Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Λέω να κατέβω Θεσσαλονίκη το βράδυ. Τι λέτε που να πάω στοχευμενα για να μην κλάψω τα γιούρια;
Σοφία, Αννια, Λιλιάνα, Σάντρα.
διαλεξε μια και μπες
Λέω να κατέβω Θεσσαλονίκη το βράδυ. Τι λέτε που να πάω στοχευμενα για να μην κλάψω τα γιούρια;
ΚΑΙ που τις βρίσκουμε συναγωνιστή αν δεν σου κάνει κόπο; είμαι ήδη στον δρόμο και δεν βολεύει να ψάχνω πίσω...Σοφία, Αννια, Λιλιάνα, Σάντρα.
διαλεξε μια και μπες
ΚΑΙ που τις βρίσκουμε συναγωνιστή αν δεν σου κάνει κόπο; είμαι ήδη στον δρόμο και δεν βολεύει να ψάχνω πίσω...
Δεν παίζει τέτοιο σενάριο!Η μιρα θα ξαναγυρισει ξερει κανεις?
Πήρε σύνταξη!Παιδιά ξέρει κανείς που και αν δουλεύει ακόμα η γιαγιά Τάνια?
ρε μάγκες υπάρχει κάποιο σάιτ να δούμε φωτο κοριτσιώνγιατί παλιά ήταν τοstudiogirl τώρα δεν έχει τπτ και νταξ για μας εκτός Θεσσαλονίκης δύσκολο ν μην ξέρουμε τι υπάρχει
..Η εμμανουελα μια ρουμανα με ωραίο σώμα που δούλευε στα καλά στούντιο είναι κάπου στην πόλη ???
φιλε συναγωνιστη θα μπεις στην νικηφορου ουρανου και θα πας τερμα εκει πριν στριψεις δεξια θα δεις δυο σπιτακια κολητα.οχι στο πρασινο στο αλο δουλευουν.η ειρηνη πρωι και η καρινα βραδυ.Μαγκες μου καλημερα !! Αναρωτιεμε πως μπορω να βρω τον αριθμο απο το στουντιο που δουλευει η Καρινα και η Ειρηνη(Νικηφορου Ουρανου 26) διοτι ερχομαι απο μακρια και προχθες π πηγα εφαγα φολα... μην την ξαναπατησω!! Εκτος και αν καποιος συναγωνιστης εχει καποια ενημερωση ευχαριστω!!!!
Γιατί φίλε Αζα στο κινητό δεν απαντάει κανείς...Γιατί Ρωτάς εδώ και δεν παίρνεις τηλέφωνο να δεις άμα δουλεύει?
Βγηκε συνταξη.Παιδιά ξέρει κανείς που και αν δουλεύει ακόμα η γιαγιά Τάνια?
Μη με αντιγραφεις!Βγηκε συνταξη.