Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
από την στιγμη που εχουν δουλεψει ΔΥΟ κοπελες ταυτόχρονα, αποκλείεται να είναι δηλωμενες στην δωδεκανησου και οι 2 γιατι ο νομος επιτρεπει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ. (νομος περι ομαδικου εταιρισμου).Γυρω στις 16 δεκεμβρη πηγαμε εμμανουελα στο βενους με τον κολλητο μου.Και οι δυο πηραμε προγραμμα ακα.. στα 50!
Δεν πιστευω τιποτα απο εσενα troublemaker,σε πουλαει παπα το φιλαρακι σου και τα χαφτεις.Πως ειναι τοσο σιγουρη οτι ο φιλος σου δεν εχει κατι?Τον εστειλε για εξετασεις?Το οτι ειναι πελατης σιγουρα θα εχει εξτραδακια αλλα αποκλειω αυτο που εγραψες.Τωρα για το Βενους,το μαγαζι απο οσο εχω αντιληφθει το εχει μια πιτσιρικα γεματουλα,η τουλαχιστον αυτη κανει το κουμαντο.Δεν ξερω αν υπαρχει αδεια και τα σχετικα εγραφα,παντως το μαγαζι ειναι καθαρο και μοιαζει με στουντιο.Οσο για την Εμανουελα νομιζω οτι επειδη τρωει αρκετη πελατεια απο αλλες κοπελες εχουν αρχισει οι βρωμικες φημες...
τωρα αν κατά καιρους δουλευει και τελειως νομιμα εχει χαρτια και τοτε δεν κλεινει την πορτα όταν ερχεται ελεγχος...
τωρα εγω ετυχε να ξερω και καποια περιστατικα και από την αλλη πλευρα που φυσικα δεν μπορω να τα πω δημοσια γιατι όπως βγηκε ο αλ πατσινο, μπορεις να λες ότι θες αλλα ακομη και αληθεια να είναι, αν δεν μπορεις να το αποδειξεις μπορουν να σε κατηγορησουν για δυσφημιση.
το σιγουρο είναι οποιος εχει χεσμενη την φωλια του δυσκολα παει στην αστυνομια για μικροαδικηματα, χαμενος θα βγει τελικα.
πχ αν σκαλισει η διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος τι γραφεται εδώ για να διαπιστωσει την δυσφημιση θα δει και μερικες σελιδες πισω αναφορες ότι το μαγαζι αυτο δουλευε με δυο κοπελες...