Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καντε λιγο fair play ρε τους κανατε το φουσι 2ευρω! αληθεια που ειναι οι αλλοθρησκοι; ουτε εδω ουτε στο γηπεδο
το πόσο μπάλλα ξέρω ρε μπουγάτσα άστο καλλίτερα...δεν ξέρεις ποιός είμαι οπότε μη μιλάς....ωχχχ νταλκά που βάλαμε στο κεφάλι μας βραδυάτικα...θα φωνάξω τον πατριώτη σου τον ταράτσα ρε....τα μπουρδελα ειναι οργανωμενα φιλε οσο για τον Talos που λεει δεν ηταν πεναλντυ καταλαβα οτι ξερεις πολλα κιλα μπαλα... αλλα η μπαλα δεν ειναι τετραγωνη στρογγυλη ετσι;
ειμαι και εγώ εδώ...το πόσο μπάλλα ξέρω ρε μπουγάτσα άστο καλλίτερα...δεν ξέρεις ποιός είμαι οπότε μη μιλάς....ωχχχ νταλκά που βάλαμε στο κεφάλι μας βραδυάτικα...θα φωνάξω τον πατριώτη σου τον ταράτσα ρε....
Υ.Γ. καλυτερα οχι καλλιτερα
συγγνώμη κ. αστροφυσικέ...θα ξαναπάω σχολείο να τα μάθω...αφου ως γνωστόν είμαι αγράμματος.....κατι σαν την άντζελα να πούμε....ασε μας χαμω ρε καλαμακι
Υ.Γ. καλυτερα οχι καλλιτερα
Εγώ επιμένω πως δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ το έδωσε. Είναι σε φοβερό χάλι (και χωρίς ψυχολογία), και οποιαδήποτε ομάδα παίξει σοβαρά μπορεί να τον σκίσει.
μαζί με το σκοντα και αυτα.έτσι ακριβώς...δηλαδή και ο Θρήνος στο 4-0 από τη αεκ το έδωσε?...ή τα γκαλάκια που έχαναν 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο ημίχρονο ήταν στημένα?...
ΥΓ gay-roi πάρτε όλοι ένα SKODA FABIA για ευχαριστώ....
Χαλάρωσε talos!συγγνώμη κ. αστροφυσικέ...θα ξαναπάω σχολείο να τα μάθω...αφου ως γνωστόν είμαι αγράμματος.....κατι σαν την άντζελα να πούμε....