Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Εσύ Αφού δεν γαμας στα μπουρδελα,γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια με τις μαλακιες σου όλη την ώρα?
Τράβα γράψε στα σιτιτουρια και τα μεταλλαγμένα που έχεις και πείρα  :birdman:
:2funny:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Μου εσπασε τα νευρα η Τσατσα που δουλευει εκει που ειναι η Λαρα. Εσκασα μυτη στις 7:15 και μου λεει η Λαρα αλλαζει βαρδια και με εδιωξε. Της λεω ειμαι πελατης ας κανει μια εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος αμα με εβλεπε σαλονι η Λαρα θα με αφηνε αλλα τεσπα. Δεν πειραζει. Φατε τωρα ενα μαυρο για 2 μηνες και τα λεμε. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

πρωτη φορα κατεβαινω και δεν γαμαω. ελεος.

θα πηγαινες σε καποια αλλη που εχει συνεχες ωραριο μεχρι το βραδυ,η λαρα παντα 10:00-20:00 ειναι..και να μπαινες μεσα μπορει να σε ξεπεταγε για να σηκωθει να φυγει,συνηθως πιο νωρις σταματανε και αναλαμβανει η επομενη κοπελα..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
θα πηγαινες σε καποια αλλη που εχει συνεχες ωραριο μεχρι το βραδυ,η λαρα παντα 10:00-20:00 ειναι..και να μπαινες μεσα μπορει να σε ξεπεταγε για να σηκωθει να φυγει,συνηθως πιο νωρις σταματανε και αναλαμβανει η επομενη κοπελα..

Φιλε μου ας μας λενε οτι δουλευει 10:00 με 19:00. και οχι να κανω 30 χιλιομετρα να παω και να με πιστολιαζει η μαλακισμενη η τσατσα. οταν γραφουνε 10:00 με 20:00 υποτιθεται οτι δουλευει αυτες τις ωρες αντε να καταλαβω στις 19:45 να θελει να φυγει η να αλλαζει την βαρδια εκεινη την ωρα αλλα αυτο το πραμα που η καθε τσατσα διαλεγει τι θα γινει με βγαζει απο τα ρουχα μου. Τεσπα δεν πειραζει, ειπα μαυρο απο εμενα για κανα 2μηνο στο συγκεκριμενο μαγαζι. και ελπιζω να τα διαβαζει αυτα το αφεντικο να ξερει γιατι θα του πεσει ο τζιρος. και βασικα να σου πω και το αλλο. με πειραξε ο τροπος που μου μιλησε η αλλη λες και με εβλεπε πρωτη φορα και που και πρωτη φορα να με εβλεπε ενας πιο ομορφος τροπος θα ηταν πιο καλο. ΤΕΣΠΑ εχω νευρα πολλα τωρα. μου ηρθε να αρχισω να φωναζο εκει μεσα αλλα κρατηθηκα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Μου εσπασε τα νευρα η Τσατσα που δουλευει εκει που ειναι η Λαρα. Εσκασα μυτη στις 7:15 και μου λεει η Λαρα αλλαζει βαρδια και με εδιωξε. Της λεω ειμαι πελατης ας κανει μια εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος αμα με εβλεπε σαλονι η Λαρα θα με αφηνε αλλα τεσπα. Δεν πειραζει. Φατε τωρα ενα μαυρο για 2 μηνες και τα λεμε. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

πρωτη φορα κατεβαινω και δεν γαμαω. ελεος.
Τυχερος εισαι μη μιλας καθολου

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Φιλε μου ας μας λενε οτι δουλευει 10:00 με 19:00. και οχι να κανω 30 χιλιομετρα να παω και να με πιστολιαζει η μαλακισμενη η τσατσα. οταν γραφουνε 10:00 με 20:00 υποτιθεται οτι δουλευει αυτες τις ωρες αντε να καταλαβω στις 19:45 να θελει να φυγει η να αλλαζει την βαρδια εκεινη την ωρα αλλα αυτο το πραμα που η καθε τσατσα διαλεγει τι θα γινει με βγαζει απο τα ρουχα μου. Τεσπα δεν πειραζει, ειπα μαυρο απο εμενα για κανα 2μηνο στο συγκεκριμενο μαγαζι. και ελπιζω να τα διαβαζει αυτα το αφεντικο να ξερει γιατι θα του πεσει ο τζιρος. και βασικα να σου πω και το αλλο. με πειραξε ο τροπος που μου μιλησε η αλλη λες και με εβλεπε πρωτη φορα και που και πρωτη φορα να με εβλεπε ενας πιο ομορφος τροπος θα ηταν πιο καλο. ΤΕΣΠΑ εχω νευρα πολλα τωρα. μου ηρθε να αρχισω να φωναζο εκει μεσα αλλα κρατηθηκα.

και καλα εκανες που κρατηθηκες,πρωτον απεναντι εχει φυλακα δευτερον την επομενη φορα που θα πηγαινες θα τρωγες "πορτα" και τριτον σιγα την γκομενα που δε γαμησες,χαλαρωσε...εχει αλλες 150 ο μυλος,θα πηγαινες καπου αλλου κι εγω απο επαρχια ειμαι και οταν κατεβαινω βλεπω στα γνωστα μαγαζια τι παιζει για να εχω εναλλακτικες λυσεις σε τετοιες περιπτωσεις...

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι! Περασα νωρις το μεσημερι απο φριξου 12β να δω την μελινα! δεν ενθουσιαστηκα τοσο ωστε να περασω μαζι της.Ειναι αδυνατη αλλα στο οριο, εχει σχετικα ομορφη φατσουλα.Τωρα το ιδιο μαγαζι γιατι ξεκιναει την μελινα με 30 και την παολα με 40 ειναι ενα θεματακι,αν δεν κανω λαθος μονο αυτοι πρεπει να το εχουν ετσι,τεσπα.Εφυγα απο εκει πηγα λαρα και ενω δεν ειχε ψυχη μεσα,πρωτη φορα που το πετυχα στην μικρη αυτο,δεν περασα γιατι ξενερωσα ετσι χωρις λογο. :grin: συμβαινουν κι αυτα.  

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Απογευματινό πέρασμα μετά από καιρό από τη γνωστή περιοχή, με την γνωστή μετριότητα να επικρατεί στα μαγαζιά. Αξιοσημείωτες παρουσίες -εμφανησιακά τουλάχιστον- ήταν:
Μινωταύρου 16Α: Η Άννα που ανέβασε πρόσφατα κριτική συναγωνιστής. Το κορίτσι παίζει να είναι και το πιο όμορφο της περιοχής... Ξανθό με γαλάζια μάτια, μετρίου αναστήματος και ωραίο σώμα. Ούτε skinny αλλά ούτε τσουβάλα. Ωστόσο στο σαλονάρισμα μου φάνηκε πολύ ψυχρή.

Φρίξου 15Α: Η Έλλη. Μελαμψή Βουλγάρα με μαύρα μαλλιά και διάσπαρτα tattoo στο σώμα. Ωραίο σώμα, αλλά με στήθος πεσμένο σαν τα μαστάρια αγελάδας, που ξέρει καλά να τα κρύβει πίσω από το σουτιέν. Όμορφη παρουσία γενικά και εντυπωσιακή στο σαλόνι. Λεπτομέρειες και για το πως είναι στο δωμάτιο, θα παραθέσω σύντομα σε κριτική μου. Με 4 λόγια... Δεν αξίζει ούτε €.

Καλή εντύπωση μου άφησε και η Κατερίνα από Φρίξου (Κακά κορίτσια), η οποία ήταν αρκετά θερμή στην υποδοχή. Εμφανισιακά καμιά σχέση με τις φώτο του site... Καστανό μαλλί, καλό σώμα, γύρω στα 22, όμορφο πρόσωπο. Συνηθισμένη εμφάνιση σαν την κόρη της διαχειρίστριας που θέλεις να την ξεμουνιάσεις και να της δώσεις τη μήτρα στα χέρια!

Νέες παρουσίες:
Νικ. Ουρανου 8 (Golden lips): Η Αντωνία η αδιάφορη. Καστανή μετρίου αναστήματος και εμφανώς αγχωμένη στο σαλόνι. Κατ' εμέ δεν αξίζει ούτε για 30... όχι 40 που ζητάει για απλό.

Νικ. Ουρανού & Αχελώου (Godiva): Δεν συγκράτησα όνομα. 2η μέρα στο μαγαζί μου είπε η ίδια. Ορμώμενη εκ Τσεχίας, ξανθιά, ψηλή και άτσαλη στο σώμα. Ένιωσα ότι έχασα το χρόνο μου και μόνο που την είδα.

Αυτά για την ώρα από εμένα!  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! Περασα νωρις το μεσημερι απο φριξου 12β να δω την μελινα! δεν ενθουσιαστηκα τοσο ωστε να περασω μαζι της.Ειναι αδυνατη αλλα στο οριο, εχει σχετικα ομορφη φατσουλα.Τωρα το ιδιο μαγαζι γιατι ξεκιναει την μελινα με 30 και την παολα με 40 ειναι ενα θεματακι,αν δεν κανω λαθος μονο αυτοι πρεπει να το εχουν ετσι,τεσπα.Εφυγα απο εκει πηγα λαρα και ενω δεν ειχε ψυχη μεσα,πρωτη φορα που το πετυχα στην μικρη αυτο,δεν περασα γιατι ξενερωσα ετσι χωρις λογο. :grin: συμβαινουν κι αυτα.  

μοντελισια η Μελινα οπως την περιγραφεις συναδελφε αν προλαβω την πρωινη βαρδια πριν τις 8.00 το απογευμα θα παω να την δοκιμασω. συνηθως δεν προλαβαινω την πρωινη βαρδια γιατι αργω να ξυπνησω.  :S

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
μοντελισια η Μελινα οπως την περιγραφεις συναδελφε αν προλαβω την πρωινη βαρδια πριν τις 8.00 το απογευμα θα παω να την δοκιμασω. συνηθως δεν προλαβαινω την πρωινη βαρδια γιατι αργω να ξυπνησω.  :S
σύντροφε Παναγιότατε, πέρασα απλά την είδα, κοντούλα αδύνατη αλλά δεν μου πολυάρεσε...ξέρω εγώ...άσε που αν είναι όλο μη πονάω, όπως λέει ο Gallas...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Απογευματινό πέρασμα μετά από καιρό από τη γνωστή περιοχή, με την γνωστή μετριότητα να επικρατεί στα μαγαζιά. Αξιοσημείωτες παρουσίες -εμφανησιακά τουλάχιστον- ήταν:
Μινωταύρου 16Α: Η Άννα που ανέβασε πρόσφατα κριτική συναγωνιστής. Το κορίτσι παίζει να είναι και το πιο όμορφο της περιοχής... Ξανθό με γαλάζια μάτια, μετρίου αναστήματος και ωραίο σώμα. Ούτε skinny αλλά ούτε τσουβάλα. Ωστόσο στο σαλονάρισμα μου φάνηκε πολύ ψυχρή.

Φρίξου 15Α: Η Έλλη. Μελαμψή Βουλγάρα με μαύρα μαλλιά και διάσπαρτα tattoo στο σώμα. Ωραίο σώμα, αλλά με στήθος πεσμένο σαν τα μαστάρια αγελάδας, που ξέρει καλά να τα κρύβει πίσω από το σουτιέν. Όμορφη παρουσία γενικά και εντυπωσιακή στο σαλόνι. Λεπτομέρειες και για το πως είναι στο δωμάτιο, θα παραθέσω σύντομα σε κριτική μου. Με 4 λόγια... Δεν αξίζει ούτε €.

Καλή εντύπωση μου άφησε και η Κατερίνα από Φρίξου (Κακά κορίτσια), η οποία ήταν αρκετά θερμή στην υποδοχή. Εμφανισιακά καμιά σχέση με τις φώτο του site... Καστανό μαλλί, καλό σώμα, γύρω στα 22, όμορφο πρόσωπο. Συνηθισμένη εμφάνιση σαν την κόρη της διαχειρίστριας που θέλεις να την ξεμουνιάσεις και να της δώσεις τη μήτρα στα χέρια!

Νέες παρουσίες:
Νικ. Ουρανου 8 (Golden lips): Η Αντωνία η αδιάφορη. Καστανή μετρίου αναστήματος και εμφανώς αγχωμένη στο σαλόνι. Κατ' εμέ δεν αξίζει ούτε για 30... όχι 40 που ζητάει για απλό.

Νικ. Ουρανού & Αχελώου (Godiva): Δεν συγκράτησα όνομα. 2η μέρα στο μαγαζί μου είπε η ίδια. Ορμώμενη εκ Τσεχίας, ξανθιά, ψηλή και άτσαλη στο σώμα. Ένιωσα ότι έχασα το χρόνο μου και μόνο που την είδα.

Αυτά για την ώρα από εμένα!  :hi:
ρε φίλος ποια είναι αυτή η Άννα;; Ποια κριτική ;; που;;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
γιατι φιλε?δεν εχεις κυκλους οπως λεει ο σαντ μαν?
α και γενικα εσυ παντα Ελλαδα μενεις η δουλευεις=δουλευες εξωτερικο για θυμησε μου

κωτσο εδω ελλαδα ειμαι, ασε τους αλλους να φευγουν στο εξωτερικο

ποιος τον.... τον σαντ μαν. του ειπα να τον παρω βολτα στα μπουρδελα αλλά δεν θελει φοβαται  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
κωτσο εδω ελλαδα ειμαι, ασε τους αλλους να φευγουν στο εξωτερικο

ποιος τον.... τον σαντ μαν. του ειπα να τον παρω βολτα στα μπουρδελα αλλά δεν θελει φοβαται  :grin:

σε ποιο θρεντ να μπουμε λες να γραψουμε?σε αυτο για τις ελληνιδες?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.669
Πόντοι
736
ρε φίλος ποια είναι αυτή η Άννα;; Ποια κριτική ;; που;;
Πριν λίγο πέρασα με την Άννα της κριτικής που λέει ο professoras αλλά μάλλον έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα γιατί η κριτική είναι για την αδύνατη Άννα του Λας Βέγκας , ήταν στο τελευταίο δεξιά ενώ αυτός λέει για κάποια Άννα από Μινώταυρου 16 που είναι απέναντι.
Και επειδή δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές θα γράψω εδώ , πολύ αδύνατο κορίτσι όπως λέει και στην κριτική ο συνάδερφος , πήρα πρόγραμμα με γλυφομούνι αλλά δεν με άφησε να την γλύψω πολύ ώρα .. γύρω στο ένα ή ενάμιση λεπτό το πολύ ... ίσως δεν ήθελε να τελειώσει ποιος ξέρει ... Είχαμε και μια δυσκολία στην επικοινωνία , στο τέλος την ρώτησα πόσα κιλά είναι αλλά δεν καταλάβαινε στα αγγλικά που ρωτούσα , οπότε την σήκωσα για να καταλάβει τι ρωτούσα , και μου είπε 45 στα αγγλικά. Εμένα πάντως μου άρεσε το σώμα της , πολύ αδύνατη με μικρό βυζί αλλά πάλι καλά στα κιλά της θα μπορούσε να είναι και πλάκα που λένε. Σε άλλους δεν αρέσουν οι τόσο αδύνατες , γούστα είναι αυτά.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
μοντελισια η Μελινα οπως την περιγραφεις συναδελφε αν προλαβω την πρωινη βαρδια πριν τις 8.00 το απογευμα θα παω να την δοκιμασω. συνηθως δεν προλαβαινω την πρωινη βαρδια γιατι αργω να ξυπνησω.  :S
Οχι μονδελο δεν την λες,απλα καλη παρουσιαστηκα..μεσα ομως δεν ξερω τι πουλια πιανει.Εγω θελω νατασα να δοκιμασω οποτε βρω ευκαιρια και καποια στιγμη μελοντικα ισως περασω με ηρα.Αυτους τους στοχους εχω βαλει,τωρα αν προκυψει κατι αλλο ενδιαφερον δεν θα πω οχι.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
το θεμα ειναι να μην πεταξεις τα λεφτα σου με οποια περασεις μεσα στο δωματιο,μπορει να ειναι ζεστη στο σαλονι και μολις μπεις μεσα να αποδειχτει κομοδινο,μπορει να ειναι ψυχρη στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο δυναμιτης,πολλα παιζονται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom