alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά...αντε γεια!!!ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!!
θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά...αντε γεια!!!ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!!
Ενώ εσείς ζείτε στην αλήθεια. Για κοίτα ρε κάτι τυπάκους.΄
Εχετε μάθει να ζείτε στο παραμύθι εσείς οι βάζελοι...Δεν θα έχει όμως happy end!Ονειρα γλυκά...
Το μόνο που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα για το φετινό πρωτάθλημα που είμαι Ολυμπιακοςθρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά...
Εμένα πρόεδρος και διοικηση ποτέ δεν με παραμύθιασε ούτε είχα Βγενόπουλους και αντίστοιχες ΠΕΚ για να με διχάζουν...Ενώ εσείς ζείτε στην αλήθεια. Για κοίτα ρε κάτι τυπάκους.
Το μόνο που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα για το φετινό πρωτάθλημα που είμαι Ολυμπιακος
Ντροπή του Ολυμπιακου για την κίνηση του...
Αλλά αναρωτιέμαι...Αν ήταν ο Παναθηναικός ή η ΑΕΚ δεν θα το κάνανε?Η αν το σφάλμα που έκανε η Καλαμαριά το έκανε ένας από τους 3 μεγάλους και το κατήγγειλάν θα είχαν άδικο?
Για να μην είμαστε και υποκριτές...Απλα σκυλιάζετε όλοι σας επειδή είναι ο Ολυμπιακός...Τόσοι μικροί είσαστε και εσείς όλοι...
στο παιχνιδι ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι στα χαρτια!αντι γι αυτο,βγηκε κανονικα στο τερεν,επαιξε,χασαμε και παραδεχθηκαμε την ηττα μας!αντρικεια πραγματαΤο μόνο που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα για το φετινό πρωτάθλημα που είμαι Ολυμπιακος
Ντροπή του Ολυμπιακου για την κίνηση του...
Αλλά αναρωτιέμαι...Αν ήταν ο Παναθηναικός ή η ΑΕΚ δεν θα το κάνανε?Η αν το σφάλμα που έκανε η Καλαμαριά το έκανε ένας από τους 3 μεγάλους και το κατήγγειλάν θα είχαν άδικο?
Για να μην είμαστε και υποκριτές...Απλα σκυλιάζετε όλοι σας επειδή είναι ο Ολυμπιακός...Τόσοι μικροί είσαστε και εσείς όλοι...
΄
Εσύ μετά τα 4 που έφαγες από τον ΟΦΗ φαίνεται λάλησες...
Βέβαια η Ξάνθη πάντα καθόταν στον Ολυμπιακό...Για αυτό έχει να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη 3 χρόνια.
Τώρα εσύ τι μιλάς για αδικίες?Μόνος σου έχασες το πρωτάθλημα.Χ με τον Ηρακλή,4 από εμάς,4 από τον ΟΦΗ,3 από την Ξάνθη,έχασες από Αστέρα κέρδιζες στο παραπέντε παιχνίδια με 0,5 - 0 η Ξάνθη σου φταίει? Αντε καλά 100 χρόνια!!Να τα γιορτάζεις πιο συχνά γιατί έχεις γέλιο όταν γιορτάζεις επετείους!Κάνεις και συλλαλητήρια κατά της Διοικησης επειδή σας παραμυθιάζει ο Βγενό...Εχετε μάθει να ζείτε στο παραμύθι εσείς οι βάζελοι...Δεν θα έχει όμως happy end!Ονειρα γλυκά...
ARIS against allαξιζε φετος καμια ομαδα απο Αθηνα το πρωταθλημα; αντικειμενικα τωρα ενας ΑΡΗΣ και μια Λαρισα παιξανε καλα εμεις warhol ειπαμε να γινουμε ο κουκος στην ανοιξη
θείε....θύμησε μου την τεταρτη να σας ....περιποιηθούμε καταλληλα....ARIS against all
φασολαδα φαγατε; στο χα πει τοτε!θείε....θύμησε μου την τεταρτη να σας ....περιποιηθούμε καταλληλα....
αυτή την φορά δεν θάχει ανύπαρκτο πέναλτυ στο 250.....θα παιχτεί στα ίσια...φασολαδα φαγατε; στο χα πει τοτε!
ποιον παοκ ρε φιλε; τζαμπα το θρεντ τον ανυπαρκτο
Aντε πηγαινε και ασχολησου με καμοια σιτιτουριστρια ρε Ζτοd,εμαθες και ποδοσφαιρο!
Εχεις δίκιο δεν το διάβασα σωστά...Sorry...Ειδες από τα γραφόμενά μου να μιλάω για αδικίες? Οταν λέω "εμείς οι ανίκανοι", σου φαίνεται να μιλάω για αδικίες, ή να παραδέχομαι πως δεν το αξίζουμε? Μάλλον εσύ έχεις λαλήσει
Πως χάσατε όμως...άδικα...Αν θυμάμαι καλά βγάλατε και ανακοίνωση για την διαιτησία σωστα?στο παιχνιδι ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι στα χαρτια!αντι γι αυτο,βγηκε κανονικα στο τερεν,επαιξε,χασαμε και παραδεχθηκαμε την ηττα μας!αντρικεια πραγματα
τα μπουρδελα ειναι οργανωμενα φιλε οσο για τον Talos που λεει δεν ηταν πεναλντυ καταλαβα οτι ξερεις πολλα κιλα μπαλα... αλλα η μπαλα δεν ειναι τετραγωνη στρογγυλη ετσι;Γιατί δεν ανοίγεις εσύ ένα?Το ελληνικό πρωτάθλημα πάντως κερδίζει με την αξία του τον τίτλο του πιο μπουρδέλου και ελεινού πρωταθλήματος