Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Το Νικηφόρου Ουρανού 1Α που είναι ρε παιδιά. Το 1Β βρήκα μόνο σήμερα.

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Έχω παρατηρήσει ότι λείπουν πάρα πολλές κοπέλες από το φαιντγκερλς. Όπως Λορένα Εμμαουέλα Ξένια που θεωρούνται δυνατά χαρτιά

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Πού μπορώ να την βρω και πότε εργάζεται

Bella donna παντα πρωινη-απογευματινη βαρδια απο 10:00 εως 20:00,πηγα και την ειδα εκανε μια σβουρα μπροστα μου και εφυγε μεσα,δεν εντυπωσιαστηκα και πολυ κι οταν με βλεπεις και πας μεσα στο κουζινακι με τη μια με χαλαει,τωρα για μεσα στο δωματιο δε ξερω,εχει ελευθερο στοματικο στα 60€ ταριφα..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Έχω παρατηρήσει ότι λείπουν πάρα πολλές κοπέλες από το φαιντγκερλς. Όπως Λορένα Εμμαουέλα Ξένια που θεωρούνται δυνατά χαρτιά
Η Λορένα πιθανόν να είναι Αθήνα , απο οτι νομίζω τον τελευταίο χρόνο ηταν μια θεσσαλονίκη μια αθήνα , δεν το έψαξα αλλα αμα θες μπορεις να ψαξεις στο γκρισλειντις στα στουντιο της αθήνας αν την έχει εκεί.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Η Λορένα πιθανόν να είναι Αθήνα , απο οτι νομίζω τον τελευταίο χρόνο ηταν μια θεσσαλονίκη μια αθήνα , δεν το έψαξα αλλα αμα θες μπορεις να ψαξεις στο γκρισλειντις στα στουντιο της αθήνας αν την έχει εκεί.

Ναι οντως υπαρχουν οι φωτογραφιες της σε στουντιο της Αθηνας..

big_david

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα όμορφο κορίτσι με μεγάλα βυζιά και πού να το βρω?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Πού μπορώ να την βρω και πότε εργάζεται

Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.

big_david

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.

ποια κοπέλα μιλάτε και ποια είναι η διεύθυνσή της?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πέρασμα από Ρανια στις Βιλλες κατα το μεσημεράκι.Για αλλη μια φορά έμεινα ικανοποιημένος.Όριμη,χωρίς να βιάζεται,με διάθεση και αρκετή κουβέντα και πριν και μετά.Την συνιστώ για pre-milf γούστα.Η ηλικία της ειναι στα 40 ίσως και παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.Στην εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα.Όμορφο μεσογειακό πρόσωπο,αρκετά  ψηλή για τα ελληνικά δεδομένα(1.73 με 1.75),ζουμερό νταρντανέ κορμί με εξαίσιο πάτο και ωραίο βυζάκι ελαφρός ενισχυμένο(δυαροτριάρι).Απο τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην πόλη.

big_david

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα από Ρανια στις Βιλλες κατα το μεσημεράκι.Για αλλη μια φορά έμεινα ικανοποιημένος.Όριμη,χωρίς να βιάζεται,με διάθεση και αρκετή κουβέντα και πριν και μετά.Την συνιστώ για pre-milf γούστα.Η ηλικία της ειναι στα 40 ίσως και παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.Στην εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα.Όμορφο μεσογειακό πρόσωπο,αρκετά  ψηλή για τα ελληνικά δεδομένα(1.73 με 1.75),ζουμερό νταρντανέ κορμί με εξαίσιο πάτο και ωραίο βυζάκι ελαφρός ενισχυμένο(δυαροτριάρι).Απο τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην πόλη.

Μπορείτε να μου πείτε τη σωστή διεύθυνση και πότε θα ξεκινήσει αύριο?
έχει μεγάλα βυζιά?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα όμορφο κορίτσι με μεγάλα βυζιά και πού να το βρω?
Θα σου πρότεινα την Εβελίνα , την βρίσκεις στο 2ο απο τα τρίδυμα βραδυνή , αλλα επειδη έχω κανα τρίμηνο να πάω δεν ξέρω αν δουλεύει η αν είναι σε άδεια , στο casedamore . gr μπορεις να βρείς και το τηλέφωνο του στούντιο όπως επίσης και μερικές παλιές φωτογραφίες της εβελίνας , παλιές γιατί το σάιτ δεν ανανεώνεται ποτέ :P

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Τα πραγματα ειναι απλα γκουγκλαρεις ***** και κανεις κλικ στο δευτερο link.Εκει εχει καποιες φωτο απ τις κοπελες σε ποια σπιτια δουλευουν καθως και τις βαρδιες.παντως δεν εχει καποια με βυζαρες και σχετικα λεπτο σωματοτυπο.Η Αθηνα οπως ειναι στις φωτο ναι μεν εχει βυζαρες αλλα οχι και σκινυ σωμα.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Στο bella Dona ειναι η Λαρα αλλα εχει μικρο στηθος οπως την δειχνει και στις φωτο.Μηπως εκανε πλαστικη και τα μεγαλωσε γιατι  εχω να παω καιρο στο Bella donna και νομιζω οτι ο big_david ρωτησε για κοπελα με μεγαλα βυζια.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
περασμα απο Ανια Free house , τα λόγια είναι περιττά η κοπέλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εδω σχολιάζοντες καθώς απο δική τους προτροπή την επισκέφθηκα , η καλύτερη συνεύρεση μου μέχρι σήμερα , όχι απο πλευράς εμφάνισης , σίγουρα έχει καλύτερες , αλλα η συμμετοχή της δεν παίζεται , θα έπρεπε να πω και με ποιες έχω πάει ώστε να μην αδικήσω κάποια.  Πρόσφατα με την Ήρα , μέτρια πράγματα , πριν μια εβδομάδα με την Μιρέλα , όμορφη κοπέλα αλλα δεν τρελάθηκα τόσο στην πράξη , Αναστασία , όμορφα αδιάφορη , Σοφία 3η φορα  σταμάτησα να πηγαίνω αλλα θα ξαναπάω καθώς είναι καλή , εμμανουέλα ΜΑΚΡΙΑ απο μενα κορμί θανατηφόρο αλλα στα του σεξ είναι αγγούρι και αγενείς  , το καυλάκι η Lara δυο φορές,   εξαιρετική αλλα μονο πρωί , Ελενα πέρασα και απο εκεί δε θα ξαναπεράσω , ούτε κρύο ουτε ζέστη , Ινα,  γλυκιά κοπέλα δε θα ξαναπάω, Otilia δε θα ξαναπάρω , Μιλανα μπήκα έκανα ντουζ περίμενα ήρθε είπε μια μαλακία για το χρόνο , ντύθηκα και έφυγα παίρνοντας τα χρήματα πίσω , μια φορά μπήκα και σε μια που το μετάνιωσα καθώς το στόμα της μύριζε σαν αποχέτευση , δε θυμάμαι όνομα , εχω πάει και με κάποιες που σταμάτησαν και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω και με κάποιες που δεν θυμάμαι καν ποιες ήταν και δεν τις ξαναέψαξα  , δε νομίζω να ξεχνάω κάποια. Απλα να πω πως μια φορά πήγα με την Βανεσσα ( νομίζω ) μια ουκρανέζα πιτσιρίκα που ευτυχώς και σταμάτησε γιατί θα πουλούσα το τριόροφο . Αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω παρακαλώ την ενημέρωση σας. Αυτό που εχω να πω Άνια Δαγκωτό !

big_david

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Στο bella Dona ειναι η Λαρα αλλα εχει μικρο στηθος οπως την δειχνει και στις φωτο.Μηπως εκανε πλαστικη και τα μεγαλωσε γιατι  εχω να παω καιρο στο Bella donna και νομιζω οτι ο big_david ρωτησε για κοπελα με μεγαλα βυζια.

ποια είναι η διεύθυνση της bella donna?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom