Βόλτα απόψε τη νύχτα με δύο καταθέσεις κιόλας,κάτι που είχε πολύ καιρό να συμβεί
Φρίξου 15α.η Ουκρανη Νατάσα,μελαχρινή ομορφούλα,προσχαρη στο σαλόνι συστήνεται με χειραψία κιόλας
Φρίξου 15α.Ρωξανη καινούρια επίσης Ουκρανη, όμορφο στρογγυλό πρόσωπο αλλά προς το εφηβικο στυλ
Φρίξου 13.Μια πρώην αγαπημένη μου η Βουλγαρα μιλφ Νικόλ
Φρίξου 14β.Η γνωστή Χριστίνα Ρουμανα βυζαρου με τη γνωστή καθυστερημένη τσατσα-βοϊδοκεφαλή
Φριξου 12.Η Ζανετ χοντρουλα,κοντή και παγωμένη στο σαλόνι. 30 λέει το απλό, 40 πίπα με προφυλακτικό
κάπου μπερδεύτηκα οπότε ρώτησα αν κατάλαβα καλά ότι στα 30ε δεν κάνει πίπα η κοπέλα... Και μου λέει η τσατσα ναι δεν κάνει πίπα με 30 μόνο λίγο τον ακουμπάει στο στόμα της
...αυτοί κάνουν πλάκα μάλλον
Godiva.Α ρε μαγαζαρα περασμενα μεγαλεια... Βγαίνει ένα μπασμενο μιλφ με ταλαιπωρη φάτσα,μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα και καπέλο αη Βασίλη αλλά και πολύ νάζι στο σαλόνι.Εμενα μ'αρεσε να πω την αλήθεια επειδή γουστάρω τέτοια παρακμή
Μινωταύρου 3.Καρινα ρουμανα η παλιά είχα κάτι χρόνια να τη δω
Μινωταύρου 14.Μελαχρινο κοντό,αδύνατο και αδιάφορο, την έχω ξαναδεί αλλά δε θυμάμαι όνομα
Μινωταύρου Venus.καθομαι στην άκρη του καναπέ και βγαίνει η μουναρα ολογυμνη μπροστά μου... Βυζάρες,κωλαρα, μουνάκι όμορφο, μαλλακι ξανθό κοντό αλά Σαρλιζ Θερον και γύρω στα 40 όπως την είδα .Γυναικάρα με τα όλα της η Εμμανουελα μπήκα κατευθείαν και πέρασα καλά... Ωραία πίπα,χαμηλό αρχιδογλείψιμο,πεταχτά φιλάκια,ναζακια και κωλάρα να τη γλειφεις και να μη χορταινεις... Πολύ ωραία γυναίκα,αξίζει να την επισκεφτούν όλοι πιστεύω
Φεύγω κάνω τις βόλτες μου,περνάει αρκετή ώρα αλλά πάλι θέλω να γλειψω ένα μουνάκι
χωρίς να έχω όρεξη να γαμήσω όμως
Επιστρέφω Φρίξου στη Νατάσα...Εν συντομία πολύ καλή πίπα,μηδέν επικοινωνία,δε δέχεται φιλιά,δε δέχεται πουτσοτριψιματα,είναι ευαίσθητη με τις ρώγες της και δε πολυθέλει...ξαναλέω ότι ήμουν εκτός κλίματος αλλά το απόλυτο ξενερωμα ήρθε όταν γύρισε σε 69.Δεν ήταν απλυτη αλλά το μουνί της και ο κώλος της μυριζαν έντονα μουστάρδα... Ναι καλά διαβάσατε μουστάρδα.Δε μου'χει ξανατυχει τέτοια μυρωδιά, μου ήταν αδύνατο να το γλειψω με το ζόρι ακουμπησα τη γλώσσα μου λίγο...Και τέλος για τα 50ε που πήρε μου γκρινιαξε και σχετικά γρήγορα για το χρόνο.
Ξαναλέω πλεονασμος το δεύτερο γαμησι,δεν είχα όρεξη αλλά νομίζω η συμπαθητική κοπελίτσα κινείται σε ρηχά νερά