You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (2 μέλη και 60 επισκέπτες)
Καλα που δε μιλουσατε για την ιδια γιατι θα βλεπαμε κ μονομαχιες
μουνομαχια ,οχι μονομαχια
μουνομαχια ,οχι μονομαχια
alfi σου-κου θα ανεβω οικογενιακος προς ανατολας....δυστοιχος...αλλα θα ερευνησω τα καθεκαστα και εκει(μεχρι μπανσκο θα παω)
α χα,μαααλισταalfi σου-κου θα ανεβω οικογενιακος προς ανατολας....δυστοιχος...αλλα θα ερευνησω τα καθεκαστα και εκει(μεχρι μπανσκο θα παω)
στο εταιρο θρεντ για την βουλγαρια εχουν αναφερθει και πληροφοριες για μπανσκο( το λεω σε περιπτωση που "χαθεις" σε καμμια πιστα και αργησεις να γυρισεις στο δωματιο )
Επισκέπτης
χτες ρωτησα ...για λαουρα...κανεις δεν απαντησε...τελικα πηρε συνταξη απο το επαγγελμα η μεταγραφη σε αλλη πολη η αλλη περιοχη?
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιζει κανενα σκηνικο?
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Φιλε alfista βλεποντας το μηνυμα σου αλλα και εχοντας διαβασει τοσα για τη Μαρινα θεωρησα και εγω οτι πολυ το καθυστερησα! Αφου λοιπον εριξα μια ματια στη φωτογραφικη συλλογη του big boy για να χτυπησω κατευθειαν στο στοχο και να μην ψαχνω αδικα ξεκινησα για τη Μαρινα. Ειχα διαβασει για ουρες αλλα μεσα ηταν μονο 2 που περιμεναν και τα δωματια αδεια! Οι 2 τυποι προφανως οχι μελη του σαιτ την εκαναν μολις την ειδαν! Εγω μπηκα με τη μια και ας μην ειμουνα και σιγουρος οτι ειναι αυτη...Με το που μπηκε στο δωματιο πειστηκα αμεσως! Δεν λεω αλλα γιατι εχουν γραφτει τα παντα για τη Μαρινα και μαλιστα απο πολυ πιο εμπειρους.
συντροφοι ξερω οτι δεν θα πω κατι καινουριο, αλλα ας πω και εγω την κριτικη μου απο μαρινα
μολις τωρα την επισκεφτηκα πρωτη φορα,μαλακια μου οπως απεδειχθη που το ειχα καθυστερησει τοσο
εν αρχη να πω οτι απο προσωπο δεν λεει τπτ ιδιαιτερο. κατ'εμε ειναι στον μεσο ορο,και ισως λιγο πιο κατω
στο θεμα των υπηρεσιων ομως....
ξεφευγει το ατομο,ειναι αστερι, δεν εχω να δηλωσω τπτ αλλο.τετοιο παιχνιδι και τετοια πιπα δεν κανει,λυπαμαι που το λεω, ουτε η εφη ουτε η κριστι...αψογη,απιστευτη ποιοτητα υπηρεσιων για μπουρδελο
και να φανταστεις οτι πηγα μιση ωρα πριν τελειωσει η βαρδυα της. ενα μεγαλο ευγε στην κοπελα
αν δεν εχετε παει ακομα, μην ξενερωσετε απο αυτο που θα δειτε στο σαλονι( εννοω προσωπο)
μπειτε μεσα και θα ξεχασετε + το ονομα σας
(μηπως να ανοιγε η κοπελα καμμια σχολη, για να μαθει στις κουτοπονηρες βλαχοπουτανες που νομιζουν οτι μας κανουν χαρη, πως δουλευουν οι πραγματικοι επαγγελματίες????? θα μπορουσε να βαλει και σαν επιτιμους διδακτορες την εφη και την κριστι... εκει να δεις νεα ταλεντα και φυντανια που θα βγαιναν)
και by the way, η γκομενα δεν ειχε ιδεα για το site... τωρα πλεον μπορει να έχει αποκτήσει
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 6.835
Και για να πω την αμαρτια μου πρωτα περασα απο Κωλλετη μηπως ειχε γυρισει η Αφρουλα αλλα η τσατσα με ενημερωσε πως τους λεει πως θα ερθει αλλα δεν τους λεει ποτε...Την ωρα που πηγα (πρωινη βαρδια) επαιζε μια Αννα καινουργια λεει η τσατσα αλλα δεν θυμομουνα αν εχω διαβασει κατι εδω για αυτην. Τεσπα κατουριουμουνα κιολας και δεν μπορουσα να περιμενω να τη δω. Λεω στην τσατσα να παω μια τουαλετα ενω η κοπελα ηταν μεσα στο δωματιο ακομα, κατσε να βγει μου λεει να την δεις και αν ειναι να περασεις πας, τι θα μας κατουρησεις και θα φυγεις αλλιως? Φυσικα εφυγα, και παραλιγο να πεσω κατω απο τα γελια!
new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
παιδια στο σπιτι της τανταλου 14 τα βραδυα ειναι ,μια μελαζρινη με μαγαλα ωραια βυζια , λιγο μεγαλης ηλικιας. 30 το κανονικο και 50 με γλυψιμο. δεν την πηδηξα αλλα μηπως ξερει κανεις τιποτα να μας γραψει?
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ρε μαγκες τι εγινε πολυ ξεραιλα επεσε τα ιδια και τα ιδια κανα καλο μικρο gfe εχει υποψιν του κανενας συναδερφος
Επισκέπτης
Σάρα. Κωλέττη πρωινά. Τώρα έχει περίοδο βέβαια ίσως από Δευτέρα γυρίσει. Μην φανταστείς τίποτα τρελό, απλά είναι μικροκαμωμένη και βγάζει κραυγούλες συνέχεια. Νομίζω κατάλαβα τι γουστάρεις κ πιστεύω θα σ'αρέσει.
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ξερω την εχω παρει 3 4 φορες καλουτσικη
α ρε Νικη
α ρε Νικη
Επισκέπτης
ξερω την εχω παρει 3 4 φορες καλουτσικη
α ρε Νικη
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...
2 πραγματα παιδιά.
Πρωτον. Στο μπουρδελάκι δίπλα απο το Μπουτίκ εντόπισα ένα πετίτ μωράκι αλλά δεν πέρασα, ένα μελαχροίνακι ήταν με μικρό όμορφο βυζάκι και λαχταρίστο κωλάρακι. Απογευματινή βάρδια. Έχει κανείς πληροφορίες? Η τσατσά μου είπε ότι είναι καινούργια κοπέλα και είναι μόνο καμιά βδομάδα εκεί.
Δεύτερον. Η φάση με την Μαριάνα είναι ελεεινή...Ακόμα δεν πρόλαβα να της τον βάλω κ η τσατσα φώναζε αντε κορίτσι μου. Και η ίδια η Μαριάνα μου λέει πρέπει να φύγω μετά από λίγο, με το ζόρι έχυσα χώρις να το ευχαριστηθώ όπως ήθελα. Η ίδια ιστορία είχε παιχτεί και την προηγούμενη φορά που είχα πάει, τουλάχιστον εκείνη τη φορά η Μαριάνα την είχε γράψει κ η άλλη απλά είχε λυσσάξει. Κοροϊδία τελείως...πάω για 2ο μαύρο νομίζω...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
απο μποτες ειδατε που8ενα να παιζει τπτ??
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Υπαρχουν και κοννε δλδ που με 140 ευρω κλεινεις για 1 ωρα?? Αν ξερει κανεις κατι ας μου στειλει ενα ΠΜ παρακαλω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις