Λοιπόν.Να ευχηθώ και εγώ Χρονια Πολλα με υγεία, οτι επιθυμεί ο καθένας και φυσικά καλά γαμησία.Έχω να ποστάρω καιρό όμως αυτή τη στιγμή το θέμα ειναι σοβαρό και οφείλω ως συνάδελφος σας να ενημερώσω για κάποια πραγματάκια τα οποία μου έγιναν αντιληπτά λίγο πολύ τον τελευταίο μήνα και ιδίως τις δυο τελευταίες εβδομάδες,στις οποίες και έχω σπρώξει πάνω απο 6-7 φορές οποτε θελω να πω δυο λόγια.Φυσικα μερικά εχουν γραφτεί απο άλλους συναδέλφους οποτε δεν θα κουράσω πολύ.Λοιπον μάγκες,ο Μύλος τον τελευταίο μήνα εχει γίνει κάτι σαν την αριστοτελους.Πακιστανοί,αφγανοί,σύριοι,ιρακινοί και δεν συμμαζεύεται.Όλοι αυτοί που κουβάλησε η πρώτη φορά αριστερά μέσα σε τρία χρόνια και με την ίδια φυσικά πολιτική που ακολουθεί η ψωφοδεξιά νουδούλα καταντήσαμε να εχουμε την πλέμπα του ισλάμ πέρα απο τις γειτονιές μας και τις πλατείες μας αλλά και μέσα στους οίκους ανοχής.Η εικόνα η οποία αντικρίζω τον τελευταίο μήνα(βασικά ειναι καιρό τωρα,απλά τωρα έφτασε στο άλλο άκρο)ειναι τρομερά αποκρουστική,Ολα αυτα τα παιδαρελια που εχουν μπει παράνομα στην χώρα,οι οποίοι ειμαι σίγουρος οτι ειναι χωρίς χαρτιά,χωρίς ιατρικά έγραφα που να πείθουν περι της καλής υγιεινή,μας αποκρούει απο το να μπαίνουμε σε κοπέλες στις οποίες κατα καιρούς επισκεπτόμαστε.Ο λόγος ειναι ο φόβος,η καθαριότητα(την οποία δεν τηρούν οι συγκεκριμένοι) και φυσικά οι περισσότεροι απο αυτούς βολτάρουν ως συμμορίες.Πανω απο 6,7 άτομα οι οποίο αν θελήσουν άνετα σε κλέβουν.Ετυχε να πετύχω μεσα σε μαγαζάκι της φρίξου 7 πακιστανους.Η Τσατσα τους είπε να φύγουν διότι η κοπέλα παει και καλά μόνο με όσους μιλούν ελληνικά.Οι τύποι ήταν διστακτικοί και μουτρωσαν.Η τσατσα επέμενε και τους είπε οτι η κοπέλα δέχεται μόνο έλληνες και οτι αν δεν φύγουν θα καλέσει αστυνομία.Λοιπον για να μην πολυλογώ και κουράζω.Ειδα σε σπιτάκια κοπέλες να δέχονται μερικούς απο αυτούς και με ομιλία που ειχα με γνωστή Μιλφ(απο φρίξου) την οποία και τίμησα,μου είπε ξεκάθαρα οτι κοπέλες οι οποίες δεν εχουν πελατεία και δεν την βγάζουν φυσικά και θα δεχτουνε τον Χάσαν και τον Αμντουλαχ,οι οποίοι οπως και μου ανεφερε ειναι απαγορευτικοί για την ίδια κα πως παρόλα τα λεφτά που θα μπορούσε να πάρει δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κάποιον απο αυτούς.Κάτι ακόμα που ανέφερε είναι οτι κάποια κορίτσια δεν εχουν έγραφα και άδεια,αυτές ειναι συνήθως που δέχονται πακιστανους κλπ,διότι έρχονται για μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κοπανάνε στην χώρα τους,οποτε γι αυτές η καταγωγή του πελάτη δεν εχει ιδιαίτερη σημασία.Μάγκες προσοχή,το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και οποιος δεν το βλέπει κακώς του κεφαλιού του.Είναι αρκετά τα σπιτάκια τς οποία τους δέχονται,οι κοπέλες εκει ίσως να κανουν και κάποιο προγραμμα μαζι τους(ελεύθερο στοματικό κλπ) οποτε το πράγμα σοβαρεύει.Κανείς δεν γνωρίζει τι κουβαλάνε αυτοί οι τύποι οι οποίοι ήρθα απο τριτοκοσμικές μπανανίες και αν εχουν εμβολιαστεί κλπ.(αμφιβάλω).Για να μην ζαλίζω μπάλες,το ποστ μου δεν έχει κανενα σκοπό πολιτικού περιεχομένου,ούτε αριστερός ούτε ακροδεξιός,ουτε χρυσή αυγή που κάποιοι μπορεί μα με ταμπελάρουν.Το θεμα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη ασφάλεια μας,τη υγεία μας και αν θελουμε να γαμαμε και να το γουστάρουμε να ειμαστε προσεκτικοί.Θα πρέπει ολοι οι μαγαζάτορες να λάβουν υπόψη οτι οι συγκεκριμένοι δεν εχουν καμμία δουλειά στους οίκους ανοχής.Αν θέλουν να προστατεύσουν τις δουλεύεις τους,τις εργαζόμενες τους και φυσικά το πελατολόγιο τους.Αυτά απο εμένα και θα το ξαναπώ προσοχή γιατί ο Μύλος δεν ήταν αυτό που ήταν κάποτε.Καλή χρονιά με υγεία και να γαμάτε!!!