Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και εγώ λατρεύω Ρωσοπιπίνια ...πέρασμα νωρίτερα όταν οι σύντροφοι του λιμανιού είχαν κλείσει το κέντρο από Φρ. 15 για κασκαντέρ, κλειστό ...έφυγα ...Μια Ανδριάνα στο paradise έχει τεστάρει κανείς;;

παιξε με τις στανταρ τσεκαρισμενες κορασιδες συντροφε καστορα και ασε τα κασκαντεριλικια για αλλους. δεν εισαι τωρα στα γεραματα να κανεις τον κασκαντερ  :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
παιξε με τις στανταρ τσεκαρισμενες κορασιδες συντροφε καστορα και ασε τα κασκαντεριλικια για αλλους. δεν εισαι τωρα στα γεραματα να κανεις τον κασκαντερ  :grin:
Γηράσκω αεί διδασκόμενος...πρόλαβα ζωντανό τον Ανδρέα τον γνωστό, τον Σοσιαλιστή

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γηράσκω αεί διδασκόμενος...πρόλαβα ζωντανό τον Ανδρέα τον γνωστό, τον Σοσιαλιστή

ολοι ΠΑΣΟΚ ειμαστε συντροφε και αυτοι που λενε οτι δεν ειναι ΠΑΣΟΚ στην ουσια περισσοτερο πασοκτσηδες απο εμας ειναι  ;)

εγω περιμενω να αναλαβει τα ινια του κινηματος ο συντροφος Ανδρουλακης, για να γεμισει τα κωλομπαρα με ανατολικες οπως τα ενδοξα χρονια της δεκαετιας του 90

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
ολοι ΠΑΣΟΚ ειμαστε συντροφε και αυτοι που λενε οτι δεν ειναι ΠΑΣΟΚ στην ουσια περισσοτερο πασοκτσηδες απο εμας ειναι  ;)

εγω περιμενω να αναλαβει τα ινια του κινηματος ο συντροφος Ανδρουλακης, για να γεμισει τα κωλομπαρα με ανατολικες οπως τα ενδοξα χρονια της δεκαετιας του 90
Φυσά κ έρχεται!92-99 ήταν τα μπερεκετια! :fuck2:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ολοι ζουμε για ενα οραμα να ζησουμε παλι ενδοξες στιγμες. αλλά να λεμε και του στραβου το δικιο οτι η σεμνη τελετη ελαβε τελος εδω και δυο δεκαετιες  :S :S
ελπίζουμε στην Βενεζουέλα ....αν και κείται μακρυά ...Βέβαια στας Αθήνας άρχισαν να εμφανίζονται κάποιες....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177
Φυλης 84Α η Μαρία η μολδαβη με 20€ γυμνό στοματικό,σεξ σε όλες τις στάσεις και cob,κάτσε μαλακα εκ Θεσσαλονίκης και πλήρωνε τα διπλάσια για τις ιδιες υπηρεσίες!!!

Να πέσουν οι τιμές εχθές!!!

the_league

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα! Το τηλέφωνο από το freehouse άλλαξε? Γιατί έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.781
Πόντοι
34.538
Φυλης 84Α η Μαρία η μολδαβη με 20€ γυμνό στοματικό,σεξ σε όλες τις στάσεις και cob,κάτσε μαλακα εκ Θεσσαλονίκης και πλήρωνε τα διπλάσια για τις ιδιες υπηρεσίες!!!

Χεσε  μας με τις μαλακιες σου παλι..

Ξαναανακαλυψες την Αμερικη...

ΕΥΓΕ!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

τα παμε ρε φιλε, και στην αθηνα πληρωνουν διπλασια τα πιτογυρα και τις πιτσες απο οτι στην ροτοντα, η θεσσαλονικη ειναι για να τρως και η αθηνα για να γαμας,

για καμακι στις τουριστριες ειναι η ροδος, τι να κανουμε να διαμαρτυρομαστε που η χαλκιδικη ειναι γεματη ψιλομυτες ελληνιδες?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177
Χεσε  μας με τις μαλακιες σου παλι..

Ξαναανακαλυψες την Αμερικη...

ΕΥΓΕ!!!!

Από σ'ένα τον άμυαλο μπούφος δεν περίμενα να γράψεις τίποτα διαφορετικό,εξάλλου εσύ δεν ξέρεις και που πέφτει η Αθήνα...
Ο άλλος πάλι που γράφει για πίτσες,μπύρες και πιτογυρα κάνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη σύγκριση αλλά σε άσχετα πράγματα και σε λάθος θρεντ.

Οπότε γενικό συμπέρασμα,καλά σας κάνουν και σας τα τρώνε,σας ανοίγουμε τα μάτια και μας τη λέτε κιόλας...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.781
Πόντοι
34.538
Από σ'ένα τον άμυαλο μπούφος δεν περίμενα να γράψεις τίποτα διαφορετικό,εξάλλου εσύ δεν ξέρεις και που πέφτει η Αθήνα...
Ο άλλος πάλι που γράφει για πίτσες,μπύρες και πιτογυρα κάνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη σύγκριση αλλά σε άσχετα πράγματα και σε λάθος θρεντ.

Οπότε γενικό συμπέρασμα,καλά σας κάνουν και σας τα τρώνε,σας ανοίγουμε τα μάτια και μας τη λέτε κιόλας...
Γιατι εσενα δεν σου τα τρωνε εδω?
Τιμες Αθηνας πληρωνεις στη πολη μας?

Αυτα τα ξερουμε ρε σαχλαμαρα,,,ποια ματια μας ανοιξες??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177
Γιατι εσενα δεν σου τα τρωνε εδω?
Τιμες Αθηνας πληρωνεις στη πολη μας?

Αυτα τα ξερουμε ρε σαχλαμαρα,,,ποια ματια μας ανοιξες??

Διάβασε την τελευταία μου κριτική για Λαρα και θα δεις άμα μου τα τρώνε...
Επίσης τα δικά σου τα μάτια δεν ανοίγουν με τίποτα,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.781
Πόντοι
34.538
Διάβασε την τελευταία μου κριτική για Λαρα και θα δεις άμα μου τα τρώνε...
Επίσης τα δικά σου τα μάτια δεν ανοίγουν με τίποτα,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
Αφου δεν σου τα τρωνε,τοτε γιατι πηγες Αθηνα?
Να δεις την ΑΚΡΟΠΟΛΗ??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177
Αφου δεν σου τα τρωνε,τοτε γιατι πηγες Αθηνα?
Να δεις την ΑΚΡΟΠΟΛΗ??

Για να την γράψω στο κτηματολόγιο μου,γιατί το ξέχασε το υπουργείο,ίσως έχω τεράστια οφέλη από τα εισιτήρια σε λίγο καιρό  :birdman:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Μου εσπασε τα νευρα η Τσατσα που δουλευει εκει που ειναι η Λαρα. Εσκασα μυτη στις 7:15 και μου λεει η Λαρα αλλαζει βαρδια και με εδιωξε. Της λεω ειμαι πελατης ας κανει μια εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος αμα με εβλεπε σαλονι η Λαρα θα με αφηνε αλλα τεσπα. Δεν πειραζει. Φατε τωρα ενα μαυρο για 2 μηνες και τα λεμε. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

πρωτη φορα κατεβαινω και δεν γαμαω. ελεος.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.781
Πόντοι
34.538
Μου εσπασε τα νευρα η Τσατσα που δουλευει εκει που ειναι η Λαρα. Εσκασα μυτη στις 7:15 και μου λεει η Λαρα αλλαζει βαρδια και με εδιωξε. Της λεω ειμαι πελατης ας κανει μια εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος αμα με εβλεπε σαλονι η Λαρα θα με αφηνε αλλα τεσπα. Δεν πειραζει. Φατε τωρα ενα μαυρο για 2 μηνες και τα λεμε. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

πρωτη φορα κατεβαινω και δεν γαμαω. ελεος.
Στη ΛΑΡΑ αν ξαναπας ρωτα τον ΑΖΑ..

Γαμαει τζαμπα εκει..τους πιανει κοροιδα,λεει...

:grin: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.657
Πόντοι
38.177
Στη ΛΑΡΑ αν ξαναπας ρωτα τον ΑΖΑ..

Γαμαει τζαμπα εκει..τους πιανει κοροιδα,λεει...

:grin: :grin:

Εσύ Αφού δεν γαμας στα μπουρδελα,γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια με τις μαλακιες σου όλη την ώρα?
Τράβα γράψε στα σιτιτουρια και τα μεταλλαγμένα που έχεις και πείρα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom