Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
παικταρα μου παολα δοκιμασες;

εγω πηγα το σαββατο την ειδα αλλά δεν μπηκα, θα την τιμησω αμεσα. ολοι μιλανε για σουπερ παιχνιδι

παντως ειναι φρεσκια εισαγωγη απο την ρωσικη στεπα  ;)

Όχι ακόμα,την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα,στις πολλές επιλογές του 20αρικου, εδώ έχουμε να κάνουμε με ντίβες!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όχι ακόμα,την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα,στις πολλές επιλογές του 20αρικου, εδώ έχουμε να κάνουμε με ντίβες!!!

ενταξει σιγουρα αθηνα εχει επιλογες πολυ περισσοτερες σε ολο το φασμα του αγοραιου ερωτα.

θα ψωνισεις κανενα call girl ή μονο τσαρκα στην φυλης θα κανεις;

Υ.Γ. πολλες ντιβες με υπηρεσιες διεκπαιρεωτικες αλλά εχει 4 στουντιοκοριτσα που τα σπανε και τιμανε τα χρηματα που παιρνουν. τις γνωριζεις δεν χρειαζεται να τις αναφερω.

Υ.Γ.2. αν παω παολα και δοκιμασω θα ενημερωσω συντομα θα στειλω ΠΜ

• Like
Αντιδράσεις: azazel

takisdim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα την παρέα.

Αύριο το μεσημέρι θα είμαι Θεσσαλονίκη. Που με προτείνετε να πάω. Ψάχνω πιπινάκι γύρω στα 20 και κάτι με μεγάλο στήθος, βασικά να της αρέσει το sex. Όχι κάτι ψυχρό και έτσι.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21

azazel εδω μιλαμε για τρυφερουδι που θυμιζει ενδοξες κορασιδες της Φωκαιας κ της Φυλης. Σε καταλαβαινω και συμφωνω με την επιλογη σου για Αθηνα αλλα η μικρη οντως τιμα την φανελα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
καταδρομικη αποψε στην πολυδιαφημισμενη Παολα. Ενα εχω να πω χωρις ιχνος υπερβολης. Η μικρη αν δεν ριξει αποδοση κ συμπεριφορα θα τα κλεισει ολα τα υπολοιπα μαγαζια. Κορασιδα παλιας κοπης που γουσταρει αυτο που κανει κ το κανει με ορεξη κ τρελη καυλα. Αξιζει μια βολτα παιδες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
καταδρομικη αποψε στην πολυδιαφημισμενη Παολα. Ενα εχω να πω χωρις ιχνος υπερβολης. Η μικρη αν δεν ριξει αποδοση κ συμπεριφορα θα τα κλεισει ολα τα υπολοιπα μαγαζια. Κορασιδα παλιας κοπης που γουσταρει αυτο που κανει κ το κανει με ορεξη κ τρελη καυλα. Αξιζει μια βολτα παιδες

με τι προγραμμα μπηκες;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πατερ μου με το απλο...40 ευρω αλλα η μικρη τα σπαει...καποια μερα θα δοκιμασω κ περισσοτερα

εκανα μαλακια το σαββατο που πηγα την ειδα και δεν μπηκα. θα παω λογικα την παρασκευη να την  :knockinb:

ωραιο μωρο παντως η παολα εισαγωγη απο την ρωσικη στεπα  ;)

χαιρομαι μυστη που εβγαλες γουστα και περασες καλα  :hi:, λειπουν κοπελες με καλες υπηρεσιες απο τα στουντιο λιγες ειναι πλεον οι καλες

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
417
Πόντοι
301
Στο άλλο σάιτ στο γνωστό δεν τα έχει όλα τα κορίτσια εεεε;
Ούτε ειρήνη ούτε Πάολα είδα... ανήκουν σε άλλο κλάμπ εκεί!;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Στο άλλο σάιτ στο γνωστό δεν τα έχει όλα τα κορίτσια εεεε;
Ούτε ειρήνη ούτε Πάολα είδα... ανήκουν σε άλλο κλάμπ εκεί!;;

Τυπε,τι παίζει?

Έχεις κάνει πέρασμα από τις πιάτσες,τα κολ γκερλ,τα εσκορτ,τις βίζιτες,τώρα και στα μπουρδελα της πόλης!!!

Πλακα-πλάκα έχεις γαμησει καμία η μόνο  :jerking:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
417
Πόντοι
301
Τυπε,τι παίζει?

Έχεις κάνει πέρασμα από τις πιάτσες,τα κολ γκερλ,τα εσκορτ,τις βίζιτες,τώρα και στα μπουρδελα της πόλης!!!

Πλακα-πλάκα έχεις γαμησει καμία η μόνο  :jerking:

Είμαι multisession τύπος τύπε και ψάχνωμε παντού πειράζει ???

έχω γαμήσει καναδύο στην πιάτσα και 2 CG αλλά κριτικές δεν εκρίθηκαν (για τις τελευταίες) προφανώς δεν ήταν βολικές αλλά έδωσα και στο φόρουμ ινφο.

Τα μπουρδέλα δεν με βολέυουν γενικά αλλά λόγω $$$ κοιτάζω και προς τα εκεί.

πάντως είναι η δεύτερη φορά που μου την λές και δεν βλέπω τον λόγο...
εάν θέλεις να μάθεις περισότερα για τις προτιμήσεις μου ας γνωριστούμε από κοντα να πιουμε καμιά μπυρα να σου τα πω προσωπικά, μην πιάνουμε χώρο και στα φορουμ και πρήζουμε και αρχίδια.

φιλικά

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Παιδια που βρησκουμε Παολα? σε ποιον οικο?

στο καινουριο που ανοιξε αυτο με τις σκαλες που ανεβαινεις στη φριξου 12 και διπλα κολλητα ειναι το φριξου 12Β στο δεξι σου χερι οπως ανεβενεις την οδο φριξου.

παραθεση απο αλλο μελος.

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
φιλοι και αδελφοι!
Επιστροφη απο Παολα.Ωραιο μωρακι φρεσκο.Δεν ηταν αυτο που ψαχνω για να παω στα μπουρδελα αλλα γενικα μια χαρα.Το δουλευει το μεροκαματακι και προσφερεται για gfe καταστασεις!Θα την ξαναπροτιμησω αν δεν βρω κατι προστυχο (που ψαχνω παντα οταν κατεβαινω κατω)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Και κάνει παράπονα αυτός που έχει σταματήσει να γράφει κριτικές για δικούς του λόγους!!!
και πέταξες τη μαλακια σου πάλι σαν τον φακιρη ενώ ξέρεις...Αφού δεν πάω στα μπουρδελα αλλο τι να γράψω βρε βλαχο;να γράψω για αυτές π δεν παω;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εκανα και εγω περασμα απο Παολα. Νεαρο πλασμα γυρω στα 23. Μικρο βυζακι. Αλλα γενικα πολυ ωραια εμφανισιακα μονο οταν χαμογελαει ειναι αστα. Τεσπα. Πηρα προγραμμα στα 50ε ελευθερο στοματικο. Το εχει κ τον πιπωνει αρκετη ωρα γλυφει και μπαλες. Απλα το μονο μειον οτι δεν αφηνει να της χαιδευεις το νινακι της αα και οταν τελιωσαμε επλυνε το μουνι της στον νεροχυτη. Γενικα μια πολυ δυνατη επιλογη για βραδυνη τσαρκα αν και εγω ειμαι πρωινος τυπος.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Εκανα και εγω περασμα απο Παολα. Νεαρο πλασμα γυρω στα 23. Μικρο βυζακι. Αλλα γενικα πολυ ωραια εμφανισιακα μονο οταν χαμογελαει ειναι αστα. Τεσπα. Πηρα προγραμμα στα 50ε ελευθερο στοματικο. Το εχει κ τον πιπωνει αρκετη ωρα γλυφει και μπαλες. Απλα το μονο μειον οτι δεν αφηνει να της χαιδευεις το νινακι της αα και οταν τελιωσαμε επλυνε το μουνι της στον νεροχυτη. Γενικα μια πολυ δυνατη επιλογη για βραδυνη τσαρκα αν και εγω ειμαι πρωινος τυπος.
Oταν λες ειναι αστα οταν χαμογελαει τοσο χαλι μαυρο ειναι τα δοντια της τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom