Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766
Μάγκες όταν γυρίσει η Χριστίνα η Ρουμάνα η βυζαρού ας ενημερώσει κάποιος ..και μαγαζί φυσικά σε ποιο  :happy:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Σημερινή βραδινή τσάρκα,πήγα για Μπεατρίς η Τζέσυ και σκεφτόμουν και την Πάολα για την οποία διάβασα τόσα πολλά....

Μπήκα στο venus Μινωταύρου 16 και συνάντησα μια Άννα μελαχρινή ελληνίδα,σχετικά καθημερινό κορίτσι γυρω στα 27-28 την έκοψα και ευδιάθετη,άλλα δεν την προτίμησα....
Πήγα απο Φρίξου 12 και είδα μια Μελίνα ,αν θυμάμαι καλά ρωσσίδα,ξανθιά μικροκαμωμένη και σχετικά όχι ιδιαίτερα όμορφη ,αλλά υποσχόμενη ...
Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ.......μου την έσπασε ,ενω ημουν ετοιμος να περάσω την έκανα.... :booty:
Φρίξου στο 14 α ηταν μια Έλενα,χοντρούλα που αδυνάτισε,αν αδυνατίσει λιγο ακόμα θα είναι αξιοπρόσεκτη,τώρα δεν.....
Φριξου 14 β μια ακόμη Άννα ρωσσίδα,ξανθιά επίσης πολλά υποσχόμενη :erection:
Φριξου 12 στο casa victoria ,η desy είχε ρεπό και στη θέση της η Έλλη,για όσους θυμούνται,πρόκειται για την Αλεξ απο το Λαφαμ μια μικρούλα πρίν 7-8 χρόνια που δούλεψε στο Λαφάμ,σήμα κατατεθεν της οι βυζάρες της που πλέον απλώσανε λιγο ,αλλά παραμένουν βυζάρες και τα πολλά τατουάζ :boobies:...Καλούτσικη περίπτωση και θα ακολουθήσει κριτική.......είδα οτι έχει και φωτο στο άλλο σαιτ....

πιο πάνω δεξια της φρίξου στο Poison ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα, Σάρα τσέχα ,με κοντό μαλλί και γλυκό προσωπάκι,σχετικά αδύνατη...και αυτη μου φανηκε καλούτσικη περίπτωση...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.150
Πόντοι
5.646
"Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ." :2funny:Γελάνε και οι πέτρες!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Πηγα στην Παολα χτες βραδυ, το κοριτσακι εκ πρωτης ωψεως στο σαλονακι θα φενοταν καλη περιπτωση αν η τιμη ξεκινουσε απο 30. Προσωπο μου θυμιζει μια ξενη ηθοποιο την οποια θα θυμηθω. Μπηκα μεσα με 50αρι ακαποτο. Το κοριτσι εχει ορεξη για παιχνιδι, απο κορμι ειναι αψεγαδιαστο πιπινακι γαλακτος.!! Κωλαρακι κολαση.!! Δεν εβγαλε τις τακουναρες της στο γαμισι. Βυζακι μικρο στα ορια της πλακας, αν ειχε και βυζι θα ηταν τρελα.!! Η πιπα της μετρια, χερια στο μουνι δεν αφησε, μουνι παχυ με μεγαλα σχεδον μουνοχειλα, φουλ στο γρασσο. Γαμηθηκε καλα, της εριξα και κατι γαμωσταυριδια μιας και δεν γνωριζει ''γρι'' ελληνικα και καυλωσα.!! ελαχιστα αγγλικα, πεσανε και γλωσσοφιλα, με δαγκωματα στα χειλη. 21 χρωνων λεει, και δηλωνει Ρωσιδα, το μουνι της ομως δεν μου φανηκε για ρωσικο και δεν τσιμπισε οταν της πεταξα κανα 2 ρωσικες ατακες.!! Επλυνε το μουνι της στο νυπτηρα ανεβαζοντας το ενα ποδι πανω του, εικονα μαγικη, της τον ξαναεχωνα επι το που.!!! Θα ξαναπαω...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
Πηγα στην Παολα χτες βραδυ, το κοριτσακι εκ πρωτης ωψεως στο σαλονακι θα φενοταν καλη περιπτωση αν η τιμη ξεκινουσε απο 30. Προσωπο μου θυμιζει μια ξενη ηθοποιο την οποια θα θυμηθω. Μπηκα μεσα με 50αρι ακαποτο. Το κοριτσι εχει ορεξη για παιχνιδι, απο κορμι ειναι αψεγαδιαστο πιπινακι γαλακτος.!! Κωλαρακι κολαση.!! Δεν εβγαλε τις τακουναρες της στο γαμισι. Βυζακι μικρο στα ορια της πλακας, αν ειχε και βυζι θα ηταν τρελα.!! Η πιπα της μετρια, χερια στο μουνι δεν αφησε, μουνι παχυ με μεγαλα σχεδον μουνοχειλα, φουλ στο γρασσο. Γαμηθηκε καλα, της εριξα και κατι γαμωσταυριδια μιας και δεν γνωριζει ''γρι'' ελληνικα και καυλωσα.!! ελαχιστα αγγλικα, πεσανε και γλωσσοφιλα, με δαγκωματα στα χειλη. 21 χρωνων λεει, και δηλωνει Ρωσιδα, το μουνι της ομως δεν μου φανηκε για ρωσικο και δεν τσιμπισε οταν της πεταξα κανα 2 ρωσικες ατακες.!! Επλυνε το μουνι της στο νυπτηρα ανεβαζοντας το ενα ποδι πανω του, εικονα μαγικη, της τον ξαναεχωνα επι το που.!!! Θα ξαναπαω...

Εγω για Βουλγαρα την εκοψα. οι Βουλγαρες δεν λενε και ciao? Γιατι μου το πεταξε στο τελος ενα τετοιο.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
"Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ." :2funny:Γελάνε και οι πέτρες!

εκτός και αν είναι θέμα μάρκετιγκ και θέλουν να μας πουλήσουν σεξ με τσιμπουκάκι ανευ για 50 ευρώ.... :jerking: :jerking:...δεν ξέρω  :think:.Η Πάολα πάντως είναι σίγουρα καλή περίπτωση..... :heavymetalbig:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
εκτός και αν είναι θέμα μάρκετιγκ και θέλουν να μας πουλήσουν σεξ με τσιμπουκάκι ανευ για 50 ευρώ.... :jerking: :jerking:...δεν ξέρω  :think:.Η Πάολα πάντως είναι σίγουρα καλή περίπτωση..... :heavymetalbig:
πάντως για 69 σίγουρα δεν θα την έπαιρνα , δεν έχει όμορφο μουνί

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
πάντως για 69 σίγουρα δεν θα την έπαιρνα , δεν έχει όμορφο μουνί

δεν την πήρα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη,
αλλά φαίνεται πως έχει διάθεση,κάνει μπάμ οτι δεν είναι ξεπέτα....
Το  θέμα είναι για πόσο ακόμα,γιατί απο την πολιτική του μαγαζιού με τις συγκεκριμένες τιμές εκ των πραγμάτων υπάρχει πίεση χρόνου....Έχουμε δει και στο παρελθόν πολύ καλές περιπτώσεις που χαλάσανε....μόλις πήρε το μου@@κι τους αέρα...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
πήγα κ εγώ προχθές στην πάολα.
το πρόγραμμα που πήρα ήταν γλυφομουνι με γυμνή πίπα στα 60€.
Εκεί που κερδιζει τις εντυπώσεις είναι στα προκαταρκτικά....που ειναι για παρα πολυ ώρα.
γλωσσοφιλα στο φουλ με δαγκώματα των χειλιων,στην πίπα έβαζε δόντι αλλά ήταν καλη.στο γλυφομουνι που κράτησε αρκετή ώρα, γρήγορα έγινε μούσκεμα και σε κάποιες στιγμές λογο καυλας τραβιοταν προς την άκρη του κρεβατιού και χτυπιοταν όταν έφτανε σε οργασμό.....εβγαλε πολύ πράμα πάντως,τα σεντόνια γέμισαν απ τα υγρά της.
Στο σεξ την περίμενα καλύτερη,Χωρίς να είμαι κακη,Ίσως επειδή είναι εκπληκτική στα προκαταρτικα,Την πήρα σε δύο στασεις κανονικά και απο πανω, που καθ'όλη την διάρκεια τα γλωσσοφιλα συνεχίστηκαν.η όλη διαρκεια ήταν συνολικά 30-35 λεπτά.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
δεν την πήρα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη,
αλλά φαίνεται πως έχει διάθεση,κάνει μπάμ οτι δεν είναι ξεπέτα....
Το  θέμα είναι για πόσο ακόμα,γιατί απο την πολιτική του μαγαζιού με τις συγκεκριμένες τιμές εκ των πραγμάτων υπάρχει πίεση χρόνου....Έχουμε δει και στο παρελθόν πολύ καλές περιπτώσεις που χαλάσανε....μόλις πήρε το μου@@κι τους αέρα...
η πολιτική του μαγαζιού και ιδίως της τσατσας είναι για τον πεο...σε καταδρομικη με τον πρόεδρο και ενώ είδαμε το μωρό αποφάσισα να μπω...ζήτησα λοιπόν το πρόγραμμα με ντουζάκι στο οποίο η τιμή όπως είπε η τσατσα(Θεός να την κανει)είναι 60..μπαίνοντας στο δωμάτιο μου τα μασησε λέγοντας μου:για να δούμε θα το δεχτει η κοπελα;και βγαινοντας μου λεει τι αλλο θελεις να κανεις;της λέω πιπα χωρις και γλύψιμο βέβαια...άρχισε να φωνάζει και σιγά δε φίλε τι αλλο θα μας ζητήσεις και τέτοια...μεταβολή και δρόμο και μαύρο και ποτέ ξανα...αρχικό 40αρι είναι υψηλό γιατί το σηκωσανε ψηλά τον αμανε...είδαμε ότι οι άλλες είναι μπάζα και δεν έχουν δουλειά και τώρα προσπαθούν να τα αρπάξουν από εδώ...άκυρο λοιπόν...Ο Αζά δεν φωναζει τοσο καιρό τσαμπα για να μας τουμπαρουν έτσι απλα...ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
πήγα κ εγώ προχθές στην πάολα.
το πρόγραμμα που πήρα ήταν γλυφομουνι με γυμνή πίπα στα 60€.
Εκεί που κερδιζει τις εντυπώσεις είναι στα προκαταρκτικά....που ειναι για παρα πολυ ώρα.
γλωσσοφιλα στο φουλ με δαγκώματα των χειλιων,στην πίπα έβαζε δόντι αλλά ήταν καλη.στο γλυφομουνι που κράτησε αρκετή ώρα, γρήγορα έγινε μούσκεμα και σε κάποιες στιγμές λογο καυλας τραβιοταν προς την άκρη του κρεβατιού και χτυπιοταν όταν έφτανε σε οργασμό.....εβγαλε πολύ πράμα πάντως,τα σεντόνια γέμισαν απ τα υγρά της.
Στο σεξ την περίμενα καλύτερη,Χωρίς να είμαι κακη,Ίσως επειδή είναι εκπληκτική στα προκαταρτικα,Την πήρα σε δύο στασεις κανονικά και απο πανω, που καθ'όλη την διάρκεια τα γλωσσοφιλα συνεχίστηκαν.η όλη διαρκεια ήταν συνολικά 30-35 λεπτά.
Στην χθεσινη μινι κριτικη μου για την Αννα του Λας Βέγκας ξέχασα να αναφέρω οτι παρά το σύντομο γλύψιμο που όπως λεω ηταν μόνο 1-1μιση λεπτο ...παρόλαυτά υγράνθηκε επίσης γρήγορα , έβγαλε 2 φορές υγρά (μικρή ποσότητα) , τα οποία όμως δεν νομίζω να λέρωσαν το σεντόνι :P
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι μου δωσε μόνο ένα πεταχτό φιλί , ενω στην κριτική γράφει ο συνάδερφος για γλωσσόφιλα , αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν προσπάθησα να την φιλήσω.
Γενικά πάντως καλά πέρασα και η κοπέλα είχε καλή διάθεση , αλλα η επικοινωνια ηταν λίγο δυσκολη γιατί δεν ξερει πολλά αγγλικά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.823
Πόντοι
34.538
Στην χθεσινη μινι κριτικη μου για την Αννα του Λας Βέγκας ξέχασα να αναφέρω οτι παρά το σύντομο γλύψιμο που όπως λεω ηταν μόνο 1-1μιση λεπτο ...παρόλαυτά υγράνθηκε επίσης γρήγορα , έβγαλε 2 φορές υγρά (μικρή ποσότητα) , τα οποία όμως δεν νομίζω να λέρωσαν το σεντόνι :P
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι μου δωσε μόνο ένα πεταχτό φιλί , ενω στην κριτική γράφει ο συνάδερφος για γλωσσόφιλα , αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν προσπάθησα να την φιλήσω.
Γενικά πάντως καλά πέρασα και η κοπέλα είχε καλή διάθεση , αλλα η επικοινωνια ηταν λίγο δυσκολη γιατί δεν ξερει πολλά αγγλικά.
Για τη παολα λεει ο φιλος και
οχι για την αννα που γραφεις εσυ..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.006
Πόντοι
4.766
Φίλε savvas συνέχεια γλωσσοφιλα δίναμε τι να σου πω μπορεί να της άρεσα αν και πήγα μετά την δουλειά σε άθλια κατάσταση  :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Για τη παολα λεει ο φιλος και
οχι για την αννα που γραφεις εσυ..
Ναι απλά με βάση το σχόλιο του μου ήρθε και εμένα η έμπνευση να συμπληρωσω το προηγουμενο πόστ μου , το κατάλαβα οτι δεν λέμε για την ίδια.
Μάλλον θα έπρεπε να το αναφέρω οτι για αυτόν τον λόγο έκανα την παράθεση , αλλά δεν το έκανα :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Φίλε savvas συνέχεια γλωσσοφιλα δίναμε τι να σου πω μπορεί να της άρεσα αν και πήγα μετά την δουλειά σε άθλια κατάσταση  :grin:
Ναι μπορει να της άρεσες , η μπορει αν δοκίμαζα να την φιλήσω να φιλούσε κι εμένα ... δεν ξέρω θα δούμε αν ξαναπάω ... αλλά όχι στα κοντά γιατί το ταμείο είναι μείον :P

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
367
Πόντοι
21
Η Βικτωρια λειπει στην πατριδα της,μου το ειπε μια τσατσα στο bad girls σημερα απογευματακι που πηγα να δω την αλινα,δεν μπηκα,περασα απο red diamond να δω τη λινα ουτε αυτη μου αρεσε,ωραιο σωμα απο φατσα αστα να πανε,πηγα ειδα την γιασμιν στο inside ουτε αυτη μου εκανε κλικ,πηγα στο δευτερο τριδυμο ηταν μια εβελινα,ουτε αυτη,πηγα νικηφορου ουρανου τερμα σε αυτη την ειρηνη πρεπει να ειναι 50+  ουτε αυτη,περασα απο paradise 1 ειδα την τζεσικα,ημουνα ετσι και ετσι τελικα δεν περασα και στο δρομο που γυριζα σπιτι το μετανιωσα,επρεπε να μπω με τζεσικα κι οτι γινει......τελικα εμεινα με το  :jerking: στο χερι .....και ταχα οταν κατεβαινω προσπαθω να εχω εναλλακτικες λυσεις,θελω να μπω με ινα με τον θεσπεσιο κολο που εχει μου χει μεινει στο μυαλο εδω και κατι μερες αλλα δουλευει συνεχεια βραδυ...την ειχα δει πριν 10 μερες απο κοντα αλλα δεν μπηκα και εχει και ωραια φωνουλα..........θα χρειαστουμε κι αλλες μεταγραφες γυναικων απο ΑΘηνα για να παρει τα πανω του ο μυλος.....

kwstas92

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Βικτωρια λειπει στην πατριδα της,μου το ειπε μια τσατσα στο bad girls σημερα απογευματακι που πηγα να δω την αλινα,δεν μπηκα,περασα απο red diamond να δω τη λινα ουτε αυτη μου αρεσε,ωραιο σωμα απο φατσα αστα να πανε,πηγα ειδα την γιασμιν στο inside ουτε αυτη μου εκανε κλικ,πηγα στο δευτερο τριδυμο ηταν μια εβελινα,ουτε αυτη,πηγα νικηφορου ουρανου τερμα σε αυτη την ειρηνη πρεπει να ειναι 50+  ουτε αυτη,περασα απο paradise 1 ειδα την τζεσικα,ημουνα ετσι και ετσι τελικα δεν περασα και στο δρομο που γυριζα σπιτι το μετανιωσα,επρεπε να μπω με τζεσικα κι οτι γινει......τελικα εμεινα με το  :jerking: στο χερι .....και ταχα οταν κατεβαινω προσπαθω να εχω εναλλακτικες λυσεις,θελω να μπω με ινα με τον θεσπεσιο κολο που εχει μου χει μεινει στο μυαλο εδω και κατι μερες αλλα δουλευει συνεχεια βραδυ...την ειχα δει πριν 10 μερες απο κοντα αλλα δεν μπηκα και εχει και ωραια φωνουλα..........θα χρειαστουμε κι αλλες μεταγραφες γυναικων απο ΑΘηνα για να παρει τα πανω του ο μυλος.....
Ίνα μη μπεις είναι η μεγαλύτερη ξεπετα όπως και Βικτώρια που ενώ κάποτε άξιζε τώρα είναι χαλί.
Όσο για την Τζέσικα έχει ωραίο μαύρισμα γαμιεται ικανοποιητικά αλλά σίγουρα όχι κάτι το ιδιαίτερο.Επισης από ότι θυμάμαι δεν κάνει ακαποτη πίπα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι για πολλά πολλα.
Από αυτές που έγραψες η Αλινα είναι καλύτερη με διαφορα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ.......μου την έσπασε ,ενω ημουν ετοιμος να περάσω την έκανα.... :booty:
40ευρώ για γαμησι χωρίς πίπα ??και ορισμένοι μας τα'χετε πρήξει μια βδομάδα τώρα η Πάολα και η Πάολα ??ρε πάτε καλά ? :jerking:

Μαύρο και με τα δύο χέρια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
40ευρώ για γαμησι χωρίς πίπα ??και ορισμένοι μας τα'χετε πρήξει μια βδομάδα τώρα η Πάολα και η Πάολα ??ρε πάτε καλά ? :jerking:

Μαύρο και με τα δύο χέρια

Παολα θεα μας πηρες τα λεφτα.!!!  :rockon:

40€ και χωρις βυζι...  :headbang:

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Αυτό που λέτε τώρα για 40 ευρώ και χωρίς πίπα εγώ πρώτη φορά το ακούω στην μπουρδελοκαριέρα μου. Τι καινούρια κόλπα είναι αυτά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom