You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Σημερινή βραδινή τσάρκα,πήγα για Μπεατρίς η Τζέσυ και σκεφτόμουν και την Πάολα για την οποία διάβασα τόσα πολλά....
Μπήκα στο venus Μινωταύρου 16 και συνάντησα μια Άννα μελαχρινή ελληνίδα,σχετικά καθημερινό κορίτσι γυρω στα 27-28 την έκοψα και ευδιάθετη,άλλα δεν την προτίμησα....
Πήγα απο Φρίξου 12 και είδα μια Μελίνα ,αν θυμάμαι καλά ρωσσίδα,ξανθιά μικροκαμωμένη και σχετικά όχι ιδιαίτερα όμορφη ,αλλά υποσχόμενη ...
Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ.......μου την έσπασε ,ενω ημουν ετοιμος να περάσω την έκανα....
Φρίξου στο 14 α ηταν μια Έλενα,χοντρούλα που αδυνάτισε,αν αδυνατίσει λιγο ακόμα θα είναι αξιοπρόσεκτη,τώρα δεν.....
Φριξου 14 β μια ακόμη Άννα ρωσσίδα,ξανθιά επίσης πολλά υποσχόμενη
Φριξου 12 στο casa victoria ,η desy είχε ρεπό και στη θέση της η Έλλη,για όσους θυμούνται,πρόκειται για την Αλεξ απο το Λαφαμ μια μικρούλα πρίν 7-8 χρόνια που δούλεψε στο Λαφάμ,σήμα κατατεθεν της οι βυζάρες της που πλέον απλώσανε λιγο ,αλλά παραμένουν βυζάρες και τα πολλά τατουάζ ...Καλούτσικη περίπτωση και θα ακολουθήσει κριτική.......είδα οτι έχει και φωτο στο άλλο σαιτ....
πιο πάνω δεξια της φρίξου στο Poison ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα, Σάρα τσέχα ,με κοντό μαλλί και γλυκό προσωπάκι,σχετικά αδύνατη...και αυτη μου φανηκε καλούτσικη περίπτωση...
Μπήκα στο venus Μινωταύρου 16 και συνάντησα μια Άννα μελαχρινή ελληνίδα,σχετικά καθημερινό κορίτσι γυρω στα 27-28 την έκοψα και ευδιάθετη,άλλα δεν την προτίμησα....
Πήγα απο Φρίξου 12 και είδα μια Μελίνα ,αν θυμάμαι καλά ρωσσίδα,ξανθιά μικροκαμωμένη και σχετικά όχι ιδιαίτερα όμορφη ,αλλά υποσχόμενη ...
Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ.......μου την έσπασε ,ενω ημουν ετοιμος να περάσω την έκανα....
Φρίξου στο 14 α ηταν μια Έλενα,χοντρούλα που αδυνάτισε,αν αδυνατίσει λιγο ακόμα θα είναι αξιοπρόσεκτη,τώρα δεν.....
Φριξου 14 β μια ακόμη Άννα ρωσσίδα,ξανθιά επίσης πολλά υποσχόμενη
Φριξου 12 στο casa victoria ,η desy είχε ρεπό και στη θέση της η Έλλη,για όσους θυμούνται,πρόκειται για την Αλεξ απο το Λαφαμ μια μικρούλα πρίν 7-8 χρόνια που δούλεψε στο Λαφάμ,σήμα κατατεθεν της οι βυζάρες της που πλέον απλώσανε λιγο ,αλλά παραμένουν βυζάρες και τα πολλά τατουάζ ...Καλούτσικη περίπτωση και θα ακολουθήσει κριτική.......είδα οτι έχει και φωτο στο άλλο σαιτ....
πιο πάνω δεξια της φρίξου στο Poison ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα, Σάρα τσέχα ,με κοντό μαλλί και γλυκό προσωπάκι,σχετικά αδύνατη...και αυτη μου φανηκε καλούτσικη περίπτωση...
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.150
- Πόντοι
- 5.646
"Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ." Γελάνε και οι πέτρες!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
Πηγα στην Παολα χτες βραδυ, το κοριτσακι εκ πρωτης ωψεως στο σαλονακι θα φενοταν καλη περιπτωση αν η τιμη ξεκινουσε απο 30. Προσωπο μου θυμιζει μια ξενη ηθοποιο την οποια θα θυμηθω. Μπηκα μεσα με 50αρι ακαποτο. Το κοριτσι εχει ορεξη για παιχνιδι, απο κορμι ειναι αψεγαδιαστο πιπινακι γαλακτος.!! Κωλαρακι κολαση.!! Δεν εβγαλε τις τακουναρες της στο γαμισι. Βυζακι μικρο στα ορια της πλακας, αν ειχε και βυζι θα ηταν τρελα.!! Η πιπα της μετρια, χερια στο μουνι δεν αφησε, μουνι παχυ με μεγαλα σχεδον μουνοχειλα, φουλ στο γρασσο. Γαμηθηκε καλα, της εριξα και κατι γαμωσταυριδια μιας και δεν γνωριζει ''γρι'' ελληνικα και καυλωσα.!! ελαχιστα αγγλικα, πεσανε και γλωσσοφιλα, με δαγκωματα στα χειλη. 21 χρωνων λεει, και δηλωνει Ρωσιδα, το μουνι της ομως δεν μου φανηκε για ρωσικο και δεν τσιμπισε οταν της πεταξα κανα 2 ρωσικες ατακες.!! Επλυνε το μουνι της στο νυπτηρα ανεβαζοντας το ενα ποδι πανω του, εικονα μαγικη, της τον ξαναεχωνα επι το που.!!! Θα ξαναπαω...
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
Πηγα στην Παολα χτες βραδυ, το κοριτσακι εκ πρωτης ωψεως στο σαλονακι θα φενοταν καλη περιπτωση αν η τιμη ξεκινουσε απο 30. Προσωπο μου θυμιζει μια ξενη ηθοποιο την οποια θα θυμηθω. Μπηκα μεσα με 50αρι ακαποτο. Το κοριτσι εχει ορεξη για παιχνιδι, απο κορμι ειναι αψεγαδιαστο πιπινακι γαλακτος.!! Κωλαρακι κολαση.!! Δεν εβγαλε τις τακουναρες της στο γαμισι. Βυζακι μικρο στα ορια της πλακας, αν ειχε και βυζι θα ηταν τρελα.!! Η πιπα της μετρια, χερια στο μουνι δεν αφησε, μουνι παχυ με μεγαλα σχεδον μουνοχειλα, φουλ στο γρασσο. Γαμηθηκε καλα, της εριξα και κατι γαμωσταυριδια μιας και δεν γνωριζει ''γρι'' ελληνικα και καυλωσα.!! ελαχιστα αγγλικα, πεσανε και γλωσσοφιλα, με δαγκωματα στα χειλη. 21 χρωνων λεει, και δηλωνει Ρωσιδα, το μουνι της ομως δεν μου φανηκε για ρωσικο και δεν τσιμπισε οταν της πεταξα κανα 2 ρωσικες ατακες.!! Επλυνε το μουνι της στο νυπτηρα ανεβαζοντας το ενα ποδι πανω του, εικονα μαγικη, της τον ξαναεχωνα επι το που.!!! Θα ξαναπαω...
Εγω για Βουλγαρα την εκοψα. οι Βουλγαρες δεν λενε και ciao? Γιατι μου το πεταξε στο τελος ενα τετοιο.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
"Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ." Γελάνε και οι πέτρες!
εκτός και αν είναι θέμα μάρκετιγκ και θέλουν να μας πουλήσουν σεξ με τσιμπουκάκι ανευ για 50 ευρώ.... ...δεν ξέρω .Η Πάολα πάντως είναι σίγουρα καλή περίπτωση.....
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.603
- Πόντοι
- 2.606
πάντως για 69 σίγουρα δεν θα την έπαιρνα , δεν έχει όμορφο μουνίεκτός και αν είναι θέμα μάρκετιγκ και θέλουν να μας πουλήσουν σεξ με τσιμπουκάκι ανευ για 50 ευρώ.... ...δεν ξέρω .Η Πάολα πάντως είναι σίγουρα καλή περίπτωση.....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
πάντως για 69 σίγουρα δεν θα την έπαιρνα , δεν έχει όμορφο μουνί
δεν την πήρα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη,
αλλά φαίνεται πως έχει διάθεση,κάνει μπάμ οτι δεν είναι ξεπέτα....
Το θέμα είναι για πόσο ακόμα,γιατί απο την πολιτική του μαγαζιού με τις συγκεκριμένες τιμές εκ των πραγμάτων υπάρχει πίεση χρόνου....Έχουμε δει και στο παρελθόν πολύ καλές περιπτώσεις που χαλάσανε....μόλις πήρε το μου@@κι τους αέρα...
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
πήγα κ εγώ προχθές στην πάολα.
το πρόγραμμα που πήρα ήταν γλυφομουνι με γυμνή πίπα στα 60€.
Εκεί που κερδιζει τις εντυπώσεις είναι στα προκαταρκτικά....που ειναι για παρα πολυ ώρα.
γλωσσοφιλα στο φουλ με δαγκώματα των χειλιων,στην πίπα έβαζε δόντι αλλά ήταν καλη.στο γλυφομουνι που κράτησε αρκετή ώρα, γρήγορα έγινε μούσκεμα και σε κάποιες στιγμές λογο καυλας τραβιοταν προς την άκρη του κρεβατιού και χτυπιοταν όταν έφτανε σε οργασμό.....εβγαλε πολύ πράμα πάντως,τα σεντόνια γέμισαν απ τα υγρά της.
Στο σεξ την περίμενα καλύτερη,Χωρίς να είμαι κακη,Ίσως επειδή είναι εκπληκτική στα προκαταρτικα,Την πήρα σε δύο στασεις κανονικά και απο πανω, που καθ'όλη την διάρκεια τα γλωσσοφιλα συνεχίστηκαν.η όλη διαρκεια ήταν συνολικά 30-35 λεπτά.
Εκεί που κερδιζει τις εντυπώσεις είναι στα προκαταρκτικά....που ειναι για παρα πολυ ώρα.
γλωσσοφιλα στο φουλ με δαγκώματα των χειλιων,στην πίπα έβαζε δόντι αλλά ήταν καλη.στο γλυφομουνι που κράτησε αρκετή ώρα, γρήγορα έγινε μούσκεμα και σε κάποιες στιγμές λογο καυλας τραβιοταν προς την άκρη του κρεβατιού και χτυπιοταν όταν έφτανε σε οργασμό.....εβγαλε πολύ πράμα πάντως,τα σεντόνια γέμισαν απ τα υγρά της.
Στο σεξ την περίμενα καλύτερη,Χωρίς να είμαι κακη,Ίσως επειδή είναι εκπληκτική στα προκαταρτικα,Την πήρα σε δύο στασεις κανονικά και απο πανω, που καθ'όλη την διάρκεια τα γλωσσοφιλα συνεχίστηκαν.η όλη διαρκεια ήταν συνολικά 30-35 λεπτά.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
η πολιτική του μαγαζιού και ιδίως της τσατσας είναι για τον πεο...σε καταδρομικη με τον πρόεδρο και ενώ είδαμε το μωρό αποφάσισα να μπω...ζήτησα λοιπόν το πρόγραμμα με ντουζάκι στο οποίο η τιμή όπως είπε η τσατσα(Θεός να την κανει)είναι 60..μπαίνοντας στο δωμάτιο μου τα μασησε λέγοντας μου:για να δούμε θα το δεχτει η κοπελα;και βγαινοντας μου λεει τι αλλο θελεις να κανεις;της λέω πιπα χωρις και γλύψιμο βέβαια...άρχισε να φωνάζει και σιγά δε φίλε τι αλλο θα μας ζητήσεις και τέτοια...μεταβολή και δρόμο και μαύρο και ποτέ ξανα...αρχικό 40αρι είναι υψηλό γιατί το σηκωσανε ψηλά τον αμανε...είδαμε ότι οι άλλες είναι μπάζα και δεν έχουν δουλειά και τώρα προσπαθούν να τα αρπάξουν από εδώ...άκυρο λοιπόν...Ο Αζά δεν φωναζει τοσο καιρό τσαμπα για να μας τουμπαρουν έτσι απλα...ΜΑΥΡΟΟΟΟΟδεν την πήρα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη,
αλλά φαίνεται πως έχει διάθεση,κάνει μπάμ οτι δεν είναι ξεπέτα....
Το θέμα είναι για πόσο ακόμα,γιατί απο την πολιτική του μαγαζιού με τις συγκεκριμένες τιμές εκ των πραγμάτων υπάρχει πίεση χρόνου....Έχουμε δει και στο παρελθόν πολύ καλές περιπτώσεις που χαλάσανε....μόλις πήρε το μου@@κι τους αέρα...
Στην χθεσινη μινι κριτικη μου για την Αννα του Λας Βέγκας ξέχασα να αναφέρω οτι παρά το σύντομο γλύψιμο που όπως λεω ηταν μόνο 1-1μιση λεπτο ...παρόλαυτά υγράνθηκε επίσης γρήγορα , έβγαλε 2 φορές υγρά (μικρή ποσότητα) , τα οποία όμως δεν νομίζω να λέρωσαν το σεντόνιπήγα κ εγώ προχθές στην πάολα.
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι μου δωσε μόνο ένα πεταχτό φιλί , ενω στην κριτική γράφει ο συνάδερφος για γλωσσόφιλα , αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν προσπάθησα να την φιλήσω.
Γενικά πάντως καλά πέρασα και η κοπέλα είχε καλή διάθεση , αλλα η επικοινωνια ηταν λίγο δυσκολη γιατί δεν ξερει πολλά αγγλικά.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.823
- Πόντοι
- 34.538
Για τη παολα λεει ο φιλος καιΣτην χθεσινη μινι κριτικη μου για την Αννα του Λας Βέγκας ξέχασα να αναφέρω οτι παρά το σύντομο γλύψιμο που όπως λεω ηταν μόνο 1-1μιση λεπτο ...παρόλαυτά υγράνθηκε επίσης γρήγορα , έβγαλε 2 φορές υγρά (μικρή ποσότητα) , τα οποία όμως δεν νομίζω να λέρωσαν το σεντόνι
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι μου δωσε μόνο ένα πεταχτό φιλί , ενω στην κριτική γράφει ο συνάδερφος για γλωσσόφιλα , αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν προσπάθησα να την φιλήσω.
Γενικά πάντως καλά πέρασα και η κοπέλα είχε καλή διάθεση , αλλα η επικοινωνια ηταν λίγο δυσκολη γιατί δεν ξερει πολλά αγγλικά.
οχι για την αννα που γραφεις εσυ..
Ναι απλά με βάση το σχόλιο του μου ήρθε και εμένα η έμπνευση να συμπληρωσω το προηγουμενο πόστ μου , το κατάλαβα οτι δεν λέμε για την ίδια.Για τη παολα λεει ο φιλος και
οχι για την αννα που γραφεις εσυ..
Μάλλον θα έπρεπε να το αναφέρω οτι για αυτόν τον λόγο έκανα την παράθεση , αλλά δεν το έκανα
Ναι μπορει να της άρεσες , η μπορει αν δοκίμαζα να την φιλήσω να φιλούσε κι εμένα ... δεν ξέρω θα δούμε αν ξαναπάω ... αλλά όχι στα κοντά γιατί το ταμείο είναι μείονΦίλε savvas συνέχεια γλωσσοφιλα δίναμε τι να σου πω μπορεί να της άρεσα αν και πήγα μετά την δουλειά σε άθλια κατάσταση
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Η Βικτωρια λειπει στην πατριδα της,μου το ειπε μια τσατσα στο bad girls σημερα απογευματακι που πηγα να δω την αλινα,δεν μπηκα,περασα απο red diamond να δω τη λινα ουτε αυτη μου αρεσε,ωραιο σωμα απο φατσα αστα να πανε,πηγα ειδα την γιασμιν στο inside ουτε αυτη μου εκανε κλικ,πηγα στο δευτερο τριδυμο ηταν μια εβελινα,ουτε αυτη,πηγα νικηφορου ουρανου τερμα σε αυτη την ειρηνη πρεπει να ειναι 50+ ουτε αυτη,περασα απο paradise 1 ειδα την τζεσικα,ημουνα ετσι και ετσι τελικα δεν περασα και στο δρομο που γυριζα σπιτι το μετανιωσα,επρεπε να μπω με τζεσικα κι οτι γινει......τελικα εμεινα με το στο χερι .....και ταχα οταν κατεβαινω προσπαθω να εχω εναλλακτικες λυσεις,θελω να μπω με ινα με τον θεσπεσιο κολο που εχει μου χει μεινει στο μυαλο εδω και κατι μερες αλλα δουλευει συνεχεια βραδυ...την ειχα δει πριν 10 μερες απο κοντα αλλα δεν μπηκα και εχει και ωραια φωνουλα..........θα χρειαστουμε κι αλλες μεταγραφες γυναικων απο ΑΘηνα για να παρει τα πανω του ο μυλος.....
Ίνα μη μπεις είναι η μεγαλύτερη ξεπετα όπως και Βικτώρια που ενώ κάποτε άξιζε τώρα είναι χαλί.Η Βικτωρια λειπει στην πατριδα της,μου το ειπε μια τσατσα στο bad girls σημερα απογευματακι που πηγα να δω την αλινα,δεν μπηκα,περασα απο red diamond να δω τη λινα ουτε αυτη μου αρεσε,ωραιο σωμα απο φατσα αστα να πανε,πηγα ειδα την γιασμιν στο inside ουτε αυτη μου εκανε κλικ,πηγα στο δευτερο τριδυμο ηταν μια εβελινα,ουτε αυτη,πηγα νικηφορου ουρανου τερμα σε αυτη την ειρηνη πρεπει να ειναι 50+ ουτε αυτη,περασα απο paradise 1 ειδα την τζεσικα,ημουνα ετσι και ετσι τελικα δεν περασα και στο δρομο που γυριζα σπιτι το μετανιωσα,επρεπε να μπω με τζεσικα κι οτι γινει......τελικα εμεινα με το στο χερι .....και ταχα οταν κατεβαινω προσπαθω να εχω εναλλακτικες λυσεις,θελω να μπω με ινα με τον θεσπεσιο κολο που εχει μου χει μεινει στο μυαλο εδω και κατι μερες αλλα δουλευει συνεχεια βραδυ...την ειχα δει πριν 10 μερες απο κοντα αλλα δεν μπηκα και εχει και ωραια φωνουλα..........θα χρειαστουμε κι αλλες μεταγραφες γυναικων απο ΑΘηνα για να παρει τα πανω του ο μυλος.....
Όσο για την Τζέσικα έχει ωραίο μαύρισμα γαμιεται ικανοποιητικά αλλά σίγουρα όχι κάτι το ιδιαίτερο.Επισης από ότι θυμάμαι δεν κάνει ακαποτη πίπα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι για πολλά πολλα.
Από αυτές που έγραψες η Αλινα είναι καλύτερη με διαφορα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.095
- Πόντοι
- 13.755
40ευρώ για γαμησι χωρίς πίπα ??και ορισμένοι μας τα'χετε πρήξει μια βδομάδα τώρα η Πάολα και η Πάολα ??ρε πάτε καλά ?Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ.......μου την έσπασε ,ενω ημουν ετοιμος να περάσω την έκανα....
Μαύρο και με τα δύο χέρια
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.110
- Πόντοι
- 11.585
40ευρώ για γαμησι χωρίς πίπα ??και ορισμένοι μας τα'χετε πρήξει μια βδομάδα τώρα η Πάολα και η Πάολα ??ρε πάτε καλά ?
Μαύρο και με τα δύο χέρια
Παολα θεα μας πηρες τα λεφτα.!!!
40€ και χωρις βυζι...
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Αυτό που λέτε τώρα για 40 ευρώ και χωρίς πίπα εγώ πρώτη φορά το ακούω στην μπουρδελοκαριέρα μου. Τι καινούρια κόλπα είναι αυτά;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις