Τσαρκα χθες την νυχτα
Πέτρου Ερημίτη 2 => Η μελαχρινη ρουμανα Ελενα, πιο καβλιαρα απο ποτε.
Πέτρου Ερημίτη 2Α => Αντελινα, μπαμπαλινα καπως ετσι, μελαχρινο πορνομωρο, ωραιες βυζαρες και κωλαρα, επισης φορουσε φετιχιστικο πορνογυαλι και στοκινκς. Βγηκε καπως αυστηρη στο σαλονι και ετσι δεν το ρισκαρα
LV1 => Μελαχρινο, γκοθικ πορνοπιπινι. Φανηκε πολυ πορνικο και αξιο καταθεσης.
LV2 => Χριστινα, πετιτ σκυλοπιπινακι με καβλοφατσα αλλα κι αυτη βγηκε με κατι μουτρα ως το πατωμα δυστυχως.
Νικηφόρου Ουρανού 20 => Η μελαχρινη, κακοτροπη μαλακω Ραισα με πορνοστοκινγκς. Μια καταθεση της εχω κανει, απο τις χειροτερες εμπειριες σε μπουρδελο εβερ.
Φριξου 14Α => Ελενα, μελαχρινη, κακοτροπη, τσουβαλα.
Φρίξου 13Α => Ντεζυ, μελαχρινο μωρο, βγηκε ξωβυζη στο σαλονι, μικρο αλλα αρκετα καλο στηθος και κωλαρα κολαση. Εδω ηθελα να περασω αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω κριτικες απο τους συναγωνιστες.
Φρίξου 15Β => Νικολετα, ξανθο, πιπινι με ωραιο προσωπακι και αναλογο σωμα. Φορουσε κι αυτη πορνοδιχτυωτα και στοκινγκς. Βγηκε με διαθεση στο σαλονι και μου εκανε κατι κολπα για να περασω αλλα τα φαινομενα συχνα απατουν.
Φρίξου 13 => Η γνωστη μιλφ Νικολ με τις βυζαρες της. Μιας που δεν ηθελα να ρισκαρω να φαω φολα και τα τριδυμα ηταν κλειστα, που δουλευει το μωρο μου η Εβελινα, περασα στην Νικολ οπου εγινε σουπερ καταθεση αλλη μια φορα.
Highlight δεν ειχαμε, πολυ λιγος κοσμος στα σπιτια αλλα στα περισσοτερα οι κοπελες ειχαν προγραμματα.