Βόλτα μετά από καιρό στα σπίτια κυρίως από περιέργεια για το κόλλημα που έχει φάει ένας φίλος Τον τελευταίο καιρό με την Εμμανουέλα.
όντως ρε παιδιά είναι Θεόμουνο. Με έναν τεράστιο τεράστιο τεράστιο αστερίσκο όμως.
Ο φίλος μου έχει φάει τρομερό κόλλημα και πάει κάθε μέρα.
μέχρι εδώ όλα καλά.
κατά δήλωσή του και το συγκεκριμένο Τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια τη γαμάει χωρίς προφυλακτικό γιατί λέει τον γουστάρει και αυτή.
Και η αλήθεια είναι ότι όταν πέρασε απόψε μαζί της, με 30 ευρώ Έκατσε πάνω από 20 λεπτά μέσα. η ατυχία μου ήταν να με ζαλίσει η υπηρεσία της με το μπούρου μπούρου.
Γυναικάρα η Εμμανουέλα αλλά στράβωσα πολύ άσχημα Για αυτό που μου είπε ο φίλος μου και όφειλα να το γράψω εδώ μέσα.
Εγώ φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω μαζί της και συνεχίζοντας τη βόλτα είδα μία παλιά γνωστή αλλά όχι από μπουρδέλα αλλά σαν βίζιτα.
Η Έφη στο Φρίξου 15 πέρυσι με είχε επισκεφτεί στο σπίτι μου.
Ειλικρινά δεν θυμάμαι πως την είχα βρει από ποιο γραφείο ή Ποιο νούμερο Αλλά με θυμήθηκε αμέσως και αυτή.
Πραγματικά επειδή θυμάμαι ότι είχα περάσει πολύ καλά πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο και πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι αδικεί τον εαυτό της στο μπουρδέλο.
Επίσης μία άλλη κοπέλα που μου έκανε εντύπωση σε αυτή τη βόλτα που κάναμε ήταν μία ξανθιά ρουμάνα στην Πέτρου ερημίτη στο πιο καινούργιο από όλα.
Λογικο ειναι αφου πηγαινει καθε μερα οπως λες και θα εχει φαει ενα μηνιατικο και παραπανω σε αυτην, να του δωσει κατι παραπανω εξτρα η γκομενα και αν το δεχτει θα το παρει, στην προκειμενη περιπτωση του εδωσε το μουνι της ακαποτο, αλλες κανουν αλλα εξτραδακια ποιο λαιτ.
Απο εκει και περα, απο την μια καλα κανεις και το αναφερεις, απο την αλλη κανεις 2 κακα, 1ο οτι ο φιλος σου ισως δεν την ξαναγαμισει ακαποτα, γιατι θα μαθευτει στο μαγαζι, ισως της βαλουν χερι γιατι δεν μιλαει ελληνικα, για να διαβασει εδω μεσα, λογικα αυτη θα το αρνηθει και θα πει γραφουν ψεματα και εν συνεχεια θα του κοψει το ακαποτο του φιλου σου, και 2ο κακο, απο σημερα ολοι οι παπαρες θα πηγαινουν και θα της ζητανε να την γαμισουν ακαποτα...
Η Σαλονικα ειναι μικρο χωριο, αλλα δεν μαθαινονται τοσο ευκολα πραγματα οπως την αθηνα, που ξες ποιες γαμιουνται ακαποτα, ισως γιατι ο καθενα αυτοπροστατευει τον εαυτο του για να παρει ξανα το δωρακι, και παραλληλα την πουτανα να μην εκτεθει...