Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Καλημερα συναδελφοι!Η παολα μ'εμενα εκανε πιπα στο απλο,τωρα αν μπερδευτηκε η αλλαξαν το προγραμμα μετα δεν ξερω.
Γλυφοκώλι κάνει καμία;
Α ρε Εμμανουέλα, πόσο λείπεις...
Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Αυτό που λέτε τώρα για 40 ευρώ και χωρίς πίπα εγώ πρώτη φορά το ακούω στην μπουρδελοκαριέρα μου. Τι καινούρια κόλπα είναι αυτά;
Παίδες σορρυ να ρωτήσω η Νατάσσα από freehouse δουλεύει πρωί και επίσης η Καρίνα που τον φτάνει στις αμυγδαλές δουλεύει κάπου βράδυ? Μήπως άλλαξαν σπίτια έχω πάει αρκετές φορές τη μια τα βρίσκω κλειστά και την άλλη δε δουλεύουν αυτές, έχω αφηνιάσει, είναι οι μόνες μου επιλογές από studio στην πόλη.
40ευρώ για γαμησι χωρίς πίπα ??και ορισμένοι μας τα'χετε πρήξει μια βδομάδα τώρα η Πάολα και η Πάολα ??ρε πάτε καλά ?
Μαύρο και με τα δύο χέρια
Αυτο ακριβώς είπα.....ουσιαστικά για να πάρεις 50 ευρω με γυμνό τσι@@@@κι...δεν ξέρω,μάλλον μας περνάνε για πολύ μα@@κες
Μαύρο και αποχή,ίσως η αναδουλεια να ρίξει και τις τιμές γιατί έχουν ξεφύγει στη Θεσσαλονίκη..
παικταρά μου εσύ πέρασες καλά στην Αθήνα εμείς εδώ τι κάνουμε , εγώ θα πάω το Μάρτιο. :S
Σταματήστε να πετάτε λεφτά σε υπερεκτιμημενες σαβουρες!!!
έλα ρε συ Αζα τα παρά λες, έχει και κοπέλες που κάνουν φοβερό σεξ. δεν χρειάζεται να τις αναφέρω διότι τις γνωρίζεις και εσύ.
Σίγουρα,αλλά στην Αθήνα έχει τοπ μουναρες που κάνουν γυμνό στοματικό,τελείωμα στο στόμα,σεξ σε όλες τις στάσεις,69 και κωλο με 20€ !!!
Τι παραπάνω έχουν οι δικιές μας και ζητάνε 60-100€ γι αυτό το πακέτο?
ΓΙα αυτό φώναζα τις προαλλες...Η άλλη ήθελε 60 ευρω να διαλέξω πίπα ακαποτα η γλυφομουνι και να κάνω ντουζ μόνος μου χωρίς αυτή...γελάνε και τα γέλια ρε...ρε ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ....σου λέει κλαίτε για υπηρεσίες και τώρα π βρέθηκε καυλακι τι θα κανουνε οι μαλακές θα ερθουν...Και όντως συμβαίνει...αν δεν τη μαυρισετε τώρα οι τιμές θα ξεφύγουν...Για ακαποτη ρε μαν, στο 40αρι θα σε παρει πιπα με καποτα, για να στον παρει χωρις καποτα θελει αλλα 10€ πανω, για να ακουμπισεις το στομα σου στο μουνι της + αλλα 10€.
ΓΙα αυτό φώναζα τις προαλλες...Η άλλη ήθελε 60 ευρω να διαλέξω πίπα ακαποτα η γλυφομουνι και να κάνω ντουζ μόνος μου χωρίς αυτή...γελάνε και τα γέλια ρε...ρε ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ....σου λέει κλαίτε για υπηρεσίες και τώρα π βρέθηκε καυλακι τι θα κανουνε οι μαλακές θα ερθουν...Και όντως συμβαίνει...αν δεν τη μαυρισετε τώρα οι τιμές θα ξεφύγουν...
ειπαμε φιλαρακι οτι η Αθηνα σ' αυτον τον τομεα ειναι πολυ μπροστα. αλλά υπαρχουν στα στουντιο με 40 καποιες που κανουν γυμνο και πολλα προκαταρκτικα και GFE.
Εγώ θα κάνω αποχή και θα κατεβαίνω Αθήνα κάθε μήνα 4-5 μέρες για να περνάω καλά,φυσικά πάντα με το αξιότιμο μέλος Τάκη Μπούκα που ξέρει τα κόλπα όλα!!!
αχ τι με κάνετε να γράφω ο σύντροφος ....Ο ανταγωνισμός και η προσφορά ρίχνει τις τιμές ...βλέπε Αθήνα ...όσο πιο μικρή πόλη τόσο υψηλότερες τιμές, σε όλων των τύπων γυναικών και έκτος οίκων ....δυστυχώς στις μεγαλουπόλεις η προσφορά αιδοίου είναι πολλαπλάσια από τις μικρότερες ....προσφορά και ζήτηση σύντροφοι ...εμείς μπορούμε να μειώσουμε μόνο την ζήτηση αλλά ίσως ο αριθμός μας να είναι μικρός ....εξω πολύς κόσμος θέλει να γαμήσει μάλλονΣίγουρα,αλλά στην Αθήνα έχει τοπ μουναρες που κάνουν γυμνό στοματικό,τελείωμα στο στόμα,σεξ σε όλες τις στάσεις,69 και κωλο με 20€ !!!
Τι παραπάνω έχουν οι δικιές μας και ζητάνε 60-100€ γι αυτό το πακέτο?
αχ τι με κάνετε να γράφω ο σύντροφος ....Ο ανταγωνισμός και η προσφορά ρίχνει τις τιμές ...βλέπε Αθήνα ...όσο πιο μικρή πόλη τόσο υψηλότερες τιμές, σε όλων των τύπων γυναικών και έκτος οίκων ....δυστυχώς στις μεγαλουπόλεις η προσφορά αιδοίου είναι πολλαπλάσια από τις μικρότερες ....προσφορά και ζήτηση σύντροφοι ...εμείς μπορούμε να μειώσουμε μόνο την ζήτηση