Τωρα το διαβασα που γυρισα, αλλιως θα πεταγομουν μια βολτα να το δω.
Την πετυχα σημερα την μιλφαρα, εν το μεταξυ οπως και χτες εκει στον χωματοδρομο γινοταν το αδιαχωριτο απο παρκαρισμενα αμαξια, οπως και χτες το βραδυ το ιδιο, τι ολοι αυτοι γαμανε.??
Μπηκα μεσα η Εμμανουελα βγηκε τσιτσιδι οπως την γενισε η μανα της. Μπηκα μεσα και η τσατσα η γκριζομαλλα με το σχεδον καθολο μαλι που μοιαζει με αντρα, μου την εφερε...λοιπον τι πουστια κανει η γρια για να φαει χρημα απο εμας και συναμα απο τους νταβαδες αν δεν γινετε αυτο εις γνωση τους. Μου λεει 40€ απλο, 50€ γυμνο, 60€ 69 γλυφομουνι, της λεω στα 60€ παιζει και το ακαποτο ετσι, οχι μου λεει και τα 2 ειναι στα 80€.!!!!!!!! Εκεινη την στιγμη πως δεν την ειπα, μα χτες αυτο το προγραμμα το ειχες στα 50€, της λεω θελω γλυφομουνι, μου λεει στα 60€ εεεε με βρηκε χαλαρο, δεν ηθελα να σπαστω κιωλας την πληρωνω, και ζητουσε και κανα κερμα για τα καλαντα που περασαν...της πεταω το παραμυθι οτι ειμαι παλαιοημερολογιτης εγω.!!! κολησε και την εκανε...και οταν μπηκε η μιλφαρα αφου της εγλυψα την μουναρα, μου πηρε και στο στομα τον πουτσο χωρις καποτα, οποτε τι εγινε.??? Εγω λεω τσεπωσε η γρια το 10αρικο, σε ολα τα προγραμματα βαζει 10€ πανω για την παρτη της, οποτε την Μιλφαρα την ειπε 50αρι προγραμμα εφαγε το 10αρικακι, και η μιλφαρα εκτελεσε το προγραμμα 69 των 50€...και εριξε δυχτια ταχα μου 80€ το διπλο στοματικο μπας και βγαλει εξτραδακι το χουφταλο...
Τωρα στο κυριως πιατο, η Εμμανουελα ειναι μια μιλφαρα πατημενα 40-45 την κανω, κρατιετε καλα με ωραιο σωματακι για την ηλικια της, οντως στην κοιλια εχει ραγαδες, βυζαρες σιλικονατες τουμπανο, ωραιο προσωπακι με ψιλογαλαζια ματια, αν οχι γκριζογαλαζια, κουρεμα κοντο αλα σερλιζ θερον στο περιπου, κωλαρα αφρατη, μπουταρες, πεντακαθαρη μου ηρθε, το μουνακι της μουναρα.!!! φιλια δεν εδωσε, γενικα αξιζε η συναντηση, την εχυσα μεσα στα βρωμολογα μιας και δεν καταλαβαινει ελληνικα, σκετη καυλα.!! θα την ξαναπροτιμισω, το μονο φαουλ της οτι ερχετε γυμνη μεσα και δεν εχεις το καυλωτικο του ξεντυσιματος...
και σαν φευγω, εφτασα μεχρι τον λευκο τον πυργο και ο πουτσος μου εκαιγε απο την καυλα.!!! Κανω αναστροφη και λεω παω για 2ο γυρο στην Εφη στο casa victoria, ελεγε στο Α ειναι, που την ειχα για plan B, σε περιπτωση που στραβωσει η δουλεια οπως χτες. Μπενω στο Α, αυτο με το μακρυ διαδρομο, Εφη απουσα, στην θεση της ενα πιπινακι μαυρομαλικο Ρουσλανα, αν δεν κανω λαθος ειπε, απο Ουκρανια, αλλα την εκοψα ποιο κατω μερια για Αλβανεζα, σκετη καυλα το μικρο, 20 χρωνων ψιλοστρουμπουλιδικο, φουρουσε μαυρα εσωρουχα και ενα μαυρο δαντελε απο πανω λευκη σαρκα, φενοντουσαν μεγαλα τα βυζια της που αποδηχτηκαν 2αρια φυσικα νεανικα, ωραιο προσωπακι, αλβανικο οπως μου φανηκε, την πληρωσα για το μουνι της, μεσα στο δωματιο, δεκτικη σε ολα την εκανα οτι ηθελα, φιλακια δεν εδωσε, χαμογελαστο το μικρο, αγγλικα σπαστα μονο, ελληνικα καθολου, τα ακουσε και αυτη τα γαμοσταυριδια της, την εχυσα καλυτερα απο την Εμμανουελα, φευγοντας ειχα την αισθηση οτι πηδηξα μανα και κορη στο καπακι.!!!!!! Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μπηκε καλα το 2020.!!!!