Χθεσινη μεσημεριανη τσαρκα, μπορουμε ανετα να πουμε οτι η πρωινη-μεσημεριανη κατασταση ειναι για μιλφολατρεις.
Πέτρου Ερημίτη 2 => Αλινα, ξανθο, αδυνατο μωρο με καλες αναλογιες για καρφωμα, πρωτη φορα την εβλεπα.
Πέτρου Ερημίτη 2Α => Η μελαχρινη καβλα Αντελινα με την κωλαρα της, στοκινγκς και πορνογυαλι. Ετσι οπως την ειδα καλυτερα μου φανηκε οτι ειναι ηδη στην κατηγορια μιλφ.
LV1 => Tι ηταν αυτο ρε παιδια, ενα μελαχρινο, κοκκαλιαρικο πιπινι, τρομαξα μολις την ειδα, αφου κι αυτη γελουσε και λεει η τσατσα "θα αρχισουμε να την ταιζουμε απο αυριο να παρει κανα κιλο, οποτε ξαναπερνα σε λιγες μερες"
LV2 => Ο ορισμος του cult. Μελαχρινη τσουβαλα, με πεσμενες βυζαρες, κυταριτιδα φουλ και τσιμπουκοπροσωπο. Επιανε αρχιδια στο σαλονι και με τραβουσε με το ζορι να μπω πολλα υποσχομενη. Κατι μου λεει οτι προσφερεται για πολυ βρωμικα κολπα, οποτε οσοι την παλευετε με την εμφανιση μπορειτε να το ρισκαρετε.
LV3 => Ντονα, μελαχρινο μωρο, την θυμομουν πιο τσουβαλα παλιοτερα αλλα σαν καπως να αδυνατισε, αλλα δεν μου κανει κλικ
Μινωταυρου , ξυλινο => Μαρια, μολδαβη
Ουρανού 24/Μινωταυρου γωνια => Καρινα, μελαχρινο, κοντοπουτανο, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι και σχετικα καλο κωλι, κανενα κλικ ειδικα στα 30, με 10-15 ισως.
Τριδυμο 1 => Η μιλφ Νικη με τις βυζαρες της, εντυπωσιακη παρουσια στο σαλονι και αν δενε ειχα φαει φολα πριν μερικα χρονια στην μοναδικη καταθεση που της ειχα κανει θα περνουσα ανετα.
Τριδυμο 2 => Αναστασια, επισης ρωσικο μιλφ με βυζαρες και πορνοφατσα αλλα και σ'αυτη εχω περασει μετρια.
Poison => Ξανθια, κοντη gilf με βυζαρες και στοκινγκς.
Φριξου 15 => Απαραδεκτη κοπελα και τσατσα, κριμα για το σπιτι που καποτε δουλευε η Εφη και γενικα ειχε κ ψιλοκαλες αναπληρωματικες.
Φριξου 15Β => Η μελαχρινη Τζουλια, αυτη την φορα ευτυχως δεν φορουσε παντοφλες και δεν ηταν μεσα στα νευρα, βγηκε η ιδια να μου πει τα προγραμματα και σε μια φαση ακουστηκε η τσατσα μεσα απο το κουζινακι "ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙ", πεθαναμε στο γελιο
Νικηφόρου Ουρανού 28 => Ειρηνη, ξανθια milf προς gilf, αδυνατη, μικρο ψιλοπεσμενο στηθος και γενικα χαλαρο σωμα, σαν ξεπεσμενη πρωην τραγουδιστρια σε παρακμιακο σκυλαδικο. Και επειδη με φτιαχνουν κατι τετοια μπηκα και περασα σουπερ, με πολλα προκαταρκτικα και δυνατη συμμετοχη στο γαμησι
Πρωτη φορα την εβλεπα, δεν ειναι η γνωστη μιλφ Ειρηνη που λογικα θα δουλευε στο διπλα.