Μια διευκρίνηση...
πάνω από την καύλα του φίλου μου πάνω από την επαγγελματική επιτυχία της κοπέλας έβαλα το κοινό καλό.
Αν αυτό θεωρείται ρουφιανιά η μαλακία πάω πάσο
Και γενικά στην πόλη μας υπάρχει ένα κενό στον Υγειονομικό έλεγχο γιατί αρκετά μαγαζιά δεν έχουν άδεια Οπότε δεν είναι απαραίτητο και οι εκδιδόμενες να έχουν τα πιστοποιητικά τους
Καλή συνέχεια σε όλους και ένα γαμαμε πάντα με προφύλαξη
Φίλε χωρίς παρεξήγηση, από οσο κατάλαβα σ'αρέσει να δημιουργείς προβλήματα......(Το λέει και το nickname σου άλλωστε Troublemaker)
Ντεμέκ για το καλό της κοινής υγείας και .....
Λες και θα σώσεις την ανθρωπότητα ενα πράγμα.....
Eγω χωρίς να αποκλείω αν είναι αλήθεια η όχι το συγκεκριμένο γεγονός ,γιατι δεν αποκλειώ πως υπήρχαν και θα υπάρχουν γυναίκες και αντρες που στην καύλα τους πάνω κάνανε κανένα ακάποτο γαμήσι.....Ειδικά τις παλιότερες εποχές όπου τα γλειφομούνια και τα ακάποτα τσιμπούκια δεν τα πληρώναμε .Απλά αν την γούσταρες και σε γούσταρε μπορεί να έπαιρνες και αυτό το εξτραδάκι η τα εξτραδάκια .Για αυτό πολλές φορές δεν θα ξεχάσω πριν 16-17 χρόνια μια συγκεκριμένη με την οποία κάναμε τα πάντα χωρίς όμως ακάποτο γαμήσι.Δεν θα πώ το όνομα της ακόμα και αν δεν δουλεύει αυτη τη στιγμή και είναι στη χώρα της μακριά απο την Ελλάδα.
Αρχικά προσωπικά δεν πιστεύω τιποτα απο όλα αυτά
Απλά θεωρώ πώς ούτε φίλος υπάρχει που καψουρεύτηκε μια μιλφάρα κοντά στα 50 ,ούτε και την γάμησε ακάποτα .Την συγκεκριμένη την πήρα και εγω και νομίζω πως έγραψα κριτική στο βένους......
(αν δεν το έκανα συγχωρέστε με)Η συγκεκριμένη με εμένα προσωπικά ήταν αρκετά τυπική,όσο για τα χρήματα και όλα τα σχετικά νομίζω πως το 50ρι γινεται 60ρι η 70 και 80ρι ανάλογα με τις διαθέσεις και τους πελάτες....
Προσωπικά εχουν καταλάβει και ξέρουν τα μαγαζιά ποιοι πελάτες πληρώνουν τα έξτρα για 69 και ακάποτες πίπες και ποιοι πάνε για αυταρχικά και καθαρισμό κωλοάντερου....
Οσο για τον φίλτατο Troublemaker θεωρώ πως πρέπει να σου αρέσει να τα κάνεις πουτάνα ,γιατι και για άλλα θέματα που διάβασα , είδα πως γράφεις πολλά προσωπικά δεδομένα και διάφορες μυθοπλασίες.....Θυμήθηκα κάποια στιγμή εναν φίλο απο τα παλιά που ηταν μυθομανής......
Αυτη είναι η εκτιμηση μου, μπορεί και να κάνω και λάθος και να σε αδικώ......