Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μάλλον για την Ιζαμπέλα λεει ο συναγωνιστης με τα γλωσσόφιλα, την οποία δεν πρόλαβα να τιμησω. Εκτός κι αν δουλευει καπου αλλου και δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Για την Ιζαμπέλα από την Πορτογαλία λέει, εγώ μιά φορά την είχα προλάβει θυμάμαι, αν και είχε καθήσει κάνα 10μηνο, αλλά δούλευε στην σκιά της Αφροδίτης  και Έφης εκείνη την εποχή σε αυτό το κατάστημα, και δεν είχε τόσο χώρο να δουλέψει και να αναδειχθεί όπως έπρεπε.

Παρόλα αυτά αν και πέρασαν 5 χρόνια από την φυγή της την θυμάται ακόμη ο κόσμος.

Αν είναι σε όλους έτσι και η Πάολα από τα γραφόμενα του συναθλητή και δεν ήταν απλά συγκιριακό αυτό που του συνέβει θα μιλάμε για αστέρι στο μέλλον, αν και τα 40 που ζητάει μου φαίνονται ολίγον πολλά.

Πάντως θα δω και από κοντά και θα επανέλθω αν είναι.  

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Λοιπόν ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ η αυτή η νέα Πάολα είναι όντως καλή , αλλά μάλλον η στέρηση ποιότητας αυτόν τον καιρό έκανε τον yakuza να την βλέπει έτσι, σαν αστέρι. Είναι μια σχετικά όμορφη κοπελίτσα που γαμιέται απλά καλά. Για εμένα δεν έβγαλα ενθουσιασμό. Την ίδια άποψη έχω και για την Ήρα άλλα και η γλυκούλα Νατασούλα στου Ερημίτη ....στην ξέρα ....άπλα η Πάολα ξεκινά στα 40 ευρώ άρα οι παραπάνω Υπηρεσίες ξεφεύγουν...
Πολύ καλή έχω ξαναγράψει για Υπηρεσίες είναι η Άνυα, στην Λιλιάνα δεν ξέρω δεν μου κάνει κλικ να μπω    

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Πότε να γυρίζει η Σοφία τελικά;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Λοιπον, ανακαλυψα καινουργιο αστερι! Πηγα για νατασα και ηταν κλειστα..οποτε εφυγα απο εκει,περασα απο ανια αλλα δεν με συγκινησε και ετσι βρεθηκα φριξου, μπαινω στο καινουργιο με τις πολλες σκαλες και βλεπω την παολα!Πιπινακι με ωραια φατσα και λεω να περασω για δοκιμη (40)απλο.Το κοριτσι τα σπαει μεσα,πολυ προκαταρκτικο ουτε με την γκομενα σου δεν κανεις τοσο..αρκετη ανεση χρονου..μπορει να εμεινα και 30 λεπτα μεσα.Μειον δεν ξερει ελληνικα,λιγα και τα αγγλικα της.Την συνιστω σε ολους εννοειται.

φριξου ποιο καινουργιο?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για την Ιζαμπέλα από την Πορτογαλία λέει, εγώ μιά φορά την είχα προλάβει θυμάμαι, αν και είχε καθήσει κάνα 10μηνο, αλλά δούλευε στην σκιά της Αφροδίτης  και Έφης εκείνη την εποχή σε αυτό το κατάστημα, και δεν είχε τόσο χώρο να δουλέψει και να αναδειχθεί όπως έπρεπε.

Παρόλα αυτά αν και πέρασαν 5 χρόνια από την φυγή της την θυμάται ακόμη ο κόσμος.

Αν είναι σε όλους έτσι και η Πάολα από τα γραφόμενα του συναθλητή και δεν ήταν απλά συγκιριακό αυτό που του συνέβει θα μιλάμε για αστέρι στο μέλλον, αν και τα 40 που ζητάει μου φαίνονται ολίγον πολλά.

:thumbsup:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Για την Ιζαμπέλα από την Πορτογαλία λέει, εγώ μιά φορά την είχα προλάβει θυμάμαι, αν και είχε καθήσει κάνα 10μηνο, αλλά δούλευε στην σκιά της Αφροδίτης  και Έφης εκείνη την εποχή σε αυτό το κατάστημα, και δεν είχε τόσο χώρο να δουλέψει και να αναδειχθεί όπως έπρεπε.

Πω αυτη ηταν ενα μαυρισμενο μωρο με ωραιο βυζι και γενικα ομορφη κοπελα. Σωστα? Αν και δεν θυμαμαι σαν ονομα το ιζαμπελα εγω μαλλον μια σαρα λεω αλλα ξεχασα μαλλον ονομα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Την Μιρελα που την βρίσκουμε; έχω καιρό να κατέβω και όσες φορές έψαξα δεν την πέτυχα κάπου.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Αυτη η ντεζυ στο casa victoria ωραιο μωρο αλλα μου φανηκε κατασταση κομοδινου,μου ανοιξε μονο τα ποδια, ενω στην αρχη με παρακαλουσε μαζι με τη τσατσα να μπω στο δωματιο,τελικα μπηκα και ουτε τελειωσα....υπαρχει καποιος που περασε καλα μαζι της??

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
πηγα ειδα την Παολα που ανεφερε ο συναγωνιστης yakuza ωραιο μωρο εκ Ρωσιας, δεν μπηκα μαζι της θα τιμηθει ομως συντομα. δεν ξερει γρι ελληνικα δυο εβομαδες μου ειπε η τσατσα εχει στην ελλαδα.

περασα τελικα απο το μωρο την Ηρα και πηρα προγραμμα με ντουζ στα 70 ευρω στο δωματιο ημουν 45 λεπτα συνολικα. ντουζακι μαζι της με αρκετα παιχνιδια επειτα στο κρεβατι για προκαταρκτικα με φιλια και χαδια στην συνεχεια με πιπα στην αρχη και επειτα σταση 69. στο κυριως πιατο το σεξ αλλαξα τρεις στασεις μεχρι να χυσω. ηταν μια συνεδρια σουπερ και περασα παλι πολυ ομορφα μαζι της.

Τωρα σειρα θα παρει η Παολα το μωρο απο την Ρωσικη στεπα για να δοκιμαστει.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
πηγα ειδα την Παολα που ανεφερε ο συναγωνιστης yakuza ωραιο μωρο εκ Ρωσιας, δεν μπηκα μαζι της θα τιμηθει ομως συντομα. δεν ξερει γρι ελληνικα δυο εβομαδες μου ειπε η τσατσα εχει στην ελλαδα.

περασα τελικα απο το μωρο την Ηρα και πηρα προγραμμα με ντουζ στα 70 ευρω στο δωματιο ημουν 45 λεπτα συνολικα. ντουζακι μαζι της με αρκετα παιχνιδια επειτα στο κρεβατι για προκαταρκτικα με φιλια και χαδια στην συνεχεια με πιπα στην αρχη και επειτα σταση 69. στο κυριως πιατο το σεξ αλλαξα τρεις στασεις μεχρι να χυσω. ηταν μια συνεδρια σουπερ και περασα παλι πολυ ομορφα μαζι της.

Τωρα σειρα θα παρει η Παολα το μωρο απο την Ρωσικη στεπα για να δοκιμαστει.
αυτη η Ηρα που δουλευει και ποτε??

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
προχθές που πέρασα στο Φρίξου 12 το κάτω ήταν ένα ξανθούλικο Ρωσίδι (όνομα το ξέχασα) , με γατήσιο στυλάκι , και αυτό αρχίζει από 40 , το έχει δοκιμάσει κανείς;;;

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
1
Γλυφοκώλι κάνει καμία;
Α ρε Εμμανουέλα, πόσο λείπεις...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χθεσινη μεσημεριανη τσαρκα, μπορουμε ανετα να πουμε οτι η πρωινη-μεσημεριανη κατασταση ειναι για μιλφολατρεις.

Πέτρου Ερημίτη 2 => Αλινα, ξανθο, αδυνατο μωρο με καλες αναλογιες για καρφωμα, πρωτη φορα την εβλεπα.

Πέτρου Ερημίτη 2Α => Η μελαχρινη καβλα Αντελινα με την κωλαρα της, στοκινγκς και πορνογυαλι. Ετσι οπως την ειδα καλυτερα μου φανηκε οτι ειναι ηδη στην κατηγορια μιλφ.

LV1 => Tι ηταν αυτο ρε παιδια, ενα μελαχρινο, κοκκαλιαρικο πιπινι, τρομαξα μολις την ειδα, αφου κι αυτη γελουσε και λεει η τσατσα "θα αρχισουμε να την ταιζουμε απο αυριο να παρει κανα κιλο, οποτε ξαναπερνα σε λιγες μερες"  :2funny:

LV2 => Ο ορισμος του cult. Μελαχρινη τσουβαλα, με πεσμενες βυζαρες, κυταριτιδα φουλ και τσιμπουκοπροσωπο. Επιανε αρχιδια στο σαλονι και με τραβουσε με το ζορι να μπω πολλα υποσχομενη. Κατι μου λεει οτι προσφερεται για πολυ βρωμικα κολπα, οποτε οσοι την παλευετε με την εμφανιση μπορειτε να το ρισκαρετε.

LV3 => Ντονα, μελαχρινο μωρο, την θυμομουν πιο τσουβαλα παλιοτερα αλλα σαν καπως να αδυνατισε, αλλα δεν μου κανει κλικ

Μινωταυρου , ξυλινο => Μαρια, μολδαβη

Ουρανού 24/Μινωταυρου γωνια => Καρινα, μελαχρινο, κοντοπουτανο, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι και σχετικα καλο κωλι, κανενα κλικ ειδικα στα 30, με 10-15 ισως.

Τριδυμο 1 => Η μιλφ Νικη με τις βυζαρες της, εντυπωσιακη παρουσια στο σαλονι και αν δενε ειχα φαει φολα πριν μερικα χρονια στην μοναδικη καταθεση που της ειχα κανει θα περνουσα ανετα.

Τριδυμο 2 => Αναστασια, επισης ρωσικο μιλφ με βυζαρες και πορνοφατσα αλλα και σ'αυτη εχω περασει μετρια.

Poison => Ξανθια, κοντη gilf με βυζαρες και στοκινγκς.

Φριξου 15 => Απαραδεκτη κοπελα και τσατσα, κριμα για το σπιτι που καποτε δουλευε η Εφη και γενικα ειχε κ ψιλοκαλες αναπληρωματικες.  :huh: :huh:

Φριξου 15Β => Η μελαχρινη Τζουλια, αυτη την φορα ευτυχως δεν φορουσε παντοφλες και δεν ηταν μεσα στα νευρα, βγηκε η ιδια να μου πει τα προγραμματα και σε μια φαση ακουστηκε η τσατσα μεσα απο το κουζινακι "ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙ", πεθαναμε στο γελιο  :2funny:

Νικηφόρου Ουρανού 28 => Ειρηνη, ξανθια milf προς gilf, αδυνατη, μικρο ψιλοπεσμενο στηθος και γενικα χαλαρο σωμα, σαν ξεπεσμενη πρωην τραγουδιστρια σε παρακμιακο σκυλαδικο. Και επειδη με φτιαχνουν κατι τετοια μπηκα και περασα σουπερ, με πολλα προκαταρκτικα και δυνατη συμμετοχη στο γαμησι  :knockinb: :knockinb: Πρωτη φορα την εβλεπα, δεν ειναι η γνωστη μιλφ Ειρηνη που λογικα θα δουλευε στο διπλα.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Εγω λεω να δημιουργησουμε εδω μεσα ενα θεμα για τα κομοδινα του μυλου,τις κατω του μετριου μεσα στο δωματιο ετσι ωστε να τις αποφευγουμε,οποια δε σεβεται τα φραγκα θα τρωει ακυρο και να δουμε εαν τα αφεντικα την κρατησουν οταν θα παυσει να εχει πελατεια μετα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom