Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μαλλον λεει την κελλυ

To  μαλλι της καμμια φορα το εκανε κατι μαλακιες σαν ραστα...κατι περιεργα κοτσιδακια ανακατεμενα.Αλλα παλι ηταν για πολλα γαμισια,ειδικα ειχε ενα πατιδι ακομα το θυμαμαι.Ασε που ηταν αλογο(2 μετρα).

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
To  μαλλι της καμμια φορα το εκανε κατι μαλακιες σαν ραστα...κατι περιεργα κοτσιδακια ανακατεμενα.Αλλα παλι ηταν για πολλα γαμισια,ειδικα ειχε ενα πατιδι ακομα το θυμαμαι.Ασε που ηταν αλογο(2 μετρα).
την πατρινια την εμανουελα λες.ολη την μερα ηταν φτιαγμενη κ ακουγε μπιτια.

AbtonioL

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Μαγκες η Ειρηνη (Νικηφορου Ουρανου) ξεκινησε το μαχαμπουτι γιατι περασα προχθες και ηταν κλειστα!!Πηγα μαγκες μου Κυριακη στο Venus να ριξω ενα στην Σαντρα ....1ον μπηκα πρωτος και αφου ακουσα ν μπαινει μετα απο μενα και αλλος πηγε η Σαντρα σ αυτον αντε περιμενε 20 λεπτα .2ον ηρθε η Σαντρα  διχως ν κανει μπανιο και παω ν την φιλησω στη πλατη κ βρωμαγε ,επισης βρωμαγε αλκοολ . 3ον το ντουζ για κανενα λογω δν το ακουμπας ν κανεις ολα χαλασμενα βρωμικα μεσα μεχρι κ φυλλο απο μαρουλι ειχε μεσα κ χαρτια πεταμενα!!ΕΛΕΟΣ γαμω τις βρωμιες τους θελουν κ τα λεφτα μας!!

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
την πατρινια την εμανουελα λες.ολη την μερα ηταν φτιαγμενη κ ακουγε μπιτια.

Τελευταία φορά που την γαμησα αν θυμαμαι καλα δούλευε σε ενα μπουρδελο που ανέβαινες αλουμινένια σκαλοπάτια,απο τότε δεν την ξαναείδα ποτε.Ερχομουν σε φάση απο σχολικό χώρο στον μπιλακο και μπήκαμε καμμία  5,6 πιτσιρικια γύρω στα 15 να γαμησουμε.Ηταν καλη γυναίκα. Μου έδινε και συμβουλές προστασίας κλπ,πως να βαζω σωστά προφυλακτικό και να προσέχω μην φεύγουν τίποτα υγρά έξω.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Μιας και μιλατε για παλιοτερες κοπελες,θυμαται κανεις την φραουλιτσα η την βικη ουγγαρεζα? και τα δυο ηταν δυνατα πιπινια! Επισης μια ξανθια ρουμανα γκαυλοφατσα και κορμαρα με μεγαλα βυζγια! μου διαφευγη το ονομα τωρα,μεγα κομοδινο στον βαρδαρη οπου ομως δεν εβρισκες δωματιο,εστρωσε λιγο οταν δουλεψε στις βιλλες αλλα ξαφνικα χαθηκε κι αυτη.

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Φιλοι καλησπερα!Πέρασα με Λινα χθες στο ρεντ νταιαμοντ.Την ειχα τσεκάρει πολλες φορές στο σαλόνι αγέλαστη,λεω φόλα θα ειναι η δουλειά.Δε γαμεις λεω ας περάσω.ΜΙΑ ΧΑΡΑ εχω να πω και παιχνιδακι καλό,πιπούλα μέτρια αλλα εκανε εκει τα δικά της και δεν έδωσα σημασία.Δεν τα εκλαψα τα λεφτάκια αυτη την φορά.Στο τέλος μου λέει κιόλας ''το κακό είναι οτι δεν χαμογελάω πολύ''.Τσακαλακι.Συστήνεται

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
την στεγνούλα Ηλιάννα - Άννα το Ρουμανάκι που δούλευε στο Νικ Ουρ 28 κα Π. Ερημητ 2 , την είδε κανείς ; δουλεύει;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Ξέχασα να αναφέρω ότι επέστρεψε η Έλενα η Ρουμανα,δουλεύει στην Π.ερημιτη για όποιον την ψάχνει

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Ωραία μουνιά έχει.....αρκετά....απο απόδοση πάσχουμε.....
ωραίο μουνί είναι η ουκρανή Βικτώρια στο ερημίτη(σκυλί ειναι αλλά ειναι ωραίο γενικως), η αναμπέλ επίσης πολύ ωραίο μουνάκι που ειναι απέναντι, η παλιά Μιρέλα,η Εμμανουέλα απο την αλυσίδα,η Λάρα, και έχει κι άλλες πολλές ....
Γενικά υπάρχουν πολλές "ωραίες" απλά δεν είναι καλές μέσα...
Είδα πριν δυο βδομάδες την Αναστασία στο bella dona,αυτη έγινε πιο μουναρος απο οτι ηταν,σαν να έχασε και μερικά κιλάκια και έγινε αστέρι για τα γούστα μου.....
Η Άνια επίσης είναι σέξυ όπως και η Λορένα,για μένα είναι σέξυ, η Τζέσικα απο το Παρανταις ειναι ομορφούλα, η Μπεατρίς επίσης για αυτους που θέλουν τις πιο στεγνές......Σε γενικές γραμμες έχει ωραίες γυναίκες απο αποδόσεις πάσχουμε......Η Ελεονώρα στο Πάρανταις ήταν για τα γούστα μου εντυπωσιακή ,η Ζανέτ απο την αλυσίδα  ηταν ίσως η πιο εντυπωσιακή με την κωλάρα της(που ηταν τύπου καρντάσιαν αλλά πιο καλή.....ίσως να ξέρουν οι φίλοι μας οι αθηναίοι αν ηταν φυσική η όχι αυτη η τουμπανοκωλάρα)
Απο απόδοση πάσχουμε ,οχι απο μουνιά.........
Η πιο εντυπωσιακή για τα γούστα μου ηταν η Τζούλια απο την αλυσίδα ,ηταν μουνάρα,σέξυ,απο ολα μαζί........και η Τζέσυ οπως την είδα είναι επίσης σέξυ......
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά.......

Θεωρώ υπερβολικά τα χρήματα που πληρώνουμε σε σχέση με την ποιότητα που έχουμε.....και με βαση το εισόδημα μας ως Έλληνες.....αλλά όλα αυτά το ξέρουμε όλοι πως δεν εχουν καμία σημασία

Δέν έχουμε γυναίκες σαν την Σάρα, την Μαρίνα,την Αννα  και πολλές άλλες που πρέπει να σκεφτώ για να αναφέρω.......
Καμιά από τη γνωστή αλυσίδα δεν είπες...

(Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω ότι αστειεύομαι!)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Περασμα απο Μιρελα.Οι περισσοτεροι την γνωριζετε δεν χρειαζεται να την περιγραψω.Επειδη εγω την Μιρελα την επισκεπτομαι απο εποχες βαρδαρη εχουμε αναπτυξει μια καλη γνωριμια μπορω να πω.Τις τα ακουμπαω χρονια τωρα και την θεωρω εξαιρετικη σε αυτο που κανει.Ναι δεν κανει προγραμματα,δεν γλυφει χωρις καποτα,δεν φιλαει αρχιδια και δε καθεται να την πιστιλισεις αλλα στο κρεβατι για εμενα προσωπικα ειναι ολα τα λεφτα.Η Μιρελα στο θεμα της εμφανισης για εμενα ειναι σαν αυτες τις βιζιτουδες που τα τσεπωνουν χοντρα και τις γαμανε κατι σαβουροκοιλιαδες εφοπλιστες τυπου μαρινακη.Μου βγαζει μια high class θα το πω πουτανια.Νιωθω οτι ειμαι και εγω κατι σαν μεγαλος(εδω γελαμε) και παω να γαμισω μια πανακριβη βιζιτου που την γαμανε ξερωγο τα μεγαλα ονοματα της αθηνας.Κατι σαν να γαμαω ρε παιδι μου την Στικουδη η καποια απο αυτες τις πορνουδες που κανουν TV.Τεσπα να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια,στο κρεβατι κανουμε τρελες καταστασεις.Μου παιρνει τον πουτσο και αρχιζει ενα βαθυ deep throat που μου τον καταπιε.Πιασιματα νορμαλ εκτος απο δαχτυλο σε σουφρα.Μπατσοκωλια και να μου δαγκαει τον πατο η ακομα και να μου γλυφει τα βυζια λες και μου παιρνει πιπα τις ρωγες.Ορθιος να της γαμαω το στομα και σε καποια φαση τις εδινα χαστουκακια στα μικρα σχετικα βυζακια.Πραγματα που εγω δεν τα κανω ουτε με κανονικη κοπελα στην πραγματικη ζωη ουτε τα εχω κανει ποτε με καποια αλλη στα σπιτακια.Στασεις λιγο πολυ τα παντα.Στο πισωκολλητο νιωθω οτι γαμαω  πορνοσταρ,μιλαμε το κωλιδι που στα 4 τρελενεσαι να το βλεπεις.Ορθια,πλαγια κλπ την τελειωσα σε ενα ορθιο doggy  κοιτωντας τον καθρεφτη και πιανοντας την μαυρη καβλιαρικη κοτσιδα της.Την συνιστω χωρις λογια σε καθε καβλιαρη που κοιταει εμφανιση και θελει να γαμισει ενα ομορφο για τα σημερινα δεδομενα μοντελε μουνακι.Το ξαναλεω δεν κανει προγραμματα και γενικοτερα δεν εχει πιπες χωρις προφυλακτικο η τελειωματα κλπ.Αυριο ισως να περασω και απο Ελενα Ρουμανα που οπως ανεφεραι ο φιλος πιο πανω ειναι στου Ερημιτη 3.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Υπάρχει σε κανένα σπίτι καμία nerdy κοπέλα? γυαλιά σγουρό μαλλάκι κτλ

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Περασμα απο Μιρελα.Οι περισσοτεροι την γνωριζετε δεν χρειαζεται να την περιγραψω.Επειδη εγω την Μιρελα την επισκεπτομαι απο εποχες βαρδαρη εχουμε αναπτυξει μια καλη γνωριμια μπορω να πω.Τις τα ακουμπαω χρονια τωρα και την θεωρω εξαιρετικη σε αυτο που κανει.Ναι δεν κανει προγραμματα,δεν γλυφει χωρις καποτα,δεν φιλαει αρχιδια και δε καθεται να την πιστιλισεις αλλα στο κρεβατι για εμενα προσωπικα ειναι ολα τα λεφτα.Η Μιρελα στο θεμα της εμφανισης για εμενα ειναι σαν αυτες τις βιζιτουδες που τα τσεπωνουν χοντρα και τις γαμανε κατι σαβουροκοιλιαδες εφοπλιστες τυπου μαρινακη.Μου βγαζει μια high class θα το πω πουτανια.Νιωθω οτι ειμαι και εγω κατι σαν μεγαλος(εδω γελαμε) και παω να γαμισω μια πανακριβη βιζιτου που την γαμανε ξερωγο τα μεγαλα ονοματα της αθηνας.Κατι σαν να γαμαω ρε παιδι μου την Στικουδη η καποια απο αυτες τις πορνουδες που κανουν TV.Τεσπα να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια,στο κρεβατι κανουμε τρελες καταστασεις.Μου παιρνει τον πουτσο και αρχιζει ενα βαθυ deep throat που μου τον καταπιε.Πιασιματα νορμαλ εκτος απο δαχτυλο σε σουφρα.Μπατσοκωλια και να μου δαγκαει τον πατο η ακομα και να μου γλυφει τα βυζια λες και μου παιρνει πιπα τις ρωγες.Ορθιος να της γαμαω το στομα και σε καποια φαση τις εδινα χαστουκακια στα μικρα σχετικα βυζακια.Πραγματα που εγω δεν τα κανω ουτε με κανονικη κοπελα στην πραγματικη ζωη ουτε τα εχω κανει ποτε με καποια αλλη στα σπιτακια.Στασεις λιγο πολυ τα παντα.Στο πισωκολλητο νιωθω οτι γαμαω  πορνοσταρ,μιλαμε το κωλιδι που στα 4 τρελενεσαι να το βλεπεις.Ορθια,πλαγια κλπ την τελειωσα σε ενα ορθιο doggy  κοιτωντας τον καθρεφτη και πιανοντας την μαυρη καβλιαρικη κοτσιδα της.Την συνιστω χωρις λογια σε καθε καβλιαρη που κοιταει εμφανιση και θελει να γαμισει ενα ομορφο για τα σημερινα δεδομενα μοντελε μουνακι.Το ξαναλεω δεν κανει προγραμματα και γενικοτερα δεν εχει πιπες χωρις προφυλακτικο η τελειωματα κλπ.Αυριο ισως να περασω και απο Ελενα Ρουμανα που οπως ανεφεραι ο φιλος πιο πανω ειναι στου Ερημιτη 3.

Πωπω πολλα χρονια εχω να την παρω αυτη. Που τη βρισκουμε πλεον; με εφτιαξες με την εξιστοριση!

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πωπω πολλα χρονια εχω να την παρω αυτη. Που τη βρισκουμε πλεον; με εφτιαξες με την εξιστοριση!

Είναι στο Νικ.Ουρανου 28 το τελευταιο σπιτάκι εκεί που τελειωνει ο δρόμος και παρκάρουν οι νταλίκες.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τσαρκα χθες την νυχτα

Πέτρου Ερημίτη 2 => Η μελαχρινη ρουμανα Ελενα, πιο καβλιαρα απο ποτε.

Πέτρου Ερημίτη 2Α => Αντελινα, μπαμπαλινα καπως ετσι, μελαχρινο πορνομωρο, ωραιες βυζαρες και κωλαρα, επισης φορουσε φετιχιστικο πορνογυαλι και στοκινκς. Βγηκε καπως αυστηρη στο σαλονι και ετσι δεν το ρισκαρα

LV1 => Μελαχρινο, γκοθικ πορνοπιπινι. Φανηκε πολυ πορνικο και αξιο καταθεσης.

LV2 => Χριστινα, πετιτ σκυλοπιπινακι με καβλοφατσα αλλα κι αυτη βγηκε με κατι μουτρα ως το πατωμα δυστυχως.

Νικηφόρου Ουρανού 20 => Η μελαχρινη, κακοτροπη μαλακω Ραισα με πορνοστοκινγκς. Μια καταθεση της εχω κανει, απο τις χειροτερες εμπειριες σε μπουρδελο εβερ.

Φριξου 14Α => Ελενα, μελαχρινη, κακοτροπη, τσουβαλα.

Φρίξου 13Α => Ντεζυ, μελαχρινο μωρο, βγηκε ξωβυζη στο σαλονι, μικρο αλλα αρκετα καλο στηθος και κωλαρα κολαση. Εδω ηθελα να περασω αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω κριτικες απο τους συναγωνιστες.

Φρίξου 15Β => Νικολετα, ξανθο, πιπινι με ωραιο προσωπακι και αναλογο σωμα. Φορουσε κι αυτη πορνοδιχτυωτα και στοκινγκς. Βγηκε με διαθεση στο σαλονι και μου εκανε κατι κολπα για να περασω αλλα τα φαινομενα συχνα απατουν.

Φρίξου 13 => Η γνωστη μιλφ Νικολ με τις βυζαρες της. Μιας που δεν ηθελα να ρισκαρω να φαω φολα και τα τριδυμα ηταν κλειστα, που δουλευει το μωρο μου η Εβελινα, περασα στην Νικολ οπου εγινε σουπερ καταθεση αλλη μια φορα.

Highlight δεν ειχαμε, πολυ λιγος κοσμος στα σπιτια αλλα στα περισσοτερα οι κοπελες ειχαν προγραμματα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.088
Πόντοι
506
Τι κάνει η Νικόλ κ είναι τόσο καλή?

Stories