Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Σε ποιό είναι ρε παιδιά η Λιλιανα; είναι νυχτερινά ή πρωί;
Μινωταυρου 10, αριστερα, βραδυνη.
Σε ποιό είναι ρε παιδιά η Λιλιανα; είναι νυχτερινά ή πρωί;
γλωσσοφιλα δινει?Μινωταυρου 10, αριστερα, βραδυνη.
OXIΚαλημέρα. Η Λάρα Κόλο δίνει? Ξυπνισα καυλωμένος
Ποιά είναι αυτή η Λιλιάνα ρε παιδιά?Πηγα Λιλιανα τελικα, μαυρα εσωρουχα φορουσε, καναμε ενα γαμισι ολο τρελα.!!! Η πιπα της οπως παντα για ΟΣΚΑΡ.!! το καλυτερο τσιμπουκι της Σαλονικας.!!
Αννα ή Βικτωρια απο βιλες, εμπειρια κανεις.??
Οχιγλωσσοφιλα δινει?
Δίνει αν πάρεις καλό πρόγραμμα στο απλό δεν δίνει
στην βραδυνή βαρδεια στο free house στο αριστερόΠοιά είναι αυτή η Λιλιάνα ρε παιδιά?
Που την βρίσκουμε και τι ώρες?
Βουλγαρικες είναι!Μπερδεύτηκες!Βουλγάρα είναι με γαλλικές πινακίδες το αυτοκίνητο...
Παλιά θυμάμαι που δούλευε φριξου 15
Τωρα δεν ξέρω έχω καιρό να κάνω βόλτα..
Παίδες η ουκρανή η καρίνα στο νικηφόρου ουρανού 26 που την χύνεις και στο στόμα μήπως δίνει κ κώλο?Είναι ψυχρή και διεκπερωτική στο δωμάτιο όπως παλαιότερα ή βελτιώθηκε?ρε παιδια πηγε κανεις βικτωρια μολδαβη;πως χαλασε ετσι αυτη η κοπελα..θυμαμαι 2014 τι καυλα ητανε ...τωρα μπακαταλεψε
έτσι. Και εγώ για βουλγαρικές ήξερα και όταν είπατε γαλλικές κόλλησα λίγο και είπα λες να μην θυμόμουνα καλά;Βουλγαρικες είναι!Μπερδεύτηκες!
Πως ομως..κοπελες π.χ οπως η λαρα που εχουν πολυ πελατεια, θα μπορουσαν μεσω καποιου κουπονιου (εχει γινει παλιοτερα σε καποια μαγαζια) να δινουν μετα απο καποιες επισκεψεις, δωρο μια! Αλλα οταν αυτες και οι μαγαζατορες εχουν σαν θεο το χρημα.. μην περιμενεις τιποτα.Καλημέρα. Κανένα free fuck δεν έχει φέτος;