veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Το Νικηφόρου Ουρανού 1Α που είναι ρε παιδιά. Το 1Β βρήκα μόνο σήμερα.
Το Νικηφόρου Ουρανού 1Α που είναι ρε παιδιά. Το 1Β βρήκα μόνο σήμερα.
Συγνώμη κιόλας αλλά εννοείς ένα που γράφει A1Lux? Κάτι τέτοιο?
Διπλα τυπε....
Συγνώμη κιόλας αλλά εννοείς ένα που γράφει A1Lux? Κάτι τέτοιο?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Πού μπορώ να την βρω και πότε εργάζεται
Η Λορένα πιθανόν να είναι Αθήνα , απο οτι νομίζω τον τελευταίο χρόνο ηταν μια θεσσαλονίκη μια αθήνα , δεν το έψαξα αλλα αμα θες μπορεις να ψαξεις στο γκρισλειντις στα στουντιο της αθήνας αν την έχει εκεί.Έχω παρατηρήσει ότι λείπουν πάρα πολλές κοπέλες από το φαιντγκερλς. Όπως Λορένα Εμμαουέλα Ξένια που θεωρούνται δυνατά χαρτιά
Η Λορένα πιθανόν να είναι Αθήνα , απο οτι νομίζω τον τελευταίο χρόνο ηταν μια θεσσαλονίκη μια αθήνα , δεν το έψαξα αλλα αμα θες μπορεις να ψαξεις στο γκρισλειντις στα στουντιο της αθήνας αν την έχει εκεί.
ευχαριστώ για την απάντηση Αλλά νομίζω ότι η Λορένα βρίσκεται στην χώρα τηςΝαι οντως υπαρχουν οι φωτογραφιες της σε στουντιο της Αθηνας..
Πού μπορώ να την βρω και πότε εργάζεται
Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.
Πέρασμα από Ρανια στις Βιλλες κατα το μεσημεράκι.Για αλλη μια φορά έμεινα ικανοποιημένος.Όριμη,χωρίς να βιάζεται,με διάθεση και αρκετή κουβέντα και πριν και μετά.Την συνιστώ για pre-milf γούστα.Η ηλικία της ειναι στα 40 ίσως και παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.Στην εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα.Όμορφο μεσογειακό πρόσωπο,αρκετά ψηλή για τα ελληνικά δεδομένα(1.73 με 1.75),ζουμερό νταρντανέ κορμί με εξαίσιο πάτο και ωραίο βυζάκι ελαφρός ενισχυμένο(δυαροτριάρι).Απο τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην πόλη.
Θα σου πρότεινα την Εβελίνα , την βρίσκεις στο 2ο απο τα τρίδυμα βραδυνή , αλλα επειδη έχω κανα τρίμηνο να πάω δεν ξέρω αν δουλεύει η αν είναι σε άδεια , στο casedamore . gr μπορεις να βρείς και το τηλέφωνο του στούντιο όπως επίσης και μερικές παλιές φωτογραφίες της εβελίνας , παλιές γιατί το σάιτ δεν ανανεώνεται ποτέΜπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα όμορφο κορίτσι με μεγάλα βυζιά και πού να το βρω?
Στο bella Dona ειναι η Λαρα αλλα εχει μικρο στηθος οπως την δειχνει και στις φωτο.Μηπως εκανε πλαστικη και τα μεγαλωσε γιατι εχω να παω καιρο στο Bella donna και νομιζω οτι ο big_david ρωτησε για κοπελα με μεγαλα βυζια.Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.
Στο bella Dona ειναι η Λαρα αλλα εχει μικρο στηθος οπως την δειχνει και στις φωτο.Μηπως εκανε πλαστικη και τα μεγαλωσε γιατι εχω να παω καιρο στο Bella donna και νομιζω οτι ο big_david ρωτησε για κοπελα με μεγαλα βυζια.