topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Έιναι χοντροκωλα!Τι εννοεις?
Έιναι χοντροκωλα!Τι εννοεις?
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.Εκτος κι αν μιλαμε για διαφορετικη κοπελα.Παντως αν βγω τελικα το βραδυ ισως την δοκιμασω,αν και υπαρχει αυτο το μην πεσω σε κομοδινο και δεν γουσταρω καθολου γιατι τελευταια ειμαι σφιχτος οικονομικα και δεν θελω να τα κλαιω μετα.Έιναι χοντροκωλα!
Χθες το βράδυ την πετύχαμε στο Π.Ερημιτη 2Α.Για την ίδια μιλάμε!Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος.Εκτος κι αν μιλαμε για διαφορετικη κοπελα.Παντως αν βγω τελικα το βραδυ ισως την δοκιμασω,αν και υπαρχει αυτο το μην πεσω σε κομοδινο και δεν γουσταρω καθολου γιατι τελευταια ειμαι σφιχτος οικονομικα και δεν θελω να τα κλαιω μετα.
Ρε μάγκες η Ήρα είναι μια μελαχρινή που δούλευε πέρσι στη Φριξου?Στο πρόσωπο είναι αρκετά όμορφη αλλά σώμα είναι στα όρια anorexia nervous
Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.
νομίζω δεν υπάρχει το παρανταις στον κατάλογο......Καλησπέρα. Κριτική για το paradise που μπορώ να γράψω.
νομίζω δεν υπάρχει το παρανταις στον κατάλογο......
Λοιπον, ανακαλυψα καινουργιο αστερι! Πηγα για νατασα και ηταν κλειστα..οποτε εφυγα απο εκει,περασα απο ανια αλλα δεν με συγκινησε και ετσι βρεθηκα φριξου, μπαινω στο καινουργιο με τις πολλες σκαλες και βλεπω την παολα!Πιπινακι με ωραια φατσα και λεω να περασω για δοκιμη (40)απλο.Το κοριτσι τα σπαει μεσα,πολυ προκαταρκτικο ουτε με την γκομενα σου δεν κανεις τοσο..αρκετη ανεση χρονου..μπορει να εμεινα και 30 λεπτα μεσα.Μειον δεν ξερει ελληνικα,λιγα και τα αγγλικα της.Την συνιστω σε ολους εννοειται.
Να σου πω την αληθεια δεν την ρωτησα..πρεπει να με ειχε πει η τσατσα αλλα δεν θυμαμαι.Παντως στο δωματιο ελεγε κατι ακαταλαβιστικα...μπορει να ηταν και ουκρανικα δεν ξερω.ουκρανεζα δεν ειναι τυπε;
Να σου πω την αληθεια δεν την ρωτησα..πρεπει να με ειχε πει η τσατσα αλλα δεν θυμαμαι.Παντως στο δωματιο ελεγε κατι ακαταλαβιστικα...μπορει να ηταν και ουκρανικα δεν ξερω.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι απατη.Απλα θα σε συμβουλευα να πας τωρα στα κοντα,γιατι βλεπω να την βαζουν χερι τα αφεντικα οπως συνεβη στο παρελθον και με αλλες κοπελες, γιατι οντως ξεφευγει πολυ στα προκαταρκτικα και στο χρονο που καθεται μεσα.Μου θυμισε μια κοπελα που δουλεψε για λιγο και μετα εξαφανιστηκε σε αυτο που ειναι κοντα στις γραμμες του τρενου..τωρα πρεπει να το κλεισαν.Εκει που ηταν η αφροδιτη εννοω,παλια πριν κανα 4-5 χρονια ηταν μια πιτσιρικα που δεν ξεκολαγε απο επανω σου και δεν μπορουσες να παρεις αναπνοη..αν καταλαβες πια λεω,ετσι ειναι και η παολα.μπαινει στην λιστα για να δοκιμαστει η τυπισσα. ελπιζω να ησχυει το GFE και να μην ειναι απατη ολη η φαση περι GFE
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι απατη.Απλα θα σε συμβουλευα να πας τωρα στα κοντα,γιατι βλεπω να την βαζουν χερι τα αφεντικα οπως συνεβη στο παρελθον και με αλλες κοπελες, γιατι οντως ξεφευγει πολυ στα προκαταρκτικα και στο χρονο που καθεται μεσα.Μου θυμισε μια κοπελα που δουλεψε για λιγο και μετα εξαφανιστηκε σε αυτο που ειναι κοντα στις γραμμες του τρενου..τωρα πρεπει να το κλεισαν.Εκει που ηταν η αφροδιτη εννοω,παλια πριν κανα 4-5 χρονια ηταν μια πιτσιρικα που δεν ξεκολαγε απο επανω σου και δεν μπορουσες να παρεις αναπνοη..αν καταλαβες πια λεω,ετσι ειναι και η παολα.
Για την Σάρα λες? την μικροκαμομένη?Σε καμια περιπτωση δεν ειναι απατη.Απλα θα σε συμβουλευα να πας τωρα στα κοντα,γιατι βλεπω να την βαζουν χερι τα αφεντικα οπως συνεβη στο παρελθον και με αλλες κοπελες, γιατι οντως ξεφευγει πολυ στα προκαταρκτικα και στο χρονο που καθεται μεσα.Μου θυμισε μια κοπελα που δουλεψε για λιγο και μετα εξαφανιστηκε σε αυτο που ειναι κοντα στις γραμμες του τρενου..τωρα πρεπει να το κλεισαν.Εκει που ηταν η αφροδιτη εννοω,παλια πριν κανα 4-5 χρονια ηταν μια πιτσιρικα που δεν ξεκολαγε απο επανω σου και δεν μπορουσες να παρεις αναπνοη..αν καταλαβες πια λεω,ετσι ειναι και η παολα.
Μάλλον για την Ιζαμπέλα λεει ο συναγωνιστης με τα γλωσσόφιλα, την οποία δεν πρόλαβα να τιμησω. Εκτός κι αν δουλευει καπου αλλου και δεν το εχω παρει χαμπαρι.Για την Σάρα λες? την μικροκαμομένη?
free fuck??? που το ετυχες φιλε?
εδώ το ετυχα τα Χριστούγεννα. Καθε χρόνο γίνεται.free fuck??? που το ετυχες φιλε?