Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Έιναι χοντροκωλα!
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.Εκτος κι αν μιλαμε για διαφορετικη κοπελα.Παντως αν βγω τελικα το βραδυ ισως την δοκιμασω,αν και υπαρχει αυτο το μην πεσω σε κομοδινο και δεν γουσταρω καθολου γιατι τελευταια ειμαι σφιχτος οικονομικα και δεν θελω να τα κλαιω μετα.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.Εκτος κι αν μιλαμε για διαφορετικη κοπελα.Παντως αν βγω τελικα το βραδυ ισως την δοκιμασω,αν και υπαρχει αυτο το μην πεσω σε κομοδινο και δεν γουσταρω καθολου γιατι τελευταια ειμαι σφιχτος οικονομικα και δεν θελω να τα κλαιω μετα.
Χθες το βράδυ την πετύχαμε στο Π.Ερημιτη 2Α.Για την ίδια μιλάμε!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Ρε μάγκες η Ήρα είναι μια μελαχρινή που δούλευε πέρσι στη Φριξου?Στο πρόσωπο είναι αρκετά όμορφη αλλά σώμα είναι στα όρια anorexia nervous  :huh: :huh: :embarrased:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Καλησπέρα. Κριτική για το paradise που μπορώ να γράψω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρε μάγκες η Ήρα είναι μια μελαχρινή που δούλευε πέρσι στη Φριξου?Στο πρόσωπο είναι αρκετά όμορφη αλλά σώμα είναι στα όρια anorexia nervous  :huh: :huh: :embarrased:

μοντελισιο σωμα εχει η Ηρα, οταν χρησιμοποιουμε τον ορο μοντελισιο εννοουμε το αδυνατο σωμα οπως εχουν τα μοντελα. γουστα ειναι αυτα αν σε καποιον αρεσουν οι αδυνατες γυναικες μπαινει αλλιως παει σε κατι πιο μπαμπατσικο

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.

μακριά.....εγώ δεν είχα τόσο άσχημη εμπειρία όπως γράψανε κάποιοι(αν διαβάσεις πιο πίσω υπάρχουν σχόλια για τη συγκεκριμένη)αλλά δεν κάνει....δεν νομίζω να άλλαξε συμπεριφορά.
Όταν την είδα ,γινοταν της πουτάνας απο κίνηση,και πηγα μια φορα΄στο golden lips και την δοκίμασα.....ΔΕΝ...ΜΑΚΡΙΑ.....αντίθετα με αυτην τότε δουλευε και η Τζούλια,η οποία ηταν έρωτας.......

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Πέρασα σήμερα το απόγευμα από τα σπιτάκια κ επί της ευκαιρίας είπα να εξαργυρώσω το free fack που ετυχα τα Χριστούγεννα. Είδα Εμμανουέλα κ κάνα δυο άλλες από τις βίλες, αδιάφορες κ δεν θυμάμαι ούτε ονόματα. Κατέληξα στο paradise 2 όπου δούλευε η Μπεατρίς. Ωραία κοπέλα κ σέξι με τα γυαλιά της. Αφού μετά απο αρκετή ώρα κατάφερα να συνεννοηθώ με την υπηρεσία για το δωρεάν σεξ, ακολουθοντας τις οδηγίες του διαχειριστή του σαΐτ,κατέληξα στο δωμάτιο με την κοπέλα. Συμπαθεστατη σέξι κ πολύ ταλαντούχα και στο σεξ. Πολλοί θα την ερωτεύονταν...εγώ ίσως επειδή ειμουν πτωμα, ισως γιατί ψάχνω την αγαπημένη μου κ έχει εξαφανίστει από την περιοχή, δεν ικανοποιειθικα. η κοπέλα γενικά αξίζει κ από εμφάνιση κ από υπηρεσίες. Αν την έβλεπα στον δρόμο θα της την επεφτα σίγουρα.εχει φοβερό κόλο. Κ βυζάκι πολύ καλο.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Λοιπον, ανακαλυψα καινουργιο αστερι! Πηγα για νατασα και ηταν κλειστα..οποτε εφυγα απο εκει,περασα απο ανια αλλα δεν με συγκινησε και ετσι βρεθηκα φριξου, μπαινω στο καινουργιο με τις πολλες σκαλες και βλεπω την παολα!Πιπινακι με ωραια φατσα και λεω να περασω για δοκιμη (40)απλο.Το κοριτσι τα σπαει μεσα,πολυ προκαταρκτικο ουτε με την γκομενα σου δεν κανεις τοσο..αρκετη ανεση χρονου..μπορει να εμεινα και 30 λεπτα μεσα.Μειον δεν ξερει ελληνικα,λιγα και τα αγγλικα της.Την συνιστω σε ολους εννοειται.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λοιπον, ανακαλυψα καινουργιο αστερι! Πηγα για νατασα και ηταν κλειστα..οποτε εφυγα απο εκει,περασα απο ανια αλλα δεν με συγκινησε και ετσι βρεθηκα φριξου, μπαινω στο καινουργιο με τις πολλες σκαλες και βλεπω την παολα!Πιπινακι με ωραια φατσα και λεω να περασω για δοκιμη (40)απλο.Το κοριτσι τα σπαει μεσα,πολυ προκαταρκτικο ουτε με την γκομενα σου δεν κανεις τοσο..αρκετη ανεση χρονου..μπορει να εμεινα και 30 λεπτα μεσα.Μειον δεν ξερει ελληνικα,λιγα και τα αγγλικα της.Την συνιστω σε ολους εννοειται.

ουκρανεζα δεν ειναι τυπε;

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Να σου πω την αληθεια δεν την ρωτησα..πρεπει να με ειχε πει η τσατσα αλλα δεν θυμαμαι.Παντως στο δωματιο ελεγε κατι ακαταλαβιστικα...μπορει να ηταν και ουκρανικα δεν ξερω.

μπαινει στην λιστα για να δοκιμαστει η τυπισσα. ελπιζω να ησχυει το GFE και να μην ειναι απατη ολη η φαση περι GFE

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
μπαινει στην λιστα για να δοκιμαστει η τυπισσα. ελπιζω να ησχυει το GFE και να μην ειναι απατη ολη η φαση περι GFE
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι απατη.Απλα θα σε συμβουλευα να πας τωρα στα κοντα,γιατι βλεπω να την βαζουν χερι τα αφεντικα οπως συνεβη στο παρελθον και με αλλες κοπελες, γιατι οντως ξεφευγει πολυ στα προκαταρκτικα και στο χρονο που καθεται μεσα.Μου θυμισε μια κοπελα που δουλεψε για λιγο και μετα εξαφανιστηκε σε αυτο που ειναι κοντα στις γραμμες του τρενου..τωρα πρεπει να το κλεισαν.Εκει που ηταν η αφροδιτη εννοω,παλια πριν κανα 4-5 χρονια ηταν μια πιτσιρικα που δεν ξεκολαγε απο επανω σου και δεν μπορουσες να παρεις αναπνοη..αν καταλαβες πια λεω,ετσι ειναι και η παολα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι απατη.Απλα θα σε συμβουλευα να πας τωρα στα κοντα,γιατι βλεπω να την βαζουν χερι τα αφεντικα οπως συνεβη στο παρελθον και με αλλες κοπελες, γιατι οντως ξεφευγει πολυ στα προκαταρκτικα και στο χρονο που καθεται μεσα.Μου θυμισε μια κοπελα που δουλεψε για λιγο και μετα εξαφανιστηκε σε αυτο που ειναι κοντα στις γραμμες του τρενου..τωρα πρεπει να το κλεισαν.Εκει που ηταν η αφροδιτη εννοω,παλια πριν κανα 4-5 χρονια ηταν μια πιτσιρικα που δεν ξεκολαγε απο επανω σου και δεν μπορουσες να παρεις αναπνοη..αν καταλαβες πια λεω,ετσι ειναι και η παολα.

καταλαβα αυτο που αναφερεις εχει μερικα χρονια πισω.

θα τσεκαρω με καταδρομικη και θα ενημερωσω

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Για την Σάρα λες? την μικροκαμομένη?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Για την Σάρα λες? την μικροκαμομένη?
Μάλλον για την Ιζαμπέλα λεει ο συναγωνιστης με τα γλωσσόφιλα, την οποία δεν πρόλαβα να τιμησω. Εκτός κι αν δουλευει καπου αλλου και δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506

Stories

Νέο!