσα.

Το αρνείσαι;

Όταν ο theofilos αναφέρεται στις μανάδες των άλλων τυχαίνει να μην διαβάζεις; Δεν έχει πέσει τίποτε στην αντίληψή σου;

Τον έχει πειράξει κανείς;

Η ανοχή υπάρχει για όλους.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Όταν ο theofilos αναφέρεται στις μανάδες των άλλων τυχαίνει να μην διαβάζεις; Δεν έχει πέσει τίποτε στην αντίληψή σου;

Τον έχει πειράξει κανείς;

Η ανοχή υπάρχει για όλους.

lakis33 ο theofilos νομίζω ότι έγινε ban.

Εσύ έχεις βρίσει τη δική μου μάνα και δεν έγινες

Συμφωνώ στο να υπάρχει ανοχή - μέχρις ενός σημείου

Δυστυχώς η υπάρχουσα ανοχή είναι επιλεκτική

Και θα ήθελα μια εξήγηση πάνω σε αυτό

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλά του έκανε!!
Με τι θράσος μπαίνει ο καθένας
σπίτια μας!! >:(
Πήγε να προστατέψει τη ζωή του!! ;)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
My ass (μεταφορικά) σημαίνει δήθεν..Να σου εξηγήσω τί σημαίνει και δήθεν;
Ειδικά από δήθεν αριστερούς κάτι μου λέει ότι ξέρεις..Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τέτοια συχνότητα ποστς σε τόσο μικρό διάστημα μόνο ένας δήθεν αριστερός ονόματι hrys είχε πετύχει..
Τον ξέρεις;

"My ass" δεν ξέρω αν σημαίνει μεταφορικά "δήθεν", αλλά στην κυριολεξία σημαίνει "ο κώλος μου", με ότι προσβλητικό σημαίνει αυτό. Η όχι; (Και πίστεψέ με, δεν με ενδιαφέρουν αντρικοί κώλοι).
Επίσης, απο που εξάγεται το συμπέρασμα οτι όσοι "αριστεροί" μπαίνουν εδώ μέσα είναι μόνο "δήθεν"; Μόνο οι μη αριστεροί του σάϊτ είναι "μη δήθεν"; Και απο που εξάγεται τόση βεβαιότητα για όλα;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε Σιν Σίτυ..
Όσο καιρό είμαι στο site έχω δει δύο μόνο μπαν...
Το ένα στον παραγωγό..
Και το άλλο σε έναν τύπο που έγραφε επίτηδες ανορθόγραφα..
Και δεν ζήτησα να γίνει μπαν όταν ο ανεκδίηγητος hrys έβρισε τη δική μου μάνα και μετά προσπαθούσε να το συμψηφίσει ότι και καλά μίλησα απαξιωτικά για τη...Σωτηροπούλου...

Ο sxs γράφει και ειρωνικά και απαξιωτικά- είναι γεγονός και ας συμφωνώ συνήθως μαζί του...Σπανιώς όμως υβρίζει και πολύ περισσότερο δε βρίζει μάνες...

Το ότι είναι όμως ειρωνικός είναι λόγος να του γίνει μπαν; Διότι σε ένα site ενηλίκων δεν προβλέπεται τράβηγμα του αυτιού ή επίπληξη...
Και αν μη τί άλλο, εσύ έχεις τη δυνατότητα να του απαντήσεις τεκμηριωμένα και να τον "ταπώσεις" όπου αυτό είναι δυνατό..Σου θυμίζω ότι στο thread για το αεροδρόμιο των σκοπίων ζωγράφιζες με εξαιρετικά επιχειρήματα- κάνε το ίδιο και στις αντιπαραθέσεις σου με τον sxs...
Σε τί θα σου φαινόταν χρήσιμη η επέμβαση - υπέρ σου- των mods;

Δεν καταλαβαίνω επομένως τί ζητάς και που βλέπεις την προστασία...
Και το κυριότερο δεν λες ποιοι είναι οι προστάτες...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παρεμπιπτόντως, δεν μας δείχνετε και τα τόπικ που βρίζονται μανάδες, όπως λέτε και ξαναλέτε, για να δούμε αν όντως είναι έτσι τα πράγματα;
Γιατί τα τόπικ περί "πουστρονιών" κλπ είναι σε κοινή θέα, ακόμα και σ' αυτό το θρεντ.

Επισκέπτης
Εσύ έχεις βρίσει τη δική μου μάνα και δεν έγινες

Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Γενικά δεν βρίζω άλλους χρήστες του φόρουμ πρώτος. Αν με βρίσουν αυτοί πρώτοι, είναι άλλη ιστορία.

Σε κάθε post μου πάντως είσαι ο επόμενος . Λες και περιμένεις με αγωνία να γράψω. Μην περιμένεις να ασχοληθώ μαζί σου άλλο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
lakis33 δε σε τιμά η συμπεριφορά σου. Το θέμα θα λυθεί σε άλλο επίπεδο

Ποιος σου είπε ότι θα ασχοληθώ εγώ μαζί σου;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο. Γενικά δεν βρίζω άλλους χρήστες του φόρουμ πρώτος. Αν με βρίσουν αυτοί πρώτοι, είναι άλλη ιστορία.

Σε κάθε post μου πάντως είσαι ο επόμενος . Λες και περιμένεις με αγωνία να γράψω. Μην περιμένεις να ασχοληθώ μαζί σου άλλο.

Λάκη, τα "πουστρόνια" και οι "χασικλοαναρχοκομμουνιστές" δεν είναι βρισιές; Η μόνο άνθρωποι με τις δικές σου κοινωνικοπολιτικές αντιλήψεις έχουν δικαίωμα να μπαίνουν εδώ; Ποιος είσαι; Ο γιος του παρταόλα, που λέει και το άσμα;

Επισκέπτης
Λάκη, τα "πουστρόνια" και οι "χασικλοαναρχοκομμουνιστές" δεν είναι βρισιές; Η μόνο άνθρωποι με τις δικές σου κοινωνικοπολιτικές αντιλήψεις έχουν δικαίωμα να μπαίνουν εδώ;

Αυτά αναφέρονταν στους αναρχικούς του παρακράτους των Εξαρχείων. Ξέρεις ... Αυτούς που καίνε σημαίες, κάνουν "αντιεθνικιστικές" πορείες με τη συνοδεία των Αλβανών που έχουν Αλβανικές σημαίες και πλακάτ με συνθήματα για τη Μεγάλη Αλβανία κτλ ...

Εσύ δεν είσαι αναρχικός, ούτε συχνάζεις στα Εξάρχεια , γιατί ασχολείσαι;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αυτά αναφέρονταν στους αναρχικούς του παρακράτους των Εξαρχείων. Ξέρεις ... Αυτούς που καίνε σημαίες, κάνουν "αντιεθνικιστικές" πορείες με τη συνοδεία των Αλβανών που έχουν Αλβανικές σημαίες και πλακάτ με συνθήματα για τη Μεγάλη Αλβανία κτλ ...

Εσύ δεν είσαι αναρχικός, ούτε συχνάζεις στα Εξάρχεια , γιατί ασχολείσαι;

Γιατί δεν είσαι αυτός που θα μας πει ποιοι θα μπαίνουν και ποιοι όχι εδώ μέσα. Κατανοητόν;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κάποιες παρατηρήσεις πάνω στον SinCity για να συνεχίσουμε.

1. Κατ' αρχήν, έχει μπει ήδη στο τριπάκι να χωρίζει τους ανθρώπους σε κουτάκια. Οι φίλοι και οι εχθροί. Προσωπικά το θεωρώ τεράστιο λάθος, για δύο απλούς λόγους.

Κατ' αρχήν σε μια συζήτηση, δεν υπάρχουν τέτοιοι, φίλοι δηλαδή και εχθροί, ούτε νικητές και ηττημένοι. Δεν είναι πόλεμος. Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να ανταλλάξουν απόψεις και να βγάλουν κάποια συμπεράσματα. Το να πεις, κέρδισα ή έχασα, είμαι καλύτερος ή χειρότερος σου είναι αστείο και δείχνει μια παιδιάστικη αντιμετώπιση του θέματος.

Κατά δεύτερον, θεωρώ ότι είναι η αρχή του τέλους για τον συζητητή. Πρωτίστως, γιατί το να προσπαθείς να συμφωνείς με τους "φίλους" και να διαφωνείς με τους "εχθρούς", συντελεί μόνο στο να χάσεις την αντικειμενικότητα σου, και να σύρεσαι σε θέσεις που δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Ακόμα χειρότερα, να επιμένεις σε αυτές.
Δευτερευόντως, γιατί σε μια συζήτηση οι θέσεις και τα επιχειρήματα αλλάζουν συχνά πολύ γρήγορα και πλέον δεν θα μπορείς να κάνεις σωστά την διάκριση (ίσως και δεν χρειάζεται, αν κολλήσεις ήδη στην αρχική σου επιλογή), οπότε πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εκτός της ροής και να απαξιώσεις πλήρως τις θέσεις σου (ακόμα και αναδρομικά).

Προσωπικά δεν διαθέτω, ούτε φίλους, ούτε εχθρούς. Δεν νιώθω την ανάγκη να υποστηρίζω κάποιον σε κάθε περίπτωση (ούτε είμαι δικηγόρος κανενός, κάτι που δεν θα συμβούλευα να κάνει και κανείς άλλος, ιδιαίτερα αν δεν είναι ούτε ερασιτέχνης νομικός), ούτε φυσικά έχω σκοπό να δημιουργήσω δική μου κλίκα.

Επίσης δεν έχω σκοπό να συμφωνώ αναγκαστικά με κάποιον και σε όλα.

2. Ο SinCity έχει αρχίσει να βουτάει σε βαθιά νερά, χωρίς να γνωρίζει τι κρύβουν από κάτω. Προσωπικά, δεν έχω σκοπό να κάνω κρίσεις για την ποιότητα του site, ούτε για το αν κάποιος επωφελείται ή πλήττεται από την λειτουργία του. Δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά. Αν τυχόν ποτέ διαπιστώσω ότι κάτι δεν πάει καλά, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.

Τόσο απλά.

Κυρίως, δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο, όταν είμαι εντυπωσιακά βαθιά νυχτωμένος. Και αυτό γιατί ο SinCity αγνοεί σημαντικά περιστατικά της "υποθέσεως μου" (σε παρένθεση γιατί κάτι τέτοιο υπάρχει μάλλον μόνο στο μυαλό του), σε σημείο που οι επιθέσεις του να είναι άκαιρες και αβάσιμες. Και το λέω αυτό γιατί έτσι θέλω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο καλοπιστίας μου.

Φυσικά πάντα παίζει η περίπτωση, είτε να θέλει να μας δείξει ότι τα αγνοεί επιδεικτικά, είτε να προσπαθεί εν γνώσει του να διαστρέψει κάποια πράγματα. Δεν πρόκειται να εξετάσω αυτές τις περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα γελάω με την υπόνοια ότι ο andreoug με "προστάτεψε". Σε κάθε περίπτωση, έχω μαζί του τις ελάχιστες τυπικές σχέσεις, και, μη γνωρίζοντας τι έλεγε το επίμαχο post του theofilos, μπορώ να υποθέσω μόνο ότι πρέπει να έγραψε κάτι πολύ βαρύ για να σβηστεί.

3. Επίσης, ιστορίες του στυλ, "προστατεύετε τον τάδε και κυνηγάτε τον δείνα", μου θυμίζουν επίπεδο παιδιών πρώτης δημοτικού και παιχνίδι αλάνας. "Μαμά, ο Γιωργάκης με βάρεσε, πες του κάτι"¨ή "Μαμά, ο Γιωργάκης τρώει το μπιφτέκι μου, γιατί δεν του λες κάτι". Πιθανώς συνοδευόμενα με κλαψούρισμα.

Φυσικά, τέτοιες συμπεριφορές σε νήπια και μικρά παιδιά είναι αποδεκτές. Σε μεγάλους, δείχνουν δύο τινά. Είτε iq προσχολικής ηλικίας είτε κάποια ψυχοπαθολογία. Μανία καταδίωξης ένα πράγμα. Τείνω να πιστεύω ότι είναι το δεύτερο.

ʼσε που δεν συνάδουν και με το προφίλ του ισχυρού συνομιλητή που θα ήθελε να περάσει κάποιος.

4. Έχω παρατηρήσει ότι ο SinCity, δίνει δείγματα και άλλου ψυχοπαθολογικού προβλήματος. Κόμπλεξ ανωτερότητας (κοινώς ψώνιου). Δεν είναι η πρώτη φορά που φυσικά που το γράφω αυτό, αλλά μάλλον προσανατολίζομαι στο ότι όντως, μπορεί και να πάσχει, καθότι οι εκδηλώσεις αυτές του έχουν γίνει πλέον συνήθεια.

Ατάκες περί "μετριότητας", "καραγκιόζη", επιδεικτικές αναφορές του στυλ "δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σου" κα, έχουν αρχίσει πλέον να αποκτούν μόνιμη θέση στα γραπτά του. Πέραν του ότι με προβληματίζουν, δεν με πείθουν.

Ειδικά αν συνδυαστούν και με όσα γράφω στο υπό 3.

5. Για να περάσουμε σε άλλα. Δεν θέλω να πω ότι δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί του. Παρακολουθώ πλέον με ενδιαφέρον τα γραπτά του, από ανθρωπολογικής μάλλον απόψεως, γιατί πάντα θα ήθελα να δω πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος, όταν ασκήσεις πίεση στις απόψεις του.

Μετά το thread της Αμαρύνθου, ο SinCity δυστυχώς προσπαθεί να μου δείξει ότι είναι ανώτερος μου, λες και η διαπίστωση αυτή θα μπορέσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που μου (τουλάχιστον) προκάλεσε μια αστεία του θέση. Εντυπωσιάζομαι βλέποντας ότι ούτε αυτό δεν το καταφέρνει.

Ενδιαφέρον θα ήταν, πάντα, να δω και τις αντιδράσεις των άλλων θιγόμενων, κατά την άποψη μου, από τα λεγόμενα του. Αναφέρομαι σε αυτούς που μου πουλάνε προστασία. Υποθέτω ότι μάλλον υπονοεί κάποιον ή κάποιους moderators.

Βλέπεις ο έτερος "νταβατζής" (αλήθεια, αυτός δεν είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός; ) προσπαθεί κόσμια να μιλήσει μαζί σου, με επιχειρήματα, αντί να σου απαντήσει πχ. "άντε και γαμήσου μαλάκα"*, αν και θα μπορούσε άνετα και δικαιολογημένα να το κάνει.

* Ενδεικτική αναφορά πιθανής απάντησης. Δεν εκφράζει, ούτε εμένα ούτε τον τρίτο στον οποίο αναφέρεται.

ΥΓ. Στις απειλές που εξέφρασες δεν θα μπω στο κόπο να απαντήσω. Προφανώς τα λεγόμενα σου έχουν σπουδαιότερα προβλήματα.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
sexsitegr κάνω μια εξαίρεση στην απόφαση που πήρα και θα σχολιάσω τα γραφόμενά σου

Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες ώστε να γράψεις το κείμενο που παρέθεσες.

Κατα δεύτερον έχω τη βεβαιότητα ότι πάντα παρακολουθούσες τα γραφόμενά μου. Δε μπορώ να πω το έκανα και εγώ το ίδιο για σενα.

Κατα τρίτον και τελευταίο, επέτρεψέ μου να σου πω ότι ανυπομονώ να διαβάσω ένα ποστ σου το οποίο να περιέχει το προϊόν της σκέψης σου. Της δικής σου ανάλυσης, τη δικής σου εκτίμησης.

Πιστεύω οτι το ειρωνικό σου στυλάκι σχετίζεται με υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου. Πάνως καταλήγει να περνά ένα μήνυμα ακριβώς αντίθετο από αυτό που θες να προβάλεις.

Υπάρχουν χρήστες με τους οποίους έχουμε διαφορετικές θέσεις αλλά οι απόψεις τους και ο τρόπος σκέψης τους έχουν κερδίσει την εκτίμησή μου.

Δεν είσαι ένας απο αυτούς.

Καλή συνέχεια - ελπίζω σύντομα να διαβάσω το πρώτο αμιγώς δικό σου μήνυμα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057