Απογευματινό πέρασμα μετά από καιρό από τη γνωστή περιοχή, με την γνωστή μετριότητα να επικρατεί στα μαγαζιά. Αξιοσημείωτες παρουσίες -εμφανησιακά τουλάχιστον- ήταν:
Μινωταύρου 16Α: Η Άννα που ανέβασε πρόσφατα κριτική συναγωνιστής. Το κορίτσι παίζει να είναι και το πιο όμορφο της περιοχής... Ξανθό με γαλάζια μάτια, μετρίου αναστήματος και ωραίο σώμα. Ούτε skinny αλλά ούτε τσουβάλα. Ωστόσο στο σαλονάρισμα μου φάνηκε πολύ ψυχρή.
Φρίξου 15Α: Η Έλλη. Μελαμψή Βουλγάρα με μαύρα μαλλιά και διάσπαρτα tattoo στο σώμα. Ωραίο σώμα, αλλά με στήθος πεσμένο σαν τα μαστάρια αγελάδας, που ξέρει καλά να τα κρύβει πίσω από το σουτιέν. Όμορφη παρουσία γενικά και εντυπωσιακή στο σαλόνι. Λεπτομέρειες και για το πως είναι στο δωμάτιο, θα παραθέσω σύντομα σε κριτική μου. Με 4 λόγια... Δεν αξίζει ούτε €.
Καλή εντύπωση μου άφησε και η Κατερίνα από Φρίξου (Κακά κορίτσια), η οποία ήταν αρκετά θερμή στην υποδοχή. Εμφανισιακά καμιά σχέση με τις φώτο του site... Καστανό μαλλί, καλό σώμα, γύρω στα 22, όμορφο πρόσωπο. Συνηθισμένη εμφάνιση σαν την κόρη της διαχειρίστριας που θέλεις να την ξεμουνιάσεις και να της δώσεις τη μήτρα στα χέρια!
Νέες παρουσίες:
Νικ. Ουρανου 8 (Golden lips): Η Αντωνία η αδιάφορη. Καστανή μετρίου αναστήματος και εμφανώς αγχωμένη στο σαλόνι. Κατ' εμέ δεν αξίζει ούτε για 30... όχι 40 που ζητάει για απλό.
Νικ. Ουρανού & Αχελώου (Godiva): Δεν συγκράτησα όνομα. 2η μέρα στο μαγαζί μου είπε η ίδια. Ορμώμενη εκ Τσεχίας, ξανθιά, ψηλή και άτσαλη στο σώμα. Ένιωσα ότι έχασα το χρόνο μου και μόνο που την είδα.
Αυτά για την ώρα από εμένα!