miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.471
- Πόντοι
- 216
Χαχαχαχα, τι ανακάλυψα, ο γνωστός Jo145 έκανε εγγραφή 19/6/2010 19:07 και την ίδια ώρα ακριβώς έπειτα από 3 χρόνια έκανε το τελευταίο login
5th Avenue και Madison steet στην Νεα Υορκη εκει ειναι και η bella και η donna lol. Μα καλα δεν διαβαζεις τα post εδω μεσα ?ποια είναι η διεύθυνση της bella donna?
Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.
Ωραιος. Για τον φακιρη οτι πρεπει ακουγεται η Βαλια. Θα πηγαινα στην Λαρα αλλα μαλλον δεν δουλευει οποτε παω για τσαρινα. Η παιζει κανα καλο cg?Εχω γράψει κριτική,φυσικά τώρα έχει αδυνατίσει αρκετά αλλά τα 70€ για γυμνό στοματικό είναι υπερβολικά!!!
το αλλο site πιο ειναι??Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.
το αλλο site πιο ειναι??
Πέρασα προχθές κ την είδα για λίγο από κοντά.νταρντανα απ' τις λίγες με βυζάρες θηρίο ολάκερο.Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.
τι 100 τι 101 φορες...ευχαριστω να εισαι καλαΤο εχουμε πει 100 φορες. Φαιντγκερλς τελεια τζι αρ. Αγγλικα εννοειτε.
Έλεος με τις τσουβαλες!Καλημερα συναδελφοι! Ειδα ηρα αλλα δεν μ'εκανε το κλικ να περασω..ειναι λιγο ψιλο αδυνατη και ισως αυτο να με χαλασε.Μια νατασα πιτσιρικα ρωσιδα, που δουλευει τα βραδια στο πετρου ερημιτη 3 αξιζει; εμφανισιακα μ εκανε καλη εντυπωση.
faindgerls teleis tzi ar?Το εχουμε πει 100 φορες. Φαιντγκερλς τελεια τζι αρ. Αγγλικα εννοειτε.
γραψε ******* στο google , λογικά θα το βγάλει.faindgerls teleis tzi ar?
Τι εννοεις?Έλεος με τις τσουβαλες!
Εν το μεταξύ έχει και γενέθλια σήμερα , περίεργο που δεν κράτησε την άδεια για τα γενέθλιά της , εγω θα πηγαινα αλλα με την αγορά του pc που γράφω στο άλλο νήμα .... μάλλον θα ξαναπάω στα επόμενα γενέθλια , χαχαχα.Να ενημερωσω πως σημερα 6/2 επεστρεψε η Εβελινα στα τριδυμα βραδυνη . Οι απανταχου λατρεις ορμηστε.Προσωπικα περασα πολυ καλα μαζι της για ακομη μια φορα.