Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.274
Πόντοι
1.076
πηγα εχθες για να δω την παολα.επεσα πανω στην αλλαγη και την περιμενα στο σαλονι μαζι με αλους τεσσερις συναγωνιστες πανω απο εικοσι λεπτα.σκαει μυτη η παολα λεω ε θα μπω να την δοκιμασω.μολις την ειδαν οι συναγωνιστες βουρ στα δωματια πιασαν απο ενα ενω ο ενας μου κλεινει το ματι και μου λεει. ηρθα και εχθες και σημερα παλι εδω ειναι πολυ καλη.και ετσι που να περιμενω εφυγα απραγος αλη φορα μπορει να ειμαι πιο τυχερος.παντως στηνπαολα  γινεται λαικο προσκυνημα.πηγα απεναντι στο μπλε καινουρια κοπελα μου ειπε Νικολετα ξανθο με μοντελε σωμα αλα δεν μου εκανε το κλικ και εφυγα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Δηλαδή στην πόλη μας αυτή τη στιγμή το αστέρι είναι Πάολα. Τίποτα άλλο παίζει? Γιατί όσο κ να ψάχνω μόνο ξεπεσμό βρέικα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
γρήγορη βόλτα πριν λίγο καινούριο μοντελέ μωρό στο Φρίξου 15 (Έφη) ουκρανικό είπε η τσατσά , Νατάσα και αυτή νομίζω , αλλά και αυτή ξεκινάει από 40 ευρώ, θα δοκιμασθεί...δεν θέλατε μνημόνια ε;;; 

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
πηγα εχθες για να δω την παολα.επεσα πανω στην αλλαγη και την περιμενα στο σαλονι μαζι με αλους τεσσερις συναγωνιστες πανω απο εικοσι λεπτα.σκαει μυτη η παολα λεω ε θα μπω να την δοκιμασω.μολις την ειδαν οι συναγωνιστες βουρ στα δωματια πιασαν απο ενα ενω ο ενας μου κλεινει το ματι και μου λεει. ηρθα και εχθες και σημερα παλι εδω ειναι πολυ καλη.και ετσι που να περιμενω εφυγα απραγος αλη φορα μπορει να ειμαι πιο τυχερος.παντως στηνπαολα  γινεται λαικο προσκυνημα.πηγα απεναντι στο μπλε καινουρια κοπελα μου ειπε Νικολετα ξανθο με μοντελε σωμα αλα δεν μου εκανε το κλικ και εφυγα.
Ηταν πρωινη η βραδυνη βαρδια 

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Χθεσινη μεσημεριανη τσαρκα, μπορουμε ανετα να πουμε οτι η πρωινη-μεσημεριανη κατασταση ειναι για μιλφολατρεις.

Πέτρου Ερημίτη 2 => Αλινα, ξανθο, αδυνατο μωρο με καλες αναλογιες για καρφωμα, πρωτη φορα την εβλεπα.

Πέτρου Ερημίτη 2Α => Η μελαχρινη καβλα Αντελινα με την κωλαρα της, στοκινγκς και πορνογυαλι. Ετσι οπως την ειδα καλυτερα μου φανηκε οτι ειναι ηδη στην κατηγορια μιλφ.

LV1 => Tι ηταν αυτο ρε παιδια, ενα μελαχρινο, κοκκαλιαρικο πιπινι, τρομαξα μολις την ειδα, αφου κι αυτη γελουσε και λεει η τσατσα "θα αρχισουμε να την ταιζουμε απο αυριο να παρει κανα κιλο, οποτε ξαναπερνα σε λιγες μερες"  :2funny:
LV2 => Ο ορισμος του cult. Μελαχρινη τσουβαλα, με πεσμενες βυζαρες, κυταριτιδα φουλ και τσιμπουκοπροσωπο. Επιανε αρχιδια στο σαλονι και με τραβουσε με το ζορι να μπω πολλα υποσχομενη. Κατι μου λεει οτι προσφερεται για πολυ βρωμικα κολπα, οποτε οσοι την παλευετε με την εμφανιση μπορειτε να το ρισκαρετε.

LV3 => Ντονα, μελαχρινο μωρο, την θυμομουν πιο τσουβαλα παλιοτερα αλλα σαν καπως να αδυνατισε, αλλα δεν μου κανει κλικ

Μινωταυρου , ξυλινο => Μαρια, μολδαβη

Ουρανού 24/Μινωταυρου γωνια => Καρινα, μελαχρινο, κοντοπουτανο, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι και σχετικα καλο κωλι, κανενα κλικ ειδικα στα 30, με 10-15 ισως.

Τριδυμο 1 => Η μιλφ Νικη με τις βυζαρες της, εντυπωσιακη παρουσια στο σαλονι και αν δενε ειχα φαει φολα πριν μερικα χρονια στην μοναδικη καταθεση που της ειχα κανει θα περνουσα ανετα.

Τριδυμο 2 => Αναστασια, επισης ρωσικο μιλφ με βυζαρες και πορνοφατσα αλλα και σ'αυτη εχω περασει μετρια.

Poison => Ξανθια, κοντη gilf με βυζαρες και στοκινγκς.

Φριξου 15 => Απαραδεκτη κοπελα και τσατσα, κριμα για το σπιτι που καποτε δουλευε η Εφη και γενικα ειχε κ ψιλοκαλες αναπληρωματικες.  :huh: :huh:

Φριξου 15Β => Η μελαχρινη Τζουλια, αυτη την φορα ευτυχως δεν φορουσε παντοφλες και δεν ηταν μεσα στα νευρα, βγηκε η ιδια να μου πει τα προγραμματα και σε μια φαση ακουστηκε η τσατσα μεσα απο το κουζινακι "ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙ", πεθαναμε στο γελιο  :2funny:

Νικηφόρου Ουρανού 28 => Ειρηνη, ξανθια milf προς gilf, αδυνατη, μικρο ψιλοπεσμενο στηθος και γενικα χαλαρο σωμα, σαν ξεπεσμενη πρωην τραγουδιστρια σε παρακμιακο σκυλαδικο. Και επειδη με φτιαχνουν κατι τετοια μπηκα και περασα σουπερ, με πολλα προκαταρκτικα και δυνατη συμμετοχη στο γαμησι  :knockinb: :knockinb: Πρωτη φορα την εβλεπα, δεν ειναι η γνωστη μιλφ Ειρηνη που λογικα θα δουλευε στο διπλα.
θα συμφωνησω μαζι σου για την Ειρηνη !!!
Καλη πιπα χωρις σκουφο και χωρις δοντι και τα ρουφαει ολα μεσα στο προγραμμα των 40€.Εμενα προσωπικα μου αρεσε η ολη φαση απλα τη δευτερη φορα που δοκιμασα μου φανηκε οτι ηθελε να με τελειωσει γρηγορα.

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Ενα ξανθο μωρακι ονοματι Νικολετα τι λεει;;;
Ηθελα να το δοκιμασω αλλα κραταω τα €€ για την Καρινα πρωτα!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ρε παιδια αυτη η παολα σε ποιο ειναι ακριβως;

στο καινουριο που ανοιξε αυτο με τις σκαλες που ανεβαινεις στη φριξου 12 και διπλα κολλητα ειναι το φριξου 12Β στο δεξι σου χερι οπως ανεβενεις την οδο φριξου.  :hi:

καλο μωρο η παολα φρεσκια εισαγωγη απο Ρωσια δεν ξερει καθολου ελληνικα.

πηγα την ειδα το σαββατο αλλά δεν μπηκα. θα την τιμησω συντομα ομως μεσα στην εβδομαδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ενα ξανθο μωρακι ονοματι Νικολετα τι λεει;;;
Ηθελα να το δοκιμασω αλλα κραταω τα €€ για την Καρινα πρωτα!!!

ουτε κρυο ουτε ζεστη. δεν τρελαθηκα σε κατι απο την Νικολετα

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
στο καινουριο που ανοιξε αυτο με τις σκαλες που ανεβαινεις στη φριξου 12 και διπλα κολλητα ειναι το φριξου 12Β στο δεξι σου χερι οπως ανεβενεις την οδο φριξου.  :hi:

καλο μωρο η παολα φρεσκια εισαγωγη απο Ρωσια δεν ξερει καθολου ελληνικα.

πηγα την ειδα το σαββατο αλλά δεν μπηκα. θα την τιμησω συντομα ομως μεσα στην εβδομαδα.
βραδυνη?

gamilieris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
ρε συναγωνιστες, ξερει κανεις ποτε δουλευει η Καρινα? τελευταια οποτε πηγα ητανε κλειστο

gamilieris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Μια karina δουλευει στα paradise

εγω λεω για την καρινα με την καλυτερη πιπα εβερ και την πιο ξηγημενη τσατσα εβερ στο νικ. ουρανου 26
δεν ξερω αν λεμε την ιδια. απο ουκρανια αν δεν κανω λαθος

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
πριν λίγο έβγαλα μια υποχρέωση που είχα σε έναν αδερφό-κολλητό Αριανάκι (μετά ιδίως το 2πλό στην Τριπολιτσά)...είχα κερδίσει 1 free pass από το φαιντγκερλς και του έκανα ασσίστ και πήγε Πάολα Φρίξου 12 επάνω ...Εγώ είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα με καλές εντυπώσεις ...το ίδιο και αυτός με καλύτερες, κάτι που ίσχυσε και σήμερα με αυτά που μου είπε ....άντε τώρα να σπάσουμε το αήττητο.....  

• Like
Αντιδράσεις: azazel

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
πριν λίγο έβγαλα μια υποχρέωση που είχα σε έναν αδερφό-κολλητό Αριανάκι (μετά ιδίως το 2πλό στην Τριπολιτσά)...είχα κερδίσει 1 free pass από το φαιντγκερλς και του έκανα ασσίστ και πήγε Πάολα Φρίξου 12 επάνω ...Εγώ είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα με καλές εντυπώσεις ...το ίδιο και αυτός με καλύτερες, κάτι που ίσχυσε και σήμερα με αυτά που μου είπε ....άντε τώρα να σπάσουμε το αήττητο..... 
όλοι γράφετε ότι είναι καλή η παολα αλλά μια κριτική δεν υπάρχει...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
όλοι γράφετε ότι είναι καλή η παολα αλλά μια κριτική δεν υπάρχει...

Και κάνει παράπονα αυτός που έχει σταματήσει να γράφει κριτικές για δικούς του λόγους!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και κάνει παράπονα αυτός που έχει σταματήσει να γράφει κριτικές για δικούς του λόγους!!!

παικταρα μου παολα δοκιμασες;

εγω πηγα το σαββατο την ειδα αλλά δεν μπηκα, θα την τιμησω αμεσα. ολοι μιλανε για σουπερ παιχνιδι

παντως ειναι φρεσκια εισαγωγη απο την ρωσικη στεπα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom